[REPLY]
Intussen is het drukwerk op de afgesproken dag geleverd en het ziet er prima uit.
Dank, heren (dames?) van Slimdruk.
Tot een volgende keer,
Marylan Hage-Storck
Stichting Pardes
Prima drukwerk van Slimdruk. Je weet precies waar je aan toe bent op het moment dat je besteld staat vermeld wat je moet betalen en wanneer het wordt geleverd. Als je nog iets te vragen hebt kan je bellen of mailen en ook dit werd snel afgehandeld.
Al met al plezierig bedrijf. Heb er mijn briefpapier, visitekaartjes en flyers laten drukken. Ziet er PRIMA uit en vele malen goedkoper dan bij de plaatselijke drukker. Ik bestel er de volgende keer weer.
Bedankt voor uw leuke reactie! Wij staan ook in de toekomst weer voor u klaar.
Prima werk van slimdruk. Het design ging erg makkelijk door de te downloaden templates van de website. Na bestellen werd mij keurig een factuur toegestuurd. Gisteren heb ik het ontvangen zag er prima uit, ook netjes op de van tevoren aangegeven datum geleverd. Mijn volgende bestelling zal zeker weer bij slimdruk zijn.
Drukwerk besteld, bleek ik een fout te hebben gemaakt. Al betaald, dus snel een mail gestuurd om de bestelling te annuleren. De volgende ochtend direkt telefoon van Slimdruk, waarin het een en ander prima is opgelost.
Twee dagen later het bestelde drukwerk in huis. Er is maar één conclusie: het ziet er prima uit en voldoet geheel aan de verwachtingen.
Voor mij is de keus voor Slim Druk de volgende keer een logische keus!
Leo Guikers
Elgee Webdesign
Prettig en snel geholpen, ook opmaak netjes aangepast.
Drukwerk ook precies op de afgesproken dag aangekomen.
Aan te bevelen.
kon eerst niet inloggen, maar na een mailtje werd dit snel en persoonlijk geregeld. Nog een paar keer heen en weer gemaild over het aan te leveren bestand en ook dit verliep heeeel vlot, soepel en men was zeer behulpzaam. Dat heb ik wel eens anders mee gemaakt! Het drukwerk was goedkoop en toch van goede kwaliteit, tel daarbij op de goede service. Hoe doen ze het?
ps) ik heb echt geen aandelen bij Slimdruk ;-)
Ik had met spoed 1000 posters nodig. mandagochtend besteld, en woensdag waren ze hier. Helemaal geweldig! volgende keer zeker weer! Bedankt Slimdruk.
Regelmatig laat ik drukwerk drukken bij Slimdruk. De servicedesk is behulpzaam en geeft waar nodig advies om het ontwerp aan te passen.
Het belangrijkste is de kwaliteit en de stiptheid qua levering.
Slimdruk maakt zijn beloften waar!
Onze bestelling had wat vertraging opgelopen, maar slimdruk heeft het uiteindelijk op een nette manier opgelost voor ons.
We zijn zeer tevreden over het drukwerk en ook hoe ze met deze situatie zijn omgegaan.
Schoonmaakbedrijf & Glazenwassersbedrijf P.Pisters v.o.f.
Een duidelijke website, stap voor stap. Een kleine aanpassing netjes geregeld. Op de afgesproken datum afgeleverd. Mijn opdrachtgever zeer tevreden over het resultaat. Dank.
Prettige begeleiding, drukwerk betaalbaar en redelijk goed, afspraak is afspraak en dus op tijd geleverd, daar gaat het bij anderen wel eens fout. Zeker voor een herhaling vatbaar. Joop Ridder
Folders vandaag ontvangen en het resultaat is helemaal top.
Ook na het insturen werden we netjes gebeld dat het formaat iets aangepast moest worden.
Niks wordt klakkeloos afgedrukt!
Goed verpakt en op tijd geleverd.
De volgende bestelling plaats ik zeker weten weer bij slimdruk.
Ook mijn eerdere order van briefpapier is naar 100% tevredenheid verlopen.
Een voorbeeld van goed bedrijf.
Geweldige website. Gebruikersvriendelijk en goed werkend. What you see is what you get. Uistekende planning en bezorging. Een club waar je tenminste op kan rekenen.
molenhoek-kaas@live.nl
Charles Glas
Kaasspeciaalzaak De Molenhoek te Rosmalen
Voor de eerste keer flyers besteld en het is prima gegaan. Op tijd geleverd en van een goed kwaliteit. De site is goed en overzichtelijk en ik zie dat je er ook folders op kan ontwerpen.Dat ga ik zeker de volgende keer doen. Al met al ben ik ben zeer tevreden.
Wat er op de site staat wordt ook gedaan, snelle levering en een uitstekende kwaliteit flyer.
keurig.
Tot de volgende keer
Toys2buy.nl
Slimdruk gaat net een stapje verder dan de andere drukkers die ik ken.
De site heeft optimaal gebruiksgemak voor de professional maar ook voor een particulier. Goed overzicht van opdrachten, een automatische controle van bestanden en indien gewenst ook nog een grafisch team dat mij helpt. Compleet met vriendelijke en vlotte service en gratis afleveren maakt dat mijn drukwerk bij Slimdruk laat doen.
Ik bestel ook geregeld folders en flyers bij slimdruk, en ze zijn altijd geweldig! ik heb nog nooit wat terug gestuurd vanwege snijfouten/kleurverschil (wat bij andere drukkerijen nogal eens voorkwam). Nu heb ik pas geleden een magazine besteld, en ik ben er echt ongelofelijk trots op! Mede dankzij de geweldige begeleiding, geduld en kwaliteit van slimdruk is het een mooi stuk voor mijn portfolio geworden. Echt super vakwerk ik zou het iedereen aanraden om voortaan bij slimdruk te bestellen want het wordt gegarandeerd een mooi product.
Ik heb bij Slimdruk zeer regelmatig flyers, folders, kaarten en posters besteld en ben altijd erg tevreden over het drukwerk. De website is daarnaast erg overzichtelijk, de service en klantvriendelijkheid erg goed en ook de functionaliteit op de website mbt het online ontwerpen van je eigen drukwerk is ideaal!!
ook kleine bestellingen worden uitstekend begeleid en geleverd
Eerste keer flyers besteld. Service was echt top. Document check doen je zeer grondig en geven advies. Kwaliteit van Druk is echt goed. En wat ook heel prettig is dat ze snel zijn en prijs is zeer transparant (dus geen spoedkosten of andere verborgen kosten). En ze leveren echt snel.
Keep up the good work.
Eerste keer flyers besteld. Goed advies gekregen voor de te kiezen papiersoort/dikte. Het aanleveren gaat snel en gemakkelijk en tijdens het uploaden wordt het gelijk gecheckt. Flyer op tijd binnen gekregen en ziet er heel goed uit.
Flyers woensdag besteld, vrijdag in huis. Zien er perfect uit en waren niet duur! Bedankt voor de goede service!
Alleen goede ervaringen met dit bedrijf. Snel, betaalbaar. betrouwbaar. Aanbevolen.
Ondanks de scherpe prijzen van het overigens hoge kwaliteit papier en drukwerk, nemen ze de moeite om voor eventuele onduidelijkheden van onze of hun kant, even persoonlijk te bellen of mailen.
ook het aanpassen van evt. foutjes in de aangeleverde bestanden lossen zij keurig op.
de bestanden worden dus niet lukraak gedrukt maar eerst goed gecontroleerd, wat voor ons bedrijf met circa. 2000 brochures zeer belangrijk is.
al met al dus zeer tevreden
Rob Peeters
by GeK bv
Geachte Slimdruk:
wij van New Life Church Nederland bedanken u voor u …..
We hadden al eens vaker bestel de eerste keer een kleine probleem met de aangeleverde bestand ,maar dat loste u goed op .zonder kosten…… nu weer besteld …een goede service en werd terug gebed dat de flyer misschien niet de goede resolutie had .maar de flyer is perfect geworden goede papiersoort goede kleuren goede en snelle levering .en de prijs is reuze bedankt . voor u professionele benadering New Life Church Nederland
Namens Pastor h Blaauw .
Alle negatieve ideeën over internet aanbieders weerlegt Slimdruk iedere keer weer. Zeker in dit geval. Extra service en precies op tijd.
Top, menig reguliere drukker kan hier wat van leren.
Na een aantal verschillende drukkerijen en lange zoektocht op internet terecht gekomen bij Slimdruk voor de produktie van een brochure. Uploaden op de website was een makkie. Korte levertijd werd volledig waargemaakt en de kwaliteit was perfect.
Al meerdere bestellingen bij Slimdruk gedaan en steeds meer dan tevreden over het resultaat. Soms werden zelfs (telefonisch) voorstellen gedaan ter verbetering. Levering iedere keer weer zoals afgesproken.
Kortom: topkwaliteit voor weinig geld!
Eerder visitekaartjes besteld, veel later het briefpapier en er zit geen verschil in de kleuren. Altijd goede kwaliteit ook
Bestelling snel geleverd. Hoge kwaliteit. Precies wat we hoopten. In vergelijking met andere relatief goedkoop