[REPLY]
Ik had schoenen besteld van maat 45,5. Toen ik de schoenen binnen kreeg zag ik dat op de doos 45,5 stond en de schoenen zelf waren maat 42,5.
De schoenen heb ik retour gezonden, ik heb een totaal bedrag van 85 euro betaald en na 2 weken heb ik 70 euro terug ontvangen.
Ik vind dit zeer slecht qua klantenservice
Levertijd e.d. worden nagekomen. Route van het bestelde makkelijk te volgen via internet.
Ik ben een zeer tevreden (nieuwe) klant.
Eindelijk een leverancier die makkelijk schoenen in mijn maat kan leveren (48-49). Top!!!!!!
P. Schut
Rotterdam
Zeer goede service.
Had een vest te klein besteld en aangetekend terug gestuurd.
Kreeg de verzendkosten helemaal vergoed( wel het bonnetje in de doos mee retour sturen).
Kreeg het vest in een maat groter zelfs zonder verzendkosten weer terug gestuurd.
Echt top...........!!!
Mooie website, leuk assortiment!!
Bestellen ging gemakkelijk zonder problemen, jammer dat je niet via i-deal kunt betalen (anders alle sterren).
verder een zeer snelle levering en netjes verpakt!
gewoon top!!
Overzichtelijke site & kleding/schoenen van deze tijd! Snelle levering..
graag betaling via een snellere weg
Hallo Esther!
Bedankt voor uw beoordeling. We ondersteunen sinds kort PayPal en werken op dit moment hard aan de integratie van iDeal, dit kan niet al te lang meer gaan duren hoor!
Je kent het winkel in winkel uit, om de mooiste schoenen te vinden en dan ook nog in de maat die je nodig hebt.
Dat is nu verledentijd! Heb een aantal x gave schoenen en kleding besteld voor mijn zoon en ben heel tevreden met Stylefile!
Heb zelfs een x een gratis een oranje shirt gekregen met Koninginnendag bij mijn bestelling.
Met vriendelijke groet, Soraja Timmermans
Goede levering, en als je het terugstuurd ook goede service!
Heel fijne website, grote keuze mogelijkheid, goede klantenservice
Verslaafd aan asics sneakers. Dus dan moet je bij stylefile zijn. Hopelijk blijven jullie nog lang voortbestaan
Geweldig, ik kan nooit schoenen kopen ivm kleine maat!! Nu wel, goede service!! Goede overzichtelijke site. En veel keus.
Ga vooral zo door!
Wil je een jack, broek of shirt kopen van Adidas?
Dan ben je bij Stylelife aan het juiste adres!
Altijd het nieuwste van het nieuwste op voorraad.
Makkelijke betaling en snelle levering met niet goed
geld terug garantie en/of ander artikel in een handomdraai geregeld.
Goede overzichtelijke site, het overboeken naar een buitenlandse rekening zorgt ervoor dat je langer op je product moet wachten maar dit zal een reden hebben. Verder bij het terugsturen van producten is de betaling daarna ook goed
snel, veilig en betrouwbaar!
Breed assortiment, kwalitatieve kleding met stijl. Hip, brutaal, eigenzinnig. Makkelijk te bestellen en een heldere serieuze service.
mooie goeie grote collectie die snel en goed thuis bezorgt kan worden. als je dat zoekt moet je naar stylefile.nl
Dit is een site met top producten! Super zaak, snel en betrouwbaar! Aanrader++++
Een grote keuze aan verschillende merken, voor zowel jongens als meisjes. Zeer vlug geleverd en makkelijk in betaling. De 'sale' is ook interessant.
Wat betreft de sterren: GOED!
Nette afhandeling.
Jammer dat jullie normale prijzen hanteren, als je iets meer met je prijzen stunt verkoop je vast veel meer.
De jongeren hebben kleedgeld en kunnen meer kopen als de prijzen lager liggen.
Jullie hebben snel de nieuwste modellen in huis.
Leuke webshop met een ruime keus. Eenvoudig bestellen en betalen. Al enige malen probleemloos bij hun bestelt. Enige kanttekening is wellicht dat het ietwat langer duurt (circa een week) voordat je de spulletjes in huis hebt. Misschien komt dit doordat het uit Duitsland moet komen, zeg het maar....
Ik heb nu al heel wat keren een product(en) besteld bij Stylefile.nl en elke keer blijft het me maar verrassen hoe makkelijk je een product koopt, hoe snel het word geleverd en dat de kwaliteit gegarandeerd altijd prima is.
Stylefile is een prima bedrijf om zaken mee te doen. Vlotte levering, goeie spullen, enz.
Adidas jasje en een jas besteld juli 2011. Toch wel wat huiverig omdat je op voorhand betaalt. Levering was 3 dagen na betaling? In ieder geval errrg snel en via mail wordt je op hoogte gehouden. Adidasjasje was te gek, andere jas stond jammergenoeg niet. Deze geretourneerd met bonnetje van 13,00 retourkosten van het postkantoor (doos op postkantoor pas dichtplakken en schrijf voor jezelfde nrs op van de retourbon/of maak een kopie) en na een week is het bedrag van de jas èn de 13,00 retourkosten op onze rekening teruggestort. Dus tòp en zekervoor herhaling vatbaar!
ik had een firebird trainingspak besteld omdat deze in nederland niet echt meer te krijgen was in de kleur die ik wilde.
ik was een beetje huiverig omdat het uit duitsland kwam enz, maar uiteindelijk toch maar gedaan.
een dag na mijn bestelling wilde ik nog wat aan mijn bestelling toevoegen, dus ik mailde of dit kan.
ik kreeg al binnen een paar uur antwoord en werd erg vriendelijk geholpen!
ik kreeg het betalen niet voor elkaar door mijn eigen fout, omdat ik niet goed had gekeken, dus ik had daar ook voor gemailt, ze hielpen mij stap voor stap door de betaling.
binnen een week had ik mijn bestelling binnen!!
het is super mooi en ben erg tevreden met de werkwijze van stylefil!!
Ik had een adidas firebird besteld bij stylefil.nl die ontving ik al na een paar dagen, nu bleek de jas te klein te zijn. Weer teruggestuurd met de verzendkosten in het pakketje erbij, kreeg ik na een week de firebird ( maatje groter ) alweer in huis, en de verzendkosten teruggestort op mijn rekening.
Helemaal top!!!
Sportschoenen besteld bij stylefile.
Wij wisten de goede maat en hoefden dus niet te retourneren.
Werden via de email goed op de hoogte gehouden, en hadden ze dan ook binnen een week in huis.
Erg tevreden en ik zal er de volgende keer zeker weer bestellen.
We hadden een jack besteld. Het bleek iets te klein, dus hebben wij het retour gestuurd en een grotere maat gevraagd. Op de aanwijzingen stond dat je een bonnetje van de kosten van het retourzenden in de doos moest bijvoegen. Dat is op zich al lastig omdat je thuis alles in de doos stopt en hem goed dicht maakt, daarna naar het postkantoor gaat om hem te laten wegen en frankeren. Op het postkantoor moet je de doos weer openmaken om het aldaar verkregen bonnetje erin te stoppen.
Nu hadden wij nog erg veel postzegels in huis die ik graag wilde gebruiken voor deze verzending. Deze heb ik op de doos geplakt en ik heb vervolgens op de retourbon het bedrag gezet wat ik aan postzegels kwijt was en dit in de doos gestopt.
We kregen de verzendkosten niet retour (meer dan € 11,00). Ook niet na uitleg etc. Voor een postorderbedrijf wat online opereert vind ik dit een zeer vreemde gang van zaken.
Beste Heer/Mevrouw,
We begrijpen dat u inderdaad tekort bent gedaan in deze kwestie. Graag willen wij alsnog (beter laat dan nooit) deze retourkosten voor u vergoeden.
Kunt u ons een email sturen met uw gegevens zodat wij dit recht kunnen zetten?
Mailorder@stylefile.nl
- Klantenservice Stylefile.nl