[REPLY]
Zodra je als klant binnen bent en je telefoon gaat iets mankeren zijn zij niet thuis en wordt je aan je lot over gelaten.
Het enige antwoord wat je krijg is dan had je maar een verzekering af moeten sluiten dit gaat om een toestel van 3 maanden oud die al vanaf de eerste maand problemen vertoonde.
heb hier mijn abonnement geregeld voor T-mobile, alles ging ontzettend vlot ik zou de bijgeleverde telefoon een HTC Touch Pro na ongeveer 3-5 werkdagen krijgen, dit was echter al na 3 werkdagen, mooie timing.
ben erg tevreden over 1 jaar loopt hij af en je schijnt 3 maanden van te voren een email te krijgen, zodat je kan beslissen of je wilt verlengen of afzeggen
Paar weken terug heb ik de nokia n97 besteld. Maar na 3 weken wachten is het toestel nog steeds niet binnen. Per mail word je nl niet op de hoogte gesteld van de bestelling status, dus ik maar bellen en bellen. Ieder keer vertelt de telefonist(e) mij: ik denk deze dat het toestel eind deze week binnen is, daarna is het eind deze maand en ga zo maar door. Annuleren kon ik niet want zit vast aan de contract. Wat een smerige webwinkel is dit, tegen extra betaling van 70 euro kon ik wel een nieuwe toestel de volgende dag krijgen.