[REPLY]
Hi, Ik heb onlangs wat producten bij Tandartsplein besteld en dat verliep allemaal vlotjes. Ze hebben meer "pleinen", ga er maar eens op kijken.
Groetjes,
Wilma.
om 17.59 besteld, om 18.09 verzonden, volgende dag binnen. top.
De bestelde artikelen werden keurig op tijd geleverd!
Gewoon doen. De verpakking had kleiner, dus goedkoper gekund.
De bestelling was onzettend vlug had ik niet verwacht goede service.
Vanaf bestelling tot en met zelf gekozen afhaaladres prima geregeld!
Top verzending! volgende dag ik huis zonder enig probleem.
Al meerdere malen bestelling geplaatst en telkens wordt het keurig afgehandeld.
Ik heb een bestelling in de ochtend geplaatst en de volgende dag kon het al afhalen bij een afhaalpunt van PostNL. De track & trace systeem deed het prima!!
hier moet je je spullen halen
Duidelijke website. Snelle levering. Prima prijs-kwaliteitverhouding.
Vlekkeloze bestelprocedure met als resultaat een snelle levering van de producten op het zelfgekozen afhaaladres.
Producten die ik ergens anders nagenoeg niet meer kan vinden, zijn alle voorhanden in de overzichtelijke webshop.
Een prima winkel, die zich aan de afspraken houdt. Ook retourneren is geen probleem. Een echte aanrader!!!
Goede ervaring met het gebruik van de onbreekbare gumsticks i.p.v.of naast het gebruik van de houten tandenstokers.
Maandag besteld, dinsdag via pakjesgemak afgehaald bij het postkantoor op de tijd dat het mij uitkwam, dus niet een halve dag thuis thuiszitten. En nog € 25 goedkoper ook! Volgende keer weer bij pleinshoppen bestellen, prima !
Goede prijs voor perfecte producten en een zeer snelle levering.
Waterpik Ultra Monddouche WP-100. Ik wil niets anders meer! Flossen en schoonmaken voor 2013. Flosdraadje is zo 1980.
Oral-B D20513 Prof. Care 1000. Dit is een heerlijke tandenborstel. Ook te koop bij Blokker voor € 89,95.
Snelle levering tegen een gunstige prijs., maar wel jammer dat je niet meer met een acceptgiro kunt betalen zoals voorheen.
Ik heb de trizone 5000 elektrische tandenborstel hier besteld en die was, zoals beloofd, de volgende dag voor 12.00 uur aangeleverd. Ik kan deze site van harte aanbevelen. Jammer van de trizone 5000, de batterij valt tegen, maar daar kan de tandartsplein natuurlijk niets aan doen. De batterij gaat minder lang mee als verwacht en ik heb 24 uur de tandenborstel moeten opladen, voordat alle 3 batterijstreepjes waren opgeladen. En binnen twee dagen hou ik maar 1 batterijstreep over. Hebben anderen hier ook last van? We poetsen 2x per dag, 3 min./2 persoons huishouden.
Ik heb de borstel nog geen week.
De belofte dat de bestelling de volgende dag geleverd wordt kan niet worden waargemaakt.
Goed geregeld, het juiste produkt, op het juiste moment op de juiste plaats.
Mijn bestelling betrof een monddouche.
We hebben wel gelachen; veel kleiner dan verwacht.
Dit is niet zichtbaar op de website.
Voortaan maten aangeven?
groet, Ans
Geachte Heer/ Mevrouw,
Recent heb ik het product Magic 3D Deluxe gekocht. Hiermee zijn 2 3D sculpturen van een baby's hand of voet te maken. De bestelling en levering waren erg snel. De handleiding bij het product liet echter te wensen over. Bij het maken van de mal moet er volgens de handleiding het poeder met het water geschud worden in bijgeleverde beker in 20 sec. Dit levert een vloeibare substantie op waar klonten inzitten. Vervolgens wordt het voetje of handje erin gedrukt en het geheel gevuld met gips. Doordat de mal klonten bevat wordt de afdruk ook niet mooi.
De 2e poging heb ik niet volgens de handleiding gedaan omdat dit klonten in de mal opleverde. Deze keer heb ik het geheel snel met de hand doorgeroerd. Deze is geheel mislukt aangezien de substantie hard was voordat ik de hand of voet erin kon drukken.
Na wat nazoekwerk op internet lijkt het mij verstandig dat jullie de handleiding van dit product aanpassen en ipv het malpoeder en hetvwater te schudden hier mixen met een handmixer van maken. Dit zou een goed resultaat moeten opleveren. Graag zou ik gratis een nieuw pakket ontvangen aangezien de handleiding niet juist was en ik hierdoor 1 volledig en een half mislukt product had.
Mvg. Douwe de Jong
Snelle bezorging, wel los verpakt dus kan gaan schudden (ligt eraan wat erin zit), spullen zagen er goed uit (soms beetje plakkerig).
Overzichtelijke website, bestelling was op tijd.
Voor mij zijn jullie nu betrouwbaar.
Ik had zonnebrand besteld welke de volgende dag al geleverd werd. Helaas was er een flacon opgegaan en gaan lekken. Hiervoor heb ik een mail gestuurd en binnen een uur had ik reactie en werd er een nieuwe flacon verstuurd. Dus een geweldige service en oplossing voor een probleem waar ze zelf niets aan konden doen.
Zeer goede afhandeling van de order, als extra suikervrije kauwgom gekregen[lekker en leuk], is net dat extra wat je bij ander niet krijgt.
Albert Heijn, tegenwoordig ook postkantoor, heeft wat moeite om hun pakketjes op alfabet te zetten. Daarom kostte het me nogal wat moeite om de bestelling te verkrijgen, want zoiets ligt natuurlijk aan de klant volgens AH.
Maar de aflevering vanuit Tandartsplein was prima.... Geen enkel excuus van AH, terwijl zij hun dingen niet op orde hebben.
Op aanraden van de tandarts op zoek naar een Philips Sonicare tandenborstel. Via internet terecht gekomen bij het aanbod van Pleinshoppen. Zag daar de Flexcare + met extra body (kan mijn vrouw ook aan de elektrische borstel).
Zowel bestelling als (af)levering ging vlot en goed. Aanrader.