We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Superstreet Beoordelingen

Superstreet Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Superstreet and give your own review of Superstreet 5
Goed
7.7 van 10

5 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (5)

Featured review of Superstreet

Superservice, men...

Jeg har handlet med superstreet.dk 2 gange, og begge gange har der været rigtig god service, og meget hurtig levering.

Men savner nogle lidt bedre beskrivelse af de enkelte film, tænker her på spilletid og sprog/undertekster. Blev lidt skuffet da jeg har fået 2 film, hvor den ene "kun" er på 26 min og den anden er på fransk.

Men alt i alt et godt sted at handle.

Antwoord van Superstreet

Hej Thomas. Tak for de pæne ord. Jeg må give dig ret i, at vi har glemt at informere om den korte spilletid på den ene dvd - det er nu rettet i shoppen. Mht. til den på fransk, så kan jeg umiddelbart se, at du har købt Drift It, som er på engelsk. Den eneste franske dvd, vi har på shoppen, er Magny-Cours, hvor det står i beskrivelsen, at den er på fransk. Men jeg er naturligvis ked af, at din oplevelse hos os ikke var helt perfekt - vi vil helst have 100 procent tilfredse kunder. Jeg håber, at dit næste køb hos SuperStreet.dk kan få fem stjerner :-) Hilsen Kasper Erling Olsen.

godt overblik

hjemmesiden var nem at kigge på men der måtte gerne komme nogle flere titler.og de film jeg bestilte kom hurtigt

Fed shop!

Endelig en fed shop, der har specielle varer med streetrace, superbiler og hele molevitten! Det kan jeg li! Jeg har købt en film og den kom farende med posten rigtig hurtigt, så jeg var en glad mand, da jeg satte skiven i afspilleren næste aften :-)

Plus at designet nemt at overskue - det er vigtigt, efter min mening.

Klart at anbefale

Jeg har handlet to gange hos superstreet, og begge gange har jeg fået varerne lynhurtigt.

Den ene gang skrev jeg en mail for at høre om noget med dvd-formatet, og de svarede efter en time. Så det er jo ikke så ringe :-)

Eneste ulempe er at der ikke er endnu flere fede film til os drenge :-)

Casper Hansen vond deze beoordeling nuttig

Superstreet

Super flinke og gode varer

Jeg havde brug for hjælp og det fik jeg med det samme. Jeg ringede bare og spurgte.

Og så gik der en dag så fik jeg min film med posten. Kanon!

Peter Larsen vond deze beoordeling nuttig

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten