[REPLY]
jeg var positiv overrasket. Hurtig levering og god service. Billigt med oplægning.. Herligt
Fik leveringen til tiden og med det bestilte indhold, helt uproblematisk. Dog var det irriterende, at det ikke blev leveret til det nærmeste posthus. Bor i en geografisk stor kommune, nær den ene kommunegrænse, hvilket er svært at læse ud af adressen for andre, så evt skal der være en funktion, hvor man selv kan afkrydse hvilket posthus i kommunen man vil afhente hos?
Du kan trygt handle hos Stof og Stol. Nem netbutik og varerne er som du forventer. Hurtig levering og du får simpelthen lyst til at købe flere varer og handle der igen.
Hurtig levering og lille pakke lige i postkassen, dejligt det vil jeg prøve igen.
God vejledning gennem telefonen.
Var pakket forsvarligt ind.
Har ikke taget hul på stoffet inu, så kan ikke sige mere.
Jeg fik mine varer leveret hurtigere end lovet, så jeg kan kun anbefale Stof og Stil
Hurtig leveringstid og varerne (stålbøjler) er lige som de skal være. !
Varen er i top kvalitet - billig - hurtig ekspedition
Kærlig hilsen
Jeg har lige handlet i Stof og Stil og det var sku ok. Hurtigere levering end forventet.
Flotte metervarer. Og til en rimelig pris, god og nem hjemmeside
Overskuelig og attraktiv hjemmside og upåklagelig service
Anbefalet!!
Jeg kan kun anbefale stof og stil, det er altid en fornøjelse at ringe og bestille stof, det er en dejlig og afslappet betjening, ingen følelse af, at man er til ulejlighed og skal ud af røret hurtigst muligt, god tid til sjov og god vejledning, hvis man er i tvivl.
Post Danmark derimod lader meget tilbage. Det er en dårlig service, at man selv skal kunne finde ud af,hvornår ens pakke er klar, ingen udbringning mere og tårnhøj porto.
Det syntes jeg, er for dårligt.
Men rigtig god betjening fra stof og stil, og jeg fik min pakke, og ved nu, hvordan jeg skal forholde mig. Vil helst ringe og bestille mine varer, da jeg bedst kan overskue det på denne måde. 1000 tak for det!!!!!
Nemt at bestille, hurtig levering og ingen problemer med varene.
Mit stof kom hurtigt og det lignede præcis billederne på hjemmesiden :)
Jeg ville sætte pris på at Stof og stil gør kunderne opmærksom på at en levering kun er til det måske nærmeste posthus. Det ville derfor være et forsøg på service at sende en e-mail med pakkens postsøgningsnr, ellers ved man jo ikke, hvornår man kan henvende sig for at få sin pakke udleveret.
Birthe Jakobsen
Aksel Møllers Have 14 4. th.
2000 Frederiksberg
Intet at klage over - jeg bestilte let mine ting og fik dem leveret lige til døren - ingen dikkedarer..
Postvæsnet kan ikke finde ud af at levere til nærmeste posthus; de leverer endda til et posthus i et helt andet postnummer og langt fra min adresse.
Derfor gav det utroligt meget bøvl, at jeg ikke kunne vælge til omdeling, som forsendelsesmåde, kun "uden omdeling".
Dette problem kendte S&S angiveligt til i forvejen.
Alligevel har de ikke tilføjet muligheden at få omdelt pakken.
Ellers ville jeg have givet 5 stjerner...
Købte en lynlås til meget billig penge, og portoen er godt nok lige i overkanten.. over 40 kr for at få sendt en lynlås.. Det er ikke ok da det jo langtfra er en pakke.. kom som brev.. Ellers hurtig levering og modtog den jeg havde bestilt..
Det var første gang jeg prøvede at købe ind hos Stof og Stil, men absolut ikke sidste gang. Kvaliteten var mere end forventet. I korte træk - jeg var virkelig positivt overrasket.
Har handlet på stof og stils hjemmeside et par gange og de skal virkelig have pluspoint for siden og den hurtige levering. Denne gang var der dog et hul lige midt i mine 3 meter stof!! Øv øv øv! Stod og skulle bruge det så måtte bare acceptere at den fine slyngevugge jeg har syet til min dreng har hul i bunden. Går ud fra stoffet er klippet manuelt så det kunne man altså godt lige tjekke - det er ret tydeligt!
Jeg har altid været godt tilfreds med den service jeg har fået. Altid venlig og hjælpsom kundebetjening når jeg har bestilt varer.
Dejligt med sådan et firma der altid leverer god service - en sjældenhed nu til dags.
Jeg er super tilfreds med stoffet jeg har købet, ligner det på billedet. Levering var hurtig.
Stoffet er ikke samme gode kvalitet som jeg forventede, med det har ikke noget at gøre med forretningen. Jeg skulle bruge noget stof til overtræk på udendørs mikrofoner, og så var det mere løst i selve bunden. Men forløbet at købet var der ingen problemer
Det er nemt at bestille, det er gode varer, det er billigt og så kommer det hurtigt hjem.
Det var nemt og hurtigt, farven på stoffet var desværre ikke helt som forventet.
Hurtig afsendelse af ordre. Forsendelse ikke tilfredsstillende. Det er ikke godt, at der ikke kan vælges forsendelse direkte til privatadresse. Det er jo det, der ønskes, når der handles på nettet. Jeg måtte på hovedpostkontoret for at få min pakke, og jeg fik ikke besked, da den lå parat. Hvorfor ikke?
Hanne
Jeg bestilte noget brunt stof jeg skulle bruge til et bjørnekostume til noget karneval, og stoffet og dets kvalitet var langt bedre end forventet.
Varmer godt, er dejligt at have på og umiddelbart slidstærkt
Anbefaler stof og stils produkter til jer derude :)
Jeg har ingen kommentar, at gik hurtigt og smertefrit
Dejlig nem og overskuelig webside. Hurtig leverance. Tak.
Havde bestilt for over 1.000 kr. så der var ingen leveringsomkostninger - jo, det er der så alligevel, for jeg kunne ikke få alle mine varer. Der var så tillagt porto og besked om, at jeg skal foretage en ny bestilling for at få de sidste varer - og så kommer der porto en gang til. Det er ikke i orden.