We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (74)

slechte kwaliteit

Ik heb hier vorig jaar een shirt besteld, de opdruk leek er wel opgestreken en het was na 1 wasbeurt ook al helemaal verrassen. En dat voor alles bij elkaar 25 euro, zeer teleurstellend!

Beste Pauline,

Bedankt voor je feedback. Het spijt me dat je shirt zo tegen viel, had je wel contact met onze klantenservice opgenomen hierover? Want het kan voorkomen dat kleuren een beetje vervagen, maar heel erg mag niet gebeuren.

Neem anders nog even contact op met onze klantenservice om te kijken of we nog wat kunnen regelen. Je kan een mail sturen naar service@spreadshirt.net

Foto bedrukken

Ik wilde een foto op een shirt laten zetten, maar ik zag dat het maar (gokje) 7.5 cm2 kan. Deze afmetingen zie je toch niet?

Waarom kunnen de afbeeldingen niet groter? Dan kregen jullie zeker een hogere score!

Beste Matthijs,

Het is mogelijk om afbeeldingen groter te drukken. Alleen ligt het aan het formaat en de resolutie van de foto. Als je even contact opneemt met het serviceteam op het volgende email adres: service@spreadshirt.net

Dan kunnen zij je precies uitleggen hoe je de afbeelding groter kan krijgen op het product.

Maar 1 klein probleempje

Ik was zeer tevreden over spreadshirt. Klantenservice via de mail was perfect en snel, helaas was de levering dat niet, de termijn 2-5 dagen vanaf bestelling werd 6 werkdagen na bevestiging, geen dealbreaker, maar frustrerend als je moet wachten.

Kwaliteit en service echter waren perfect, ik heb dan ook meteen zelf een spreadshirt shop opgezet, met helaas nog maar weinig klanten, maar dat gaat vast nog komen.

Slechte print

Ik ben niet tevreden over de kwaliteit van de print. Ik heb een zwart logo laten drukken, en zijn enkele witte puntjes (stof) door de print heen te zien. Het formaat van het bron bestand voldeed aan de eisen (2000x2000 px) dus verwacht dat het daar niet aan kan liggen. Kwaliteit shirt verder OK

Hoi Casper,

Bedankt voor je feedback. Het spijt me dat de druk tegenvalt. Neem even contact op met onze klantenservice via service@spreadshirt.net en stuur ook gelijk even een foto mee van je shirt, dan kunnen we kijken naar een geschikte oplossing.

Spreadshirt Rules!

Spreadshirt biedt legio mogelijkheden tot het bedrukken van shirts met tekst of foto. de bestelling wordt snel afgeleverd en de shirts zijn van ongelooflijk goede, gedegen kwaliteit. Heel stevig in de pasvorm, goed machine wasbaar en slijtvast. Het enige puntje van verbetering zou zijn dat alle shirts van biokatoen gemaakt zouden worden, zoals het kindershirt dat ik laatstelijk voor min nichtje bestelde.

aanrader

zeer makkelijk eigen ontwerp te maken en zeer snelle levering, aanrader

Zonder problemen

Zonder problemen een t-shirt besteld. Eenvoudig zelf je t-shirt maken tegen een redelijke prijs. Snelle levering en prima kwaliteit.

wereldse service

Helaas werd mijn bestelling niet binnen de gestelde levertijd afgegeven. Omdat ik er op zat te wachten heb ik naar de mogelijke oorzaak gevraagd. Hierop kon spreadshirt natuurlijk geen antwoord geven, maar zij boden aan het T-shirt nogmaals te drukken en versturen, OP HUN KOSTEN, dit getuigd van een zeer goede service. Gelukkig kwam een dag later (na 11 dagen!!!) het bestelde T-shirt alsnog. Daarop heb ik het extra T-shirt afbesteld en de firma bedankt voor hun aanbod en gecomplimenteerd met hun zeer goede service.
Het T-shirt is van goede kwaliteit met een zeer scherpe opdruk.

Snel en makkelijk

De site is in tegenstelling tot sommige andere aanbieders erg makkelijk en biedt de mogelijkheid een compleet shirt te ontwerpen inclusief achterkant en mouwen. Na het ontwerpen werd het shirt snel thuis bezorgd

Annet Patjila vond deze beoordeling nuttig

Super service

Helaas was er iets mis gegaan met het bedrukken van de sweater. Dit is echter door spreadshirt super goed en snel opgelost! Complimenten en nogmaals dank hiervoor.

Goed

Voor het eerst gebruik gemaakt van spreadshirt.nl. Zeer snelle levering en mooie kwaliteit van de sweather.

Bart

Prima club die van spreadshirt:
- goede kwaliteit zowel stof als opdruk en een alerte klantenservice (een foutieve dubbele bestelling bijna per omgaande gecancelled).
Als ik weer zoiets nodig heb is het niet nodig internet af te struinen.
Spreadshirt staat bij mijn Favorieten

Super!

Mijn bestelling bestond uit een shirt voor mijzelf en 6 shirts voor vrienden van mij. We zijn allemaal erg tevreden! Mooi gedrukt en snelle service!

Goed

Romper besteld, goede kwaliteit stof. Opdruk zag er goed en mooi uit (was wel zwart/wit, dus heb nog geen ervaring met kleur). Levertijd was prima, binnen 2 dagen werd het verzonden en met 2 dagen had ik het binnen.
Zal zeker nog een keer bestellen.
Enige minpuntje, de kleinste romper is voor 1/2 jaar, zou fijn zijn als ook de kleinste maat beschikbaar is.

duidelijk en snel.

Spreadshirt, prima ervaringen mee. Duidelijke site, veel keus, goede afhandeling. Enig minpuntje (maar dan ben ik echt aan het zoeken!) is dat de standaard T shirts wellicht na een aantal keer wassen sneller oud worden dan de andere modellen shirts.

spreadshirt.nl

mijn pakket nu nog niet binnen

ik heb 1 februari een bevestiging gehad dat mijn pakket via de post zou komen, nu 2weken verder heb ik mijn pakketje nog niet binnen:(:(
had een mooi tshirt voor de carnaval besteld om te laten zien dat ik zwanger ben maar zoals het er naar uit ziet moet ik hem nu met spoed ergens anders bestellen want heb gemaild maar krijg terug dat hun ook niet weten waar mijn pakket is,,,, 3x alleen de reactie vraag maar bij de buren,, nou heb t gevraagt mijn buren hebben niemand gezien pffff baal der wel van en hoop dat het voor morgen opgelost word anders moet ik hem ergens anders bestellen en zorgen dat ik mijn geld terug krijg !!!!!

Uitstekende service

Mijn 2 t-shirts zijn tijdens de verzending zoek geraakt bij het postverzendingsbedrijf vermoedelijk. De klantenservice heeft dit probleem supergoed opgepakt. Binnenkort laat ik weten hoe de kwaliteit is.

nog steeds tevreden

Na de bestelling van 1 girlie t-shirt en enkele wasbeurten hangt nu de 2de bestelling (2 t-shirts) al beurtelings aan de wasdraad :o).
EN...ik zag op de site dat er toch 'hoodies' verkocht worden, dat schept weer nieuwe mogelijkheden :o).

1 kleine opmerking...de nieuwe methode van drukken geeft iets minder hevige kleuren en bij sommige kleuren beïnvloedt de achtergrondkleur een beetje de kleur van de tekening. Dat geeft hier en daar een raar effectje. Het t-shirt zelf is mooi diep van kleur maar kleine delen van de tekening lijken al eens gewassen te zijn :o).
Maar volgens de bijgevoegde uitleg heeft het met milieu te maken en dan willen we een groot oog toeknijpen.
En met een beetje kleurenkennis kunnen we dat ook omzeilen bij volgende ontwerpen denk ik.

De 'recorder hero' (beetje een persiflage op guitar hero) met een middeleeuwse blokfluitspeler op een achtergrond van vlammen geeft hilarische commentaren in blokfluitmiddens, wel positieve gelukkig, ik denk zelfs dat er bijbestellingen gaan komen.
Zo, tot de volgende bestelling binnenkort.
(foto's volgen ooit nog wel)

Annet Patjila vond deze beoordeling nuttig

Keurig

Duidelijke site, goede afhandeling.
Goede kwaliteit en snelle levering.

spreadshirt.nl

T-shirt en sweater met kap

Ik had zelf de sweater samengesteld en ben uitermate tevreden over het resultaat. Ook de levertijd werd zeer goed nageleefd. Dit was zeker niet mijn laatste bestelling.

Tshirt

Snelle leveringstijd (NL: 4-5 dagen). Dit was alleen niet vermeld bij mijn bestelling. T-Shirt zag er mooi uit en de bedrukking was van goede kwaliteit. Wel een klein beetje jammer was dat er 3 kleine bruine plekjes in het shirt zaten bij de kraag, maar dit viel niet veel op.

spreadshirt.nl

Kwaliteit voor een goede prijs

Sweater met capuchon besteld met opdruk van eigen tekst. Prijs is zeker annvaardbaar, kwaliteit van trui en opdruk is zeer goed, levertermijn werd gerespecteerd. Kortom alles was in orde. Zoon was alleszins heel tevreden en kon niet wachten om resultaat te showen aan zijn vrienden. Zal heel waarschijnlijk nog materiaal bestellen.

Helemaal Toppie.

T-shirt was voor mijn dochter met een foto van een eerder concert en een tekst. Ze was er erg blij en het zag er leuk uit.
What you see is what you get !!

Snelle levering en een origineel cadeau....wat wil je nog meer!
zal niet het laatste t-shirt zijn dat ik bestel!

spreadshirt.nl

Goede kwaliteit trui + leuke opdruk

Ik heb een trui besteld, met een zilvere opdruk van een VW t1. Het was een kerstcadeautje, maar is later aangekomen. Men vriend is er helemaal blij mee!

• Middelburg, NL
  • 1 Beoordeling

Matige kwaliteit opdruk

Ik heb 2 shirts laten maken met witte opdruk. De kwaliteit van de opdruk is niet om over naar huis te schrijven, dunne laag en geen egale opdruk.
Helaas, geen aanrader dus, zeker niet voor de prijs die wordt gerekend

Beste Arjan,

Het spijt me dat je niet tevreden bent met de opdruk. Als je even email stuurt naar onze klanten service@spreadshirt.net en even een foto stuurt van het product dan kunnen zij met jou kijken naar een oplossing voor dit probleem.

Pietsje

slecht

Ik had een maat medium besteld maar veel te klein. Het was gewoon een kindermaat. Nooit meer hier bestellen

Beste marius,

Bedankt voor je feedback. Het spijt me dat het shirt te klein is. Wist je dat het ook mogelijk is bij ons producten te ruilen als het te klein uitvalt? Gewoon even een mailtje sturen naar service@spreadshirt.net en zij zullen dan met je kijken naar de opties voor het omruilen/retour sturen.

Pietsje

een goede oplossing

Goede kwaliteit van product en print!
Ruime keuze en flexibiliteit!
Snelle levering!
Eerlijke prijs!

Geweldig!

Een super website, overzichtelijk en zeer duidelijk. Makkelijk zelf te ontwerpen t-shirts. Levertijd was zeer snel en het resultaat was super!

J. Schuurman Spijkenisse

Shirt met foto's opdruk en tekst zijn prachtig geslaagd en was een emtioneel kerstkado voor mijn man.
Zal zeker voor een zomer T-shirt weer gebruik maken van jullie.

Mooie kleding, mooie prints

Ik heb een vest en een trui voor mijn dochter besteld.
Best spannend, ik kende het bedrijf niet en had de kleding vooraf niet gezien. Trui en vest zijn erg mooi. Nog even afwachten of dat zo blijft na meerdere wasbeurten, maar het ziet er goed uit.
De levertijd was prima, binnen een week, terwijl het vlak voor kerst was.

spreadshirt.nl

moet zeer goed functioneren aangezien de geboden diensten

zeer fijne site waar het fijn is om zelf je t-shirt te ontwerpen.
zeer goede kwaliteit, levering is bij normale omstandigheden zeer snel
bij feestdagen kan dit iets langer duren
toch een zeer tevreden klant

Helemaal super.

Helemaal Top, nette snelle service en kwaliteit spullen.
Zelfs een annulering wordt snel en netjes terugbetaald.
Mails worden snel en netjes beantwoord zo ook telefonisch.
Niets dan super ervaringen over dit bedrijf.!!!

Daan

Kwaliteit en maat van het 'klassieke' mannenshirt is goed. Jammer dat de print op het plaatje iets groter stond afgebeeld dan in werkelijkheid. Kleurtype wat ik had gekozen was glow in the dark, in het licht prima kwaliteit in het donker (na belichting) zie je wat kleine vouwen. Verder fijne site om zelf iets leuks te ontwerpen. Levering was snel!

helemaal goed

Wat heeft spreadshirt een geweldig knappe site, waar de klant alles zelf kan ontwerpen! (Ik pruts ook wel eens een site in elkaar, en mijn petje gaat af voor het onze van SpreadShirt.)

levering was ook supersnel.

spreadshirt.nl

Super veel mogelijkheden en lekker zacht!

Heb voor mijn 3 kids hoodies besteld, lekker zacht en warm.
Voor jongste een muziek smiley op de rug en muzieksleutel hartbeat op voorzak, voor dochter abstracte honden kop op rug en silhouettte van hondje voor, oudste zoon kreeg neon emoticons op de rug en Just Smile :) voorop. Je kan duizenden combinaties maken en als ik meer tijd heb ga ik zelf ontwerpen. Bedankt Spreadshirt! de Sint was tevreden.

Print kwaliteit en levertijd

Ik maak al jaren designs en verkoop ze via spreadshirt. Nu heb ik de kans gehad om een t-shirt te bestellen met een digitale print ne met eigen ogen te zien. Dit heb ik ook gedaan bij een ander bedrijf waar ik ook designs voor verkoop heb.
Spreadshirt is kwalitatief beter: t-shirt kwaliteit, print kleuren en levertijd.
Niet de goedkoopste maar wel heel goed wat ook gezegd kan worden van de service.

Evy van Nes vond deze beoordeling nuttig

zeer tevreden

T-shirt en boxershort met tekst laten bedrukken. Zeer tevreden over mogelijkheden qua lettertype, kleur en kledingstukken. Verder was de levertijd supersnel, verzending naar Italie. Volgens de website 7-9 dagen na verzending, maar in werkelijkheid deed het er maar vier dagen over! Ik zou dus zeker nog een keer iets bestellen.

spreadshirt.nl

Levertijd duurde te lang!!!

Op 23 november bedrukte polo shirt besteld, op 25 november mail ontvangen dat ze het op die dag verstuurd hebben!! Maar.......pas op
6 december lag het in de brievenbus!!! Gelukkig op tijd besteld, anders was het te laat geweest, hadden het shirt voor een speciale gelegenheid nodig gehad op 10 december!!! Shirt ziet er verder goed uit, maar levertijd erg slecht!!!

Beste dhr./Mw. Burgers,

Bedankt voor uw mening. Het spijt me dat u zolang op uw bestelling hebt moeten wachten. Over het algemeen is het zo dat het versturen naar Nederland 3 tot 5 dagen duurt. Helaas komt het ook wel eens voor dat het wat langer duurt. Zeker rond de feestdagen.

Ik ben dan ook blij te lezen dat u bestelling toch nog optijd is binnen gekomen. Mocht het de volgende keer bij bestellen weer zolang duren, dan kunt u gerust al na 5 dagen na de verzend bevestiging contact met onze klanten service opnemen. Ook voor andere vragen is onze klanten service natuurlijk altijd bereikbaar. U kunt ons mail op info@spreadshirt.nl

Spreadshirt Service
  • Mol
  • Lelystad, NL
  • 1 Beoordeling

Twee erg leuke schorten

Mijn beide schoonzonen zijn heel tevreden met hun mooie zwarte trendy schorten met persoonsgebonden tekst. Ik kom zeker nog eens terug bij Spreadshirt.nl.

Retro-tassen

Makkelijk bestelprogramma vele mogelijkheden. Snelle levering.
Minpunt: kleur van de bruinetas komt niet overeen werkelijke kleur waardoor bij 2 tassen letters niet te lezen zijn omdat er maar minimaal kleurverschil is. Jammer dat ze tijdens de opdruk hier geen melding van maken en dit terugkoppelen. Heb toch meer dan 200 euro betaald voor het product.

Beste Dhr./Mw. Eijkmans,

Bedankt voor je compliment over ons bestelprogramma en de tijd voor het leveren. Het spijt me te lezen dat de tassen niet helemaal voldoen aan je voorstelling. Als je even contact opneemt met onze klantenservice, dan kunnen ze vast nog een oplossing voor dit probleem vinden.

Spreadshirt Service