We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sneakerwinkel Beoordelingen

Sneakerwinkel Logo
Klanten zeggen: »Was de eerste keer en zeker niet de laatse keer dat ik hier wat bestel!!« »Fast delivery, great shoes« »Goede service!« 145
Uitstekend
9.4 van 10

145 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (145)

Featured review of Sneakerwinkel

• Manon
  • Geverifieerde koper

Was de eerste keer en zeker niet de laatse keer dat ik hier wat bestel!!

Ik had me sneakers na 16.00 besteld namelijk tussen 16.30 en 17.00 en toch de volgende dag al in huis!! Was hier super blij mee!! Stiekem hoopte ik er op :)!! Me sneakers zijn precies wat ik er van verwachten!! Misschien nog wel meer dan dat!!

Fast delivery, great shoes

I´m feeling comfortable with my shoes and would certainly deal again

• Tien

goeie en snelle service

's middags besteld, de volgende dag de schoenen in huis. van één paar werd per ongeluk de verkeerde maat toegezonden, maar ook dit werd vlot en netjes afgehandeld.
Top.

• Harrie

Goede service!

Een aanrader, goede prijzen en snelle service.

• Brenda

Goed en snel.

De schoenen eenmaal besteld, waren ze snel thuis afgeleverd. Jammer dat de schoenen niet helemaal waren wat ik zocht, dus heb ik een retournummer aangevraagd. Ik kreeg heel erg snel antwoord en heb ze dus weer snel terug kunnen sturen zonder enkele problemen.

Goed tevreden, goede service

Harstikkke bedankt voor de snelle service en goede maatgegevens

• cnkr
  • Geverifieerde koper

goede en correcte NL online shop

tevreden, mooi paar nike's, verzending met track&trace, betalen met paypal zonder extra kosten terwijl paypal toch een dikke provisie neemt. gratis verzending, kortom zo als het hoort als je tegenwoordig ook mee wilt doen.
mooie kortingcoupon voor de volgende aankoop.

thanks

Sneakerwinkel

Snel ontvangen en schoen was direct goed, dus geen probleem

Snel ontvangen en schoen was direct goed dus geen probleem. Bevestiging en track en trace nr krijg ik pas een dag na ontvangst van de schoenen

Goed!

Nette levering, snel en zonder problemen. De Vans die ik heb besteld zijn erg fijn, de maat klopt en ze lopen goed. Twijfelde of ze schoenen overeenkwamen met het plaatje uit de webshop maar dat was gelukkig het geval.
Aanrader!

Prima geregeld allemaal!

Snel en goed afgehandeld.

• Thomas
  • Geverifieerde koper

Heel erg goed, makkelijk, snel, en behulpzaam.

Ik ben erg blij met de schoenen die ik bij deze store heb gekocht, ik had een beetje m'n twijfels bij het kopen van schoenen online, maar de garanties waren erg goed. vragen worden snel beantwoord. dus zeker een aanrader

Sneakerwinkel

Snelle goede afwikkeling van de order

Service gericht, als alles naar wens is tenminste. Weet niet hoe t geregeld is als je de verkeerde maat hebt etc.

Thxs
Heren/ dames

Complimenten

Sneakerwinkel

Snel binnen na bestellen ,Zoon blij!

Mijn zoon was heel blij met de keuze die hij kon maken. Binnen2 dagen liep hij er mee rond!j

• Pieter
  • Geverifieerde koper

Super ! 's middags om 15.50 besteld en betaald en de volgende dag al in huis !

Kan niet beter !

Snel en Correct

Beste Sneakerwinkel, Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop het door mij bestelde product door jullie geleverd is . Het was snel en netjes binnen 2 werkdagen thuis aangeleverd en we zijn er ook uiters tevreden mee . Vriendelijk Dank voor de geleverde sevices . Vriendelijke Groet, M.van Beek

Superservice!

Alles supervlot verlopen! Sneakers kwamen sneller aan als de wind en waren volledig in overeenstemming met mijn bestelling :) Ik weet alvast waar ik mijn volgende paar koop!

Uitstekende en snelle bezorging

Het enige minpuntje was dat ik bij de eerste bestelling de verzendingsmail pas kreeg toen ik de schoenen al binnen had. Het toont wel aan hoe snel het gaat...

verkeerde schoenen

Verkeerde schoenen, verkeerde maat. Bestellingen door elkaar gehaald? Even kijken hoe ze dit afhandelen.

• Nadine

Helemaal perfect!

Netjes binnen de tijd binnen, super verpakt, helemaal top!

• Linda

Binnen 1 dag geleverd

Ik heb bij Sneakerwinkel een mooi paar gympen voor mijn zoontje besteld. Tot mijn grote verbazing had ik ze een dag later al binnen.

Goede service dus!

Relax

Goed telefonisch advies over de juiste maat. Schoenen stonden volgende dag voor de deur.

Sneakerwinkel

What you see is what you get, but then fast.

Ik heb echt niets aan te merken op de service of het product. Gewoon precies zoals ik het zou willen :).

• Berrie

Gewoon zoals 't hoort

Goede, overzichtelijke site met een goede service en veel dope producten te koop.

• Tim

Goed

Het was zeer goed en snel goede kwaliteit.

• Peter

Fijn en Goed

Goede service en snel geleverd.

Sneakerwinkel

Best sneakers shop in the Netherland!

Sneakerwinkel is the best sneakers shop in the Netherland! Fast & efficient!

Prima

Zaterdagmiddag besteld, dinsdagochtend in huis!
Ik werd goed up to date gehouden, fijn!

• Levi
  • Geverifieerde koper

Snelle levering, maar de verkeerde maat

Top dat de schoenen zo snel geleverd konden worden, maar toen ik de doos opende bleek dat de schoenen maat 9 waren in de plaats van de bestelde maat 9,5.. Nu moet ik ze weer terugsturen!

• San
  • Geverifieerde koper

goede service en keurige afhandeling.

Na het ontvangen van de sneakers bleek dat er iets niet klopte aan 1 van de schoenen. Dit gemeld via de mail en volgende dag al antwoord "en"ik kreeg direct een nieuw paar opgestuurd.
Een goede snelle afhandeling "keurig".

• Marco

handige site, snelle levering

Aantal keer een bestelling gedaan. Via mail wordt je op de hoogte gehouden van de snelle levering.
Dit is een voorbeeld hoe een webwinkel moet werken.

Snel zonder problemen

Nieuwe collectie. De volgende dag in huis! Prima website.

• Sina

Goede zaak

Goed contact. Nadat de schoenen niet pasten geretourneerd en aankoopbedrag snel teruggekregen.

Sneakerwinkel

super schoenen en ook nog eens snel geleverd!

super schoenen en ook nog eens snel geleverd!

• Gyon

Helemaal top

Heel snel binnen en goed geholpen! Hartelijk dank

• Joeri

Top!

Snelle levering, alles prima in orde, goede kwaliteit.
Kom zeker nog weer langs op de site!

Goede snelle service

Mijn producten (2 schoenen) waren zeer snel bezorgd, maar ik kwam er echter achter dat 1 van deze schoenen, niet de schoen was die ik had besteld.
Een mail gestuurd in de middag, dezelfde avond nog een mail terug gehad met de te volgen advies:
U kunt de producten retour verzenden. De bijhorende kosten zijn voor sneakerwinkel. Excuses voor het ongemak. Wij zullen u zo spoedig mogelijk uw producten verzenden.

Ik blij :D

• Aar

Voor herhaling vatbaar.

Een overzichtelijke website. Levering de volgende dag. Goede tussentijdse informatie over de bestelling.

Goede snelle levering.

Veel keuze en snelle levering.

duidelijke zaken

Nette snelle levering!

Sneakerwinkel

goeie service en snelle geleverd

ik wou een petje wisselen en heb rond 12:00 gemaild dat ik liever een andere wou een tijdje later werd ik gebeld dat ze snel een andere petje konden pakken in mijn pakket wat dan ook gebeurde en binnen 1 dag was het pakketje al binnen echt super, bedankt ben ook echt blij met mijn nieuwe schoentjes en petje.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten