We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (10)

Service i verdensklasse!

Jeg bestilte et luftfilter til min bil gennem stylingshop. Efter at have bestilt og betalt for min vare fik jeg straks en mail. En medarbejder skrev til mig og spurgte efter mit reg. nr. på min bil for, at sikre sig at de var det rigtige jeg havde bestilt. Han fik det, og få minutter fik jeg en mail tillbage. Jeg bestilte torsdag formiddag og fik det fredag eftermiddag.
Flere virksomheder skulle være som jer!, bestemt ikke første gang jeg tjekker jeres hjemmeside ud.

World class

Imponerende hurtig ekspedition,kan ikke gøres bedre:

Nemt, godt og hurtigt

Bestilte en vare, fik den lovede vare efter 1 hverdag. og varen var helt perfekt.. kan kun anbefale

Nem og god side

Nemt at bestille nye skilte til postkassen. Kunne godt ønske en hurtigere levering, men det er klart at de skal produceres først. Men god service

Fin service.....

Ikke så meget at sige, bestilte min vare, fik den leveret i løbet af et par dage og varen var fuldstændig som forventet.

• Korsør, DK
  • 68 Beoordelingen

Hurtig og effektiv levering

af navneskilt til postkasse. Kunne godt lide, at firmaet først sendte design'et til godkendelse, så man undgår dumme tastefejl osv.
Jeg bestilte søndag og tirsdag lå min label i postkassen.. PERFEKT også fordi man kunne se, hvordan det ville komme til at se ud på postkassen. Det er en fin service

Stylingshop

Nem og overskuelig hjemmeside samt hurtig levering

Købte et par nummerpladeskilte i chrom. Det var let at finde dem på hjemmesiden (og så var de ydermere på tilbud :o). Leveringen kom efter efter en weekend.

hurtig levering

jeg har kun købt 1 gang hos stylingshop, men bestemt ikke sidste gang,
og de indfriede mine forventninger til fulde, hurtig levering og en nem shop at finde rundt på

Stylingshop

God kundeservice og hurtig levering

God kundeservice via livechat. Bestilling og 2 minutter efter lå mailen om, at varen var pakket og klar til afsendelse. Lovede levering af 4 autopærer næste dag (18. dec.), og varen kom som aftalt.

Stylingshop

Hurtig levering og ingen problemer

Bestilte nummerpladeramme med tekst torsdag klokken lidt over 16:00, og fik løbende mails om bekræftelse, status, og hvornår pakken var sendt.

Fik pakken lørdag med posten og sat på samme dag ;o)
Det kan ikke gøres nemmere.!

Is Stylingshop uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.