[REPLY]
Alt fungerede tilfredsstillende. Montøren måtte dog pga. travlhed i området arbejde om aftenen, hvor vi var ude; men det fungerede også fint.
gode priser god service alt i alt en god oplevelse kan varmt anbefales
Fik en god dialog med kundeservice da mit første produkt ikke kunne skaffers fra leverandør
Jeg blev nødt til at lave min ordre om. Det skete let og smertefrit, og varen blev blot forsinket med én dag. God service.
jeg har med stor glæde købt hårde hvidevarer hos Skousen flere gange, og været yderst tilfreds både med den personlige betjening, og med leveringen.
Mit sidste køb over nettet var helt i top. Hurtig levering og fri forsendelse.
Så kan man ikke forlange en bedre service -:)
Levering lige efter bogen, hurtigt og uden problemer. Der vil jeg godt handle igen:-)
Det var en super service, og var vild med at de leverede fra dag til. Derudover var varen billigere hos skousen end andre steder, og gratis fragt. Det tiltrækker!
Leveringen skete hurtigt og problemfrit. Ingen problemer her.
Det er første gang jeg har købt hos Skousen.dk - men absolut ikke sidste, når jeg mangler varer fra deres sortiment.
Jeg bestilte og betalte en emhætte og oplyste en dato for ønsket aflevering.
Jeg fik umiddelbart efter en bekræftelse på bestilling og aflevering den ønskede dag. Fik dagen før en sms påmindelse om afleveringen - dato og ca. kl.slet og modtog ½ time før tlf. meddelse om at varen kom.
Super flot.
venlig hilsen
Vibeke Foldager
Udemærket handel. Varen var i restordre. Hvilket godt kunne ha stået på hjemmesiden. Ellers gik alt som det skulle. Ville helt sikkert handle der igen.
købte en vaskemaskine og fandt den billigst hos skousen. fik den leveret og monteret efter mine egne anvisninger - super service :-)
Prisen var den bedste på markedet. Med Skousen ved man samtidig, at der er en seriøs virksomhed bag.
Bestilling og betaling var overskueligt. Leveringen gik overraskende hurtigt. Allerede morgenen efter afsendelsen kom GLS med pakken.
Ingen ubehagelige overraskelser. Alt klappede som aftalt.
Levering som aftalt! Kan anbefales.
Vaskemaskinen blev leveret uden skader og indpakning intakt, chauforen venlig og imodekommende. Ingen problemer.
Alle aftaler overholdt,levering,tidspunkt ,det rigtige produkt og den aftalte pris.
Heinrich Schwarz.
Jeg kan godt anbefale skousen at købe en vaskemaskine.
Stort udvalg af i varer vi har købt med en god og let forståelig information om produkternes beskaffenhed. Vi vender tilbage en anden gang.
Reklamationen over det købte produkt virker slet ikke. I skrivende stund ved jeg endnu ikke hvad det går op i. Rigtig dårlig service. Jeg kan slet ikke anbefale firmaet.
God service og god pris.
I kom bare alt for sent på dagen, kl. 22 er ikke ok, men flinke folk der gav besked om ankomst
Skousen leverede varen som planlagt, alt var som det skulle være og det var selvfølgelig det billigste sted på nettet. Jeg er meget tilfreds!
Hej min ven Skousen...:-)
Du kom hurtigt ind i mit liv, håber du blir' her i mange år endnu....:-) jeg vil passe og pleje dig, så du får det skønt i fremtiden... Sammen med mig selvfølgelig :-), smil.
Tak for alle de timer, du tilbringer sammen med mig... Kan slet IKKE undværre dig.
Kærligst fra din bedste ven :-)
Anna Karina Groth
Jeg er en meget tilfreds kunde. Det er ikke sidste gang jeg vælger Skousen. Jeg kan anbefale andre at handle her fordi:
- Man får det man bestiller og mit køle-fryseskab var præcis som beskrevet og illustreret på hjemmesiden.
- prisen er fin ifht produkt
- leveringsomkostninger er rimelige og gennemskuelige
- man får leveret på aftalt dato - der er endda lørdagslevering!
- man modtager tidsrum for levering
- man kan finde et ca tidspunkt for levering vha meget nem linket service
- man bliver desuden ringet op 1/2 time før levering
... Ikke noget med at skulle sidde hjemme hele eller halve dage og vente på levering
- og ikke mindst oplevede jeg meget venlige medarbejdere både ved levering og i forbindelse med telefonisk henvendelse før valg af produkt.
Nem og billig måde at handle på.Den vare jeg skulle bruge, havde de ikke butikkerne, men det var nemt at finde, her på denne side. Super at der ikke skal betales porto.
Torsdag går vaskemaskinen i stykker. Fredag ligger orderen hos skovsen.
Mandag står den hos os, til den rigtige pris. Det er fanme nemt.
Før jeg købte en nye vaskemaskine på www.whiteaway.com fik jeg en Siemens teknikker til at sige at den gamle var i stykker. Det var den første beløb.
Så kom skousens uafhængige transportfirma og bragte den nye maskine til kantsten, og faktisk til engangsdøren på stueplanen. Alt var i orden, men der ville heller ikke være en mulighed til at klage over det når den er pakket ud, fordi det skulle man har gjort før leverandøren, som kun lige stoppede med lastbilen, var gået igen. Hovedbeløb er købsprisen, som er nu betalt.
Nu finder jeg dog ud af, at den dejlige tyske Schuko-stik virker selvfølgelig ikke med min strømtilslutning, som er direkte. Jeg kunne, men måtte ikke tilslut maskinen, hvad betød, at endnu en beløb skulle betales. Man mister ellers garantien, men har ikke haft muligheden for at vælge en anden netkabel ved online-bestillingen. Tak for hjælpen omkring det med garantien til Telefon-supporten. Overvej doppelt at købe her!
Der havde været lidt problemer med min online bestilling, men allerede ca. en time efter havde en super servicemedarbejder i telefonen fra Skousen. Mit produkt ankom som lovet.
Opvaske maskine bestilt over nettet hos Skousen, hurtig levering og opvaske maskine var testet af Skousen inden levering, den var lige til at installere, super nemt og god service hele vejen med SMS service og mails under hele forløbet med hvor langt ordren var kommet og forventet leveringstidspunkt.
Jeg lå og sov, da min opvaskemaskine blev leveret. Chaufføren ringede mindst 4 gange. Det lykkedes ham at få leveret min opvasker ved min nabo til jeg stod op. Det var bare super skønt :-)
Det var en e handel der var til at have med at gøre. Nemt hurtigt og ikke gebyr eller fragt at forholde sig til, blot købe og så blev det leveret lige ved hånden.
Hurtig og tilfredsstillende service - hurtig levering - Jeg vender tilbage.
Det var en god oplevelse, at handle med jer. Nemt og iorden.
Er virkelig begejstret over leveringshastighed og pris hos skousen. Jeg er ovenud tilfreds!
Vi så efter en ny fryser, og vi havde købt hos Skousen før, så vi tjekkede deres hjemmeside og fandt den vi gerne ville ha'. Ja, og så gik det bare nemt derfra.Super nemt og hurtigt.
Dorte og Ernst Hussmann
Hej Ven. Skousen får 10 ud af 10 stjerner, intet at sætte en finger på
Det fungerede upåklageligt og alt var sat op og sluttet til, så for første gang i lang tid et uproblematisk indkøb af hårde hvidevarer
Bestilling og levering gik aldeles glat. Levering allerede dagen efter bestillingen. Kun 4 stjerner idet I har UBETINGET returret - men emballagen må ikke være brudt !!