We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (421)

Hurtigt og nemt

Jeg købte en basketballkurv på streetplay, den blev leveret til tiden og fik endda sat varen i mit drivhus da jeg ikke var hjemme, super godt! Desværre var kurven vist lige billig nok... skruerne til at fastgøre kurven med, var meget 'bløde', men det er vel bare et spørgsmål om at bruge flere penge

Beoordeling door bevestigde koper

Meget fin service, og altid gode produkter

Det er et af de bedste basketsites i DK - altid god service, og hurtig responstid :)

PERFEKT! HURTIGT OG GOD KVALI

Perfekt og klasse kvali!
Skud ud fra Skælskør

Nemt og hurtig levering.

Har leveret et godt produkt, på kort tid.

Hurtig levering,,,super

Fra min søns løbehjul var bestilt og til vi modtog det gik der tre dage...helt perfekt....lige på hans fødselsdag....<3
Vi troede der var en butik....så vi kørte 80 km forgæves... så ved vi det...til næste gang vi handler ...på nettet :-)

Prof

Har lige købt min søns løbehjul der.
Perfekt service og hurtig levering. Martin var meget venlig derfor vil jeg anbefale dette firma til familie og venner.

Fantastisk forhandler!

Suveræn service. Svarede lynhurtigt på emails (selv på en søndag). Og den mobile basketkurv levede mere end op til vores forventninger. Vil helt sikkert handle her. Alt er bare tip-top ok hele forløbet igennem.

Beoordeling door bevestigde koper

Godt udvalg gode priser hurtig levering

Når jeg igen skal bruge basket udstyr ´bliver det igen fra Streetplay.dk

God og hurtig service...

Købte et løbehjul til min søn i fødselsdagsgave til afhentning hos streetplay... alt forløb glat uden problemer, helt sikkert et sted jeg ville handle en anden gang.

Rigtig god service.

Vi havde fået en vare der gik i stykker hurtig efter at vi fik den i hus. Efter at have kontaktet personalet hos Streetplay, har vi en ny vare i hus ind for en uge. Det kalder vi en god service. Vi kommer til at handle hos Streetplay igen.

Beoordeling door bevestigde koper

Nemt og bekvemt - også for en off institution.

Min oplevelse er et godt og bredt udbud af varer på streetområdet, samt en nem betaling og information.

Hurtig leveing

Beoordeling door bevestigde koper

Bestemt ikke sidste gang jeg handler der! :-)

Godt sortiment med mange valgmuligheder. God kundeservice, samt hurtigt levering! :-)
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Streetplay.dk

Intet at udsætte

Jeg modtog den bestilte vare 2 dage efter bestilling -- lige i tide til at nå at give den væk i konfirmationsgave!

Super Service

Jeg bestilte et Trick løbehjul (til min søn på 6år) om mandagen og blev ringet op torsdag (på trods af de havde haft ferie) at det var kommet. Talte med en af de ansatte som var utrolig hjælpsom.
Rigtig god service, og hurtig levering. Et sted jeg helt sikkert vil bruge igen til mine køb.
Kan helt sikkert anbefales:-D

SUPER FORHANDLER

Dem kan godt anbefale at handle med de er hurtig til at melde om varen og den var der til den tid som lovet så kun ++++++++++++++++

Suveræn

Streetplay giver en suveræn service og en hurtig ekspedition. Jeg vil klart anbefale at købe ind der. Jeg håber at når min søns løbehjul er slidt op at jeg kan købe næste løbehjul der også i mærket razor men at udvalget så er størrere.

Beoordeling door bevestigde koper

Kunne jeg, havde jeg givet Streetplay.dk 10 Point!

Jeg skulle spontant bruge et svedbånd til en fest.
På trods af ferie tager de sig tid til at hente og levere varen, sådan at jeg havde den under 1 time efter - Sådan!

Beoordeling door bevestigde koper

God service overholder aftalt leverings tid

Super Hurtig levering

Nemt at bestille, hurtig levering.

Bonus!

Jeg havde bestilt en streetbasketbold til 185kr + en bold-vægholder.. 2 dage efter stod en pakke foran min dør,
Jeg havde dog modtaget en dyre street basketbold til 225kr, end den jeg havde bestilt. måske var det fordi de ikke havde flere af de andre, men det var i hvert fald bonus! :)

Fantastisk

Godt produkt hurtig

Perfekt

Perfekt og hurtig ekspedition - short sweet and to the point.

Havde dog skrevet at GLS, måtte stille i carport.. de satte den synligt ved hoveddøren, ikke hensigtmæssigt. MEN det er absolut ikke Streetplays fejl !!

Super hurtig betjening

* hurtig betjening
* god kvalitet

Beoordeling door bevestigde koper

Nemt og hurtigt. God service.

Kan kun anbefales. Meget hjælpsom og fik en rigtig god snak pr. telefon, så jeg blev helt sikker på min søns valg af løbehjul. Hurtig levering og dejligt vi selv kunne afhente det bestilte.

Fungere bare

Nemt at bestille, hurtig levering og gode produkter !

Beoordeling door bevestigde koper

Ingen kommentarer, alt er gået som det skulle!

Ingen anmærkninger. Er gået "lige efter bogen". I samme forbindelse oplevede jeg at et fragtfirma lavede et servicekald - med budskabet at varen var leveret aftalte sted. Det har jeg respekt for!

Beoordeling door bevestigde koper

Nemt at bestille og rigtig god kunde service, men lidt forvirring ang. levering. Kan bestemt anbefales!

Svært at "tyde" på hjemmesiden, hvor varen leveres hvis man ikke er hjemme.. Posthus el. lign.?

Hurtig hurtig

Alletiders hurtig levering, samt god kundeservice over telefonen.

Beoordeling door bevestigde koper

Gode service og gode produkter, der lever op til forventning

Jeg har købt en mobil basketkurv og fandt det rigtige produkt og den rigtige pris hos streetplay. Jeg havde et spørgsmål og fik et brugbart svar få timer efter, hvorefter jeg gennemførte købet. Jeg valgte selv at afhente, fungerede også fint, og vigtigst af alt: Det er en rigtig god, stabil basketstander og -kurv, der lever op til forventningen

Beoordeling door bevestigde koper

Danmarks eneste rigtige basketball-forretning!

Vi bor i Århus og har en dreng på 12 år. Han har været basket-nørd siden han var 6 år. I Århus er det umuligt at finde basketudstyr. Hverken tøj, sko eller ordentlige bolde er til at opdrive. Derfor handler vi altid hos Streetplay.dk . Deres udvalg er stort, kvaliteten er i top og servicen er fremragende. Kan varmt anbefales til alle.

Mange hilsner Christina Tornbjerg

Hurtig ekspedition

Jeg bestilte varer om formiddagen og varerne var klar til afhentning allerede samme dag om eftermiddagen - sådan et firma er værd at handle med.

Lyn hurtig levering

Jeg bestilte min vare mandag morgen og fik den leveret med fragtmanden tirsdag eftermiddag. Prisen for vare og levering var god sammenlignet med andre udbydere på nettet. Et super godt køb

Hurtig og præcis!

Hurtig og præcis!

Megagod service!!

Vildt god (og hurtig) betjening!!

Super oplevelse

Jeg skulle bruge et basketballnet og gik ind på streetplay.dk, hvor de havde lige det, jeg skulle bruge.
Bestilte - men dagen efter kom jeg i tanker om, at jeg nok skulle have en bold med.
Ordren var allerede ekspederet, men jeg fik en meget fin service med forklaring om, hvilken bold jeg skulle købe, som passede til en 10-årig. Flot telefonservice af Martin - det er ikke hver dag, man oplever det.
Næste dag stod varen i garagen som aftalt. Det kalder jeg en super oplevelse.

Beoordeling door bevestigde koper

Venlig og god kundeservice, muligvis den bedste service jeg har oplevet.

Jeg bestilte en basketball og der var desværre nogen problemer med, at GLS ikke kunne finde ud af at levere. Skrev en lettere irriteret mail til Streetplays kundeservice og efter ca. 30 minutter ringede de og tilbød at levere bolden personligt. Dejlig og effektiv service. Sandsynligvis den bedste jeg har oplevet over nettet.