We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sports24 Beoordelingen

Sports24 Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Sports24 and give your own review of Sports24 896

Het is op dit moment niet mogelijk om een recensie te plaatsen voor Sports24. Wij hebben de toegang afgesloten vanwege vermoeden van misbruik en fraude. Mocht u vragen hebben, kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

• BEOORDELINGEN (896)

Betrouwbaar

goede afspraak en levering.
betrouwbaar.

Featured review of Sports24

Uiteindelijk prima deal!

Afgelopen zaterdag twee paar schaatsen besteld.
Goede prijs en lage verzendkosten.
En dan zit je te wachten tot je bericht van verzenden krijgt of dat je een seintje krijgt dat het later wordt, wat heel begrijpelijk zou zijn.
Maar niks van dat alles, terwijl dat wel wordt beloofd op de site.
Dinsdag nog steeds geen bericht, dus wilde ik mijn orderstatus gaan checken. Ik kon de site niet meteen vinden en stuitte op allerlei negatieve verhalen tot oplichting aan toe. Bovendien bleek de site niet te bestaan om je orderstatus te checken.
Daar wordt je als klant niet vrolijk van.
Als je dan ook geen contact krijgt met de winkel, terwijl dat volgens de site op verschillende manieren kan: chatten, bellen, mailen, dan krijg je het toch benauwd. Op zoek gegaan naar andere schaatsen, maar nergens meer wat te krijgen.
Toch nog maar eens gemaild, maar dan moet je een account aanmaken en inloggen en dan kun je je vraag kwijt. Want dan zou je een grotere kans op reactie hebben dan binnen 1 week.
Uiteindelijk na vele pogingen om telefonisch contact te krijgen, kreeg ik een medewerker aan de lijn. Deze beweerde dat ze toch dinsdag zouden komen. Niks ontvangen.
Uiteindelijk woensdag ging de deurbel en kwamen de schaatsen via select vracht en niet zoals in de bevestiging stond via DHL.
Dat maakte me allemaal niet uit, want ik heb mijn schaatsen in ieder geval. Toen bleek dat 1 paar een andere soort was dan ik had besteld. Maar waarschijnlijk omdat de bestelde soort uitverkocht was, heb ik duurdere gekregen. Dus ja, eind goed, al goed.
Maar de webshop zou er toch verstandig aan doen om binnen 48 uur, zoals op de site staat, een track and trace code te verstrekken aan de klant of in ieder geval een mailtje dat het wat later wordt.
Maar dat je niks hoort, dan nu uiteindelijk een mailtje om een review te maken is funest voor je zaak.
Belofte maakt schuld. Dus handel zoals je op je site zegt te zullen handelen.

C. van Wijk & Klant vond deze beoordeling nuttig

Antwoord van Sports24

Geachte Klant,

Als reactie op uw bericht het volgende:

- Vanwege de drukte hebben wij de hele week geen track en trace info kunnen verzenden.
- Selektvracht is een onderdeel van DHL voor kleinere pakketten dus de schaatsen zijn wel degelijk via DHL verzonden.

Wij excuseren ons voor de langere levertijd en wensen u heel veel schaatsplezier.

Slecht

Ik heb begin maart 2 paar Nike schoenen besteld maar deze konden niet geleverd worden en ik kreeg op 21 maart bericht dat mijn geld teruggestord zou worden van [NAAM VERWIJDERD]. Op 28 maart heb ik een mail gestuurd dat het geld nog niet terug ontvangen was. Hierop kreeg ik een reactie dat er misschien iets fout zat met het rekeningnummer en de tenaamstelling dit zou uitgezocht worden. Vorige week begin april gebeld met sport24 in dit gesprek werd bevestigd dat ik het geld zo snel mogelijk zou ontvangen maar zoals te verwachten na een dikke week nog niks op mijn rekening, weer proberen te bellen maar nou wordt de telefoon niet opgenomen, ik probeer het vanmiddag nogmaals.

Sports24

Deze klantenbeoordeling is gemeld bij de klantenservice voor de schending van onze richtlijnen voor het schrijven van klantenbeoordelingen.

De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.

Naar aanleiding van dit onderzoek, zal het worden geschrapt of teruggestuurd worden naar Trustpilot.

• Marion
  • Geverifieerde koper

Zeer ontevreden

Begin februari heb ik mijn bestelling geplaatst voor twee paas schaatsen, mijn keuze voor Play 24 was gebaseerd op het feit dat er een snelle levertijd zou zijn en dat de schaatsen nog op voorraad waren, kortom ik zou dan gelijk het weekend kunnen schaatsen.
Maar helaas, de weken gingen voorbij. Contact opnemen met play 24 was onmogelijk. Niet te bereiken per telefoon en op mail/klachten etc wordt niet gereageerd.
Begin maart dan eindelijk iemand aan de telefoon! Met de mededeling dat het niet goed was gegaan, schaatsen zouden ook niet meer worden geleverd want die hadden ze niet meer. Binnen twee weken zou het geld worden teruggestort, van excuses was geen sprake.
Nu, inmiddels weer een maand verder nog steeds geen geld terug.
Wéér gebeld, wederom geen excuses maar er moest overlegd worden en ik word teruggebeld.
Nu maar weer afwachten of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

• Dion
  • Nijmegen, NL
  • 1 Beoordeling

Meerdere incasso's zonder te leveren of terug te storten.

Als er niets mis gaat, is het een prima shop. Bij problemen reageert de helpdesk niet of doet beloften die niet nagekomen worden. Ik wacht nu al een jaar en heb nog meer dan 80 euro tegoed.

Na 2 maanden verkeerde shirt

@ maanden gelden keepersshirt besteld voor mijn zoon. Geen contact met ze te krijgen alleen per mail Werd beloofd geld terug te storten. Gisteren geen geld maar pakket ontvangen met verkeerde shirt

Geld terugstorten

2 maanden geleden dart artikelen besteld , 2 weken later geld nog niet afgeschreven en geen verzetsbeweging gehad, na een mail gestuurd te hebben werd beloofd dat mijn order die week verstuurd werd, week later weer niets gehad, heb gemaild dat ik mijn order wilde annuleren spullen waren een verjaardags kado en was nu al te laat. Geld was nog niet afgeschreven, geen antwoord op mijn mail gehad. Week later word ineens Toch het geld afgeschreven. Na weer te mailen excuses gekregen geld zou direct teruggestort worden. Niet dus na een week nog niets teruggestort, toen heb ik ze gebeld excuses en geld zou de volgende dag op mijn rekening staan. Nu weer 5 dagen later nog niets op mijn rekening teruggestort. Vreselijk dat er nog zulke bedrijven bestaan. Geen spullen leveren maar wel je geld afschrijven en niet terugstorten!

Dion vond deze beoordeling nuttig

Wacht op mijn schaatsen

Eind januari schaatsen besteld, maar ze zijn nog steeds niet binnen.

We zijn inmiddels 2 maanden verder en ik heb nog steeds niets ontvangen. Ik raad niemand aan om bij dit bedrijf een bestelling te doen.

Dion vond deze beoordeling nuttig

Yvonne

Nijdam kinderschaatsen besteld op zondag en dinsdags zijn ze al bezorgd. De prijs van het produkt was lager dan bij andere bedrijven en de verzendkosten waren ook niet hoog.
Wij zijn tevreden.

• Esther
  • biddinghuizen, NL
  • Geverifieerde koper

Nog steeds geen schaatsen na 19 dagen

Op 1 februari 2012 bestelde ik 2 paar schaatsen bij deze oplichters. Tot op heden nog niets ontvangen en op mijn telefoontjes en mail wordt niet gereageerd. Zojuist met mijn bank gesproken en die adviseerd om aangifte te doen van oplichting bij de politie. De bank zei tevens dat hoe meer mensen ook echt aangifte doet hoe sterker we staan. Dus iedereen die is opgelicht door sports24 raad ik aan om dus echt aangifte te doen.

Oplichters

Bestel niet bij deze firma!
Ze hebben diverse websites zoals sports24.nl, [LINK VERWIJDERD] en [LINK VERWIJDERD].
Ik heb zelf vorig jaar drie bestellingen gedaan bij [LINK VERWIJDERD] in korte tijd vanwege de lage prijzen. Bij elke levering was wel wat mis, onrbrekende spullen of niets geleverd. Op emails wordt niet of nauwelijks gereageerd en over de telefoon worden allerlei beloftes gedaan die niet worden nagekomen. Na maanden bellen en mailen en dreigen met verdere stappen heb ik eindelijk compensatie ontvangen. Ik heb aangifte gedaan van internetoplichting en kreeg laatst een telefoontje van de politie dat er actie was ondernomen tegen deze oplichtersbende. Wat weet ik niet want ze zijn nog steeds actief.

• Asid
  • het kamp, NL

Oplichting

Wie gaat er met mij mee deze mensen aanpakken.

Pure oplichting

Wel betaald en niet geleverd gekregen zoals zo velen voor mij

Oplichters

Ik zit nu al ruim 6 weken op mijn geld te wachten. Telefonisch niet bereikbaar - geen reacties op mijn e-mails. Het incassobureau is ingeschakeld.

• G.
  • Edam, NL
  • 1 Beoordeling

Rekening betaald en toch al 2 herinneringen!

Schaatsen betaald en via internetoverboeking betaald.
Levering volgde na 48 uur, prima!

2 weken later een betalingsherinnering in mijn emailaccount waarin werd vermeld dat ik kon replyen, gedaan maar email adres bestaat niet.
Naar de site gegaan en mijn reply gestuurd naat info@sports24 met een printscreen van de afboeking van mijn bankafschrift en gezegd dat ze mij niet meer moesten lastig vallen voor een al betaalde rekening.

1 Week later weer een herinnering, dit keer met de vermelding dat als ik nu niet tot betaling overga het uit handen wordt gegeven en eventuele extra kosten voor mijn rekening zijn!!

Wat een onzin, ik bestel regelmatig producten op het internet maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.

SLECHT

Een ronduit slecht bedrijf.
Ik heb mijn lesje geleerd en bestel hier nooit meer iets

A.S. & Lucien Leenheer vond deze beoordeling nuttig

NUL sterren

Wat een waardeloos bedrijf. Ik wacht ook al ruim een maand op het geld wat ze terug moeten storten omdat zij niet kunnen leveren. Als je ze belt krijg je elke keer dezelfde reactie. De order is er tussendoor geschoten maar ze gaan er gelijk aan werken. Men. [NAAM VERWIJDERD] is een grote oplichter!!!!! Jammer dat je op zo'n manier je geld moet verdienen.

• JK82
  • Almelo, NL

Dart pijlen verkeerd geleverd

Na maanden getouw trek met sports24 ben ik erachter gekomen dat MIJN pijlen ik heb ze tenslotte betaald verkeerd zijn bezorgt omdat Sports 24 het verkeerde adres heeft door gegeven aan Selectvracht.
Op mails word niet geantwoord en als ik bel hangen ze gewoon op nadat ik mij zelf bekend maak. Dit bedrijf is honds brutaal en ze lichten je gewoon op als ze kans krijgen. DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF.

Oplichting

Schaatsen besteld bij sport24 6 dagen later schaaten binnen helaas verkeerde maat dus retour gestuurd nu 5 weken later nog geen schaatsen als je belt mag je van geluk spreken als je iemand aan de telefoon krijgt net de loterij kans 1 op 100 nieuwe maat ng steeds n iet binnen wat een slecht bedrijf in de kvk is hij ook niet bekend en op de site staat zo's leuk ding en dat klopt ook al niet dus echt opgelicht wat jammer nu weer aan het bellen al 20 min in de wacht

Bestel hier niks want ze lichten je op!!!!

Oplichting 100% zeker

Wat is er nou zo moeilijk aan, om het geld te retourneren van een paar schaatsen die terug gekomen zijn. Als je belt mag je blij zijn als er wordt opgenomen en dan, dan doen ze poeslief, zeggen van alles te gaan doen en doen vervolgens niets.

Advies koop niets bij sports24. Artikel niet juist dan weet je dat je je geld kwijt bent.

Sports24

Dartartikelen gekocht, nooit meer iets van gezien.

30 januari heb ik dartartikelen bij sports 24 ([LINK VERWIJDERD]) besteld. Ik zou het binnen 5 werkdagen binnen krijgen, maar niks gezien. 9 februari heb ik een mail gestuurd en meerdere malen getelefoneerd over hoe het stond met mijn bestelling. Geen antwoord op gekregen. 16 februari nogmaals een mail gestuurd over hoe lang het nog duurde en ik anders mijn geld terug wil zien. Kreeg ik een mail dat ik me maar moest aanmelden bij Customers Service om daar een vraag te stellen die binnen 24 uur zou worden beantwoord. Gedaan maar wederom geen reactie. In de voorwaarden stond een limiet van max. 30 dagen dat de order binnen zou kunnen komen, dus daar op gewacht. In die 30 dagen heb ik nog wel 100 keer naar hun gebeld en gemaild, maar steeds geen reactie. Na die 30 dagen heb ik aangifte gedaan wegens internetoplichting. Sports 24 en [LINK VERWIJDERD] is een waardeloos bedrijf en ik raad het aan iedereen aan om hier nooit iets bij te bestellen.

Oplichting!

eind januari heb ik schaatsen betseld; nog steeds geen schaatsen in huis.
En mijn geld terug krijgen, lukt niet.
Ook niet na meermalen telefonisch en mailcontactmet [NAAM VERWIJDERD].

Een schande, zo'n bedrijf. Ik zou me schamen als ik er werkte.

Nooit iets bestellen hier dus!!

sports24=play24=slecht!

op 09-02-2012 schaatsen besteld bij www.play24.nl en betaald. zaterdag 11-02-2012 de verkeerde schaatsen ontvangen. Gelijk gebeld, maar ze waren telefonisch niet bereikbaar ivm schaatsdrukte; heb toen een mail gestuurd. Geen reactie op mijn mail ontvangen.
13-02-2012 telefonisch contact gehad en doorgegeven dat ik ze zou terugsturen. 14-02-2012 terug gestuurd en verder 2 weken niets meer gehoord. 28-02-2012 gebeld en uiteindelijk een medewerker gesproken. hij kon zien dat de schaatsen idd terug gestuurd waren en ik zou een mail ontvangen met de status. Inderdaad dezelfde dag een mail ontvangen met de informatie dat de verwerking in die week zou plaatsvinden en ze mij nader zouden informeren over de creditnota. Niets meer van ze gehoord of ontvangen!

Verstelbare schaatsen

Bestelling was snel binnen, prima prijs en prima schaatsen.

• ad
  • 4 Beoordelingen

met IDEAL betaald, NIETS ontvangen OPLICHTING

Spoedbestelling schaatsen gedaan, voor spoed 15 euro extra betaald.
Na betaling orderbevestiging gekregen en melding dat vanwege de schaatsdrukte alle bestellingen 24 uur vertraging hebben.
Dat hadden ze dan meteen op hun website moeten zetten, het weekend zat er nu tussen en ik verwachtte het dan maandag te krijgen. Ik had het woensdag besteld en betaald. Maar er kwam helemaal niets. ook geen reaktie op mijn mail. Ze wachten blijkbaar totdat klanten gaan zeuren en anders krijg je je geld niet terug. Ik moet nog maar zien of ik mijn geld terug krijg.
Wat een oplichters!!!!

slecht

Ik heb in januari 2 paar schaatsen besteld bij sports24. Deze waren helaas allebei te klein dus wilde ik ze ruilen voor een grotere maat. Echter, ik kon niemand bij Sports24 bereiken over hoe ik dit moest aanpakken, zowel niet via de mail als per telefoon, en dus heb ik ze op 2 februari retour gestuurd. Helaas heb ik nog steeds geen geld hiervan terug ontvangen en reageert Sports 24 niet op mijn mailtjes en zijn ze ook per telefoon niet te bereiken. Ik begin te vrezen dat ik kan fluiten naar mijn geld....Ik adviseer dus om niet bij Sports 24 te bestellen!

Fraudeurs

6 paar schaatsen besteld.
2 paar ontvangen en men doet alsof alles bezorgd is.

-op de site stond "vandaag bestellen morgen binnen"
Dus niet, allemaal vreemde mailtjes waarmee de boot wordt afgehouden.
Het ligt overal aan (fabrikant, vervoerder, sorteercenter) maar zeker niet aan hen zelf
-na een lange tijd dus 2 paar binnen gekregen (er was al lang geen ijs meer te bekennen is net zoiets als kaartjes voor een voetbalwedstrijd bestellen en deze na de wedstrijd binnen krijgen)
-De overigge zouden nog verzonden worden.
Veel mailtjes op en neer gezonden en geen schaatsen.
Bellen lukt niet en als je al iemand te pakken krijgt gooien ze meteen de hoorn erop als ze merken dat het om een klacht gaat.
-Geld terug gevraagd, nu krijgen we al helemaal geen reacties meer. Nog € 150,- te goed!!!!
-Vervolgens krijgen we ook nog een mailtje dat de bestelling is afgerond en alles is geleverd.

DOE JEZELF VEEL PLEZIER EN BESTEL ZEKKER NIET BIJ SPORTS24. De vele webshops bewijzen ook dat met steeds maar weer opnieuw moet beginnen om met een "schone lei"te beginnen.
Een bedrijf dat goed z'n werk doet heeft genoeg aan 1 goed webshop.
Snap niet dat dit in Nederland kan, ben aan het onderzoeken of "we" krachten kunnen bundelen om deze zaak aan te pakken.

Marco & Paul Rademaker vond deze beoordeling nuttig

OPLICHTERS

Twee paar schaatsen besteld eind januari. Eerste paar gearriveerd. Nu eind februari heb ik het tweede paar nog niet ontvangen. wat ik wel ontvang zijn vage mailtjes met de status van de verzending:bezorgd. Echter het tweede paar is er niet. Via het consumentenforum kwam ik erachter dat dit Play 24 een adres is dat NOOIT ZIJN AFSPRAKEN NA KOMT, KORTOM OPLICHTERS...

Marco vond deze beoordeling nuttig

prima service

Twee paar schaatsen besteld en deze waren binnen een paar dagen binnen. Eén paar was te klein, gebeld en ze stuurde een ander paar op zonder dat ze het andere paar retour hadden gekregen!
Was jammer dat het het verkeerde type was dat ze opstuurde, maar ook dat werd opgelost!
Als het dan fout gaat en je lost het zo op vind ik dat een prima service. Daarbij werd ik aan de telefoon ook zeer klantvriendelijk te woord gestaan.

zeer slecht

heb op 7 februari schaatsen besteld en nog steeds niet ontvangen. Geld is wel geincasseerd van mijn rekening en op vragen per mail wordt niet geantwoord.
Bestel aub niets via deze site!!! waardeloos bedrijf

Sports24

Wel betaald maar geen levering

Bestellen en dan nooit meer iets horen. Mailen en dan te horen krijgen dat er iets fout is gegaan maar dat het binnen 5 dagen geleverd wordt. Uiteindelijk duurt het twee weken en ontvang ik maar 1 artikel met een briefje erbij "om u snel van dienst te zijn hebben wij een deel van uw bestelling eerder verzonden". Het is nu 23 februari en mijn bestelling van 7 januari is nog steeds niet binnen ondanks dat twee weken geleden de nalevering zou komen. Om gek van te worden. Ik rij morgen naar Amersfoort om geld op te halen incl reiskosten

• wim
  • Alteveer, NL

zeer slecht

4 Februari schaatsen besteld, nu 24 Februari geen schaatsen, geen geld terug! Telefonisch niet te bereiken,en er werd ook niet gereageert op bel me terug service ! Na een aantal boze mails werd ik gebeld dat mijn schaatsen die zelfde dag nog geleverd zouden worden!
Niet dus! Oplichters zijn het!

Schaatsen

Op dinsdag 07/02 schaatsen besteld voor heel het gezin.( 4 paar )
Alles was op voorraad en zou binnen de 72 uur geleverd worden.
Vrijdag 10/02 2 paar kinderschaatsen ontvangen, de andere 2 paar zouden zo snel mogelijk nageleverd worden.
Kinderen hebben een heerlijke tijd gehad op een dichtgevroren vijver en hebben al mooi leren schaatsen.
Na een paar mails te hebben verstuurd,waar ik nooit een reactie op gehad heb, een paar keer gebeld en opeens kreeg ik een vriendelijke meneer aan de lijn die me zei dat het klopte dat er maar 2 paar kinderschaatsen geleverd werden en dat de 2 paar andere schaatsen daar nog op voorraad stonden en onmiddelijk verzonden zouden worden.Dus 384 uur na mijn bestelling heb ik alles ontvangen.
Als je het mij vraagt getuigd dit van een héél slechte service.
Ik had beter zwemvliezen besteld dan had ik er nu nog iets aan gehad ;o)

Zeer negatief

Zeer zeer slecht

Heb 5-2-2012 bestelling geplaatst voor voetbalsokken. Tot op heden nog niets ontvangen. Na vele malen geprobeerd telefonisch contact te krijgen, vorige week contact gehad. Belofte dat sokken eind vorige week of begin deze week geleverd zouden worden. Tot op heden niets ontvangen. Wordt niet gereageerd op mailverkeer en telefonisch geen contact te krijgen. Advies: koop hier niets. Bedrijf komt verplichtingen niet na. Ik neem aan dat ik mijn geld kwijt ben, als ik tenminste alle verdere negatieve reacties lees.

Sports24

Nog steeds maar de helft van de bestelling binnen!

begin Januari een aantal zaken besteld (waaronder een feyenoordshirt voor de verjaardag van mijn broer op de 24ste januari) Tot op heden heb ik het shirt en een paar bestelde nikes niet binnen. Telefonisch niet bereikbaar, per mail reactie dat mijnheer [NAAM VERWIJDERD] het de volgende dag PERSOONLIJK gaat uitzoeken, maar dan blijft het weer dagen stil. In 2009 had ik wel goede ervaringen met dit bedrijf [EXTERNE LINK VERWIJDERD] nu raad ik iedereen aan om toch maar iets meer te betalen en het ergens anders te bestellen!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten