We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Speurders Beoordelingen

Speurders Logo
Klanten zeggen: »...een tijdje zit ik bij...« »Speurders Een nieuwe markt...« »Speurders is bekend geworden...« 6
Goed
7.2 van 10

6 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (6)

Featured review of Speurders

Speurders

Goede website, Overzichtelijke. Helaas geen Filter voor het buitenland.

Ik zit al geruime tijd bij Speurders. Soms om zelf iets te kopen, maar soms ook om producten aan te bieden. Op zich gaan alle transacties goed, alleen jammer dat Speurders geen gebruikt maakt van een Landenfilter. Zo krijg ik namelijk regelmatig emails van mensen uit het buitenland ( voornamelijk Nigeria ) met het verzoek hun mijn goederen te kopen. Dit zijn echter altijd oplichtingspraktijken waar ik niet mee in zee ga.

Voor de rest is de Site overzichtelijk en vind ik nagenoeg alles wat ik zoek. Ik raad deze site aan, maar pas op voor Oplichters uit het buitenland!

Speurders

Goed

Goed, mooi dat je meer dan 3 foto's gratis kan toevoegen, kan bij de grote concurrent namelijk niet gratis.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten