We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (98)

20 point for 4 stykker tøj

Smart tøj i god kvalitet til små penge. Kan det blive bedre?
Jytte

super fint børne tøj

Super fint tøj - og passer perfekt i størrelsen. Glæder mig til næste kollektion

Intet at klage over

Fik hvad jeg bestilte Beløbet var korrekt super kvalitet. hvis ikke det var pga de har ophør handlede jeg bestemt der igen:-),

Steenholt retail aps

God betjening og hurtig levering

Har handlet deret par gange nu og deres service er helt i top, har fået mine varer indenfor 2 dage og har været glad for produkterne:-)

hurtig men forkert leverance

Fik "næsten" hvad jeg havde bestilt. Næsten fordi den farve jeg havde bestilt i ikke fandtes. På forespørgsel fik jeg at vide, at de kun havde en blå farvekombination, men når de beskriver en farve som jeans-blå og den så kommer i china-blue, så føler jeg mig fejl informeret. Billedet på deres hjemmeside af blusen svarede til en jeans-blå, men virkeligheden var en anden - men den var billig, sååååå

Steenholt retail aps

det tog 6 dage før jeg fik varen ,så sløv betjening både på deres telefon og email

varen var ikke i særlig god pakning,Så det firma vil jeg ikke bruge mere . Vil benytte dem jeg kender og der er til at få fat på.

Steenholt retail aps

Nemt, billigt og hurtig levering.

Hjemmesiden er meget nem at bruge.
Der er ofte en masse gode tilbud på siden.
Jeg er også tilfreds med kvaliteten af tøjet, jeg købte også en del for et år siden, og tøjet krymper ikke ret meget og holder farverne rigtig godt.
Jeg bestilte om eftermiddagen og modtog min pakke næste morgen.

Eneste minus er "springet" i børnestørrelserne, f.eks. 104/110 - det er jo lige et spring på et år i alm. børnestørrelser og det kan være svært at vurdere.
Min dreng der bruger 104 passer den størrelse og den anden der bruger 116 passer 116/122.
Men pakken med tøj vakte stor glæde hos dregene der er faldet helt for logoet med den søde knap hehe.

Det er ikke sidste gang at jeg handler hos Steenholt :)

Perfekt

Det var nemt at finde rundt på siden, og min bestilling kom hurtig frem til mig :)

Perfekt handel

Super nemt at finde rundt på deres hjemmeside, rigtig hurtig levering, flot tøj man modtager. Lever 100 % op til min forventning.

Perfekte handler...

Jeg har nu handlet med Steenholt nogle gange og alle handler har været til ug med kryds og slange. Totalt lækre varer og meget hurtig levering - allerede dagen efter. Det har været en yderst positiv oplevelse.

SUPER -

Har købt fra Steenholt.com tidligere og nu igen - og hver gang har det været super hurtig ekspedition/levering og lækkert børnetøj!
Og til meget favorable priser!

Lækkert tøj- Super kundeservice

Selvfølgelig er ophørsudsalgspriser altid dejligt. Men under alle omstændigheder er tøjet lækkert, holder facon og farver. Leveringen er upåklagelig. At bestille den ene eftermiddag og modtage næste formiddag, så bliver det ikke bedre. Ærgeligt at det er ophørsudsalg:(

Hurtigt og problemfrit

Jeg bestilte 15 forskellige bluser i forbindelse med ophørsudsalg - der var ingen problemer, varerne kom hurtigt og alt var iorden.

Hurtig og god service

Første gang jeg handlede her, men alt helt ok. Meget hurtig levering og varen er flot og helt i orden

Steenholt retail aps

Totalt lækre vare til meget billige penge

Fik siden anbefalet af en veninde, og hold da op nogle lækre varer til Extremt billige penge , kvaliteten er super blev virkelig positivt overrasket og allerede dagen efter havde jeg placeret ordre nr 2 varene kom begge gange dagen efter med mail max en halv time efter bestilling med track trace nr det var en yderst positiv oplevelse

Helt perfekt

Jeg har nu fået 2 leveringer fra Steenholt, og alt er helt perfekt. Hurtig levering, dejlig kvalitet og skønner farver på drenge-bluserne.

Topkaratkterer

Nem hjemmeside.
Altid god kvalitet, der lever op til mine forventninger om at holde form og farve.
Ærgeligt at I lukker :(

Alt er perfekt

Alt er super. Tøj er super god og meget hurtig levering. Gerne igen.

Hej

Super dejlige produkter og hurtig levering.

Steenholt retail aps

fin og ukompliceret handel, flot produkt.

Har intet andet end ros til overs for Steenholt. Hurtig levering og et lækkert stykke tøj.

Hurtig levering.

Kort leveringstid. Velgennemført beklædning til prisen. Superb!
Hvis varen holder i brug må I få den sidste stjerne osse :o)

Perfekt

Varerne blev hurtigt leveret og alt var i den skønneste orden. Kan klart anbefales.

Næsten perfekt

Alt gik fint. Dog gik den bluse/hættetrøje jeg havde købt i stykker efter den første vask. Det var lidt ærgerligt. Ellers kom pakken hurtigt. Købt hos Steenholt.

Steenholt retail aps

Både korrespondancen forud for bestilling, selve bestillingen, leveringstid og varer har været i top. Steenholt får de bedste anbefalinger fra mig.

Lang leveringstid

Fint hjemmeside og varerne er helt i top, men vi oplevede en uventet lang leveringstid. Vi havde fået den forventning, efter at havde læst deres hjemmeside, at varerne ville blive leveret efter 1 - 2 hverdage, men der gik en uge og en rykkermail før varerne kom. Men eller problemer og vil nok købe hos dem igen, hvis de rigtige tilbud kommer.

Steenholt retail aps

Bedre kan det ikke blive!

Super tilfreds. Varen kom indenfor 24 timer og alt stemte overens med forventningen. Det er ikke sidste gang jeg bruger Steenholt.com

Steenholt retail aps

Lækker kvalitet og hurtig ekspedition.

Jeg er meget tilfreds med min handel hos Steenholt. Tøjet er af god kvalitet, og jeg modtog varerne indenfor 24 timer fra bestilling!

Upåklageligt!!!

En halv time efter jeg havde bestilt mine varer på steenholt.com, fik jeg en mail om, at mine varer var pakket og på vej - modtog dem næste dag - det kan da kaldes service!
Mine drenge er så glade for deres tøj, og jeg har allerede lyst til at bestille mere, både til dem og til mig selv!

Perfekt!

Rigtig flot tøj, hurtig levering - intet at komme efter. Ungerne er vilde med det. :-)

Børne/dametøj

Meget tilfreds, hurtig levering og fin kvalitet.

Steenholt retail aps

Børnetøj - super netbix...

Perfekt handel....! Bestilte varer fra deres udsalg, 20 minutter senere havde jeg trackingnummer og dagen efter ankommer varerne. Fin kvalitet.

Perfekt handel

har købt børnetøj og er meget tilfreds.Kvaliteten er helt i top og det passer rigtigt godt i str.Hurtig forsendelse og gode priser.Anbefales til alle der vil købe kvalitetstøj til billige priser.

Jeg har købt varer 3 gange inden for den sidste måned, og kvaliteten
er meget fin,varene kommer hurtigt, kun første gang var der et problem
1 vare var leveret i forkert farve

Steenholt retail aps

rigtigt dametøjet kan være lidt småt

men måske det bare fordi det figursyet?.. men ellers rigtig fin kvalitet og fik en masse tøj til min til næsten ingen penge på lagersalg FLOT tøj;)

lækre varer

fik igår mine varer, men desværre fik jeg leggins, istedet for t-shirt, og tunikaer meget små i str, bruger normalt str m, men har sendt retur, og glæder mig til at modtage de nye varer jeg kan passe, super kvalitet

Helt i orden......

Børnetøjet er i top men dametøjet lidt for små i str., ellers super tøj :-)

god kvallitet

Fin hjemmeside, nem at finde rundt på. Tøjet er i en god kvalitet. Leveringstiden var lidt lang den første gang, men anden gang kom tøjet 2 dage efter.

Levering i top.

Leveringen var helt i top - vi havde allerede varene dagen efter vores bestiling!
Desværre måtte vi konstatere, at en de leverede bluser var i en helt forkert størrelse, og vi valgte derfor at forære den væk, det var lidt af en skuffelse.