[REPLY]
Ik ben nu 2 maanden klant van Simyo & ontvang geen belachelijk hoge rekeningen zoals bij Ben het geval was... Goede service, duidelijke overzichten, helemaal top! Nu nog het gedoe met Ben op de één of andere manier zien op te lossen...
Al geruime tijd klant bij Simyo.
Bij Tringg vandaan gekomen, en zeer blij met het Simyo-Tringg abonnement dat ik nu heb.
Nieuwe abonnementen die ik heb afgesloten, zijn iets minder gunstig, maar nog altijd zeer scherp geprijsd.
Klantenservice was in het begin moeilijk bereikbaar, maar is nu veel beter.
Ook via de email wordt er (meestal) redelijk vlot gereageerd.
Vooralsnog denk ik nog wel even klant te zijn bij Simyo.
Ben sinds 2 jaar klant bij Simyo. Eerst prepaid en later abonnement.
Heb een abonnement van 250 min/sms voor € 6,95 per maand.
Ben zeer tevreden over bereik en ook de service van Simyo.
Kan het iedereen van harte aanbevelen
net bedrijf alles via internet, 99 minuten gratis bellen onderling per maand (mijn vrouw heeft dezelfde simkaart dus is het handig en goedkoper als een sms) en al jaren 7 ct per sms. maandelijks achteraf afrekenen. nooit problemen !!
wat ook makkelijk is dat je nooit teveel kunt bellen je spreekt namelijk af wat je per maand zult verbruiken (10-75 euro) máár als je tussentijds wilt verhogen dan betaal je ff de rekening en verhoog je het bedrag dat je denkt nodig te hebben, ideaal zoals ik dit gedaan had tijdens de verbouwing van mijn huis en wij geen "normale"telefonie hadden.
Prepaid sim besteld, online, voor sim-lock vrije telefoon. Met internet, dat is wel behoorlijk aan de prijs maar gebruik ik zelden of nooit, en dus ook op deze prepaid kaart he, geen dubbel gedoe. Internet kan ook apart per dag of 'strippenkaart' gekocht worden.
Snel in huis ook, alles online, prima overzichten voor verbruik e.d.
- minpunt: je hoort niet dat je een info-nummer belt als dat bijv. een normaliter in heel NL lokaal nummer zoals 085 is. EN men schrijft die dure minuten daarvoor af als gewone 06 minuten dat was even verwarrend en jammer. Netwerk is KPN, dus prima bereik / geluid.
Ben je bang dat je tegoed op is? je kan ook online instellen dat bij 2 euro restant er automatisch weer een bedrag van de bank bijgeschreven wordt, zeg maar prepaid met abonnement zekerheid dat je desnoods kan blijven bellen.