We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (8)

Laaaaaaaannnnggggssoommtt

Jeg bestilte varer hos Øresneglen d. 7/12. I følge hjemmesiden ville mine varer blive leveret efter 2-3 dage. D. 10/12 blev pengene hævet på min konto så jeg forventede snart at se mine varer. Mine varer kom først d. 18/12 og trækker du et par dage fra til forsinkelse hos post Dk pga. sne er det altså meget for sent. Jeg forsøgte at kontakte Øresneglen, men deres tlf eksisterer ikke mere og deres mail svarer de ikke på. Så altså en rigtig dårlig oplevelse. Varerne var fine da de kom, men det kan ikke være rigtigt at det skal tage så lang tid og man ikke kan komme i kontakt med firmaet. Jeg handler ikke her igen..

Sneglen

Jeg bestilte en cd søndag aften på sneglen.dk. Jeg havde et spørgsmål og sendte dem derfor en mail - allerede mandag aften fik jeg svar på mit spørgsmål.Onsdag modtog jeg cd'en med posten i perfekt stand.
En god oplevelse at handle hos sneglen.dk :-)

Langsomt...

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med sneglen.dk. Jeg har bestilt CD'er over nettet, men de er aldrig kommet frem.
Sneglen.dk svarede på min første henvendelse med den lakoniske bemærkning, at de i hvert fald har sendt CD'erne afsted. Punktum. Siden blev det vanskeligt at få svar fra sneglen.dk, og de ville eller kunne hverken spore pakken eller udlevere et track and trace-nummer på den.
Efter en måneds tid fik jeg dog mine penge tilbage (ikke for den spildte porto, men kun for CD'erne). Og en beklagelse af forløbet. Sneglens kundeservice lever dog i alt for høj grad op til navnet, til at jeg kan give dem bedre bedømmelse end to stjerner.

Meget tilfreds, meeeeen................

De gange jeg har handlet hos Sneglen har jeg ingen problemer haft, og jeg har altid fået de varer jeg bestilte, meeeeen det ku nu være ekstra godt hvis man nu også kunne købe Bluray hos dem, så udbredt Bluray efterhånden er, og det bliver mere og mere almindeligt, og mere og mere billigt, så undrer det mig at de ikke er gået over til også at sælge Bluray film for længst, men lad os nu se, det kommer nok.

Jeg vil gi Dem 4 stjerner for en go butik og service, og for udvalget og priserne, men havde de nu også en side med masser af film på Bluray, så havde det gi´et fulde 5 stjerner.

Defekte varer.

Havde bestilt fem CD`er, som ankom i en boblekuvert. Kuvert var åben, og indholdet var ødelagt. Afviste at modtage varerne, og disse gik retur til Sneglen. Efter fire dage kom de samme ødelagte varer, i en ny boblekuvert. Ærgeligt!. Ved godt det er posten der kaster med varerne, men det burde Sneglen også vide, og anvende en mere egnet embalage.

ingen problemer

Jeg har købt dvd´er hos sneglen to gange, og der var ingen problemer.
Begge gange fik jeg varerne allerede dagen efter.

fik intet for pengene

Jeg havde en utrolig ubehagelig oplevelse hos Sneglen for et par år siden, hvor jeg to gange bestilte en vare, der simpelthen aldrig dukkede op hos hverken post eller modtager. Da det jo skete to gange i træk, kontaktede jeg dem for at gøre opmærksom på, at der måske var et broddent kar et sted. Men jeg fik aldrig pengene retur - og altså heller ingen vare.

Sneglen

Det er godt, men det kan blive meget bedre!

De har gode priser på nogle af deres varer, men fragten bliver for høj jo mere man bestiller.
Søgefunktionen på siden er ikke særlig god, så hvis man leder efter et bestemt produkt kan det godt blive meget svært at finde på siden, da søgefunktionen nogle gange er vildtledende.
Mailsvarerne er meget korte og til tider mangelfulde. Det virker ikke som om at kunden (og dennes henvendelse) bliver prioriteret særligt højt. Det er som om, at det bare gælder om at få besvaret så mange henvendelser så hurtigt som muligt. Så der bliver ikke taget særligt godt hånd om den enkelte kunde.

Så specielt kundeservicen skal der arbejdes med her, for at de kan gøre sig fortjent til flere stjerner.
Der er intet at klage over vedr. leveringen (og behandlingen) af det bestilte.

Is Sneglen uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.