[REPLY]
Altijd even zoeken op een site hoe alles werkt. Zeker voor een niet internet geschoolde. Alles werkt echter helder en duidelijk. Snel alles in huis (1 week) en bovendien prima kwaliteit kaartjes (400gr., is bovengemiddeld). Dit keer standaard afwerking genomen, dus niet gelamineerd. Ook erg goed. Kan het aanbevelen.
De door mij bestelde visitekaarten zouden een zwarte achtergrond moeten hebben. De achtergrond is echter in 2 zwart tinten gedrukt waardoor er een lelijke baan op de kaarten staat.
Bestelprocedure was prima
Prima afhandeling. Jammer dat de kleuren afweken van vorige bestelling. Maar omdat de bestelling voor alle werknemers was, was dat geen probleem.
Bij de laatste bestelling weken de kleuren behoorlijk af. Het gebruikte blauw viel helaas een stuk donkerder uit.
Kaartjes zijn geworden zoals afgebeeld. Niet meer, niet minder.
Prima service mooi papier zorgvuldige druk prachtig resultaat
zeer tevreden prima prijs kwaliteit verhouding
Mooie kaartjes en snelle en correcte afhandeling.
Nu voor de tweede keer een bestelling gedaan; ik ben zeer tevreden over de leveringen van Smileprint. Keurig verzorgd, kwaliteit en prijs is prima! Hopelijk wordt het aanbod nog uitgebreider!
snel en juist MAAR]
nadeel van het online bestellen:
er is een marge aan de zijkant is die blijkbaar nodig is voor de drukker?
Nu is mijn ontwerp anders als dat ik zou willen hebben, dat is erg jammer.
hele mooie visitekaartjes, en een goede service, prima.
Ik had voor mn partner ook visitekaarten besteld en hij is er erg blij mee! Mijn kaarten waren ook goed maar kan ook niet anders.
Ik had het wel iets eerder verwacht wat levertijd betreft, het duurde iets langer dan bij de eerste bestelling.
Het fijne is dat je een voorbeeld kan nemen en deze helemaal naar eigen smaak kan opstellen en je ook kaartjes zelf kan ontwerpen.
400 gramspapier is zeer mooi en moeilijk te verkrijgen bij andere aanbieders. Ook de prijs is zeer goed te noemen.
Dit keer waren de ronde randjes ook perfect afgesneden! Perfect
Ik heb nu een aantal keren bij Smileprint besteld en ik ben daar zeer tevreden over. DIt vanwege de snelle levering en goede terugkoppeling. Ook de vele mogelijkheden die je hebt om oa een visitekaartje te maken is een grote pluspunt.
Voor mijn werk als beeldend kunstenaar ben ik zéér kritisch
hoe ik mij presenteer via mijn visitekaartje (uiteraard!)
Vanwege veranderde privé omstandigheden heb ik weer
bij jullie kaartjes besteld en opnieuw ben ik zeer tevreden:
snel en goed...
Alleen soms wat laat bezorgd
Ik kan Smileprint echt aanraden. Er zat bij mij een rare deuk in het papier van mijn visitekaartjes. Gemaild en binnen een paar dagen zonder problemen nieuwe kaartjes gekregen. Dat noem ik service.
Makkelijk bij te bestellen, snel in huis.
Top dus!
Professionele duidelijke website, naturlijk probeert ook Smileprint je te verleiden om extra zaken aan te schaffen maar niet op een vervelende manier zoals bij Vistaprint die je het idee geeft alles voor niets te doen maar uiteindelijk ben je gewoon duur uit.
Smileprint doet wat ze beloven en levert uitstekende kwaliteit.
Zelf een ontwerp gemaakt en opgeslagen als .jpg en deze laten afdrukken op businesscards.
Resultaat is een zeer professioneel kaartje tegen lage kosten.
Het lage aantal van 100 houdt me flexibel.
kwaliteit drukwerk: zeer goed
materiaal: goed
verpakking: zeer goed
afwerking: zeer goed
prijs: zeer goed
zeer te spreken over smileprint... levertijd zou wat korter mogen, maar tegen betaling is dat een optie...dus daar valt niet over te klagen.
goede snelle levering en zeer betaalbaar
Smileprint is a great service provider, which offers hundreds of great templates, colors, editing possibilities, several types of papers and finishing as well as an helpful and dedicated Team.
Paper and printing quality is above expectations.
Theirs service is as quick as it is professional.
Smileprint is my partner of choice and I will continue counting on Smileprint for as long as my business lives!
Een zeer goede service met tijdige leveringen!
Het ziet eruit zoals ik het heb besteld. Prima verpakt en redelijk vlotte levering.
Helaas zijn een groot aantal van mijn visitekaartjes niet goed uitgelijnd. De eerste zending was uitstekend, de tweede zending is gedeeltelijk slordig
Keurig en professionele opmaak.
Hoge kwaliteit van papier en afwerking
Zeer gunstige kostprijs
De creatie van de kaartjes was eenvoudig en erg goed. De kwaliteit van de kaartjes is heel goed. Enige puntje, ik vond dat de donkere kleuren die op de website stonden weergegeven, in de praktijk lichter uitvielen.
Niet voor het eerst maakte ik gebruik van Smileprint. Het is steeds verrassend: gebruiksvriendelijk, stipte levering, duidelijke informatie. Wijs geworden door ervaring wacht je op dat ene dat dan toch wel fout zal gaan? Nee dus!
Smileprint geeft aantrekkelijke kortingen, levert goed materiaal af. Handige nabestellingen-tool die met een paar drukken op de knop weer nieuw drukwerk oplevert. Top.
Zeer vlotte service, grote keuze uit voorbeelden
1. de eerste levering is nooit aangekomen. Dan moet je wel even wachten tot het zeker is dat het kwijt is. Dat bleek. Daarna werd het overigens snel na geleverd.
2. op de computer waren de door mij gekozen letters goed te lezen (ik ben 45+, heb net wel, net niet een leesbril nodig) maar in het echt zijn de letters voor mij net niet, net wel te lezen en heb ik een leesbril nodig. Op basis van de computer had ik verwacht dat het voldoende was. Dus niet naar verwachting.
3. het systeem van bestellen werkte soepel.
Conclusie. Ik heb nu kaartjes, zal ze ook wel even gebruiken want ik moet nu kaartjes hebben, maar ga wel nieuwe maken, want ik kom meer leesbril mensen tegen, en ik wil niet dat ze hun bril op moeten zetten om mijn e mail adres te lezen.
Ik heb de artikelen in enkele dagen correct ontvangen en ze vallen super in de smaak bij de klanten . Als ik terug een bestelling moet uitvoeren val ik zeker terug op Smileprint .
Ik krijg een smile van mijn levering en dat is helemaal top !
Hoewel mijn eerste bestelling zoek is geraakt en ik lang heb moeten wachten op de nieuwe lading kaartjes, is dat uiteindelijk vlot en met een goede communicatie goed gekomen.
De kaartjes zien er mooi uit en maken de indruk die ik hoopte.
Goede kwaliteit volledig zoals afgebeeld, snelle levering in goede staat, zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk
Super !!
inmiddels meerdere bestellingen en allemaal snel en goed verlopen, zeer goede kwaliteit
zwarte kaart had nog zwarter gemogen........
Na bestelling snelle service en goede kwaliteit kaartjes ontvangen.
Ik ben nog niet tevreden.