We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Smileprint Beoordelingen

Smileprint Logo
Klanten zeggen: »Prima en snel« »geweldig uitstekend meer dan goed« »snel en goed« 58
Goed
8.2 van 10

58 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (58)

Featured review of Smileprint

Smileprint

Heldere site en vlotte afhandeling.

Altijd even zoeken op een site hoe alles werkt. Zeker voor een niet internet geschoolde. Alles werkt echter helder en duidelijk. Snel alles in huis (1 week) en bovendien prima kwaliteit kaartjes (400gr., is bovengemiddeld). Dit keer standaard afwerking genomen, dus niet gelamineerd. Ook erg goed. Kan het aanbevelen.

• Marnix

Afdruk kwaliteit is matig

De door mij bestelde visitekaarten zouden een zwarte achtergrond moeten hebben. De achtergrond is echter in 2 zwart tinten gedrukt waardoor er een lelijke baan op de kaarten staat.

Bestelprocedure was prima

Smileprint

Prima afhandeling. Jammer dat de kleuren afweken van vorige bestelling.

Prima afhandeling. Jammer dat de kleuren afweken van vorige bestelling. Maar omdat de bestelling voor alle werknemers was, was dat geen probleem.

• K
  • 2 Beoordelingen

Handig, redelijk snel & goedkoop

Bij de laatste bestelling weken de kleuren behoorlijk af. Het gebruikte blauw viel helaas een stuk donkerder uit.

• Hans

Prima en snel

Kaartjes zijn geworden zoals afgebeeld. Niet meer, niet minder.

Smileprint

geweldig uitstekend meer dan goed

Prima service mooi papier zorgvuldige druk prachtig resultaat
zeer tevreden prima prijs kwaliteit verhouding

• Milan

snel en goed

Mooie kaartjes en snelle en correcte afhandeling.

Een tevreden klant!

Nu voor de tweede keer een bestelling gedaan; ik ben zeer tevreden over de leveringen van Smileprint. Keurig verzorgd, kwaliteit en prijs is prima! Hopelijk wordt het aanbod nog uitgebreider!

bestelling is zoals beloofd

snel en juist MAAR]
nadeel van het online bestellen:
er is een marge aan de zijkant is die blijkbaar nodig is voor de drukker?
Nu is mijn ontwerp anders als dat ik zou willen hebben, dat is erg jammer.

• trudie

goed

hele mooie visitekaartjes, en een goede service, prima.

• shary

weer super kwaliteit visitekaarten

Ik had voor mn partner ook visitekaarten besteld en hij is er erg blij mee! Mijn kaarten waren ook goed maar kan ook niet anders.
Ik had het wel iets eerder verwacht wat levertijd betreft, het duurde iets langer dan bij de eerste bestelling.

• Nicole
  • Geverifieerde koper

mooie kaartjes, snel in huis en goede prijs/kwaliteit

Het fijne is dat je een voorbeeld kan nemen en deze helemaal naar eigen smaak kan opstellen en je ook kaartjes zelf kan ontwerpen.

Super kwaliteit en 400 gram papier is heel mooi

400 gramspapier is zeer mooi en moeilijk te verkrijgen bij andere aanbieders. Ook de prijs is zeer goed te noemen.

Het beviel prima

Dit keer waren de ronde randjes ook perfect afgesneden! Perfect

Smileprint

Doet precies wat het beloofd.

Ik heb nu een aantal keren bij Smileprint besteld en ik ben daar zeer tevreden over. DIt vanwege de snelle levering en goede terugkoppeling. Ook de vele mogelijkheden die je hebt om oa een visitekaartje te maken is een grote pluspunt.

Smileprint

Voor de 2e keer perfecte visitekaartjes!

Voor mijn werk als beeldend kunstenaar ben ik zéér kritisch
hoe ik mij presenteer via mijn visitekaartje (uiteraard!)
Vanwege veranderde privé omstandigheden heb ik weer
bij jullie kaartjes besteld en opnieuw ben ik zeer tevreden:
snel en goed...

Smileprint

Goed, je krijgt wat er wordt beloofd!

Alleen soms wat laat bezorgd

Smileprint

Perfecte en snelle service, vriendelijke communicatie

Ik kan Smileprint echt aanraden. Er zat bij mij een rare deuk in het papier van mijn visitekaartjes. Gemaild en binnen een paar dagen zonder problemen nieuwe kaartjes gekregen. Dat noem ik service.

• Michel

Toppie!

Makkelijk bij te bestellen, snel in huis.
Top dus!

• Jos

Perfect geregeld!

Professionele duidelijke website, naturlijk probeert ook Smileprint je te verleiden om extra zaken aan te schaffen maar niet op een vervelende manier zoals bij Vistaprint die je het idee geeft alles voor niets te doen maar uiteindelijk ben je gewoon duur uit.

Smileprint doet wat ze beloven en levert uitstekende kwaliteit.

Smileprint

Zelf regelen met proffessioneel resultaat

Zelf een ontwerp gemaakt en opgeslagen als .jpg en deze laten afdrukken op businesscards.
Resultaat is een zeer professioneel kaartje tegen lage kosten.
Het lage aantal van 100 houdt me flexibel.

Smileprint

Kwaliteit voor een scherpe prijs.

kwaliteit drukwerk: zeer goed
materiaal: goed
verpakking: zeer goed
afwerking: zeer goed
prijs: zeer goed

zeer te spreken over smileprint... levertijd zou wat korter mogen, maar tegen betaling is dat een optie...dus daar valt niet over te klagen.

• Hans

simpel, snel, goede kwaliteit

goede snelle levering en zeer betaalbaar

Smileprint

A quick and professional service you can trust

Smileprint is a great service provider, which offers hundreds of great templates, colors, editing possibilities, several types of papers and finishing as well as an helpful and dedicated Team.
Paper and printing quality is above expectations.
Theirs service is as quick as it is professional.
Smileprint is my partner of choice and I will continue counting on Smileprint for as long as my business lives!

Een zeer goede service!

Een zeer goede service met tijdige leveringen!

Goed

Het ziet eruit zoals ik het heb besteld. Prima verpakt en redelijk vlotte levering.

Niet goed uitgelijnd

Helaas zijn een groot aantal van mijn visitekaartjes niet goed uitgelijnd. De eerste zending was uitstekend, de tweede zending is gedeeltelijk slordig

• Ron
  • 2 Beoordelingen

Drukwerk dat echt werkt!

Keurig en professionele opmaak.
Hoge kwaliteit van papier en afwerking
Zeer gunstige kostprijs

• L vd P

Hele goede kwaliteit

De creatie van de kaartjes was eenvoudig en erg goed. De kwaliteit van de kaartjes is heel goed. Enige puntje, ik vond dat de donkere kleuren die op de website stonden weergegeven, in de praktijk lichter uitvielen.

voortreffelijk

Niet voor het eerst maakte ik gebruik van Smileprint. Het is steeds verrassend: gebruiksvriendelijk, stipte levering, duidelijke informatie. Wijs geworden door ervaring wacht je op dat ene dat dan toch wel fout zal gaan? Nee dus!

• Geverifieerde koper

Smileprint levert kwaliteit voor een nette prijs

Smileprint geeft aantrekkelijke kortingen, levert goed materiaal af. Handige nabestellingen-tool die met een paar drukken op de knop weer nieuw drukwerk oplevert. Top.

• Geverifieerde koper

Prima kwaliteit voor goede prijs

Zeer vlotte service, grote keuze uit voorbeelden

Niet naar verwachting

1. de eerste levering is nooit aangekomen. Dan moet je wel even wachten tot het zeker is dat het kwijt is. Dat bleek. Daarna werd het overigens snel na geleverd.

2. op de computer waren de door mij gekozen letters goed te lezen (ik ben 45+, heb net wel, net niet een leesbril nodig) maar in het echt zijn de letters voor mij net niet, net wel te lezen en heb ik een leesbril nodig. Op basis van de computer had ik verwacht dat het voldoende was. Dus niet naar verwachting.

3. het systeem van bestellen werkte soepel.

Conclusie. Ik heb nu kaartjes, zal ze ook wel even gebruiken want ik moet nu kaartjes hebben, maar ga wel nieuwe maken, want ik kom meer leesbril mensen tegen, en ik wil niet dat ze hun bril op moeten zetten om mijn e mail adres te lezen.

Perfect kwaliteit , super/snelle service

Ik heb de artikelen in enkele dagen correct ontvangen en ze vallen super in de smaak bij de klanten . Als ik terug een bestelling moet uitvoeren val ik zeker terug op Smileprint .
Ik krijg een smile van mijn levering en dat is helemaal top !

Tevreden

Hoewel mijn eerste bestelling zoek is geraakt en ik lang heb moeten wachten op de nieuwe lading kaartjes, is dat uiteindelijk vlot en met een goede communicatie goed gekomen.
De kaartjes zien er mooi uit en maken de indruk die ik hoopte.

Smileprint

UITSTEKEND over de hele lijn !

Goede kwaliteit volledig zoals afgebeeld, snelle levering in goede staat, zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk
Super !!

• Geverifieerde koper

zeer goede en snelle service en mooi product

inmiddels meerdere bestellingen en allemaal snel en goed verlopen, zeer goede kwaliteit

goede kwaliteit

zwarte kaart had nog zwarter gemogen........

• Geverifieerde koper

Super kwaliteit met snelle service

Na bestelling snelle service en goede kwaliteit kaartjes ontvangen.

Smileprint

5 december besteld en betaald maar nog niet geleverd.

Ik ben nog niet tevreden.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten