[REPLY]
Er mit favoritsted på nette. Bredt sortiment, de har sørget for moms og hurtig levering :)
Kan virkelig anbefales
Nemt at handle. Stort udvalg af varer. Det er ikke altid man sparer så meget i forhold til alm. udsalgspriser når porto medregnes, men skal man have en del ting kan det fint svare sig. Minus er at hjemmesiden er lidt grimt designet og søgefunktionen noget uoverskuelig og det sammen med prisniveauet som skal lidt ned før jeg er helt overbevist, koster dem den 5. stjerne.
Jeg har gennem 5 år bestilt fra dem uden problemer. Jeg har altid fået refunderet udgifterne til Told, selvom beløbet har været størrer end det jeg havde købt for.
Jeg har nu opnået rabat på 10% plus 5% hvis jeg køber tre produkter.
De er begyndt på, at betale moms i forvejen, så man ikke behøver at hente pakken på posthuset mere.
Fik mine varer kort efter jeg havde bestilt, da der var kommet told på kontaktede jeg Strawberry via mail og fik info m det samme på hvad jeg skulle gøre:-) Fik med det samme refunderet told derefter....Jeg skal helt sikkert handle der igen:-)
Man sendes rundt mellem forskellige udgaver af sitet når man vil bestille, på .dk har de varer jeg vil købe men jeg sendes videre til .com hvor de samme varer ikke findes???
Kan ikke gennemføre betaling på .dk - får en fejlmelding, når jeg mailer mit problem ind mhp. et løsningsforslag fra dem kommer der intet svar.
Har forsøgt mig med de forslag de selv har til problemløsning - intet virker!
Totalt irriterende når man gerne vil benytte sitet, de har umiddelbart nogle fornuftige priser.
hurtig ekspedition, får tilsendt track and trace nummer. Får refunderet toldudgifter, ved indsendelse af kvittering.
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.