We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (215)

Beoordeling door bevestigde koper

Snel, gemakkelijk en goede producten!

Zeer snelle levering en heel tevreden van de producten. Niets op aan te merken. Zeker van plan om in de toekomst nog aankopen te doen via Supernaturals

goed

geen goed snel alleen zat er geen factuur in de afgeleverde doos...
vindt dat er een factuur erbij hoort

Beoordeling door bevestigde koper

prima bezorging en verwerking van mijn bestelling

Het verwerken van mijn bestelling verliep prima en de bezorging ook. Van het product zelf kan ik nog niets zeggen ,omdat ik het pas 2 dagen in gebruik heb.

Beoordeling door bevestigde koper

Perfecte aflevering van het product

Twee dagen na mijn bestelling het betreffende product ontvangen in perfecte conditie. Als het product werkt dan zal ik zeker weer een bestelling plaatsen.

in 1 woord geweldig!

Ik had een flesje emu olie besteld bij Supernaturals voor 16 uur besteld en de volgende dag netjes binnen. Ik had al eerder op de site iets gelezen over de verpakking. Dat is inderdaad minder, maar dan betaal ik liever iets minder. De kwaliteit van het product wordt er niet minder op. Ook wat betreft de olie, echt super kwaliteit en helemaal top na een paar dagen merk ik al meteen verschil. Mijn huid is zachter en egaler van kleur en ook plekjes op mijn gezicht worden minder! Hier ga ik vaker bestellen!

ongeloofelijk

De artikelen van SuperNaturals worden zo snel geleverd het is echt niet te geloven. Nog even en het komt uit je computer zodra je op Enter hebt gedrukt. Ik snap niet hoe jullie het doen maar mijn grote complimenten, petje af. Over het product (emoe olie) ben ik erg tevreden ik heb inmiddels mijn tweede fles besteld. Het is super zacht en trekt heel snel in, de samenstelling is neutraal en anti-allergeen een top product.

heerlijk verzorgend en herstellend

Wat is die emoe olie geweldig, ik kan je het echt aanraden.
Ik heb last van striae maar ik merk dat het door deze olie echt minder is geworden.

Ik ben er zo blij mee... ik zeg bikini aan en leker naar het strand!

Helemaal top!

Als ervaren internetshopper kan ik niets anders zeggen dat dit een prima bedrijf is!
Helemaal niets op aan te merken. Goede informatie beschikbaar op een verzorgde site, veilige betaling en een snelle levering. Hier kun je met een gerust hart goede natuurlijke producten bestellen.

Perfecte ,snelle levering!

Eind van de middag besteld,volgende dag(Zaterdag )al thuis!Perfecte en snelle levering!

Beoordeling door bevestigde koper

Betrouwbaarheid troef bij SuperNaturals!

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had op de site van SuperNaturals ben ik bij elke vervolgstap geïnformeerd door het verkoopteam. Vanaf de betaling (kan "tricky" zijn bij internetbestellingen) naar de verzending tot en met de bezorging, De bestelde artikelen werden keuring (en stevig) verpakt, voorzien van een factuur, bezorgd.
Alles prima en conform hetgeen ze beloven verlopen. Compliment!

Goed

Snelle levering!! Olie doet echt zijn werk goed! Wel vond ik het flesje van emuolie vrij simpel en goedkoop ogen.. De olie is echt fantastisc!!

Beoordeling door bevestigde koper

Levering is snel, product (emoe-olie) bevalt goed!

Vanwege een dermatologisch probleem gebruik ik al jaren emoe-olie (had ik op een Amerikaanse site gezien), ben gaan zoeken waar ik die kon krijgen en dat was dus bij Super Naturals!
Heb 1x een probleem met levering gehad, maar dat zat hem in de bezorging, ben heel goed (telefonisch zelfs) verder geholpen!
Tip: Wat mij betreft kan de (in verhouding) grote verpakking wel kleiner, dan kan de bestelling door de brievenbus en het scheelt kosten, maar dat is ook het enige!

Beoordeling door bevestigde koper

wat we besteld hadden, was binnen 24 uur in huis .

nu wachten we nog op de acceptgiro .

Beoordeling door bevestigde koper

snelle service en goede kwaliteit!

Super webshop! Ik had zelfs na 16.00 besteld en alsnog het product de volgende dag ontvangen, wat een gemak! De emoe olie doet goed z'n werk. Het enige nadeel vind ik dat de prijzen best hoog zijn voor de hoeveelheid wat in de flesjes zit. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden!

Aanrader!

Al vaak besteld bij Supernaturals, ben groot fan van de African Black Soap en de Emu olie. Ook de argan shampoo met eucalyptus is fantastisch.

Beoordeling door bevestigde koper

alles was keurig! snelle levering!

Ik heb mn produkten keurig ontvangen. Netjes verpakt en snel geleverd!

Beoordeling door bevestigde koper

op zaterdag geleverd, super goede levering!!

ben super tevreden!! het werd op zaterdag geleverd

Beoordeling door bevestigde koper

Het bedrijf maakt zijn belofte waar.

Mijn bestelling perfect afgeleverd. Per email werd ik geinformeerd dat de bestelling verzonden was en TNT bezorgde het pakje de volgende dag.
Prettig om als klant de service te ontvangen.

snelle levering

snelle levering

Beoordeling door bevestigde koper

super snelle levering en service

Alles wordt erg snel geleverd. Heerlijke olie voor een goede prijs. Vragen per email worden direct beantwoord.

betrouwbaar

Al vele bestellingen ontvangen zoals op de website staat wordt snel geleverd. Heel erg tevreden!

Beoordeling door bevestigde koper

Beter kan het niet.......

Ik heb een bestelling gedaan bij Supernaturals die stipt op tijd werd geleverd en helemaal in orde was....betrof een glazen literfles Zwarte Komijnolie. Was in perfecte staat. Ik ben helemaal content en zal niet aarzelen om weer te bestellen!

Uitstekend

Snelle aflevering van het product

Beoordeling door bevestigde koper

SuperNaturals is een prima webshop.

SuperNaturals is een prima webshop, komt na wat wordt beloofd qua levering en informatie over de status van de zending. Product bevalt tot nu toe goed.

Snel en accuraat

Alles keurig netjes verpakt en op tijd geleverd, wat zou je anders moeten verwachten.

Succes.

emu olie

Emu is duur, heel klein flesje! Alleen goede Binnen 5dgn thuis

Beoordeling door bevestigde koper

pure producten voor een eerlijke prijs

Snelle verzending, de emu olie is echt een aanrader! Ik gebruik alleen nog maar pure producten zonder toevoegingen, mijn huid is er zo van verbeterd. Supernaturals biedt mij die puurheid!

Beoordeling door bevestigde koper

Bijna zo snel als het licht !

Ja ik was super tevreden over mijn bestelling en levering bij Supernaturals.nl, deze service heb ik nog nooit gehad, de vrijdag bestellen en jaaaaa.... de zaterdag keurig geleverd ! Zeker aan te bevelen.
Dankuwel.
Groetjes,
Christiane De Wever.

Eerlijk en puur

Een goed en eerlijk bedrijf met natuurlijke en echte producten! Aan te bevelen voor de mensen die van puur houden.

Beoordeling door bevestigde koper

Cun en ik kopen nooit meer ergens anders aan sinds we SuperNaturals kennen!

SuperNaturals is wat ons betreft HET toonbeeld van betrouwbaarheid op het internet: correcte informatie, snelle levering, WYSIWYG, geen poespas ... We kopen meestal 100% Arganolie, omdat we deze olie kennen uit Marokko. Deze olie heeft een geweldige positieve impact op de huid van onze zoon (exceem). De kwaliteit is dus heel belangrijk en die is er ook ! Tenslotte reageerde SuperNatural laatst heel professioneel toen er zich toch een probleempje voordeed. Geen gezeur, maar oplossing. Dank je wel SuperNatural !

Beoordeling door bevestigde koper

Een heerlijk ruikend schuimend blok zeep wat heel natuurlijk en zacht aanvoelt.

Ik ben de Nigella Sativa Olie en de Arganzeep gaan gebruiken voor mijn dochter die heel erg last heeft van exceem. Wat een heerlijk verzachtend gevoel geeft deze combinatie. Het douchen en in bad gaan wordt weer fijn en haar huidje voelt weer zoals een huidje van een tweejarig meisje hoort te zijn. Heerlijk zacht!! Een aanrader voor ieder!]

Ann Esprit (Brugge) vond deze beoordeling nuttig

Vlotte nette behandeling

Aanrader, snelle service, snel in huis. Alleen een account aanmaken ging moeizaam, vandaar de rare naam, mar toch gelukt door het betere gokwerk ; )

Beoordeling door bevestigde koper

Goed en goedkoop, veilig via internet, alsook een supersnelle levering wat wens je nog meer.

Ik heb op internet gezocht naar Nigella olie en natuurlijk de prijzen vergeleken, daarbij kwam SuperNaturals als de beste uit de bus. Toen veilig besteld en betaald via internet. Daarna een supersnelle levering. Ik wil stellen, SuperNaturas bij deze Top.

ze doen wat ze belofen

de website was duidelijk artikelen die niet voorradig waren was duidelijk aangegeven de bestelling was netjes verstuurd en op tijd binnen ,bestel zeker nog een keer weer bij jullie ,bedankt Remco

Beoordeling door bevestigde koper

Helemaal zoals het hoort.

Duidelijke site, betalingsstructuur en snelle -goed verpakte- levering.

uitstekend

bij supernaturals kun je gerust bestellen

zeer goede levering

vandaag besteld morgen heb je het in huis

Beoordeling door bevestigde koper

Duidelijk, correct, snel en kwalitatief

Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met SuperNaturals:
Goede producten die doen wat ze zeggen op de website, goede prijs/kwaliteitsverhouding, snelle en vlotte afhandeling van de bestelling.
Kortom: een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

Beoordeling door bevestigde koper

Goede dienstverlening, totaal geen klachten!

De site legt alles erg duidelijk uit - van betalingen en verzendingen tot informatie over het product. Ik ben erg blij met hoe het product naar mij werd verzonden, er was geen kans mogelijk dat mijn bestelde product beschadigd zou worden. Ook werd ik via de mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de verzending. Op dit bedrijf kan je zeker vertrouwen en ik zal zeker meerdere bestellingen plaatsen!

Beoordeling door bevestigde koper

Uitstekend product en prima service

De door mij bestelde emu olie werd heel snel geleverd en bevalt me heel goed. Het enige minpuntje is het olieflesje dat iets degelijker zou mogen zijn. Maar het gaat om de inhoud: wat ik persoonlijk heel belangrijk vind, is dat SuperNaturals gecertificeerde olie verkoopt. Zo kan de gebruiker zeker zijn van de kwaliteit. Na ontvangst van mijn bestelling had ik nog wat extra informatie gevraagd en die ook snel gekregen. Behalve de uitstekende service verdient óók de website van SuperNaturals een pluim: informatief, overzichtelijk en mooi. U hebt een trouwe klant erbij, hartelijk dank!

Uitstekend!

Zeer snelle levering! Erg tevreden met het bestelde product!