[REPLY]
Bestilte holder til fjernbetjeninger. Nemt at finde og bestille, hurtig levering.
Kan anbefales
God service og hurtig levering. Det var en god oplevelse.
Jeg er meget tilfreds med både betjening af min ordre samt det til sendte Zassenhaus salt og peber sæt, ringede til dem for at ændre mit farvevalg, det var intet problem trods det at varerne var indpakket og klar til forsendelse
Klar tale, hurtig tilbagemelding og hurtig levering.
Fuld tilfredshed med varen, hurtig levering til den tid, som var lovet. Hilsen en tilfreds kunde.
Super service i telefonen og levering nøjagtig som lovet. Alt i alt en god oplevelse og en glad konfirmand.
rigtig god kundeservice og hurtig levering.
Leveringen foregik som beskrevet af leverandøren og den lovede dag.
De er hurtige til at besvare ens spørgsmål via. Mail. Behagelige at snakke med, hjælpsomme og dygtige. Hurtig levereing og god kvalitetsvarer. Tak for en rigtig god oplevelse. Vi ses igen :-)
Købte en sæbedispencer til 300 kr. så skulle man tro den var iorden til den pris .Det var den så bare ikke . Pumpen virkede ikke. Ringede til firmaet og fik en ny sendt. Det er så 6 dage siden . Har stadig ikke set min pumpe.
Trist de pisser på deres kunder.
Nå så fik jeg også lige en sang fra de varme lande.
Du skal holde dig til sandheden Kristian. Pumpen gik i stykker før der overhovdet blev hældt sæbe i Ergo var pumpen i stykker fra start. Så helt fair det syntes jeg afligevel anmeldelsen er. Og så vidt jeg er orinteret er pakke leveringen i Danmark 24 timer, så at der er ved at være gået en uge er langt fra optimalt.
Hvis du mener en sæbe dispenser ikke kan holde til at man putter sæbe i den så tror jeg at du skal begynde at lave noget andet.
Og at du så lige drejer hele sagen på hovedet så du får mig til at ligne en løgner er bare særdeles beklageligt. Især når man tænker på at jeg sagtens kan leve uden jer ,men du ikke kan leve uden kunder.
Den dag du inser dette kan det være jeg vil handle hos stormagasinet igen .Ikke før.
At du først reagerer idag til leverandøren på at min vare ikke er afsendt må siges at være særdeles useriøst. Det betyder jo at jeg skal vente yderlig 1-2 dage.
ALDRIG MERE STORMAGASINET.DK
Det var nemt at bestille, fik dog ingen bekræftelses mail før efter 2 døgn og pakken ankom 4 dage efter bestillingen (mellem en weekend). Er glad for min vare og kunne godt bestille her igen - priserne er jo rigtig gode :)
Købte 8 Verner Panton Krus søndag aften og modtog dem godt embaleret med posten allerede tirsdag.
Stormagasinet har et virkeligt godt udbud af varer - og så er de billige. Faktisk var de de allerbilligste, da jeg skulle købe min Fatboy taske. Og så skulle jeg ikke engang betale fragt, når jeg købte for 500 kr. Der var heller ingen problemer overhovedet i forbindelse med ombytningen - tværtimod - super service og fleksibilitet. Det er garanteret ikke sidste gang jeg handler der..
HEJ jeg bestilte en ordre på 2000.00kr fordi der blev lovet at hvis man bestilte inden kl.15på en hverdag ville man modtage varen dagen efter.men,men der skulle gå 6 dage inden jeg så mine varer...det er ikke godt nok!!! Aftalen var også at man hvis der ikke var nogen hjemme måtte man sætte den i garagen men,nej det gjorde man så heller ikke ,så der kom så yderlig en dag på fordi den så først kunne hentes på posthuset dagen efter!!!!!!!jeg syntes man skal lade være med al det salgs gejl hvis man ikke kan leve op til det......mvh.hanne nielsen
Ordre afviklet på 5 dage, lovede 2-3dage ellers ok.
Altid hurtig ekspedition og rigtig god emballering, når der bestilles glasting.
Forsendelsen var lidt simpel indpakket, men ellers alt OK.
Stormagasinet har de nye og sjove ting - god hjemmeside, nem bestilling og hurtig og effektiv levering - sådan!
Varen blev sendt dagen efter bestilling, og der var ingen problemer med hverken levering eller produkt.
super god oplevelse...hurtig levering, giver gode tilbud lækre kvalitete varer...flink ung mand jeg talte med...så kom bare igang med at handle hos stormagasinet.dk
Har for nylig bestilt en original Fatboy Lacy Chair, tjekkede prislister og fandt levering fra stormagasinet.dk inklusive levering - og til billigste pris. Hurtig beslutning blev fulgt op med hurtig besked om leveringstid efter ganske få dage - og tiden blev overholdt.
Herligt med en rigtig Fatboy;)
Det var hurtig og nemt at bestille og varen var allerede sendt samme dag så super service
Når man handler på stormagasinet.dk bliver ens forespørgsel rigtigt og effektivt behandlet. Priserne er meget rimelige og produktet kommer til tiden i forsvarligt indpakning og med professionelle fragtmænd. Deres kundeservice er desuden meget serviceminded.
Simpelthen bare let, overskueligt og lynhurtig levering oveni.
Imponerende hurtig levering og fint produkt. Enkel og overskuelig hjemme side og ingen skjulte gebyrer eller tillæg og forsendelsesomkostninger, dejligt! Tusind tak!
:-)
Stormagasinet leverer en super service..varen leveret dagen efter de blev bestilt.
Bestemt et sted jeg vil vende tilbage til og anbefale andre..
Stort udvalg..virkelig super godt...
Jeg bestilte varen en tirsdag aften, fik afsendelses kvittering onsdag og modtog pakken torsdag - Super service og stor tilfredshed med varen, så bruger gerne stormagasinet.dk en anden gang!
Nem at bestille. Opdatering på mail. Fin indpakning. Hurtig levering :-)
Varen jeg fik var meget støvet og havde misfarvninger i gummiet forneden. Ringede ind for at gøre opmærksom på det og fik en tvær medarbejder i røret. Vedkommende var ikke særlig imødekommende og efterlod meget tilbage at ønske hvad angår service.
Der er ikke meget at sige, jeg bestilte en sækkestol hos Stormagasinet, og 2 dage senere stod den uden for min dør.
Kl. 14.57 den 27. december 2012 - tre minutter før deadline for afsendelse samme dag - bestilte jeg tre designer måtter, som jeg modtog fragtfrit næste morgen kl. 07.30 med Post Danmark. Desværre passede måtterne ikke der, hvor de skulle ligge, så det blev aktuelt at returnere. Jeg fandt hurtigt returadressen under handelsbetingelserne, og så foretog jeg for en ordens skyld en chat med firmaet på sitet for at gøre opmærksom på returneringen. Alt var i skønneste orden. Jeg afsendte måtterne med Post Danmark 3. januar og allerede 8. januar var hele handelsbeløbet tilbage på min konto. Handelsbeløbet blev iøvrigt først trukket på kontoen 2. januar, så på mange måder har denne handel været i min favør. Der er mange webshops, der er gode til hurtige leverancer, så det er ofte først når en vare skal returneres og pengene skal retur, webshoppen og dens kundeservice kommer på prøve. Chatten fungerede fint - var online, og således ingen ventetid. Omgående svar! Jeg kan varmt anbefale stormagasinet.dk og giver med største glæde alle 5 stjerner!
Vi fik et sæt The dots knager i gave, som var købt på stormagasinet. 2 af knagerne var desværre beskadiget i lakken fra Stormagasinets underleverandør. Stormagasinet sendte os 2 nye med det samme og beklagede meget. Fin service.
Bestiller om eftermiddagen, leveret 2 dage senere med GLS. Helt perfekt, og god løbende information.
Desuden fint udvalg af produkter - nogle specielle finder man ikke mange steder.
Godt udvalg, hurtig levering - oplevede dog, at de ikke havde én af de viste varer, så jeg måtte vælge en anden. Kun af dén årsag mangler den sidste stjerne.