[REPLY]
Jeg modtog min pakke efter bare 2 dage med retur seddel ilagt, som jeg benyttede mig af da varen ikke lige var mig. Ingen problemer godt gået :)
Undrer mig dog over jeg ikk har fået mit tøj jeg har bestilt for 10 dage siden.
det er rigtig god og hurtig service, samt nemt at bestille på hjemmesiden.
Det er en sindssyg god netbutik. De har gratis levering og returret, og de har nogle rigtig gode priser på deres tøj. De har alle de fede mærke, og man kan finde næsten lige hvad man mangler. De har tit nogle gode tilbud, hvor jeg har set vare der er sat ned med 83%, alt i alt en mega god netbutik.
Synes at udvalget er godt. Udmærket kvalitet. Rimelige priser.
På hjemmesiden er det svært, at vurdere hvordan tøjet faktisk ser ud. Det er tit meget anderledes når man får tøjet. Dette skal man være opmærksom på. Leveringen er tilgengæld hurtig og kvaliteten fejler intet.
Hurtig ekspedition - varer OK kvalitet, svarende til beskrivelsen på websiden, Størrelser en anelse vanskelige at forholde sig til - een artikel for lille, men nu ser vi om den så bliver byttet uden problemer. Det forventer vi selvfølgelig.
Vi har handlet adskillige gange på SmartGuy, og vi har altid modtaget varerne hurtigt efter vi har bestilt dem, så der er ikke så meget at skrive - andet end servicen, prisen og varerne altid er 100 % i orden.
Smartguys måde at handle og kommunikere med kunderne på er uden tvivl ekstrem god. Dog kan man risikere lidt lang ventetid på ens pakke, men det har jeg kun oplevet en gang, så jeg synes deres hjemmeside er perfekt ingen dårlige ting om det
Hej med jer. Jeg har handlet flere gange med jer, og er yderst tilfreds med både varekøb og ekspedetion, så derfor er i anbefalet til venner og bekendte og jeg selv fortsætter med at handle hos jer. Venligst Helge.
Jeg bruger Smarguy, da jeg altid kan finde de varer jeg leder efter, og fordi de er hurtige til at levere!
Fin hjemmeside med stort udvalg. Dejligt at det er nemt at returnere varer som ikke passer etc. Jeg har nok handlet hos Smartguy 10 gange og kan anbefale forretningen uden forbehold...
Hurtig levering og returforsendelse. Super god service.
Hurtig levering og hvis ikke stilen / tøjet ikke passer, er det blot at sende retur - fragten er selvfølgelig betalt
jeg handler hos smartguy, det er billiger og nemt, aldrig problemer hvis der er varer der skal retur
Bestilte og 2 dage efter havde jeg pakken.. men desværre passede mine shorts ikke, så de er sendt retur - pengene er ikke kommet endnu trods 4 dage, men det er ok for mig.
Bestilte 4 forskellige bukser, beholdt de 3 og returnerede den sidste med den vedlagte retur label (det koster 19 kroner), men det er super nemt og går hurtigt.
Ville til enhver tid anbefale at handle med SmartGuy, gratis og hurtig levering :))
Rigtig godt service og meget hurtig levering som sidst jeg købte noget hos jer
Jeg fik min bestilling i løbet af en dag eller to. Ingen problemer.
jeg sendte en skjorte retur fordi jeg ønskede den i en anden størrelse. Jeg hørte ikke noget fra smart guy i 7 dage, men fik så en mail hvor der stod jeg fik pengene tilbage fordi de ikke havde den størrelse jeg skulle bruge. Fint nok tænker jeg, men jeg er mindre ireterret over jeg har ventet i en uge på en skjorte jeg ikke fik.
Har handlet her mange gange. Virker perfekt. Dejligt at man kan hente tøjet tæt på og aflevere det samme sted, hvis det ikke er som man ønsker. Oven i købet uden at skulle betale for retur porto. Stort udvalg, gode priser og meget hurtig levering.
Smartguy er en professionel netbutik med et stort udvalg. Vi har lavet en fin handel med hurtig levering.
Super service og hurtig levering. Tøjet var i orden. Jeg handler trygt her.
Jeg fik faktisk min prakke dagen efter jeg bestilte den! mega fedt - i forhold til andre online forretninger (:
Bestilte varer en sen eftermiddag. Varen var fremme næste dag.
God pris på Nike Free, som blev leveret på 1 døgn.. Handler her igen næste gang!
Min bestilling tog under 24 timer af nå frem, og det er første gang jeg har været ude for det, og det er jeg kun glad for! Ikke sidste gang jeg køber hos dem!
Jeg bestilte mine vare onsdag formiddag, og havde dem torsdag formiddag. Gode tilbud og god service.
Brian Nielsen
SmartGuy er så nemt og hurtigt. Vi bruger det tit til drengene, der ikke gider i butikker.
kan kun anbefale SmartGuy - hurtig og nem bestilling og lynbabu-levering !!! bedre gøres det næppe !!!
ps. glemte vist at sige, at der også er gratis levering :-)
Jeg har været godt tilfreds med Smartguy.dk. Det var nemt og hurtigt. De sko jeg betilte passede, og de spørgsmål jeg havde blev besvaret med det samme da jeg ringede til kundeservice. Det kan godt anbefales at købe sko på denne måde.
Eg er meget tilfreds med at handle på smartguy og smartgirl.
Gode tilbud, mange fine mærker, hurtig respons på bestilling og hurtig levering. God service!