[REPLY]
Artikel bijna onvindbaar in shops in de buurt - enkele muiskliks en enkele dagen verder valt het in de bus ;-)
De website is goed te volgen, om dingen te zoeken en te bestellen. De bezorging is goed en snel. Dit was mijn eerste keer, maar ik zou het zo weer doen.
eerst was mijn artikel niet op voorraad, ik schreef me in zodat men mij ging verwittigen via mail als het artikel voorradig was.
dag zelf besteld van het mailtje en zeer snelle levering.
zeer tevreden
een aanrader en wat zou het fijn zijn als dit bedrijf hun aanbod zou verbreden
Alles prima gegaan! Volgende keer weer!
Mijn kleindochter krijgt een andere slaapkamer .maar nu wel graag niet zo'n kinder-achtige dus vroeg ik haar wat ze dan mooi zou vinden en toen zei ze een dekbed van one-derection .alles na gekeken maar niets gevonden tot ik op jullie site kwam .
en daar stonden verschillende .dus we zijn heel tevreden over SINQEL
ook over de verzending ze had het dekbed binnen 2 dagen .mijn kleindochter tevreden en oma ook
Bestelling is probleemloos verlopen.
Niets op aan te merken.
Makkelijk en overzichtelijk bestellen
Prima producten
Overzichtelijk
Perfecte afhandeling. Snelle levering. Aanrader!
Ik bestelde een item in de namiddag van vrijdag. De volgende ochtend op zaterdag werd het al geleverd. Normaliter gaat dat alleen door de week zo snel, maar ik was positief verrast dat het de volgende weekendochtend al bezorgd was!
Allles duidelijk en helder.
Onvoorstelbaar, vrijdag rond 15.00 door mijn dochter besteld, zaterdag rond 15.00 geleverd, onze dochter helemaal blij! Heeft heel de morgen/middag uitgekeken naar busje en ik haar nog verteld, om teleurstellingen te voorkomen, het is wel voor Pinksteren wie weet komt het pakketje wel na het weekend.
Cadeautjes voor jarige tweeling van mijn broer besteld. De bezorging was prima op tijd en het zat keurig ingepakt. Helaas bleek de voetbal lek te zijn. Na melding een keurige mail terug dat er al een andere bal op weg was, Waar krijg je nou nog zo'n service?
Bestellen makkelijk, account aanmaken is ook niet nodig, snelle levering en lage prijzen.
Netjes afgeleverd volgens voorwaarde, ik kan deze side zeker aanbevelen
Na het gemakkelijk plaatsen van een bestelling verliep de bezorging vervolgens ook zeer snel en correct.
Had zelf per ongeluk een verkeerd huisnummer doorgegeven waardoor mijn bestelling retour ging. de zelfde dag nog gebeld. en de volgende dag had ik alsnog mijn bestelling in huis. helemaal top!!!
Makkelijk bestellen, goede website, veel betalingsmogelijkheden, en vooral zeer snelle levering!!
Reeds 2 maal iets besteld en de bestelling altijd snel en correct geleverd.
Tot een 2 weken geleden kende ik SINQEL.COM nog niet. Ik kreeg echter een actiemail in mijn mailbox. Daarop heb ik met ruim voordeel de door mij gewenste artikelen besteld. Leuke bijkomstigheid zijn de pinqels die je gratis krijgt. De bestelling werd in twee colli verstuurd. Helaas ging er bij het
verzendbedrijf iets fout waardoor ik maar de helft van mijn bestelling geleverd kreeg.
Een mailtje naar SINQEL.COM was voldoende om alsnog het niet ontvangen gedeelte geleverd te krijgen. De volgende keer bestel ik weer graag bij SINQEL.COM
Netjes geleverd op de afgesproken dag
Toilet is percies zoals afgebeeld en beschreven staat.
Helemaal top!
Producten waren op voorraad, geleverd volgens afspraak, netjes verpakt en op tijd. Gewoon zoals het hoort. Dank
vriendelijke WEBSHOP SNELLE VERZENDING..BEDANKT
Erg blij was ik dat ik op jullie site terecht was gekomen. Lekker rondsnuffelen, wat een keus. Een bestelling geplaatst, ook dit was zo gepiept. Nu maar afwachten hoelang het zou duren voordat de bestelling in huis zou zijn...... Volgende dag Tata, daar was m'n bestelling al!geweldig. Ook nog in een blinde doos geleverd zodat de kids die achter me in de gang stonden niet doorhadden dat het voor hun was!!!!
Netjes, informatie goed,afhandeling ook netjes..en snelle levering
door een fout van ons werd het artikel in eerste instantie op een foutief adres afgeleverd; zonder problemen werd het artikel vervolgens alsnog naar ons verzonden.
zeer goed ! echt een aanrader !
zeer snel, bij afwezigheid werd pakket achter gebracht op een veilige plaats, met briefje in de brievenbus. Prima hoor !!
De laagste prijs en ook nog zeer snel in huis.
Dat is wat we allemaal willen!
Zeker een aanrader!
Ik heb een nerf geweer besteld. Ik had het de volgende dag al in huis.
volgens mij ook de goedkoopste
Op deze site kun je veel speelgoed bestellen voor een goede prijs en boven de 50 euro bezorgen ze het ook nog gratis.