We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (502)
SPORT 24 A/S

God service og hurtig levering

Jeg har netop købt et par shorts og en jakke, i første omgang var shortsene for store og jakken var ikke som jeg havde forventet, men jeg sendte det tilbage og bad om et nummer mindre i shorts og en anden Jakke til samme pris og et par dage efter blev jeg ringet op at de lige ville checke at jeg skulle have shortsene i et nummer mindre og da jeg havde konfirmeret det, blev min ordre sendt og jeg modtog de nye varer dagen efter.
Den eneste anke jeg har er at de ikke betale retur porto.

Nem handel :-))

Vender gerne tilbage i fremtiden, alt ok.

Beoordeling door bevestigde koper

Personalet i butik er meget venlige søde og hjælpsomme

Man kan bestille hjemme og hvis det man køber ikke passer så kan man køre ud til den nærmeste butik og prøve og bytte

fænomenal!

vi var yderst tilfredse og det gik stærkt.
super service.

Beoordeling door bevestigde koper

Super godt - hurtigt og effektivt

Fint, bruger gerne jer igen.

Super

Super hurtig levering, lave priser helt sikkert ikk sidste jeg handler der :)

Hurtig og effektiv

I skal prøve at handle sportstøj over nettet - SPORT 24 er bare billige, hurtig og meget effektive - jeg bestilte noget sportstøj en onsdag aften og havde allerede varerne fredag morgen - det er hurtighed.

Det var super nemt

Du kan godt købe hos sport 24, det var super nemt.

God pris hurtig levering

Et godt produkt til en god pris. Alt fungerede godt.

Glad og tilfreds

Meget fint, glad for jakken.

NIKE SHOX

Jeg vil varmt anbefale SPORT24 da kundevenlighedden var go
jeg stod og skulle købe mig et par nye Nike Shox så jeg gik en tur i sport24 her i Fredericia og godt nok havde han dem ikke hjemme i butikken men så siger han til mig .... vi kan da bare bestelle dem via vores hjemmeside og så sagt så gjort og allerede dagen efter havde jeg mine nye Nike Shox (EU Modellen)
Det er hvad jeg kalder go service og hurtigehed
så 5 stjerner fra mig af

Super hurtig levering

Bestilte den ene dag og varerne var der med posten den næste dag.

Beoordeling door bevestigde koper

Ingen problemer. Bestilte, Betalte og så kom varen hurtigt.

nem og hurtig handel

Jeg er meget inponeret over den hurtige ekspedition, så vil helt klar anbefale siden til andre.

Beoordeling door bevestigde koper

Nem hjemmeside - fin service og god leveringstid!!

Fin service, god kvalitet, rigtig god leveringstid og perfekt!

Hurtig og præcis

Var nede i butikken i Bryggen i Vejle, hvor de desværre ikke havde den størrelse på lager, som jeg skulle bruge. Ekspedienten tjekkede hurtigt om de fandtes på SPORT24.dk og det gjorde de, og da butikken har en computer stående, kunne jeg bestille varen med det samme på nettet til levering 2 dage efter (p.g.a. weekend). Kan klart anbefales.

Hurtig levering.

Jeg bestilte søndag og modtog varen tirsdag. Det er service.

Super

Bestilte vare leveret dagen efter, lille minus hvis man skal have det byttet skal det sendes retur,man kan ikke indlevere det i en af butikkerne.

Antwoord van SPORT 24 A/S

Hej Jan. Mange tak for din kundeanmeldelse.
Hos SPORT 24 kan du altid bytte i butikkerne, selvom du har købt på vores webshop. Hvis du mod forventning skulle have hørt noget andet, så tag venligst kontakt til vores kundeservice på 30 21 38 50 eller skriv til kundeservice@sport24.dk
Mvh SPORT24.DK kundeservice

Kan kun anbefales!

Hurtig levering og gode priser..

Beoordeling door bevestigde koper

Rigtig god service, hurtig levering. Dog synes jeg godt at de på deres hjemmeside kan beskrive deres str. Bedre. Men ellers rigtig god service

Beoordeling door bevestigde koper

super nemt at handle på den måde

Det hele gik meget nemt og jeg havde pakken super hurtigt.

det virker bare

En hjemmeside der er nem og overskuelig. Hurtig levering og god service. Kort og godt; Det virker bare

perfekt.

Fik mine varer rigtig hurtigt og jeg fik det i den kvalitet og farve som jeg forventede. Rigtig god side. Alt fungerede som jeg mener det skal.

Beoordeling door bevestigde koper

hurtig levering, men lidt kaos vedr. leverings adressen

Måske jeg havde lidt for travlt da jeg bestilte, ville have haft det sendt til min firma-adresse og udfyldte den også, men varen kom til privatadressen.

På min firmapc må browseren være forældet for der kan man ikke finde det ikon hvor man logger ind på "mit sport24"

Antwoord van SPORT 24 A/S

Kære Lise. Mange tak for din kundeanmeldelse. Hvis du tidligere har handlet hos os kan der være et forvalg af leveringsadressen. Dette er vigtigt at holde øje med. Vi har testet valg af levering til arbejdspladsen og kan konstatere at vi ikke har nogle fejl. Du har højst sandsynlig været lidt for hurtig i bestillingen. Skulle du dog mod forventning møde problemet igen, må du meget gerne kontakte os på 30 21 38 50, så vi i fællesskab kan identificere problemet. Hvis du sidder på en ældre browser på dit arbejde, som f.eks. internet explorer 7.0, kan du have problemer, da vi ikke optimerer til den. Du kan dog altid prøve at opdatere siden ved at trykke på Ctrl+F5. Dermed rydder du din pc's cachefiler og hjemmesiden opdateres på ny. Mvh SPORT24.DK Kundeservice

Skøn behandling

Efter min bestilling var jeg lidt i tvivl om jeg havde bestilt i den rigtige størrelse, så jeg kontaktede deres kundeservice og skrev mit ordre nummer ned i mail'en, og fik rigtig hurtigt svar om at de havde tjekket min ordre i forhold til det jeg havde skrevet i min mail, det passede heldigvis. Jeg fik min pakke hurtigt og alt var som det skulle være!

Hurtigt nemt bekvemt

Sport 24 har hurtig levering - 1-2 dage
Gå på nettet og bestil - de holder levering ...

Helt perfekt!

Fik super service i butikken, de havde ikke den str. jeg skulle bruge, men ekspedienten fik lynhurtigt guidet mig gennem en bestilling via skærmen opstillet i butikken, og allerede to dage efter lå de klar til afhentning på posthuset. Det var hetl perfekt! :) Super service hele vejen rundt!

God oplevelse

Gode priser.
Det bestilte blev leveret 2 dage efter.

Korrekt og præcis levering

Jeg fik det som jeg havde bestilt og det kom til tiden.

supernemt og bekvemt

Det var nemt at finde rundt på hjemmesiden og foretage bestillingen. Levering skete hurtigt.

Beoordeling door bevestigde koper

Varen kommer, men det virker ikke som om der rigtig er styr på det

Udmærket produkt - ingen problemer her, men det virker fjollet at få en sms om at nu er der en pakke på vej når man allerede har modtaget den - og så tre-fire dage efter få at vide at den er kommet. Jeg var lige ude i skuret5 for at kigge efterfor en sikkerheds skyld :-)

Antwoord van SPORT 24 A/S

Kære Verner. Mange tak for din kundeanmeldelse. Det er fra Post Danmark,at du modtager en sms, når pakken er afsendt, så du kan følge den via track-and-trace. Vi har naturligvis fulgt op på din kommentar vedr. for sen sms-besked. Post Danmark meddeler, at i ganske få tilfælde oplever de at stregkoden på pakken er blevet beskadiget og dermed kan sms ikke sendes rettidigt. Når de senere scanner den manuelt (hvilket kan være nogle dage senere) så vil sms-beskeden blive afsendt. Derfor har du fået en sms efter at din pakke var leveret til dig. Vi håber, at du fortsat vil handle hos SPORT24.DK igen.
Mvh SPORT 24 Kundeservice

Alt gik nemt og hurtigt

Det var så nemt , og havde min pakke 2 dage efter :-)

Godt

Bare Fantastisk

Super Effektiv

Bestite trøje i butikken på wevshoppen lørdag - tirsdag formiddag var den leveret på vores adresse Super effektiv

perfekt

super god side at handle på

Beoordeling door bevestigde koper

Nemt og bekvemt, til en god pris

Overskuelig hjemmeside, gode priser, billeder og udvalg.
Dog kunne jeg ønske bedre beskrivelse af nogle af varene.
Gode rabatter med Fitness World og Endomondo.

Beoordeling door bevestigde koper

Ingen problemer og super behandling

Jeg deltog i kludaften med -20% på alle varer. Varen jeg søgte var ikke i butikken, men jeg blev i stedet vejledt i at købe varen på nettet med samme rabat og fik den tilsendt direkte til min dør.