We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (30)

God, men dyr

De har næsten alt, men siden er lidt rodet. Både varerne og portoen er i den dyre ende desværre.

Stort udvalg

Stort udvalg, men alt for længe leveringstid.

Specialkoebmanden

Go' kundesservice og spændende vare

Stort udbud af anderledes varer, og en finkundeservice. Jeg er tilfreds!

Specialkoebmanden

Større bondefangeri foretagende skal man lede længe efter!!!

Bestilte et dekorationskursus til mig selv samt 3 venner, betalte 2985 med dankort. Et par uger senere ringer jeg til dem for at annullere min bestilling hvilket de selv oplyser er muligt indtil 14 dage før kursus start. Får lovning på pr Tlf hos både kursus leder samt anden ansat at det fulde beløb vil blive tilbageført til min konto. Dette sker 6 september.

I skrivende stund er halvdelen af beløbet tilbageført hvor resten bliver af kan der tilsyneladende ikke svares på? Derudover tager det dagevis for dem at svare på en simpel email.

Jeg er chokeret over den manglende kundeservice og direkte bondefangeri jeg har været udsat for og jeg vil aldrig handle der igen ej heller anbefale dem til nogen som helst.

• 6 Beoordelingen

Super Service

Bestilte blandt andet 20 røde mellemstore sukkerblomster, fik ved en fejl 9 store. Fik svar inden for en time efter jeg sendte dem en mail ang fejlen, hvori de beklagede fejlen og derefter sendte 3 gange 9 store, fordi de ikke havde flere i mellemstørrelse som plaster på såret. Disse var allerede i posten dagen efter.
Det er rigtig god service!

God service ved reklamation

Ved en fejl havde de glemt at sende mig alle 5 pakker med fondant. jeg modtog kun 1 pakke. Jeg mailede med en medarbejder (Rikke) som virkelig behandlede min reklamation fuldstændig perfekt!. Jeg oplyste, at jeg skulle bruge den enorme mængde fondant til en nærtstående børnefødselsdag hvor en hel klasse skal sidde og dekorerer kager - og oplevede, at hun med det samme fik afsendt de manglende pakker så jeg nåede at modtage dem inden festen!.
Super fin kundeservice. Hilsen Lina Schwiecker

Dejlige varer!

Fik mine varer hurtigt, havde bestilt nogle sager som man ikke kan få andre steder i Danmark! Alt som beskrevet på hjemmesiden med stort udvalg! Tak :)

Specialkoebmanden

Altid go service og hurtig levering !

Jeg elsker at handle ved Specialkøbmanden . Varerne ankommer altid dagen efter !
Jeg har flere gange oplevet ekstra services , eksempelvis glemte jeg at få bestilt en lille ting og de sendte den fragtfrit !
Jeg har også modtaget ekstra ting som en lille gave - det giver bestemt en lyst til at handle igen ! :)

Kun ++++++++ herfra !

Specialkoebmanden

Bestilte varer hjemmefra men da jeg kom spurgte jeg lidt ind og blev rådgivet og korrigeret i min opfattelse.
Og sikke et udstillingsrum i Århus, og jeg skal ihvertfald derud igen

Smadder god butik!

Jeg har ikke andet end godt at sige om butikken. Kan kun anbefales. De er altid smilene og hjælpsomme. Hvis de ikke har det man skal bruge, køber de det hjem, og ringer til en!

Super forretning

Udover at de har et kæmpe udvalg af spændende varer, så er de troværdige, og leverer de lovede varer til tiden - uden problemer.

Jeg må indrømme at deres butik er lidt af et paradis for mig, og imødekommer mit kreative hjerte i stor stil. Hvis man - som jeg - er gået i gang med at dekorere kager, så er det absolut det bedste sted at handle! Jeg kan klart anbefale Specialkøbmanden til andre.

God oplevelse

Bestilte mine vare ondsag og fik dem først lørdag.. Det synes jeg er lidt sendt men helt ok. Varene lever op til forventningerne dog synes jeg ikke min ananas aroma lugter af ananas overhovedet men jeg regner stærkt med at den gør når jeg kommer den i noget konfekt..
Varene bliver virkelig pakket sikkert og godt ind :)

Kunne sagtens finde på at handle der igen :)

stort udvalg!

Special købmanden har et stort udvalg, men en dyr fragt. Ofte kommer varerne indenfor en rimelig tid, men jeg har flere gange oplevet at bestille noget som på hjemmesiden var på lager, men viste sig at være udsolgt, og så kniber det lidt for specialkøbmanden at informere om hvorfor ens ordre ikke kommer videre.

Priserne er generelt højere end på andre tilsvarende sider, men udvalget er som sagt stort.

Specialkoebmanden

super service og hurtig levering! :)

Har handlet ved specialkøbmanden et ar gange og har været MEGET tilfreds hver gang. De yder en utrolig god kundeservice. Hvis noget af det man har bestilt ikke lige er på lagerl, er de utrolig hurtige til at kontakte en så man enten kan få noget andet tilsvarende eller få annuleret tingen. De er desuden meget hurtige til at sende, de gange jeg har handlet hos dem har det været dag- til dag levering, hvilket er super! :) Og varerne er i top.

Hurtigt og god service

Jeg bestilt varer om formiddaggen og den var leverede dagen efter. Desværre var en vare forkert, så skrev jeg til dem via deres kontakt side. De svarede samme dag og sender den rigtige vare uden at jeg skal returere den forkerte. Dejlig virksomhed!

Prisniveau

Stor webshop med det hele - synes bare deres priser er alt for høje.

Kan købe de fleste ting meget billigere andre steder på nettet

Mange forskellige varer

Efter lidt søgen på nettet efter en bestemt vare, havnede jeg hos specialkoebmanden.dk.

Den ønskede vare kom i indkøbskurven, og jeg kiggede videre på siden. Der er så mange forskellige varer og varegrupper, at jeg slet ikke kunne nå at se dem alle sammen. Det er rigtig rart, at udvalget matcher en fysisk butik, når det gælder specialvarer.

Modtog mine varer efter et par dage i fin, forsvarlig emballering. Mit køb var som forventet, og jeg handler der gerne igen.

Specialkoebmanden

Har alt hvad hjertet begær

Jeg har brugt special købmanden flere gange og skal ud i deres skønne Århus butik igen i dag.
Rådgivningen er skøn og der er virkelig alt du kan få brug for både til bagning, cakepops, scrapbook osv.
Der er et stort udvalg og priserne er fornuftige.
Derudover og nok vigtigst så får man lov til at gå og kigge, snakke og læse alt det man vil. Bliver man så i tvivl kalder man bare på en af de skønne damer og de fortæller, rådgiver og snakker med.

Der er både til begynderen og den mere erfarende:)

• Frederikshavn, DK
  • 23 Beoordelingen

En oplevelse rigere

Jeg har handlet et par gange i webshoppen og det er positivt det hele :-) Både priser, udvalg, levering og hvad jeg nu ellers kan komme i tanke om!
Thumbs up

Altdig en god oplevelse

Jeg har flere gange handlet i deres butikker og været på deres kurser.

• aga
  • skb, DK
  • 29 Beoordelingen

Perfekt!

Jeg har lige fået varer hjem fra specialkoebmanden.dk og er fuldt ud tilfreds. Produkterne er super gode og de har et stort udvalg af specielle ting :) Super hurtig levering!

Specialkoebmanden

Kan varm anbefale at handle ved Specialkøbmanden

Jeg har handlet inde ved specialkøbmanden både i rødovre og på østerbro flere gange, sidste gang brugte jeg og en veninde 2 timer derinde på østerbro, personalet er meget sevice mindet, og man får fred og ro til at gå og kikke, læse og studere tingene, der er sofaer så man kan sidde og kikke i blade og de er der straks når man har brug for råd og vejledning...

De har flere gode forhandlere rundt omkring som man trygt kan handle ved.

De har også kurser i lækre kursuslokale på østerbro, med fantastiske undervisere..

Specialkøbmanden er bestemt et besøg værd hvis du vil lave lidt kager- kagedecorationer med fondant mm. laver scrapbook, godt kan lide speciel kaffe, te og kryderier som de også sælger....

Specialkoebmanden

Man når aldrig at se det hele - i butikken som har det hele - og mere til!!

Butikken i Rødovre bugner af varer. Der er alt til pyntning af kager og konfekt, dåser til hjemmebag, lækker te, chokolade, ja jeg ved snart ikke, hvad jeg skal nævne.
Eneste minus som gør, at her mangler en stjerne er beliggenhed. Butikken lå nu mere centralt i København, synes jeg.
Butikken ligger, så det forudsætter, man kommer hertil i bil..
Trods det faktum er det altid som en udflugt at komme i butikken.
Servicen er i højsædet - og uanset hvor mange kunder, der er i butikken tager ekspedienten sig altid tid til at hjælpe med gode råd... Fx. da jeg skulle finde pynt til en bryllupskage!

UHHHH en fed butik

Jeg elsker at lave kager så har lige købt lidt der inde for første gang.
Det skal jeg helt klart igen. :0)

• Midtjylland, DK
  • 15 Beoordelingen

Kan kun sige...

Super service og levering.
Super side.. :)

super service og sendetid

jeg bestilte nogle ting den ene dag til meget billige penge og næste dag da jeg kom fra arbejde stod pakken ved døren og ventede på mig

Specialkoebmanden

Jeg bestilte nogle speical varer og dagen efter modtag jeg pakken. Det er bare lækkert når man får sine ting så hurtigt.. Og god service..

Is Specialkoebmanden uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.