[REPLY]
Hurtig og god service. Ingen er bare en god service, sådan så jeg handler ved jer en anden gang. Tak!!!
Stort udvalg og hurtig levering - ikke sidste gang poderne får tøj herfra
Det er en skam at I skal være så grådige at i flytter til polen.
Det ville give en positiv omtale hvis i blev i landet og slog lidt reklame på at det er danske medarbejdere der pakker jeres tøj.
Tror desværre at i vil miste en del danske kunder.
De varmeste anbefalinger herfra. Jeg har bestilt flere gange og hver hang kom varerne inden for få dage. Desuden supernemt at bytte/ombytte varer.. :-)
Der er absolut ingen finger at sætte på service eller produktet som jeg købte hos smart-kids. Eneste plet er at leveringen denne gang tog de maksimale 3 dage, som godt nok fremgår af bestillingen, men 2 uger tidligere købte jeg en vare der ankom dagen efter. Adskillige webshops udbyder netop dag til dag levering, og da smart-kids er i stand til at levere dette i visse tilfælde, synes jeg at man skulle bestræbe sig på at opnå dette -hver gang.
Måske er jeg bare forkælet af andres fortræffelige service, men derfor ryger der også "kun" én stjerne.
Det samme sker hver gang jeg handler hos Smartkids.dk ..... Altid god service, og hurtig levering ;)
Har handlet en del gange og har alle gange fået mine varer hurtigt og uden problemer.
Det er nemt, hurtigt og ligetil at handle hos smartkids.
Jeg kan kun tale positivt over den service og venlighed jeg har modtaget hos Smartkids. Jeg skulle fx bruge én ordre ekstra hurtigt og da jeg ringede til dem var de meget søde og sendte varen samme dag.
Super lækre varer, hurtig levering, gode tilbud.. Det er klart en side jeg vil benytte igen og igen.
Er yderst tilfreds med min handel hos Jer ;-) I er langt billigere end de andre mange sider og derfor tror jeg også på det er netværket som hør den største fortjeneste ;-) handler hos Her igen - ALtID !!
Overskuelig hjemmeside. Let at finde det man søger.
Hurtig og god service med hensyn til levering og ombytning.
Super nemt og varene kom lynhurtigt.
Får kun *** stjerner pga. laaaang ekspeditionstid :o(
Jeg har købt et par sandaler til min datter, noget jeg aldrig køber på nettet, men smartkids.dk havde det bedste udvalg og en rigtig go beskrivelse af produktet:-)
Vi kommer igen og igen fordi smartguy har en masse gode tilbud og super god service
God oplevelse, hurtig levering og tøj der faldt i mine børns smag, intet skulle byttes :-)
Til tider svært at finde rundt på hjemmesiden - og returnering til der hvor man kom fra fungerede ikke. Men ellers en god shop oplevelse med gode tilbud på gode danske varer.
Fedt tøj til fornuftige priser, hurtig levering og rigtige størrelser. Børnene er vilde med deres nye tøj = glad mor! Tak!
Købte børnesandaler. De opgivede mål passede perfekt. Hurtig levering.
Nem og overskuelig hjemmeside. Let at bestille. Fint med beskeder på mail om hvornår pakken blev sendt m.m.
Jeg havde fået bestilt et par badebukser, samt en bluse ved smart Kids. Blusen var leveret i fejl str.. Den blev sendt retur, og ret hurtigt fik jeg den rigtige str. tilsendt. Retur label gør det super nemt hvis der er noget der skal ombyttes. Badebukser skulle byttes til en større str., igen var det super nemt at få den rigtige str. leveret. Stort udvalg af varer. Det vægtes meget højt at det er så nemt at håndtere retur varer.
Godt udvalg, nem bestilling, og levering osv forløb problemfrit.
Webshoppen levede op til mine krav med stort udvalg af varer og hurtig levering. Super!
Har kun positivt at sige. Det er ikke sidste gang jeg har handlet her.
Smartkids.dk er og bliver den hjemmeside jeg benytter mest når jeg shopper tøj til mine børn.
Der er et stort udvalg af mærker - gode og lækre mærker, lige efter min smag!
Hjemmesiden er overskuelig - det er nemt at søge efter alder, mærke, vare osv.
Har handlet her mange gange, og servicen er altid i top! Har aldrig oplevet problemer med dem :-)
Det der smartkids, er bare super godt. Kan klart anbefale og købe tøj der igennem :)
Super oplevelse - intet at klage over og det gik hurtigt og det bedste af det hele er at de har fir fragt og fri retur. Er super tilfreds.
Levering dagen efter og varerne var bare super :o)