[REPLY]
Jeg fik mine varer leveret allerede næste hverdag efter bestilling.
Det kan ikke gøres bedre og jeg er super tilfreds
Bestemt ikke sidste gang, at jeg handler hos SuperGolf
Bestilte onsdag eftermiddag i Super Golf's Webshop en GO Pac Mac Regncover - og fik den leveret med GLS fredag kl. 08,40.
100% tilfredshed og anbefaler gerne SuperGolf til ALLE
Jeg bestilte et par armbånd. Jeg blev ringet op dagen efter, hvor en venlig mand fortalte, at de kun havde 1 tilbage i størrelsen. Vi aftalte anden farve i telefonen og wupti dagen efter lå de i min postkasse.
Super service, selvom vi mangler jeres butik i Aalborg... :-)
Købte denne regn jakke da jeg spiler golf i alt vejr. Brugte den for første gang igår. Dårlig oplevelse. Blev gemmenblødt på begge arme. Ringede til supergolf. Svaret var regn HVAD ER DET:::: Regnjakker er ikke vandtætte på trods af det er det den bliver solgt som, Øv
Jakke er ikke beregnet til dansk regn vejr.
Det er der ingen der har oplyst.
Hvad er regn efter Supergolf opfattelse : støv regn 1 mm eller ???
Ingen hjælp TOTAL DÅRLIGT.
Køber ikke funktionstøj hos denne forhandler igen
FIN OG HURTIG SERVICE /LEVERING !!!
DET PERFEKTE STED AT KØBE GOLF-TILBEHØR ...
Nemt, hurtigt og billigt.
Dejligt, at portoen er med gratis, når man køber for mere end 500 kr.
Bestilte et golfsæt til min søn søndag aften - tirsdag aften var vi på banen hvor han slog nogle bolde som en voksen!
Super positiv oplevelse. Leverance og service overgik enhver forventning.
Point også for jeres klare snak ifald der havde været noget der ikke levede op til forventningerne!
Her vender jeg gerne tilbage.
mvh
Bo
Varen levede op til forveningerne, og jeg blev løbende underrettet med hvor langt pakken var.
Kan kun anbefale Supergolf.
Bestilte en bag, der blev leveret dagen efter, men desværre til forkert adresse. Efter en opringning blev den afhentet samme dag og leveret til den rigtige adresse. Super service!!!
Bestilte en golfvogn i forkert farve. Ringede 12 minutter senere og fik bekræftelse på at fejlen ville blive rettet. Det blev den. Godt gået.
Bestilte en ny golfvogn og havde den 2 dage efter. Varen levede fuldt ud op til det som var beskrevet i webshoppen. adgangen til varen i shoppen var hurtig og nem og gav ikke anledning til tvivl om, hvordan betaling og levering skulle foregå. En shop hvor jeg gerne vender tilbage.
Super mail kommunikation inden afsendelse.
Kan kun på det varmeste anbefale Supergolf.
Her til jul bestilte jeg en trøje, som supergolf ikke var sikker på ville kunne leveres inden jul. Jeg blev flere gange ringet op vedr. trøjen og til sidst blev vi enige om, at de sendte det de havde hjemme, som jeg så kunne bruge som julegave. Trøjen blev dog leveret dagen efter jeg modtog den første pakke, så alle de bestilte varer blev leveret inden jul.
Super god service. Kan kun anbefale at handle hos Supergolf
Varen svarede til beskrivelsen og den blev leveret hurtigt. Undervejs god info på mail om ekspedition.
Fik hvad jeg manglede som julegave, men god vejledning via telefon.. Behagelig mand og hjælpsom. Handler helt sikkert her igen....
Golfvognen var ikke på lager, men vi fik straks en telefonopringning, der forklarede forsinkelsen. Herefter var alt perfekt.
Bestilte og betalte en winter cap over nettet den ene dag om eftermiddagen. Næste morgen ved 8-tiden var den leveret i min carport. Bedre service kan man vist ikke forvente.
Fk hvad jeg bestilte, Syntes dog der er svinerri at skrive på hjemme siden at pakken leveres med GLS, og jeg betaler 50 kr i fragt. Når man så bare putter 12 kr. på en konvulut og sender den til mig via post danmark. Hvad blev der så af de sidste 38 kr?????
Købte en vogn og lidt tilbehør. De ringede fra butikken dagen efter og sagde noget var udsolgt. Vi fik en snak og fandt en løsning. Mine varer kom dagen efter. Fin service!
Bestilte blot lidt småting - Bolde og handske - om eftermiddagen. Dagen efter om morgenen lå det på mit bord.... super hurtig ekspedition.
Bestilte et klistermærke med en damegolfspiller i sølv hun kom i sort, jeg ringede og fik en god betjening og dagen efter modtog jeg mærket i sølv. Lyn hurtig levering.
Bestilte en Kakhi farve cap, fik en brun. Øv
Den blev byttet i butik til en hvid, super men det kostede en køretur fra Sorø.
Bare hurtig levering ! Og lidt billigere end netbutikken oplyste.
Bestilte en clipgear 3.0 ca. kl. 14 og næste dag kl. 12.30 var den leveret på min bopæl af GLS. Al information vedr. leverancen var ligeledes i top.