We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (5)
Sommerlandsj

Super godt til de mindste

Sommerland Sjælland er børnenes legeland - med et årskort i hånden til 360 kr. kan du komme igen og igen og prøve alt muligt. Der mangler nok lidt mere spændende for de store. Hvis vejret er til det er deres badeland super. Maden er desværre alt for dyr og personalet i kioskerne er analfabeter der ikke ved hvornår en toast eller profitter har fået for meget eller for lidt - eller om der skal ½ kg salt på pomfritterne. Sodavand er ubetalelig, så husk drikkevarer hjemmefra. Hvis maden blev billigere og bedre tror nok de ville tjene pengene ind alligevel på bedre omsætnings hastighed

Jimmy Sigenstrøm vond deze beoordeling nuttig

Service forsvundet!

Vi har de sidste 6 år haft familie tradition og besøge sommerland sjælland og altid været glade for at komme der. Men i år var det forandret. Meget ringe service. Tydeligvis sparet på medarbejdere og rengøring.

Der er overhoved ingen ide i og købe billet hjemmefra, når man alligevel skal holde i køen med dem der ikke har billet. 'Undskyldningen lød' Vi åbner kun for service til for indkøbte billetter når vi har bemanding til det. Ok fint tænker jeg. Hvornår har de personale til det hvis de ikke har det i højsæsonen!

Der var ting der var ude af drift. (det kan jo ske) :(

OGSÅ kommer det værste!!!!

Badelandet, føj for en omgang!
I damernes omklædning lå der 1 cm møg beskidt vand på hele gulvet så det var umuligt og tage tørt tøj af og på. Skabene var våde til at aflægge tøjet i. Der var lang vente tid på at komme til at bruse sig inden man skulle ind i badelandet. Hvilke vil sige der var flere der gik ind uden og bade. Nam nam! Badelandet var overfyldt, fuldstændig proppet. Det så hvad det var. Men da vi så efterfølgene skal ud og have fat i tøjet igen ligger der hygiejnebind på gulvet og svømmer i alt det vand der stadig bliver mere og mere beskidt.
Sommerland sjælland er et endt kapitel i vores familie tradition.
Fra at være et sted vi hyggede os og var glade når vi tog hjem, er vi skræmt af den dårlige hygiejne og service de har nu.

Sommerland Sjælland

Min familie og jeg var i Sommerland Sjælland i august mdr. Det er godt nok blevet flot, havde ikke været der siden starten. Der er noget for alle, både børn og voksne og der er pænt og rent. Vi spiste pizza, er som vi nød udenfor, med udsigt til en dejlig sø, hvor man kan låne en båd. Det var god mad og ikke det junk man tit får sådanne steder. Det er 10 gange bedre end tivoli. Vores lille barnebarn på 2 år havde en dejlig dag. Personalet er bare så hjælpsomme og venlige. Det bedste var imidlertidigt, at der var lavet regler for badeland, ikke noget med tøj på, kun badetøj. Vi glæder os til, at se det til næste år.

3,5

Dejlig dag med ungerne i Sommerland Sjælland. Sjove forlystelser til en lang dag! Dog overskruet priser for leje af trækvogn! (50,-) Fruen og jeg kom gratis ind via Sponcercar og ungern til halvpris! Fsamilie entre for under 200,- samlet. se det er noget man kan forstå!

super dejlig og underholdende

2 trætte men superglade børn med retur efter en fantastisk dag i Sommerland Sjælland

Is Sommerlandsj uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.