We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (170)

Beoordeling door bevestigde koper

Netjes op de afgesproken tijd.

Zeer goed behandeld. De bezorging en later de omruiling was perfect!

Beoordeling door bevestigde koper

geleverd volgens afspraak klasse.

voor de derde keer besteld. En op de juiste plaats neer gezet zo als afgesproken. Om dat ik niet thuis was klasse.
Gr nico

Netjes geregeld

Zondagavond besteld aangegeven voor levering op donderdag.
Donderdag ochtend gebeld chauffeur komt tussen 11:00 & 13:00
om 11:00 de bel chauffeur was er al.
Netjes voor de tuin afgeleverd, nu weer een mooie voortuin.
Top service.

goede side, snelle levering

moest kiezen tussen 3 of 4 sterren, toch 3 gedaan omdat de kleur ons tegen valt.
aangeprezen als één van de donkerste basalt antraciet, (op de foto is het veel donkerder) is het heel erg licht van kleur.
toen er geleverd is regende het, dus leek het echt donker, tegen zwart aan, het ligt nu maar als we dit geweten hadden was er een andere keus gedaan.

met vriendelijke groet,

fam Jansen

Beste familie Jansen,

Donkerder split dan Basaltsplit is niet leverbaar, wel wil het zo zijn dat er een laagje stof/gruis op het split zit op het moment dat het bij u geleverd is. Dit zal in de loop van de tijd slijten en zo de juiste kleur van het basalt laten zien.
Wij wensen u een prettig tuinseizoen.

siergrindwinkel.nl

grandioos

bestelling telefonisch gedaan, werd geweldig goed geholpen gaf vierkantte meters op er werd berekend hoeveel ik dan nodig had aan platen en split eind resultaat hiel nog geen halve emmer over. Het aanleveren ging ook precies zoals gezegd was

Goede levering, veel keus

Omdat het grind wat ik nodig had, was uitverkocht bij het tuincentrum, heb ik besteld bij siergrindwinkel.nl
Kon het makkelijk vinden, levering was op tijd, betaling makkelijk. Het enige wat beter kan, is hoe je op de site een keuze voor een hoeveelheid kunt maken; hoe kies je bv tussen een grote zak of lossen zakken, hoeveel heb je nodig. Kilo' s zegt minder dan liters.
Volgende keer bestel ik daar weer.

Snel, betrouwbaar

Eerst een proefzakje met het siergrind aangevraagd.
Op internet het grind besteld en het was er al na 3 werkdagen. Nu ligt het in onze voortuin.
Chapeau, wat een goede dienstverlening.

Beoordeling door bevestigde koper

Snelle levering, volgens afspraak, keurig behandeld.

Na lang zoeken uiteindelijk het juiste grind gevonden.
Bestelling gedaan en de volgende dag werd ik al gebeld voor een datum levering.
Keurig op tijd gebracht en nette afhandeling chauffeur.

Mvg

Beoordeling door bevestigde koper

Jammer, het koste dit keer veel moeite om aflevering voor elkaar te krijgen.

Uiteindelijke aflevering was prima.

Geachte heer de Kuiper,

Dank voor uw review. Wij proberen bij iedere levering zo goed mogelijk in te schatten wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn.
Wij vinden het uiteraard jammer dat de levering niet zo verlopen is als uw eerdere leveringen.
We hebben bij uw klantgegevens vermeld waar we bij een eventuele levering rekening mee moeten houden.

siergrindwinkel.nl

Vlot en probleemloos

Website prima en simpel; vlotte en probleemloze aflevering op de afgesproken dag en tijd.

Beoordeling door bevestigde koper

super winkel met goede produkten en snelle service

ik vind siergrindwinkel.nl een erg goede winkel besteld en binnen 2 dagen al in huis, heb er voor de derde keer besteld en het aan verschillende mensen aanbevolen.
doe graag zaken met dit bedrijf, geef het een dikke 10

Beoordeling door bevestigde koper

In een paar klikken een ton grind besteld en afgeleverd

Wat een gemak. Slechts een paar klikken, even langs de digitale kassa en een dag later staat er een ton grind op de oprit. Keurig in een handzame zak. Factuur erbij. Vriendelijke chauffeur. Siergrindwinkel is netjes, betaalbaar en betrouwbaar. Ging alles in het leven maar zo eenvoudig. Nu alleen nog even zelf het grind uitscheppen en over het tuinpad verspreiden ;-)

Beoordeling door bevestigde koper

Superleverancier; wij zijn heel tevreden over onze aankoop!

Wij hebben een kuub Jeaumont Split gekocht. Het maken van een afspraak kan via internet, wij gaven zelf de voorkeur aan telefonisch contact. We werden snel gebeld na het plaatsen van onze bestelling. We zijn heel tevreden van het product, maar ook de vriendelijkheid en de klantenservice. Ook het (externe?) vervoersbedrijf was erg behulpzaam. Een volgende aankoop zou zeker weer bij Siergrindwinkel geplaatst worden.

Aanrader

Hele duidelijke site, afspraken perfect nagekomen. Kortom een aanrader. Wij kunnen dit bedrijf echt aanbevelen.

Beoordeling door bevestigde koper

Goede en snelle service. Telefonisch contact vriendelijk en zakelijk. Aflevering correct en vriendelijk.

Ook deze keer weer een betrouwbaar adres gebleken met klantvriendelijke benadering

grind mijnsteen levering

Ik kan alleen maar zeggen dat U mijn als klant prima behandeld en de levering uitstekend is ik zou Uw winkel iedereen aanbevelen en Uw service uitmuntend is. Ik ben al een paar jaar klant van U.Hoogachtend H.dam

Beoordeling door bevestigde koper

Netjes en snel afgeleverd, prima service!

Er werd netjes gebeld om een afleverdatum af te spreken en op de dag van aflevering werden we ook ruim tevoren gebeld om het tijdstip door te geven. De bigbag werd keurig voor de deur afgeleverd. Prima service, prima siergrind, niets op aan te merken.

Uitstekende service

Ik had de bestelling al begin april klaar laten zetten en pas nu halverwege juni laten bezorgen. Er had een tussentijdse prijsverhoging plaatsgevonden, maar kreeg de bestelling keurig tegen de toen geldende prijs. 's Morgens werd ik gebeld om te melden op welk tijdstip ik de transporteur kon verwachten en die arriveerde ook keurig op tijd. De chauffeur was bijzonder behulpzaam, het ging om een grote hoeveelheid grind waarvoor een goede plek gezocht moest worden, zodat die big bags niet in de weg zouden staan. Al met al zeer tevreden. Vanaf de vriendelijke telefonische behandeling van mijn bestelling tot aan het afleveren heb ik geen enkele reden tot klagen.

Beoordeling door bevestigde koper

Goede en snelle afhandeling!

Prijs, bezorging en materiaal dik in orde!

Beoordeling door bevestigde koper

helder bestelproces en levering volgens afspraak

grind kopen kan op vele manieren, maar met wat Googelen konden wij met de bestelling bij Siergrindwinkel,nl flink wat geld besparen.

Beoordeling door bevestigde koper

goede keuze en snelle levering voor goede prijs.

de site was goed opgedeelt met een duidelijke overzicht. we hadden veel keuze uit het siergrind assortiment na de juiste keuze was de bestelling zo voor mekaar en de betaling ging ook vlot en duidelijk. plus punt is ook dat je berichten terug krijgt via mail. ook een plus punt is dat je zelf de datum van levering kan vast leggen en de levering zelf was super direct aan de deur geleverd.

dus mijn mening perfect voor mekaar.

Vlotte levering, goede verpakking

Wij zijn tevreden over de leverering van 2 cub witte grind in Rotterdam. S'ochtends ben ik nog gebeld over het tijdstip van levering en op de afgesproken tijd is het grind ook daadwerkelijk geleverd.
Wij, de Vve van het Laankwartier II , Katendrecht zijn er blij mee

Beoordeling door bevestigde koper

Een geweldig en betrouwbaar bedrijf

Ik had siergrind besteld via mijn pc, in de hoop dat alles goed ging, nou ik kan u wel vertellen dat ik verbaasd was over de kwaliteit, en alles was stipt op tijd en er werd door de chaffeur zelfs nog geprobeerd om het in mijn achter tuin te zetten. Ik kreeg op de dag van bezorging zelfs een smsje met de tijd waneer ze kwamen, nou als dat geen serves is....en echte aanrader dit bedrijf.

Gewoon perfect!!

precies zoals het hoort. Zeker een aanrader, afspraken zijn afspraken en worden dus nagekomen. Servicelijn is ook perfect, er word alle tijd voor je uitgetrokken.

Goed geregeld

Goede en snelle afhandeling bedankt

super

mooi op tijd en werd gelijk voor de deur neergezet, super tevreden

Goed, Snel, Enthousiast en perfecte kwaliteit

Eerst na telefonisch contact een keer gekeken op het industrie terrein. Toen ik daar meer informatie vroeg werd ik uiterst correct geholpen en geadviseerd. Binnen een paar dagen kon alles geleverd worden. Keurig dat de dag voor bezorging nog gebeld wordt door jullie om mij het tijdstip door te geven. Ook de dag van bezorgen een telefoontje van de chauffeur om te melden dat hij er met 5 minuten zou zijn. SUPER! En wat een enthousiasme van de chauffeur. Als je zo ontspannen en vol humor je werk kan doen, dan is dat toch geweldig! Echt van begin tot eind super tevreden en zeker dit bedrijf iedereen aanbevelen! Een enthousiaste klant!

• 1 Beoordeling

Beoordeling door bevestigde koper

Goed bedrijf dat afspraken na komt

Een goede website/bezorging en klantenservice

Beoordeling door bevestigde koper

zeer correct en op tijd geleverd

Siersplit besteld en werd hier na 2 dagen over terug gebeld dat het de volgende dag tussen 10.30 en 12.30 uur geleverd zal worden.De volgende dag gebeld om 10.15 uur door een vriendelijke chauffeur die het split kwam afleveren op de door ons aangegeven plek.Keurig en correct bedrijf,zeker aan te bevelen.

Prima leverancier

snel geleverd en goede service, prima!

correcte en snelle levering

Snelle levering, keurige melding van tijdstip, perfecte service.

uitstekende service

Siergrind besteld en heb via de bestelling aan kunnen geven wanneer de vracht kon worden afgeleverd tevens een sms gehad om het tijdstip door te geven wanneer de levering plaats zou vinden.
Perfecte webshop.

Gewoon TOP

Netjes gebeld wanneer het bezorgd zou worden, ook de tranporteur, zette de lading netjes neer op de plek waar wij het wilde hebben.

prima service

Grind besteld, zelf aangegeven wanneer we het geleverd wilden hebben; kregen keurig via de mail bericht in welk tijdsblok het geleverd werd. (en ook keurig bij de achterpoort zodat we het direct de tuin in konden brengen) Antiworteldoek was (helaas) niet geleverd; hebben dat die dag gemeld, kregen direct geld teruggeboekt.

Super service

ik had afgelopen week siergrind besteld en dat zou gelijk al vrijdag geleverd worden. Ik zou een smsje krijgen hoe laat. Helaas is het smsje nooit aangekomen en de chauffeur stond voor een dichte deur. Ik heb gebeld met de Siergrindwinkel en die meneer heeft nog geregeld dat het 's middags geleverd werd. Klasse! Zo konden we toch het weekend ons werk afmaken.

Snel & Vakkundig

Goede inffo op website en aan telefoon, zelfs in het weekend.
Splitplaten en grind samen besteld maar ik wilde het op verschillende dagen laten leveren, geen enkel probleem! Ook had ik een rekenfout gemaakt mbt de splitplaten en had er meer nodig dan besteld; hier werd erg flexibel mee omgegaan en was geen enkel probleem. Werd netjes gebeld om afspraken te maken en kreeg de dag voor levering een nette SMS hoe laat de levering zou zijn.
Het resultaat ziet er geweldig uit en heb dit te danken aan siergrindwinkel.nl

Beoordeling door bevestigde koper

Supersnelle en nette levering en op tijd! Top!

Duidelijke website! Makkelijk bestellen! Zelf leverdag bepalen en netjes dag van te voren mail met aflevertijd! Leveren was keurig op tijd! Aardige chauffeur die de big bag kon neerzetten waar wij wilden! En VEEL goedkoper dan in de winkel! Een dikke 10 voor siergrindwinkel.nl!

Wij zijn 100% tevreden!

Snelle levering, keurig telefoontje over het tijdstip van levering en het product voldeed aan onze verwachtingen. Ook de geadviseerde hoeveelheid klopte goed.
Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!!

Snel, betrouwbaar en kwaliteit

Onze ervaring met siergrindwinkel is ons uitstekend bevallen en hoeven niet meer na te denken over volgende bestellingen via hun te laten verlopen!