[REPLY]
Jeg bestilte tirsdag kl 17:15 og modtog pakken onsdag kl 9:30
Hvordan kan det lade sig gøre :)
Varerne var lige det jeg havde bestilt, hjemmeside nemt at gå til.
Jeg har nu købt poser flere gange. Altid med super hurtig levering. Hjemmesiden er fin uden en masse uforståelige tilbud.
- køb 1 eller køb 5 og få rabat - det er sku´ til at forstå. godt gået.
En mulig forbedring kunne være at ens kunde oplysninger blev gemt til næste gang så man bare skulle indtaste tlf.nr.
- for man vender helt sikkert tilbage
(når sidste pose er brugt)...
Købte støvsuger poser torsdag eftermiddag og fik dem fredag til middag. Meget fin og hurtig service. Handler gerne der igen
Utroligt at når man bestiller halvsent søndag eftermiddag, at de så ankommer med posten mandag formiddag!
Attraktive priser og super hurtig levering. (Mulig forbedring kunne være, hvis forretningen lod sig e-mærke.)
Kan varmt anbefale dette firma.
Nem at finde de rigtige varer og levering dagen efter, supergodt!
Ikke sidste gang jeg handler her - købte et samlet tilbud med 5xposer - super nemt og hurtig levering.
Kan kun sige som andre
KEEP UP THE GOOD WORK :)
bestilte mandag i påsken , og de var her tirsdag form.... SÅDAN og endda med ny mudstykke til min støvsuger.. og en meget overrasket svigermor , der ligepludselig fandt "hendes poser " på trods af vi havde ledt højt og lavt efyter dem... og så endda med 5 pakker til ingen penge .
i har fået en fast kunde (el 2 :)
stovsugerposer.dk leverer hurtigt og gode varer uden bøvl og har samlepak tilbud.
Købte et mundstykke til min støvsuger, søgte på nettet søndag formiddag, fandt det billigste hos støvsugerposer.dk, bestilte SØNDAG middag!!! posten ringede på min dør MANDAG kl 13.!!! Se det kalder jeg hurtig levering. tak for det.
Bestilte vare Søndag formiddag og modtog pakken Mandag - det var der mange andre firmaer der kunne lære noget af !!!
Hvordan i alverden kan det lade sig gøre, at man bestiller søndag eftermiddag og så stå med pakken i hånden mandag morgen?!
Har I en "Inhouse postmand" og egen postbil? Jeg synes det er utroligt, og har aldrig oplevet noget lignende. Jeg er glad for, at jeg glemte at købe poser da jeg var ude at handle søndag formiddag!
Hold moralen ved lige - så går det aldrig galt for Jer :-)
Henning Flyngborg, rikke, Rikke Bisgård & Henrik Juul Jensen vond deze beoordeling nuttig
Jeg bestilte fredag kl 10.00 og havde mine vare lørdag kl.12.00.
jeg kunne dog godt ønske at der var pakket lidt omkring varen, jeg havde bestilt et støvsugerhoved og det har ramlet godt rundt i kassen. Postdanmark kaster jo godt med pakkerne,men alt i alt meget godt tilfreds...
Intet at udsætte på firmaets levering af min ordre. Grunden til de ikke får den sidste stjerne er, at der er ingen mulighed for at følge sin ordre, der er ingen update vedr. at ordren er afsendt - lidt "utrygt" hvis ikke det var fordi anmeldelserne på trustpilot var i top. Skønt at fragten er inkl. i prisen, så skal man ikke helt igennem en købsproces før man kan finde ud af hvad det egentlig koster at få sendt.
Jeg tænkte, at jeg måtte prøve at bestille noget fra stovsugerposen baseret på alle de flotte anmeldelser og det blev da også en af de bedste oplevelser online.
Jeg bestilte mine poser omkring kl 13:32 på en hverdag og havde dem i postkassen dagen efter. Sådan bør den gennemsnitlige oplevelse være, når man handler online.
Priserne er også bedre end ude i butikkern, så jeg kan ikke finde én eneste grund til at man skulle finde sine poser andre steder end lige her, kan det blive mere smertefrit?
5 Stjerner her fra. Bestilte en stak støvsugerposer lørdag og de ankom mandag :-) det er fin kvalitet + det er billigt
støvsugerposer.dk er en billig butik.
Jeg har købt både støvsugerposer og mundstykke, det er utroligt at det kan sendes fragtfrit og stadig være billigt.
Der er en fin service og varen komme i løbet af et par dage.
Bestillingen blev let og hurtigt klaret og leveringen skete inden for få dage.
Overskuelig hjemmeside og gode priser, dog mangler der volume angivelse. Nogle poser fås til i flere størrelser til samme støvsuger f.eks S-bag poser.
Fandt den helt rigtige pose med det samme. prisen er ok, fik det sendt uden problemer. Alt i alt helt fint sted at handle.
Købte poser til min far der hverken kan komme omkring eller bruge internet. Leverance efter bogen og til tiden på min fars adresse. Dog ingen besked da varen var sendt (men de sendte samme dag).
Henrik Juul Jensen vond deze beoordeling nuttig
Såre simpelt, kan lade sig gøre uden at skulle have masse viden om støvsugermodeller.
Henrik Juul Jensen vond deze beoordeling nuttig