[REPLY]
Super nemt at finde og reservere den næste ferie. Kan kun anbefales
Da jeg fandt hvad jeg søgte, var det bare at indtaste de nødvendige oplysninger. Det er nemt og meget overskueligt, og jeg fik min bekæftigelse inden for 5 min. Ikke sidste gang jeg bruger denne side.
Mvh.
Pernille Solgaard
Dejlig nem og hjælpsom hjemmeside. Nemt og hurtigt at booke. Og hurtig tilbagemelding på mail. Kan ikke sige noget om selve stedet da jeg først har booket i dag. Men glæder os til ferien.
Hilsen Grethe Olsen
Jeg synes hjemmesiden er super let at søge på, og fin beskrivelse af de enkelte sommerhuse inkl. billeder.
Vil gerne anbefale andre at bruge denne hjemmeside til søgning af sommerhus.
Hurtig at finde det rigtige sommerhus og måden det foregår på skaber tillid til selskabet.
Hej
fandt et godt sommerhus lige efter bogen hurtig onilige buking
have mange gode sommerhuse kig ind
Sad en aften og søgte lidt for sjov på nettet. Fandt sommerhus-siden og blev inspireret til at kigge nærmere på siden. Det var så let at navigere rundt mellem sommerhusene, at klikke mine tilvalg ind, så de huse jeg ikke ønskede blev valgt fra i et klik. Det er super flotte sommerhuse til rimelige penge - også i sommerhalvåret! Og vil du tænke dig - jeg blev revet så meget med, at jeg nu har lejet det fedeste sommerhus i vinterferien. Gå ind på siden og se hvor let det er, jeg er sikker på, at du ender med at leje et sommerhus. God fornøjelse - for sommerhus-siden er en fornøjelse!
Vi er en familie, som denne jul, kunne tænke os at holde den på samme sted, under samme tag, i samme hus. Samtidig havde vi et dybt ønske om, at ingen skulle være vært. Vi skulle alle være værter, dvs ligeværdige om en uges projekt om en mageløs jul. Bedsteforældre, forældre, børn og børnebørn. Valget faldt på et passende hus i Gilleleje, hvor vi alle forhåbentlig kan komme til uden at transportere os i bæltekøretøj.
Fra en glad Farmor i Spanien.
Det er en dejlig logisk og overskuelig måde at udsøge potentielle feriehuse. God erfaring med de huse vi har lejet. Enkel bookning.
Kan bestemt anbefales
Vi har netop booket på Feline - super nemt - og rigtig overskuelig hjemmeside. Med meget fine huse - til en fair pris.
Vi havde egl. tænkt at vi skulle surfe lidt rundt og finde forskellige spændende tilbud. Men feline gav os ikke noget valg - vi måtte booke straks:-)
hej jeg er fuld tilfreds med virksomhedens behandling af min bestilling af sommerhus hurtigt og fyldestgørende
Første lejlighed var ikke ledig 2 uger som vist på siden pga. weekendforsinkelse af opdatering fra italien men de fandt hurtigt et alternativt (som viste sig at være bedre og lidt dyrere). Alt i alt godt tilfreds.
Det er jo helt fantastisk at man bla. fra sin iPhone kan bestille et sommerhus, så let som at skrive en SMS. Virkelig smukt. TAK!
nem side at bruge og dejligt udvakg mht priser. Kunne godt tænke mig to ting - en søge mulighed hvor man på kort kan "tegne" et område, hvor omkring man ønsker plads. Eller ihvertfald mindre område markeringer. Vestjylland eller nordjylland er meget bredt, når man kun vil se huse i Nordvest jylland. Og kender man ikke by og område navne, så skal man kigge mange igennem. Og gerne en sortering på pris!
Mht oplysninger om huse og have - så ville det være rart hvis der stod om grunden eller dele af den var indhegnet eller om der evt. ligger en rulle have hegn man selv kan stille op, når man som jeg har to hunde med. (et hus vi engang lejede havde lagt en rulle hegn og en pakke hegnspæle - super genialt)
Der mangler ofte en beskrivelse af hvilke senge der er i de forskellige rum. Da vi ofte har andre med er det en fordel at vide hvordan det er fordelt
Syntes, at hjemmesiden er meget nem og overskuelig at finde rundt i.
Glæder os at komme afsted.
nem og hurtig overblik over sommerhusene hurtig tilbage melding . nu glæder vi os til ferie.
En rigtig god side, med masser af muligheder, mange skønne sommerhuse. Her kan vælges frit om det skal være rolig eller lækker luksus ferie. Det er bestemt her vi vil finde vores ferie fremover ;-)
Dejlig nem og hjælpsom hjemmeside. Nemt og hurtigt at booke. Og hurtig tilbagemelding på mail. Kan ikke sige noget om selve stedet da jeg først har booket i dag. Men vil bestemt vende tilbage om anmelde sommerhus-siden.dk når vi kommer hjem.
der er meget at vælge imellem, og det er nemt at finde, og komme tilbage til, hvis det er det man vil.
Det har været nemt at søge og finde lige den type sommerhus vi er interesseret i at leje - udvalget er stort, også selv om man gerne vil have hund med, hvilket ellers ofte begrænser udvalget betydeligt.
Synes det er en super nem side at finde rundt på, det er nemt at finde lige den sommerhus der passer til sit behov. Også dejligt med nogle gode billeder af sommerhusene.
Så nemt, overskueligt, og ikke mindst med flotte billeder. Nu glæder vi og bare til at opleve det hele live
det er 1.gang at vi har ramt jeres side,og vi blev da overrasket over hvor nemt det var.
vi fandt hurtigt og nemt det Sommerhus som passede til det som vi havde tænkt os.
god hjemeside
Nem og ukompliceret bookning. Priserne forekommer billigere end hos andre bureauer.
Det er nu 2. gang vi har bestilt sommerhus via sommerhus-siden.dk og det har begge gange været let og lige til og vi har været meget glade for sommerhuset.
fin hjemeside:-);-)