[REPLY]
SPAR-MOMSEN har fået flotte anmeldelser på Trustpilot og deres priser er attraktive. Så jeg havde ingen betænkelighed ved at bestille varer fra firmaet. De varer jeg havde brug havde en forventet leveringstid på 5-7 arbejdsdage, men efter to uger har jeg stadig ikke modtaget mine varer. To gange har jeg henvendt mig via e-mail for at få oplysning om forventet leveringstid, men jeg har ikke fået svar på mine henvendelser. Det synes jeg ikke er tilfredsstillende! Firmaets åbningstid for telefonisk henvendelse passer dårligt med min egen arbejdstid, derfor har jeg henvendt mig via e-mail. Nu prøver jeg at konakte dem pr. telefon inden jeg finder en anden leverandør.
Hurtig ekspedition, kvalitetsvarer til konkurrencedygtige priser.
Har handlet hos Spar-Momsen to gange og har været fuldt ud tilfreds.
Spar-Momsen er et OK sted at handle.
Super firma, min vare var i restordre, så fik tilbudt en anden vare, som faktisk var dyrere end den jeg oprindeligt havde bestilt!
Kan varmt anbefale www.sparmomsen.dk
Desuden super kundeservice - svarer hurtigt på mails, hvilket er dejligt!!!
Købte en Ruark Audio DAB radio med batteri, og havde en super behagelige korrespondance med Jan og meget hurtig levering med track & trace via P&T
Så kan kun anbefale at handle via dem.
Købte en Kenwood køkkenmaskine som gik i stykker efter knap en måned. Super venlig rådgivning omkring hvad jeg kunne teste inden jeg sendte varen retur.
Sendte den defekte maskine retur og efter en uge er der en ny på vej
Det kalder jeg service
Pakken blev leveret få dage efter bestilling. Ved spørgsmål fik jeg med det samme svar over tlf eller mail. Kan klart anbefales
Bestilte varen og fik lynhurtigt track & trace nr. men varen blev leveret inden den overhovedet var registreret hos P&T. Fik 2 trace mails hvilket jeg ikke lige forstod, men varen kom dagen efter bestilling. PERFEKT.
Jeg bestilte et combisæt til min dyre Braun shaver (skæreblad sæt) på et kreditkort jeg glemte var spærret. Dette blev jeg venligt gjort opmærksom på, samtidigt med en fremsendelse af en ny hurtig bestillingsblanket. 2 dage senere kom pakken og jeg lagde mærke til, at de meget skrøbelige skæreblade var omhyggeligt pakket med ekstra beskyttelse af varen.
Jeg vil med sindsro kunne bestille igen fra samme forretning. Tak for god service!
Købte en ekspressomaskine som vi er super glade for. Vi ringede inden og fik god vejledning. Nu har vi brugt den i en måned og den er fantastisk. Kan kun anbefale denne side.....skal den have 5 stjerner, skal der lidt kaffeprøver med eller lign. men service osv. er som det skal være :O)
Handlen gik som den skulle, dog ville det være rart at blive updateret undervejs. Efter at have modtaget ordre bekræftigelsen, hørte jeg intet fra firmaet - men pludselig efter et par dage kom varen.
Varen blev bestilt kl 9.40 - email opdateringer om status hele vejen igennem processen - leveret kl 11.30 dagen efter.
En af delene var defekt og blev erstattet og eftersendt uden problemer.
Virklig god service - vil handle der til hver tid
En rigtig god handel, sælger alt muligt køkkenudstyr. Bestilte søndag havde varene tirsdag så perfekt.
Købte for ca. 1500 inkl fragt butikspris ca. 2000, på originale Kenwood ting, det kan da mærkes.
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.