We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (1.890)
Smaahjerter

Lækkert tøj og service som altid!

Hurtig levering og altid tøj i lækker kvalitet og gode tilbud!

Alt gik fint!

Det er første gang jeg shoppede hos Småhjerter og det er bestemt ikke den sidste:)

Alt for høje gebyrer!

Det er slut med at handle hos jer - alt er druknet i gebyrer og nyhedmails som man konstant får kastet i hovedet!!

Christine Hald & nicoline vond deze beoordeling nuttig

Gebyret har taget overhånd

Bare for at betale en ordre på kun omkring 100 kr skal jeg betale ikke mindre end 4,58 i gebyr og 39 kr i fragt...... I påstår det er for dække gebyret til dankorttransaktionen - bare til info så koster det IKKE 4,58 kr for at gennem føre en dankorttransaktion på kun 100 kr :/

Bedste webshop!

Kan absolut anbefale at handle hos Småhjerter. Super service, lækket tøj og hurtigt levering lige til døren.

Fin online butik

Synes det er nogle skønne produkter der er på smaahjerter. Dog halter det lidt med udvælgelsesmuligheder når man skal se specifikke varer. Når jeg krydser "drenge" af kommer der stadig kjoler frem

Trine Wind & Christine Hald vond deze beoordeling nuttig

God oplevelse

Shoppen har et stort godt udvalg af tøj. Det bestilte kom allerede dagen efter, på trods af at det er december. Jeg havde bestilt en bluse ( til min søn) som var meget lille i str. Så jeg måtte returnere og få en str. Større. Her var det dejligt med gratis returfragt, og jeg fik samme rabat på bluse nr. 2, selvom pågældende tilbudet kun gjalt i 1 døgn.
Er forslag til shoppen ér at de, ved de mærker der generelt er små i str, også skriver det udfor produktet.

• Viborg, DK
  • 4 Beoordelingen

Tilslutter mig koret........

Dejlig overskuelig webshop med lækre mærker. Hurtig levering med GLS. Tilslutter mig dog koret og ville ønske fri levering, da det jo sjældent er små beløb der handles for hos jer......

Trine vond deze beoordeling nuttig

Smaahjerter

Favoritshop, med plads til forbedring

Jeg tilslutter mig både begejstringen for jeres udbud og service - skønt tøj og altid hurtige og venlige svar, hvis man kontakter jer - men også ærgelsen ved den efterhånden høje fragt + gebyr - og forvirringen over, hvad der er af tilbud og udsalg i et væld af mails og endelig, at de rabatkoder, man får, kan være svære at bruge pga. vilkårene for samme. Mit hjerte ligger stadig hos jer som favorit-webshop, men jeg køber også sjældnere end før i tiden.

Smaahjerter

Fine varer, men for meget spam og dyr fragt

Er enig med en anden anmelder her: Fint tøj. Men alt for dyrt i fragt og gebyr. Jeg kan også finde mange andre netbutikker der har bedre vilkår for brug af gavekort. Så desværre lang fra mit første valg længere. Der er dog hurtig forsendelse. OG de mange mails fra jer stresser een. Og lidt bondefangeri.... så hold dog et ordentligt udsalg blot een gang imellem som fx pompdeluxe og andre.

Christine Hald vond deze beoordeling nuttig

Der var engang...

En butik som virkede stolt over deres butik. De virkede loyale og ydede en fantastisk service. Sendte et overskueligt antal mails med gode slagtilbud. De ydede en god service over for mig som forbruger, jeg kunne handle i ro og mag og med god samvittighed over min dovenskab. Der var nemlig ingen omkostning for mig at handle hos dem.

Nu drukner alt i adm. Gebyr, høj fragt for mig om forbruger. Jeg har pt 9 gavekort hængedende på min opslagstavle, som jeg ikke kan bruge samtidig - ej hellere ved bare det mindste tilbud.
Firmaet virker ikke så hyggeligt mere. Er druknet efter købet af "kids of luxery".
Jeg føler til tider at min indbakke bliver svagt misbrugt. Alt for mang mails i løbet af ugen med forskellige Tilbud - som i sidste ende virker ens, og mange af dem er ikke specielt tilbuds agtige, til trods for de antyder det. Samt tvivler jeg på om jeg skal slå til, for der kommer sikkert et nyt tilbud eller bedre dagen efter. Så i sidste ende køber jeg intet. Resultatet af det store antal mails er nu at jeg faktisk slet ikke læser deres mail mere.

Jeg syntes smaahjerter trænger til en revurdering af hvad de vil, drop alle de mails i konstant sender ud. Al det "udsalgs" snak i konstant spytter ud stresser næsten en som forbruger.

Jeg kigger ofte på jeres Web, men må tilstå jeg har fundet andre græsgange.

I skal have credit for at yde gratis returfagt, det er altså bare ikke helt det der betyder noget - når man shopper på nettet har man styr på størrelse så man ikke fejl forkøber sig.

Som sagt, der VAR engang hvor i var rarer at besøge....

Astrid Thyboe Jensen, Heidi, Malene Holmann Riisberg, Trine Wind, Malene Fylking-Nielsen & Katja Olsen vond deze beoordeling nuttig

Smaahjerter

I bought pretty clothes for my kids, so cheap!

I was looking for web shops for buying some clothes.
Smaahjerter has so many brands.
So, I could buy clothes that all I want to buy for sons.
That's one of the best webshops that I know.

Smaahjerter

Dejlig netbutik og skønne varer

Er glad for at handle hos smaahjerter og synes der er mange lækre mærker at vælge i mellem. Det er rigtig godt at man kan vente med at betale til der kommer løn eller børnepenge, men også lidt farligt.
Synes det fungerer RIGTIG godt med GLS pakkeservice, men kan også godt huske at der engang var fri fragt :)

Rigtig fin service

Fik tilsendt et tilbud pr. mail, som jeg ikke havde gennemlæst helt grundigt. Bestilte i god tro varerne, skrev kodeordet i bemærkningsfeltet for at få rabatten, men opdagede selv at overtøjet ikke var inkluderet i tilbuddet. Jeg skyndte mig at ringe og beklage og at de bare skulle annullere ordren, men snakkede med en venlig sjæl, som alligevel gav mig 25 %. FLOT service. Handler bestemt hos jer igen, men giver også de andre skrivere ret i, at det er trælst med administrationsgebyr mv.

Smaahjerter

For dyrt i fragt og gebyr

Fint tøj og det var engang der jeg købte rigtig meget af tøjet til børnene. Men nu er det blevet alt alt for dyrt i fragt og gebyr. Jeg kan også finde mange andre netbutikker der har bedre vilkår for brug af gavekort. Så desværre lang fra mit første valg længere. Der er dog hurtig forsendelse

Trine vond deze beoordeling nuttig

Smaahjerter

Fin handel og hurtig forsendelse, dog....

er I ikke længere de første jeg kigger ind ved, når jeg skal finde tøj til mine børn.
Det var I da I havde fri fragt - jeg købte endda også ting som vi overhovedet ikke havde brug for, men jeg blev hurtigt fristet af alle de fine varer, og når der nu var fri fragt, ja så føltes det mere legalt.
Og så tager I nu et administrationsgebyr - det lokker ikke ligefrem mig.....!!

Jeg syntes det er flot at I (og de firmaer der gør det) tilbyder at man kan vente med betaling til enten børnepenge eller løn, men så skal man ikke trække pengene den 18 ved børnepenge og den 29 ved løn. Så hellere lade være med at tilbyde denne ellers flotte tilbud!

Alsidig børnetøjsbutik

Fin levering, ønsker mig dog tilbage til dengang der var gratis fragt :)
Skønt og unikt udbud af lækkert tøj!

Smaahjerter

Bedste sted på nettet, når det kommer til børnetøj!

Lækkert børnetøj og en helt fantastisk service! Og de benytter sig af GLS pakkeshop, hvilket gør at pakken når hurtigere frem end med Postdanmark. Det er helt klart den bedste børnetøj-webshop! :o)

Alt i orden

Har handlet flere gange på siden. Altid en god oplevelse og med gode rabatter via deres nyhedsbrev.

Smaahjerter

Nem bestilling og hurtig levering!

Modtog min pakke efter 2 dage og min datter er meget glad for sin nye hue og vanter :)

Fantastisk hjemmeside

Super fedt tøj, let overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Fri fragt ville give et ekstra plus :)

Smaahjerter

Blev lovet fri fragt, men rabatkoden blev ikke accepteret. Faktura var mangelfuld

Havde i første omgang problemer med ordren, hvorefter jeg modtog en rabatkode til fri fragt (på dagen hvor jeg lavede bestillingen første gang kostede fragt 25 kroner, dagen efter hvor jeg prøvede igen kostede fragt nu 36 kroner).
Indtastede rabatkode og forventede at alt var i skønneste orden. Modtager senere en faktura bekræftelse, men i den stod ingen beløber eller produkter nævnt. Opdagede først at jeg alligevel, på trods af rabatkode og løfte om gratis fragt, havde måtte betale hele gildet selv. Det syntes jeg ikke er særligt professionelt.

Fantastisk webshop

Som sædvanlig får jeg god service, varerne er hurtigt ude, og jeg har aldrig været ude for en dårlig oplevelse hos smaahjerter.dk. Altid hurtig på svar på mail.

Beoordeling door bevestigde koper

Super

Lækker butik med kæmpeudvalg.

Fik mine varer hurtigt og er MEGET tilfreds!

Smaahjerter

God service og hurtig levering

Jeg fandt hurtigt de bluser jeg søgte og dagen efter lå de i postkassen.

Super netshop.

Jeg har flere gange handlet hos Smaahjerter. Hver gang med stor tilfredshed. Jeg er vild med deres brede udvalg af mærker til både piger og drenge.
De har tit gode tilbud, som jeg ofte benytter da der er mange penge at spare.
Alt i alt en god netbutik som jeg vender tilbage til igen og igen.

Favorit side<3

Første stjerne for de utrolig lækre mærker de har. Anden stjerne fordi man enten kan betale d.1 eller når børnepengenen kommer. Tredje stjerne for lynhurtig levering. Fjerde stjerne for deres onsdags tilbud. Femte stjerne for gratis returfragt. Så alt i alt en super god netshop:)

Smaahjerter

Lækkert udvalg, gode priser og super service!

Smaahjerter har virkelig et god udvalg. De har tit gode tilbud og det benyttede jeg mig også af denne gang. Desværre havde jeg ikke fået alt det med på ordren jeg gerne ville inden jeg fik afsluttet handlen.
Men servicen var helt i top og jeg fik tilføjet de ting jeg gerne ville have med :)
Desuden er leveringen jo lynhurtig!

Super

Hurtig og nem. Levede fuldt op til mine forventninger..

Hurtig og nemt!

Hurtig levering og god service. Anbefaler virksomheden til alle mine venner.

Rigtig god netbutik

Jeg har kun haft gode købsoplevelser her. Varerne kommer hurtigt frem, jeg synes tit der er prisnedsættelser og det er nemt at returnere. Har også kun gode erfaringer ved reklamation, så derfor får smaahjerter 5 stjerner fra mig :-)

søde små hjerter

jeg har brugt smaahjerter rigtigt meget, synes det er skønt at de har så meget forskelligt tøj. jeg synes også det er fedt at men kan vente til den 1 med at betale, eller til børnepengene kommer.
det eneste minus er, at der ikke er fri fragt mere.

Smaahjerter

Stort udvalg, - meget personlig betjening!

Denne super børneshop har en størrelse mht. mærker og udvalg, som gør at man skulle tro servicen ville drukne lidt. Men ikke hos Smaahjerter, - der er altid hjælp at hente, altid hurtig feedback på eventuelle spørgsmål. Onsdags tilbuddet gør det spændende, og der er generelt mange gode tilbud. Jeg har ingen dårlige erfaringer, kun gode oplevelser med denne skønne og meget hjælpsomme shop!

Udvalget er i top, og jeg er vild med de mærker der føres her...