We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (997)

God og hurtig service

Har købt vare på siden flere gange og har altid oplevet god og hurtig service.

Styledelux

Billige hummelsko - eller blot et svar?

Jeg købte 3 par hummel børnesko, 3 dage inden de blev nedsat med 150,- pr par.
Føler det havde været god kundepleje at informere mig om de snarlige tilbud i stedet for blot at ekspedere min ordre.
Det er måske bare ærgerligt. Men, at i ikke engang sender et svar på min efterfølgende mail, er ikke noget der giver mig lyst til at prøve lykken hos jer igen.
Så, som jeg skrev i min mail: Billige hummelsko. Det lyder dejligt. Men ikke når man lige har købt 3 par til fuld pris.

Tak for svaret. Selvom man selvfølgelig, kan få mistanken om at svaret kun kom på grund af min anmeldelse her.... (jeg kan jo læse at jeg ikke er den eneste der har haft oplevelsen)

Antwoord van Styledelux

Kære Mie,
vi beklager, som vi også skrev på mail til dig, at dit køb samt nedsættelse af vores varer krydsede hinanden. Det var et spontant tilbud der derfor forud ikke kunne varsles, hvilket vi ellers altid gør så vidt muligt.
De bedste hilsner,

Excellent

A fabulous shopping experience.
UK

God handel - som altid

Gode priser, hurtig levering og altid uproblematisk.

Fantastisk service

Fik trøjen som forventet godcservice

Hurtigt betjening.:)

Fik min pakke hurtigt og blusen var flot pakket ind. Super service.:)))

Nemt og hurtigt

Super god kvalitet til billige penge. God betjening via mail, super service, det er ikke sidste gang:-)

PERFEKT

Hurtig levering - og varen var helt i orden

Fint!

Varerne kom hurtigt, og den ene jeg måtte sende retur da den ikke passede, blev krediteret med det samme.

Super hurtig levering..

Syntes det har været rart at handle på siden styledelux.. De har nogle fede ting og levere hurtigt..

fantastisk hjemmeside

Super overskuelig og nemt hjemmeside at surfe rundt på, altid vanvittige gode besparelser på de fede styles, hurtig levering og altid super service :)

Super positiv handel.

Alt levede op til mine forventninger.
Venligst
Bettina

Bredt udvalg, fantastisk service

Styledelux er et godt sted at handle. Der er et bredt udvalg både til mig og til mine to drenge. Der er ofte gode tilbud og hurtig levering. Jeg er inde og kigge min. en gang om ugen.

Perfekt

Anbefaler virksomheden

Super fint

Det var hurtigt og nemt at handle der.

Beoordeling door bevestigde koper

Perfekt - den bedste service overhovedet

Rigtig god hjemmeside, det er meget nemt at finde rundt. Super sød service og super hurtig levering.

PERFEKT

Bestilte lidt tøj til min datter, det var i postkassen i løbet af 2 dage.. :)

Tøjet er super fint, har bestemt ikke noget at klage over, handler der helt sikkert igen.. :)

Hurtig ekspedition

Jeg har købt børnetøj hos Styledelux. Der gik meget få dage fra jeg bestilte til jeg modtog pakken. I vnetetiden fik jeg løbende mails om, hvor lang min order var ho Styledelux. Det var rigtig fint med mulighed for, at få portoen 10 kr. billigere ved at få sendt tøjet som erhverspakke til min arbejdsplads.
Desværre var der en enkelt varer der var udsolgt og som jeg derfor ikke fik med alligevel :-(

Venlig og god betjening

Købte sandaler som blev leveret hurigt. Passede desværre ikke men kom retur uden problemer, så alt virker fint.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig afsendelse - dog ikke levering pga fejl...

Jeg har intet at sætte på hverken kundeservicen eller ekspeditionen, men hvor det gik galt er svært at vide for min pakke blev ikke leveret, ej heller efter kontakt til kundeservice. Måtte selv hente den på et posthus 30 km herfra....

Beoordeling door bevestigde koper

Rigtig god service og mange skønne mærker!

Rigtig god service og mange skønne mærker. Synes dog leveringen er dyr hvis blot man skal have sendt 1 ting. Kan dog varmt anbefales at købe tøj her!

Super sted at handle

Kan kun anbefales!

Beoordeling door bevestigde koper

Her er ingen ting at klage over. Bestiller den ene dag og modtager pakken den næste. Alt var bare super.

Superliga netbutik!!!

Ja hvis der fandtes en superliga for netbutikker ville Styledelux helt sikkert være selvskrevne!! Skønne mærker.... og i udsalgstider til yderst rimelige priser:-) Skønt!!!

Beoordeling door bevestigde koper

Kan kun anbefale folk at købe her. Nemt og hurtigt og varene bliver leveret indenfor kort tid. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her

Perfekt

Alt var som det skulle være...

Altid god service

Ingen anmærkninger

Endnu en fin handel :0)

Endnu en gang har jeg lynhurtigt modtaget nogle fine varer :0))
Dog ville jeg ønske, at I ville sætte mål på jeres varer. OG så ville det være service at der var fri fragt, når man handler for rigtig mange penge - udsalg eller ej.....

Meget bra service

Meget godt fornøyd

Beoordeling door bevestigde koper

Lækker kvalitet og hurtig ekspedition

Jeg bestilte en Danefæ jakke og modtog den 2 dage efter uden problemer. Jeg er meget tilfreds :)

Beoordeling door bevestigde koper

Nemt og hurtigt godt udvalg

Fin og enkel hjemmeside. Gode mærker. God service

*Super*

Foretrækker klart jeres fysiske butik...der et så rart at komme og betjeningen er i top..men alt for mange lækre varer;O)...Nemt og overskueligt at handle på jeres hjemmeside..når man ikke lige bor i nærheden af jer...samt hurtig levering....Super;-))))

Fungerer bare perfekt

Jeg kan kun varmt anbefale Styledelux, jeg har flere gange bestilt børnetøj til mine børnebørn , der er næsten altid gode tilbud at finde og kvaliteten er i top.
Hjemmesiden er nem og overskuelig, og så er der hurtig levering , så 5 stjerner fra mig

Bente Christensen

Fint

Alt fungrede fint. Synes dog, det er lidt manglende service, at man, uanset hvad man handler for, skal betale porto.

Trine vond deze beoordeling nuttig

Yderst hurtig levering...

Jeg havde forventet længere levering pga sommerudsalg, men varerne blev bestilt søndag aften, og var leveret tirsdag med posten... Skønt...

Lynhurtig ekspedition

Nem og anvendelig hjemmesiden med masser af gode "sager". Bestilte 2 armbånd og wupti 2 dage efter lå de i min postkassen.
Ekstrem hurtig ekspedition !

virkelig god service

super både skriftlig og senere direkte kontakt