We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (25)
Smileydog

Jeg bestilte et halsbånd og et hundetegn - halsbåndet kom hurtigt og var helt perfekt.

Hundetegnet - der blev lavet hos en ekstern partner - levede desværre ikke op til forventningerne pga. ulæselig tekst, men Smileydog har ydet god service og refunderer min betaling for dette.

Jeg handler gerne hos Smileydog igen efter vi har fået løst problemerne :-)

Perfekt oplevelse

Bestilte nogle barf godbidder, da de var billigst hos Smileydog (og det var leveringen også). Information om ordren og at den var sendt fungerede perfekt, ligesom levering på arbejdspladsen var som ønsket.
Oveni varerne var der både vareprøve og lidt ekstra godbidder med - tak for det. Kan bestemt anbefale Smileydog.

Totalt glad i låget

Jeg bliver så glad hver gang vi bestiller og modtager fra Smileydog.
Deres hjemmeside er super overskuelig, de kører en masse gode tilbud og de leverer altid i en ruf.
De forskellige mærker hundefoder de har besluttet at føre, er af høj kvalitet og hvis vovse alligevel ikke er vild med dem er der mulighed for næste gang, at vælge noget tilsvarende med en lidt anden sammensætning eller mærke. Det gør man har lyst til at blive og ikke er nødt til at surfe rundt efter andre mærker. Det er også muligt at bestille små pakker, så der lige kan testes inden køb af en stor pakke.

Hvis man glemmer, at tilføje den lille bonus pakke man så fint kan vælge ved køb af over 12 kg hundefoder, så sender de den sødt med alligevel:) Denne gang lå der også et lille visitkort clipset fast på en pose med 5 små hundehapser.

Muligheden for at vælge aftenlevering uden merbetaling er genialt og noget som de fleste erhvervsaktive vil sætte pris på. Vi gør ihvertfald:)

Det er altså bare rigtig god service som der ikke er en finger at sætte på.

Bedste anbefalinger herfra.

JHL vond deze beoordeling nuttig

Smileydog

Perfekte varer og hurtig levering.

Jeg har handlet mange gange med Smileydog.dk, og har kun grund til at være godt tilfreds. Varerne har en høj kvalitet, og forretningen en god hurtig levering. Jeg kan kun anbefale denne forretning til alle med især hunde, men der er også artikler til katte.

Smileydog

Jeg handler kun hos Smileydog, da der altid er super god og kompetent service. Ringer man med spørgsmål, får man altid en glad og sød stemmme i røret. Der er altid et stort udvalg af varer og de er rigtig gode til at forny sig.

Jeg bestilte julevarer, som selvfølgelig er nået frem til tiden.

Smileydog

Fin webbutik, dog ingen advisering

Jeg har købt Applaws tørkost til hund, og Smileydog.dk var billigst i Danmark. De har hele sortimentet i det mærke.

Man kan ikke følge ordrens status som på mange andre webbutikker ved at logge på, og man får ingen mailadvisering om at varen nu er på vej, ej heller track and trace. Man er nødt til at ty til det gamle trick med at checke om pengene er trukket på ens konto, for at se om varen er på vej.

Dejligt at det er muligt at skrive på ordren at pakken må sættes, da der benyttes fragtmand.

Et hit!

Super fin og overskuelig hjemmeside.
Stort udvalg.
Var i tvivl om størrelser, og fik hurtigt svar med vejledning tilbage - god service.
Hurtig levering.
Handler helt sikkert her igen :)

En smilende hundeejer

er hvad jeg er blevet efter at have handlet hos Smileydog af flere omgange. Hurtig levering og gode service.
I sær kan anbefales deres hundetegn. De kostede lidt mere end alm hundetegn men de er til gengæld virkelig lækker kvalitet.

Dejlig hjemmeside!

Stort udvalg af søde hundetegn til de søde vovser :-)

Jeg er meget tilfreds med leveringen og graveringen af mit hundetegn. Dog synes jeg ikke farven er 100% som på billedet. Men skidt pyt, farver variere altid på billede og irl.

Handler gerne her igen :)

• København, DK
  • 17 Beoordelingen

Virkelig god og personlig oplevelse

Kære Majbritt, tak for rigtig venlig kundeservice forud for køb - fedt man kan besøge butikken også. Og hurtig levering af hundemad og hundetegn. Tak for super oplevelse. Jeg vender helt klart tilbage igen - min vovse skal jo have mad hver dag ;o) Mange hilsner Mia

smileydog

God betjening og hurtig levering, også ved ombytning af en vare.

Smileydog

Hurtig levering og flotte varer

Jeg fik mine varer dagen efter jeg havde bestilt, og både hundetegn og halsbånd levede op til mine forventninger. Vil helt klart anbefale min omgangskreds at handle hos smileydog.

God Butik

Har været i butikken flere gange og hver gang har jeg fået god rådgivning. De er søde og rare og giver sig god tid til at forklarer og svarer på alle mine dumme spørgsmål :-)
Jeg har ikke prøvet deres webbutik, men deres almindelige butik kan helt klart anbefales.

Super

God hundebutik. Skulle bare have et hundetegn, men der kom meget mere i kurven :-) God service og leveringen tog kun 2 dage (hundetegnet 3 dage).

Dejlig Hundewebshop

Fik Smileydog anbefalet af flere familiemedlemmer, der har brugt dem i flere år. Jeg bestilte mandag formiddag et halsbånd + line og fik alle varene tirsdag med posten. Så mine bedste anbefalinger til Smileydog.
Kh. Sine

Rigtig godt

Rigtig god side med mange produkter, god service og hurtig levering.

God rådgivning

Smileydog gav mig en god rådgivning ved køb af sele til min hund. Varen blev sendt hurtigt og var som forventet. Er tilfreds med købsforløbet på smileydog.dk.

5*****

Jeg bestilte Acana hundefoder hos smileydog til min hund i mandags (8/11) og modtog pakken igår. Dejlig hurtig levering.

1 stjerne for kvaliteten af varer
1 stjerne for hurtig levering
1 stjerne for sød kundeservice
1 stjerne for nem hjemmeside
1 stjerne for gode priser og stort udvalg

God webshop

Bestilte varer fredag eftermiddag og posten ringede på døren mandag formiddag med pakken. Det kan vist ikke gøres meget hurtigere. De bedste anbefalinger til smiley dog.

Endelig en butik funker!

Efter utallige køb af hundeprodukter på nette har jeg endelig fundet en butik der er overskuelig, god rådgiving og med hurtig og korrekt levering. Kan kun anbefale Smileydog.dk. Det er bestemt ikke sidste gang jeg er inde på denne side.

Perfekt. 100 % tilfreds

Dejlig nem overskuelig hjemmeside med hurtig levering. Havde varene dagen efter vi havde bestilt. Produkterne svarene til mine forventninger set ud fra billederne på Smileydogs hjemmeside. Skal nok kigge forbi igen næste gang vovsen skal forkæles lidt.

Smileydog

stort udvalg og fair foprsendelsespris

Vi har lige fået vores hund og vi valgte at lave vores indkøb hos smileydog.dk. Vi syntes at udvalget var godt og forsendelsen var billig i forhold til mange andre webshops. vi fik vores varer hurtigt og de var som forventet. Når vores hund er vokset ud af tingene var vi helt sikkert vende tilbage til smileydog og købe mere. Det eneste minus er at man ikke kan købe hundemad, så det må vi finde et andet sted.

Super webbutik

Nu har jeg efterhånden købt en helt del hundeartikler til min hund og det har ikke altid gået lige godt. Nu har jeg endelige fundet en butik der har ALLE de varer jeg bestiller på lager. Det er første gang det lykkes en hundebutik at leverer det hele på en gang og tilmed dagen efter bestilling. Mine bedste anbefalinger til smileydog

Smileydog

Fine hundeting og hurtig levering

Jeg fik mine varer dagen efter jeg har bestilt dem. Fik dog hundetegnet 2 dage efter, men inden for det de lover på højst 3 dages levering. Alt levede op til min forventning og jeg vil meget gerne handle hos smileydog.dk igen, da der er mange flere ting min hund rosa skal have :-)