[REPLY]
Kan varmt anbefales
5 stjerner her fra
Kort ekspeditionstid, varen kom uden problemer - jeg vil benytte firmaet en anden gang
Fin og overskuelige hjemmeside med stort udvalg. Levering til tiden.
Har handlet hos Sonos flere gange og altid problem frit.
Har handlet et par gange hos sonos & ja.. Det er virkeligt en fornøjelse hver gang :)
Man kan man let se/overskue varelageret.
Nemt, hurtig og sikker levering - som i mit/dette tilfælde - god virksomhed.!
Fint, Ok - Vh Valde.
Skrev om jeg ikke ville spare fragten, ved selv at komme og hente min varer, da de kunne se at jeg boede i nærheden. Har aldrig oplevet det fra et firma føre. Top kvalitets produkter.
Jeg har købt en jagttaske med indbygget stol. Nemt at finde pris-produkt og billed på hjemmesiden. Nemt at bestille varen. Jeg havde min taske et par dage efter leveret på adressen. Det kunne ikke være nemmere.
Der er aldrig problemer med hverken betaling eller levering. Jeg vil absolut anbefale at handle på denne hjemmeside.
I min jagt på hagl til mit nye luftgevær, faldt jeg over Sonos.dk, der har et stort og spændende sortiment indenfor jagt, fiskeri og udendørs liv i hele taget. Jeg fandt hurtigt, hvad jeg skulle bruge, men faldt også over mange andre fristelser, som jeg givet vil vende tilbage til. Leveringstiden var også eksemplarisk kort, så jeg kan kun give max karakter til Sonos.dk og anbefale stedet varmt.
Stig Madsen, Bagsværd.
Bestilte hagl til mit luftgevær, da de har et godt udvalg.
Raske tilbakemeldinger på henvendelser, lave priser, rask levering! Anbefales virkelig!!
Venlig rådgivning, ordren lynhurtigt klar til afhentning, super service
Ville være lækker med større udvalg af hagl til 4,5.. Men man kan ko aldrig få nok! Kanon hjemmeside !
Truoil fra Sonos er ikke bare en lille sjat i en lille flaske - det er 900 ml. til en rigtig god pris. Det virker, lige som jeg håbede. Fed olie, let at smøre ud, tørrer hurtigt og står spejblankt. Matteret med fin ståluld får man en flot silkeoverflade.
Der er nok til utallige skæftebehandlinger, og den kedelige solskoldede overflade på det gamle mahognibord i stuen er blevet som ny igen.
Det blev iøvrigt ekspederet ret hurtigt af Sonos!
Varer leveret til tiden og til den aftalte pris. Sikker og hurtig handel.
Kan vaRMT ANBEFALE ANDRE AT HANDLE HER.
Rest ordre som firmaet ingen indflydelse har på skal ikke præge denne anmeldelse.
Lige købt fødselsdagsgaver på nettet. Jeg oplevede Information, tryghed og hurtig håndtering ....smukt! - og gaverne kom til tiden.
De bedste ørepropper på markedet. Man kan slet ikke høre konen skælde ud :-)
Bestiller mine varer sent om eftermiddagen,
De kommer med posten dagen efter
Jeg fik allerede pakken dagen efter jeg havde bestilt og med de rigtige ting :)
Ingen betænkeligheder i fremtiden,de holder hvad de lover. Ordren kom dagen efter.
Fuldt ud tilfreds med handelen og 2 dage efter modtog jeg min pakke med varerne.