We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Skims Feet Beoordelingen

Skims Feet Logo
Klanten zeggen: »Super geregeld!« »topservice!!!« »gewoon prima kan niet beter« 18
Uitstekend
9 van 10

18 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (18)
  • goed

Goed

zeer snel gekregen. mooi prijs

Featured review of Skims Feet

• F te Z

Super geregeld!

Dochter zocht Vans, die hier niet in haar maat te krijgen waren. Dan maar via internet bestellen, na lang zoeken bij Skims terecht gekomen.
Bestelling werd direct bevestigd, ook het versturen van de schoenen werd per mail aangekondigd. De schoenen waren met twee dagen in huis!

• Mw Lang

topservice!!!

Mijn e-mails werden haast direct beantwoord en mijn bestelling was razendsnel binnen!!!

Skims Feet

gewoon prima kan niet beter

het bestellen gaat gewoon heel makelijk als je geen zin heb in winkelen en er is veel keus in schoenen en je hebt ze zo in huis .

• Han

prima!

Snel en goed! Geen klacht te bedenken!

• Tom
  • Geverifieerde koper

Snelle levering, breed aanbod!

Schoenen maandag besteld, dinsdag in huis!

Breed assortiment met leuke modellen!

• jacqueline
  • amstelveen, NL
  • 3 Beoordelingen

goed

Na telefonisch contact te hebben gehad over de te bestellen maat, al een dag later in huis, zeer vlot dus en degelijk verpakt.
Top ga zo door!

Prima

Snelle afhandeling na bestelling

• M
  • Geverifieerde koper

Mooie laarzen, goeie prijs en perfecte afhandeling!

Mooie laarzen van replay voor een mooi prijsje! Mijn dochter was er erg blij mee en mooi de volgende dag al geleverd, perfect!

PERFECT

SNELLE LEVERING

Top...!!!

Leuke site met aantrekkelijke prijzen en vooral kleine maten (peuters) goede communicatie en snelle levering. Site staat bij mij favorieten kom zeker nog een keer terug.

• Astrid

Zeer goede service

Ik had voor het eerst besteld bij Skims Feet en dit is me goed bevallen.
Telefonisch wordt je netjes te woord gestaan en bestelling wordt snel verzonden.

• WvdH

Skims Feet is prima!

vorige weekend een paar sneakers besteld, en ze waren binnen een paar dagen al binnen ,goed verpakt en ze pasten ook nog gelukkig. Als ik weer iets moet bestellen zou ik het zo weer bij Skims Feet doen.

Klant is koning!!

Hallo,
Mijn ervaring met Skims Feet is zeer goed, je wordt telefonisch vriendelijk te woord gestaan en de service is top!! Daarnaast is 't aanbod zeer uitgebreid en ook als een artikel niet naar wens is, is dit geen enkel probleem, zelf als het een Sale artikel betreft!! Kan iedereen aanraden om de site 'ns te bezoeken (dit doe ik dus ook)!!

Antwoord van Skims Feet

Beste Fan,
Bedankt voor je zeer positieve review! Daar doen we het voor zullen we maar zeggen.
Mvg het Skims Team

• Thirza

Tevreden

Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en had het met 2 dagen in huis. ik vond het allemaal erg goed geregeld.

• YS

Snelle levering!

Snel, betrouwbaar

• W

Prima

Goed/ handig

duidelijke site, snelle levering

Op zondag snowboots voor mijn zoon besteld, op maandag een e-mail van Skims dat het bestelde is verzonden en dinsdag werd de bestelling geleverd. Lekker snel, duidelijke website en belangrijk is dat je op de hoogte wordt gehouden hoe het met je bestelling staat.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten