[REPLY]
Jeg bestilte overlockmaskinen fredag aften og fik den leveret tirsdagen efter. Fordi jeg havde regnet med mindst en uges leveringstid, var det selvfølgelig dejlig, at den blev leveret så hurtigt. Derudover var den trådet med hvid tråd og faktisk klar til brug. Det havde jeg slet ikke regnet med. Jeg ved ikke, om den kommer sådan fra fabrikken eller om Kjærgaard symaskiner laver den service - jeg var ihvertfald glad for den.
Jeg tror kun jeg har handlet et eneste andet sted, der kan leve op til Kjærgaard Symaskiner's kundeservice. Alle andre butikker i Danmark når dem ikke til anklerne, (..nej jeg bliver ikke betalt for at sige det her!) Kjærgaard Symaskiner gav mig en følelse af at være en vigtigt kunde, tog sig (lang) tid til at forstå mit behov og mine ønsker til pris og udseende, og til at forklare funktioner, til at rådgive og vejlede, sendte maskinerne fra dag til dag, gav mig en ny maskine istedet for en demo (til samme pris) og rabat på den anden maskine.. Hvis du skal købe ny eller brugt symaskine, så køb den hos Kjærgaard. Du vil ikke fortryde dit valg!
Bestilte om søndagen, og modtog tirsdag eftermiddag min symaskine.
Den kører som en drøm
Jeg kan anbefale at købe symaskine hos Kjærgaards symaskiner.God og hurtig betjening.
Skulle bruge symaskinen som gave til Mors dag.
Bestilte den på nettet Søndag ugen før og modtog maskinen Tirsdag.
Jeg skulle bruge en trykfod til en venindes gave. Dog har jeg ikke meget forstand på symaskiner. Jeg fik en halv symaskine med i handlen, noget hun slet ikke have brug for.Hun kørte så selv til Ålborg og købte den rigtige trykfod. Det ville være dejligt hvis man bedre kunne vælge det på hjemmesiden man skal bruge.
Leveringen var fin. Det var pakket fint ind og det blev leveret allerede dagen efter bestillingen. Det var fint.
Nu håber jeg bare jeg får pengene retur lige så hurtigt:-)
Hilsen Birgitte
Hej Birgitte
Det er rigtigt at Bernina har mange forskellige trykfødder til forskellige modelserier, så det nemmeste er faktisk at have styr på produktnumrene. Den type trykfod du skulle have haft var til Bernette-serien.
Tidligere var det lidt nemmere, da de forskellige producenter udgav tilbehørskataloger - i dag foregår det online via deres hjemmesider.
Men vi fandt da en løsning, hurtigt og bekvemt - det er det vigtigste så du er køreklar :-)
Mvh Mikkel Christensen
God og venlig kontakt.
Arbejder hurtigt og målrettet.
Oplevede stort ønske om at have tilfredse kunder.
Fik en utrolig rar behandling og gjorde en virkelig god handel.
Det eneste rigtige sted at handle, super service og lyn hurtig levering og altid billigste pris.
Vi bestilte en symaskine søndag aften. Fik mail retur med det samme, hvor firmaet bekræftede ordren. Tirsdag formiddag stod symaskinen hos os. Det var flot.
Jeg bestilte min symaskine tirsdag formiddag, og dagen efter var den der, forsvarligt emballeret og til den aftalte pris. Jeg kom til at betale for meget, og dette ringede de og mindede mig om, og refunderede det overskydende beløb.
Kan kun give 5 stjerner til Kjærgaard Symaskiner.
/Frank, Bjæverskov
det er et rigtig godt sted at købe en symaskine. Den bliver sendt hurtigt og sikkert, og hvis der er lidt vrøvl er der hurtig tilbagemelding på mails.
Siden 2003 har jeg altid valgt at handle med denne forretning, som giver utrolig god service og de bestilte varer leveres inden for få dage.
Jeg anbefaler forretningen til hele mit netværk.
Billig symaskine. Lækker kvalitet. Hurtig levering.
Jeg bestilte en symaskine hos symaskine.dk, der allerede kom dagen efter. Det var dog ikke helt den maskine, jeg havde regnet med, da den var brugt. Jeg gjorde firmaet opmærksom på fejlen via mail, og ganske kort efter blev jeg ringet op. Symaskine.dk beklagede fejlen og tilbød mig en ny og bedre maskine til samme pris. Den ankom næste hverdag. Alt i alt en god oplevelse. Eneste minus er deres lettere forvirrende hjemmeside.
Har lige købt min 4 symaskine her og er som altid blevet godt betjent og til en pris andre ikke kan koncurrere med.
Til og med er der ingen porto og ingen ekspeditionsgebyr.
Og altid hjælp at hente - også med et godt tilbud;-)
købte en symaskine på nettet. 2 timer senere ringede firmaet, og beklagede at maskine var solg. (var en demo model).
De tilbød mig en helt ny, tilsvarende maskine til samme pris.
Modtog den dagen efter....
En super oplevelse.
Kan stærkt anbefale firmaet.
Jeg savner dog betjeningsvejledningen i den ordinære udseende og ikke som kopi.
Perfekt handel fra ende til anden. Kan varmt anbefales.
Hej:
Jeg ventede for min maskine og troede at jeg var heldig,fordi jeg bestilte fredag kl.8. Så kom maskinen "mandag",og jeg vidste at det var en DEMO maskine men ingen havde sagt at det skulle være så beskidt,så jeg synes at man kunne tager 5 min. og rense en maskine der bliver send til en kunde der har betalt for det.
Håber at det bliver bedre og at handle hos jer snart.
Mvh
Sandra T.
Har nyeligt anskaffet 2 symaskiner - overlocker og coverlocker ( Japanske modeller). Wow - syr begge som en drøm! Det er det bedste køb jeg har gjort til prisen indenfor symaskiner. Fik en super god betjening, vejledning, pris og extrem hurtig forsendelse...... Den tillid de har til deres kunder med at sende varerne ud inden de har betalingen i hus er sjælden set. Med alle de gode førnævnte kvaliteter skal Kjærgaard Symaskiner helt sikkert have top karakter.
Som nybegynder udi syningens kunst fik jeg god rådgivning om den maskine jeg havde kigget på, dagen efter jeg bestilte den kom den med posten og det endda inden pengene blev trukket.
Jeg er super glad for min nye maskine og helt tryg ved købet.
Det er anden gang jeg køber symaskine, først en meget dyr og så en billig til sommerhuset, begge gange har været kun positive. Så varm anbefaling fra mig.
Jeg havde en ældre model af Husquarna symaskine og fik lavet en ganske fordelagtig handel hos Kjærgaard Symaskiner. Deres betjening af folk er rigtig god og de er meget behjælpelige ved køb af reservedele.
Jeg har købt ind hos symaskine.dk et par gange. Varerne kommer hurtigt, og det er også generelt til at få kontakt med relevante personer, hvis man efterfølgende har brug for hjælp til soft-ware opdateringer m.m.
Jeg har dog haft et problem med min symaskine på et tidspunkt, hvortil mine emails ikke blev besvaret. Det trækker nedad på en ellers stor begejstring.
Bestilte symaskinen sent søndag aften, sendte 'reply mail' mandag efter arbejde og modtog maskinen tirsdag kl 18.30. Og 1½ time efter modtagelsen har jeg så betalt for symaskinen via bankoverførsel :-)
MEGET hurtig og perfekt handel, bestilt om Søndagen og modtaget den om Tirsdagen, og så var den ovenikøbet til en meget rimelig pris.
og mere til. Dejlige mennesker, der laver en god pris og fik lidt ekstra spoler med og lign. Pakken kom dagen efter som lovet :) Tjaa, der ikke så meget at sige, andet end at de kan anbefales.
Jeg er tilfreds med min symaskine. Hurtig levering. og hurtig respons på e mails.
Min bestilling hos Kjærgaard Symaskiner var ved en fejl gået igennem deres system trods at maskinen var udgået. Jeg blev efter kort tid ringet op af en medarbejder og forklaret problemstillingen, sammen fandt vi frem til en kompromisløsning og en anden model der levede op til mine krav.
Jeg er meget tilfris med den hurtige levering og at varen er i orden da den nåede frem.
Jeg bestilte en symaskine og fik den efter 2 dage. Fin og hurtig behandling. Kan sagtens anbefales !
Købt en brugt maskine, som jeg kun har afprøvet ganske kort, men lader til at virke upåklageligt.
Maskinen har en god garanti og efter bestillingen fik jeg et opkald fra butikker, hvor en medarbejder fortalte kort om maskinen, garantier og lignende.
Maskinen blev afsendt allerede inden jeg havde overført pengene. Der gik dog lidt inden jeg havde den i hænderne, da Post Danmark valgte at "gemme" maskinen lidt.
Da maskinen ankom fulgte der en masse ekstra spoler, nåle og lidt tråd med.
Eneste problem jeg fandt var, at dankortbetalingen på symaskine.dk's hjemmeside ikke fungerede, så jeg endte med at lave en bankoverførsel i stedet. Som skrevet tidligere var maskinen allerede sendt på det tidspunkt, så det var bestemt ikke noget der forsinkede ordren.
Jeg ville handle der igen, ingen tvivl om det.
Hej har desværre ikke prøvet varen af da det er en gave til den 22 marts ,men meget hurtig levering ,talte med en medarb ,hun lød rigtig sød ,så er da meget posetiv
Havde købt og betalt en maskine fundet på nettet der alligevel ikke var der ! For 1 uge siden og har endnu ikke fået mine penge retur.
Super god betjening. Hurtigt svar på email og symaskinen blev modtaget dagen efter bestilling.
Eneste punkt, der kunne forbedres, er at de kunne sende et forsendelsesnotits når varen afsendes.
Fantastisk venlig og professionel kundebehandling. Både hvad angår
svar på spørgsmål om ens gamle symaskine og vejledning i køb af ny. Har tidl. købt overlocker maskine og nu igen alm. symaskine. Begge gange samme venlige beh. Har flere gange anbefalet Kærgård symaskiner til andre og vil fortsætte med det.
har handlede en del med kjærgår efterhånden.. og har også haft en del bøvl med en "mandags maskine" men kjærgår var ALTID sød og høflig uanset hvad jeg ringede om... uanset om det var ang nyt køb eller bøvl med gl maskine... og den gl maskine blev hurtigt og proff repereret og tilbagesendt... kunne jeg gi dem 10 stjerner så fik de det!!!
Tak for en rigtig god kunneservice, det er nu anden gang jeg handler maskine hos jer, og jeg syntes det er utrolig flot med sådan en hurtig levering og service.
Jeg vil blive ved med at handle hos jer
jeg kunne godt bruge en brugsanvisning på dansk !!
ellers var alt fin servis.
Hej Erling
Der er danske brugsvejledninger med til alle nye symaskiner - hvis ikke du har fået en med, så skriv blot dit fulde navn, adresse og hvilken maskine du har købt til vores e-mail (kontakt@symaskine.dk), så sender vi en dansk instruktionsbog med posten hurtigst muligt.
Mvh Mikkel Christensen