We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (917)
SorteDaek.dk

Kvalitetsdæk leveret fra dag til dag.

Har købt dæk her flere gange og fået dem leveret fra dag til dag. Produktionsdatoen var inden for kort tid, men det var godt nok også seneste dæk version i begge tilfælde.

Jeg har ikke haft brug for kundeservice. Det eneste problem var at jeg først fik en leveringsbekræftelse samme dag som jeg modtog dækkene. Dækkene var i begge tilfælde sendt dagen før leveringen så her kunne godt strammes op, så man ved dagen i forvejen hvornår man kan forvente leveringen.

Jeg brugte i øvrigt en af sorte dæks anbefalede dækmontører, hvilket også fungerede tilfredsstillende.

Antwoord van SorteDaek.dk

Hej Frank, tak for din anmeldelse.
Grunden til vi først udsender mailen med at dækkene er afsendt dagen efter er at vi vil være sikre på der er bevægelse på pakken hos transportfirmaet inden vi melder til kunderne at varen er afsendt. Ved dag til dag levering vil mailen med at varen er afsendt desværre komme samme dag som varen.

Mvh
karsten

Beoordeling door bevestigde koper

Nem måde at bestille dæk på og god opfolgning med ordrebekr-afsendelse til dækkene var hos kunde, Helt iorden hele vejen.

Super oplevelse!

Bestilte 4 fælge, kom dagen efter, pengene blev først trukket 2 dage efter. Alt leveret som lovet og til tiden.

Jonas vond deze beoordeling nuttig

Beoordeling door bevestigde koper

Bestilling i sidste øjeblik - ingen hindring

Super super service, jeg bestiller helt sikkert ved SorteDæk igen

super

holder hvad de lover

• 5 Beoordelingen

Kanon

Hurtig levering. Købte dæk og fælge. Rigtig godt pris.
Handler der igen.

Beoordeling door bevestigde koper

Super service og skarp pris

Bestilte nyt gummi til min 4x4, har ikke kunne finde dem lige så billigt med montering noget andet sted.

Nemt overskueligt billigt!

Jeg bestilte 4 komplette alufælge med sommerdæk. De kom som lovet til tiden, men var monteret med forkerte type dæk. Jeg mailede til dem og fik en kreditnota på de forkerte dæk. Så jeg blev glad for købet og kan bestemt anbefale dem til andre :)

hel og holdent perfekt

perfekt handel. hurtigt og nemt. kan varmt anbefles.

super service

fik leveret 4 fælge, 1 stk med transportskade. reklamationen blev behandlet samme dag. Super service!

Det fungerer perfekt

Jeg synes I gør et godt stykke arbejde. Svarer på mails når der er spørgsmål, så servicen er i top. Nem og overskuelig hjemmeside og præcis levering.
Det kan vist ikke gøres bedre

Beoordeling door bevestigde koper

Problemfri bestilling uden alverdens adgangskoder og lynhurtig levering til lave priser

Efter at have været adskillige af de billigere dækfirmaer, hvor der var store kommunikationsproblemer og manglende svar på e-mails, valgte jeg SORTE DAEK.
Her kom man uden svinkeærinder lige igennem og kunne meget sent om aftenen tale med en dansktalende sælger for bekræftelse. Ligeledes var papirgangen perfekt.
Dækkene blev bestilt en torsdag før St. Bededag. Alligevel stod dækkene i carporten tidligt mandag morgen. Kan varmt anbefales!

Torben Stæhr

Fin service

Billige fælge med dæk og god/hurtig service på mail. Kan absolut anbefales.

Beoordeling door bevestigde koper

beste service og hurtigst levering

dækkene blev leveret med det samme og var jeg i tvivl blev hurtigt guidet igennem over telefonen.
Deres dæk er meget billige og fås i god kvalitet, ingen problemmer med deres levering.

god service

hurtig levering og god service

bedst og billigst

Du bestiller dækkene og over telefonen aftaler montering. Super god personlig betjening. Hjemmesiden er lidt tung og uden vurdering af dækkene.

GOD PRIS OG KVATLITET

GOD PRIS, KVATLITET OG HURTIG LEVERING

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering og montering, service i top

Alt lige efter bogen og som aftalt,

Beoordeling door bevestigde koper

Resultatorienteret virksom med fokus på kunden

Brugervenlig hjemmeside, hurtig bestilling og levering.

god pris og levering

Fik varer som aftalt.

FIne priser - Hurtig levering

Bestiilte nye sommerdæk hos SorteDæk. Fuld tilfreds med service, pris og levering. :o)

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering - korrekt vare!!

Super hurtig levering til dækcenter, prompte orientering på mail!! Men hov SorteDæk, I skal huske at skrive kundens tlf. på dæk leverancen. Dækmontor kunne ikke få fat i mig. Han var glad for jeg ringede! Gode priser og godt med aftalt samarbejdspartnere! Fungerede helt i top!!

Lynekspedition

Det er nemt og overskueligt at bestille netop de dæk jeg var på jagt efter

Perfekt

Super fin og professionel vejledning, dæk og service er helt i top og prisen i bund. Kan klart anbefales.

nem hjemmeside hurtig levering

Holder hvad der loves på hjemmesiden

Beoordeling door bevestigde koper

super service og rigtig gode priser

Alting leveret til tiden og ingen problemer. Kan varmt anbefales

SUPER SERVICE OG HURTIGHED

Super kvalitet, hurtighed og service - SorteDæk er hermed vores faste leverandør af dæk og fælge til familiens biler fremover. Kan klart anbefales.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering og god opfølgning på mail.

SUPERB service

Kan klart anbefales, bestilte onsdag aften, havde mine nye dæk fredag til middag.

nemt og hurtig respons

Skulle bruge et komplet alufælge med dæk, som de ikke havde på deres hjemmeside men sendt dem en mail og de svarede hurtig og de kom med en rigtig god pris, vil helt sikkert anbefale sortedæk til andre..

Beoordeling door bevestigde koper

Danmarks hurtigste og bedste!

Jeg bestilte et sæt dæk, og udover prisen som var bedre end andre steder, så var de også svære at få fat i andre steder. Det blev gjort St. Bededag, og dækkene blev sat af her på adressen 3 dage efter. Der var tilmed en weekend imellem - det kan ikke gøres hurtigere! Super tilfreds, bestiller helt sikkert igen fra Sorte Dæk!

Billigt og til tiden :)

Kunne ikke gøres bedre...

• 2 Beoordelingen

hurtig og ok levering

hurtig ok ok levering

Hurtig og nemt

Kan anbefale siden, gode priser, udvalg og service.

Helt som lovet

Har handlet hos sortedaek.dk en enkelt gang. Service og levering var fuldstændigt som lovet.

Beoordeling door bevestigde koper

god service, hurtig respons og levering

Skulle bruge nye komplet sommerhjul med alufælge til begge vores biler. Sortedaek.dk var billigst også i forhold til Tyskland. Bl.a. fordi de leverer fragtfrit. Desuden er de meget hjælpsomme og så er de hurtige med levering, når først man har bestilt.

Smæk på leverancen!

Utrolig effektivt. Hurtig leverance og til en rigtig god pris sammenlignet med andre online shops.

SorteDaek.dk

Fænomenal behandling og kanon hurtig levering.

Aldrig har jeg oplevet et firma der leverer så hurtigt og pålideligt. Jeg bestilte mine dæk søndag formiddag og modtog en mail om at dækkene var afsendt tirsdag morgen. Samme eftermiddag stod de hvor aftalen var... SÅDAN.. Vil fremover bruge sortedaek.dk ..KANON service

Beoordeling door bevestigde koper

Kanon leveringstid det holder for vildt!

Kvalitetes dæk og med fragtfrit og hurtig levering, det kan jeg godt anbefale til andre.

Sorte Dæk - Et godt sted, at handle

Jeg kan varmt anbefale Sorte Dæk - Hurtig betjening og rigtig god personlig betjening. Jeg vil helt sikkert bruge Sorte Dæk igen.