We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sparkron Beoordelingen

Sparkron Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Sparkron and give your own review of Sparkron 6
Goed
7 van 10

6 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (6)

Featured review of Sparkron

Sparkron

Bedste bank jeg har været i til dato

Jeg har været i en håndfuld forskellige banker efterhånden, men er rigtig glad for at være i Sparekassen Kronjylland.

Min bank rådgiver har stor forståelse for mig, mine behov og forstår hvor jeg vil hen. Det gør at vores kommunikation altid går som smurt, og vi altid når til en fælles enighed.

Jeg anbefaler sparkron til alle jeg kender.

Helt fint

Jeg har været kunde i over syv år og har intet at indvende.
De gange jeg har været i deres filialer har jeg kun mødt glade og imødekommende medarbejdere.
Jeg er fint tilfreds med deres netbank, som også fungerer godt på min iPhone

Mega dårlig kunde service

Vi har været kunder i Kronjylland i en del år nu.
Og det er bare blevet ringere og ringere.
Synes normalt at man kontaktes af sin rådgiver 1 gang om året, da der jo kommer nye produkter og hvis der er nogle ting som de kan se at man får mere ud af eller bare for at få en snak om der er noget man kan gøre anderledes.
Men nej ikke hos kronjylland, det er nok Dk's dårligste bank.

Glad kunde!

Er rigtig glad for at være kunde i Sparekassen Kronjylland. De har altid nogle gode tilbud og råder os til hvad vi kan gøre for at kunne spare penge.
Har også gebyrfrit dankort og veksling til anden valuta! Det eneste er netbanken som i store træk virker helt fint. Der er bare stadig et par mangler som jeg synes gør den en smule mere besværlig at bruge i forhold til da jeg havde Danske Bank.

Sparkron

har nu været kunde i sparekassen kronjylland lige siden jeg fik min første bankkonto, og de har altid være super venlige og "til at snakke med" i mit lokale pengeinstitut:)

jeg har dog et par gange nu oplevet at de har trukket 199kr. i gebyr for et visa electron på trods af at jeg er garant kunde.
det har dog aldrig været mere end et opkald og så var den misforståelse rettet prompte:)
da jeg for første gang mærkede regningerne trykke lidt hårdere end de plejer fik jeg omgående en super billig kassekredit. SÅDAN:D

kun ++++ herfra.

Sparkron

Dårlig service og elendigt afkast

Finanskrisen har foranlediget an man nu skærer ned på en i forvejen ikke særlig god service og samtidig øger gebyrerne og stadig ikke giver nogen særlig god rente og selv om det lyder utroligt så kan man ikke stole på dem da de rask væk hæver penge på kundernes konti og overfører dem til nogen, som man ikke skylder noget og så forlanger de endda atman selv skal få pengene tilbageført igen. Det VAR mit pengeinstitut.

Lars Sørensen vond deze beoordeling nuttig

perfekt

jamen det er svært lige at påpege, alt det positive men, ihvertfald er filialen i vridsted et sted man, føler sig meget velkommen i. man er knapt nået op af trappen, før der er en medarbejder på vej hen til skranken. selvom det kan knibe med guldet sidst på måneden, så er de altid smilende og hjælpsomme.
jeg har også modtaget rådgivning vedr. udenlandske aktier. her er jeg især glad for bankens udregninger/rådgivning til mig. var jeg gået udenom banken tror jeg, måske jeg havde siddet med håret i postkassen idag :-)

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten