[REPLY]
Door middel van Groupon heb ik bij Slapen Online een Viktor boxspring met matras en hoofdbord besteld voor een prijs van maar liefst 650 euro. Na netjes mijn voucher in te leveren bij Groupon en dit bevestigd te krijgen was het wachten op mijn bed. Enkel dit bleef uit. De voucher was ingeleverd begin oktober en tegen het einde van oktober was ik benieuwd waar mijn bed nou bleef. Een gesprek met Groupon leverde niet veel op behalve dat mijn voucher correct was verzilverd. Dit spoorde mij aan om contact op te nemen met Slapen Online en te vragen hoe lang ik zou moeten wachten. Na telefoon en email verkeer met Slapen Online blijkt dat mijn gegevens niet in het systeem bekend zijn en dat mijn bed zodoende ook niet geleverd zal worden. Verzoeken bij Groupon en Slapen Online om mijn gegevens te controleren leveren alleen op dat ik met de andere partij contact moet opnemen om te vragen wat er aan de hand. Zodoende na langer dan een maand te wachten ben ik 650 euro armer maar geen bed rijker en kan ik niks anders doen dan mijn onvrede uiten over deze ervaring bij Slapen Online en Groupon (tot op een zekere hoogte omdat ik in het verleden geen slechte ervaringen met ze heb gehad)
Het uitblijven van levering en de tendens om mij door te verwijzen naar een andere partij heeft geleid tot de waardering van 1 ster. Immers een bedrijf waarvoor je betaald maar niet levert heeft geen bestaansrecht.
Na 2,5 maanden eindelijk mijn boxspring ontvangen. Ik ben weken voorgelogen met de belofte dat mijn bed er echt toch binnen 1 week zou zijn. 5 telefoontjes later en mails verder heb ik mijn bed eindelijk ontvangen. Ik zal nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf en raad mensen aan dit ook niet te doen als je weet waar je aan toe wilt zijn.
Ik vond het een zeer onprofessioneel bedrijf dat klanten niet serieus neemt waardoor het allemaal erg ongeloofwaardig overkomt.
Eduard Amzand vond deze beoordeling nuttig