[REPLY]
Produktet er godt, og jeg fik min pakke meget hurtigere end forventet
Jeg har ingen klager
Har tit handlet hos SuperSmoke, og jeg har endnu ikke oplevet noget "negativt".
- Det er nemt, overskueligt og hurtigt!
Ville ønske alle online butikker var sådan her!
- Er sikker på, at skulle man være utilfreds med noget, så har de garanteret en super kundeservice!
KAN VARMT ANBEFALES!
Jeg beklager her med at jeg har givet en dårlig bedømelse.
Det var min egen skyld at jeg ikke har læst den mail der var kommet .
Jeg undskylder her med igen over for supersmoke.dk. de har behandlet mig utroligt fær og med stor tålmodighed. TAK Supersmoke.dk
mvh
Erling Pedersen
Bestilte 3 Leatherman lommeknive, De kom dagen efter bestilligen, så alt var iorden her!
Bestiller gerne her igen.
Fik hurtigt svar og endnu vigtigere, varene hurtigt leveret :-)
Ingen forhold der taler mod en topkarakter.
Hurtige og god service som altid, selv når der er sær ønsker, kan de opfyldes.
Konge service.
Kom næsten da jeg betalte selv med sne storm i slutningen af december. Kan varmt anbefales
Hurtigt og enkelt jule gave indkøb. Kan absolut anbefales
Har ikke andet at sige end at alt gik som forventet.
Jeg har handlet en del med supersmoke og har altid fået hvad jeg har bestilt dagen efter ! Go kundeservice og hurtig svar på spørgsmål. Kan kun anbefale at handle med supersmoke !!
Mvh Thomas Rosenquist
bestilte betalte og 2 dage efter kom varen !
sådan skulle alle nethandler være
Super hurtig levering og godt emballeret.
Varer afsendt samme dag som ordren blev afgivet, modtaget 2 dage efter og alt var som det skulle være. Her handler vi igen :-)
Synes de er utrolig service mindet hos supersmoke. Fik alt jeg havde forventet både hvad angår mail & på skrift da pakken kom frem, kan kun anbefale siden da de oven i købet self opretter en bruger for en & alt medfølger...
Mvh. Bastian Hebel
Dagen efter bestillingen modtog jeg varen. Meget overraskende med så hurtig - og problemfri bestilling.
Godt udvalg, gode priser og fornem service.
Har bestilt ved supersmoke flere gange og har aldrig haft problemer. Min ordre kommer altid frem overraskende hurtigt, og har aldrig ventet mere end ganske få dage efter min bestilling er afgivet...
Alt i alt er der intet at sætte en finger på.
Super let at bestille, betale og leveringen kom som lovet.
super godt, fik min pakke 2 dage efter bestilling, og den levede totalt op til forventningerne!
Jeg skulle bruge en fødselsdagsgave lidt akut dvs at den SKULLE sendes fra virksomheden samme dag. Jeg ringede og fyren i telefonen ville undersøge om det kunne lade sig gøre, at afsende samme dag. Lidt efter ringede han tilbage og det kunne de sagtens. Dagen efter fik jeg den fine lommekniv med posten- sådan! Sidste gang jeg handlede her var alt også tip top.
:-)
Fik ikke de antal som jeg bestilte..Det var til en lav pris, så derfor gad jeg ikke gøre mere ved det...Det er sidste gang jeg bestiller her.
Leveringen var hurtig, og meget oplysende via mail. Fik hvad jeg havde bestilt.
ja der er ikke mere at sige
De har den bedste smag som man kan få i dk men deres priser er lige lidt høje, hvis de var mindre ville jeg købe meget mere hos dem
Ordren blev ekspederet lynhurtigt, og alt var som det skulle være. Så det gør jeg gerne igen.
Ordentlig information - modtagelse sker hurtigt
Ikke de billigste på markedet men har ikke noget imod at betale lidt ekstra og så være sikker på der ingen problemer er.
God indpakning og hurtig levering.
Lidt rod med, at man skulle sende billed-id.
Men de var rigtig gode til at svare tilbage på mail, overraskende hurtig også!
Varerne var fin nok pakket, kunne have været bedre.
Ellers udemærket, køber sikkert her igen.
Det hele begyndte med jeg ville have en komplet samling af zippo lighter med DK ting på jeg havde let efter dem i lang tid men fandt kun dem kun ver for sig men så fandt jeg supersmoke.dk de var gode ikke de biligeste men de var på zippo's hjemmeside og jeg købte den ene der og jeg havde nogle spørgsmål de svaret jeg bestilte den om søndagen og fik den om tirsdagen hortiger kan det ikke gå og alt i alt jeg køber også snart en zippo blu hos dem
Bestilte et par vortex hoveder og lidt tobak uden problemer, og fik det leveret i løbet af 2 dage, så har intet at brokke mig over.
Svarer på mails udenfor givne åbningstider.
Levering indefor lovet tidsrum uden så meget som det mindste.
Tager imod kreditkort der ikke engang reklameres for (mastercard).
En af de få shops jeg har oplevet som rent faktisk har andet info på hjemmesiden end kun varer og tilbuds reklamer.
(for eksempel, en guide til hvad du skal gøre hvis din zippo skal til reperation.)
Vil bestemt anbefale andre at købe her til hver en tid en anden gang.
Har handlet mange gode gange på supersmoke.. Og har også besøgt lokalerne en enkelt gang.. De er mit foretrukne sted at handle tobak og kul.. Deres vandpiber er også flotte og ser funktionsdygtige ud.. De fører kun gode anerkendte mærker tobak og ikke det billigeste på markedet.. Selv om det måske ville sælge godt.. Respekt.. :) Elsker når de har tilbud også, og man kan altid bruge tid på supersmokes site..
ja det kan godt være at de har et stort udvalg. men jeg syntes ikke at de er gode til at sende varene. jeg bestilte en zippo, brændstof, og nogle væger i mandags. så fik jeg at vide at de først ville blive sendt om mandagen i næste uge. det er bare ikke godt nok.men jeg synes de skulle have 3 ud af 5 fordi de har et stort udvalg