[REPLY]
Mijn eerste order besteld bij dit "bedrijf", besteld donderdag om ongeveer 10:00 uur 's- avonds. Dus het is dan voor vrijdag 18:00 uur besteld en zou dan volgens hen op zaterdag worden bezorgt, maar zaterdag kwam niets dus maar even een mailtje weg (zaterdagavond) want de shop was niet tel. bereikbaar.Kreeg een mailtje terug op maandag dat : als het er donderdag nog niet is nog even contacten met hen?????(NLpost zou problemen hebben)???? donderdag proberen te bellen, moesten een bericht inspreken wat we hebben gedaan, maar tot op heden vrijdagavond 23:45 uur nog steeds geen contact opgenomen en nog steeds geen bestelling gehad. Nou Tandartsplein.nl BEDANKT HET DUURT BIJ JULLIE WEL ERG LANG.
Bij Tandartsplein erg goedkoop reserveborsteltjes besteld voor onze Philips Sonicare tandenborstels en aangegeven (erg handig dat dit kan) dat we ze volgende week zaterdag afgeleverd zouden willen hebben, zouden we toch de hele dag thuis zijn. Vrijdags de mail gekregen dat het verstuurd was. Helaas werdt dit (brief)pakketje die zaterdag door PostNL niet afgeleverd, er werd ook niet aangebeld en ook geen briefje in de bus gedaan. Woensdag de Klantenservice gemaild en snel antwoord gehad, hebben de week daarop gewacht op het pakketje maar er kwam niet, wel steeds de klantenservice op de hoogte gehouden. Deze hebben anderhalve week na de afgesproken leverdatum de bestelling opnieuw verstuurd als pakketpost omdat duidelijk was dat het eerste pakketje zoek geraakt zou moeten zijn.
Wat schetst onze verbazing, de dag dat het nieuwe pakket verzonden wordt, levert Post NL eindelijk het briefpakketje af bij de buren... Bleek toch niet in onze postbus te passen.
Dit direct gemaild naar de klantenservice, in overleg met hun het tweede pakket retour gestuurd en de bevestiging gehad dat dit pakket door hun retour ontvangen was.
Conclusie:
Dit lag niet aan Tandartsplein, de klantenservice reageerde adequaat op het probleem veroorzaakt door PostNL, alles is netjes afgehandeld middels goede Emails.
Gisteren Oral-B-Prof Care 3000 besteld vandaag keurig ontvangen ,was zeer netjes verpakt.
Keurig op de hoogte gehouden .
Zeer voordelig daar was ik erg blij mee.
Tandartsplein mijn complimenten voor jullie, ga zo door.
De levering was niet geheel foutloos, maar wel zeer correct opgelost door een duidelijk goed werkende klantenservice.
snelle aflevering, alles correct
goede service, alleen doosjes beetje groot.
vind de site heel overzichtelijk en ook gemakkelijk te bestellen
kom je er niet uit dan is een mailtje voldoende en je wordt heel goed en snel geholpen
Zeer goede service, erg tevreden. De bestelling was per abuis foutief geleverd. Dit werd meteen meer dan verwacht opgelost, zonder verzendkosten, en ook nog een tegoedbon gekregen. Uniek! Een aanrader om hier te bestellen.
Bestelling 's middags geplaatst en de volgende ochtend al in huis! Prima website.
Via Tandartsplein een set elektrische tandenborstel (Philips Sonic) gekocht. Bij Electroworld 169,- bij MM 139,- en hier 118,-. Ideal is ook Pakjegemak, direct het pakje laten bezorgen bij een servicepunt, of in mijn geval de Appie op de hoek, via track en trace melding dat pakje (binnen 24 uur) geleverd is en afhalen maar. Heb al best wat besteld op het net, maar dit ging wel erg makkelijk!
Tandenborstel 's avonds om 17 u besteld, volgende dag om 16u geleverd. En dat voor de laagste prijs en zonder verzendkosten. Perfect dus.
was ieder bedrijf maar zo. snelle levering en producten zien er goed uit.
goud waard !!
Donderdagmiddag om 16.20 uur heb ik Lego Atlantis Expeditie Hoofdkwartier 8077 besteld en vrijdagmorgen werd het keurig bij mij thuis door TNT post afgeleverd.
Het was heel goed verpakt en jullie waren het aller goedkoopste van alle webwinkels.
Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en kan het iedereen aanraden.
E.Palmans uit Stadskanaal.
Bestelling geplaatst op 26/12 en op 6/1 nog steeds niet ontvangen ! Zou een 1ste keer verstuurd zijn geweest en terug gestuurd om "onbekende reden", is een 2de keer met TNT opgestuurd en zou vandaag geleverd moeten worden, maar nog steeds niets. Ben niet tevreden over de klantendienst, die volgens mij iets meer had kunnen doen om de levering van deze bestelling te volgen !
Al hoewel er bij 1 van de bestelde artikelen stond dat de aflevering 3 tot 4 dagen ging duren, was toch alles binnen 1 dag bezorgd, super!
Wat een snelle levering. Super netjes verpakt en toen ik belde omdat er iets ontbrak werd het gelijk in mindering gebracht op de rekening! Toppie, bestel hier zeker vaker. Goedkoper dan waar dan ook en ik hoef de deur niet uit:-)
ondanks het slechte weer toch zeer snelle levering , binnen 25 uur. het apperaat werkt echt naar wens, de oral b 3000 care werkt uitstekend, dit door het aanraden van mijn tandarts. mevr; linders cuijk
Bestelling en betaling op 30 december rond 14.00 uur en geleverd 31 december om 10.00 uur
Uitmuntend !
Snelle en controleerbare levering van een goed product tegen de laagste prijs (45 euro's).
Met kieskeurig naar een goedkoper adres gezocht: daarbij kwam alleen Wehkamp ïn de buurt met een prijs van bijna 80 euro's terwijl Dixons de prijs stelt op bijna 120 euro's (exclusief eventuele haal- of bezorgkosten)
Ik had het te horen gehad Afta-Med dat is een goede spul.
Ik had het midden in de nacht 30 apotheken gebeld door heel Nederland.
Niemand had het behalve uwplein dat ik zag via google, het was voor mijn kleine dochter van anderhalf.
Ik sliep niet in die nacht en ging voor negen voor de deur bij uwplein staan.
De situatie heb ik verteld en kon niet wachten, gelukkig waren de personelen van uwplein zo aardig en vriendelijk dat ze me het gaven via mijn ordenummer.
Ik dank de personeel van uwplein die mij hebben geholpen 1 week geleden en Afta-Med zal ik altijd van uwplein gaan bestellen.
Het heeft perfect geholpen binnen paar dagen.
Dankjewel Uwplein,Dankjewel Afta-Med.
Hondenvoer besteld, was een beetje benauwd of het er nog voor de feestdagen zou zijn. Ja dus, geweldig! Ik kom hier zeker terug.
Op 23 december 2 elektrische tandenborstels besteld. Ondanks de drukte rond Kerst en de gladde wegen de borstels de volgende dag de 24 dus voor de Kerst ontvangen. Grote klasse voor deze service. Ook prijs viel erg mee.
Gemakkelijk shoppen op alle pleinen, outletplein is echt heel goedkoop. Pakketje was de volgende dag in huis.
Gisteren heb ik even over 17 uur een elektrische tandenborstel besteld bij Tandartsplein. Precies de volgende dag werd ie al bezorgd!
Mensen van Tandartsplein bedankt voor de goede en snelle service!
Had bij mijn bestelling een foutje gemaakt, klantendienst gebeld, foutje hersteld. Vriendelijke mevrouw. Na een kwartiertje ben ik teruggebeld om 't mij "persoonlijk" te vertellen. Helemaal ok!! En ondanks de sneeuw het pakketje de dag na bestellen ontvangen!!!! Zal vast en zeker vaker bestellen...
Ik heb mijn product op maandag besteld en zou volgens de site de volgende dag bezorgd worden, pas na een email aan de klantenservice kreeg ik het antwoord dat mijn bestelling niet voorradig was en de volgende dag (woensdag) bezorgd zou worden. Echter de volgende dag nog steeds niet. Het is nu donderdagmiddag en heb na een klacht via de mail een track en tracebericht gekregen. Nu hoop ik dat het morgen bezorgd wordt. De communicatie is bijzonder slecht te noemen, want er is geen communicatie over de status van de bestellingen. Dit valt mij zeer tegen, het is toch een kleine moeite om een klant even op de hoogte te stellen als het iets langer duurt voordat iets geleverd wordt.
Door een leveringsvertraging van onze leverancier is het product te laat binnen gekomen.Helaas is hierdoor uw bestelling donderdag niet aangekomen.
Donderdag is uw bestelling wel verstuurd en zoals wij kunnen zien vrijdag goed afgeleverd.
Wij zullen in de toekomst onze klanten hier goed over informeren.
Supersnel, zeker voor herhaling vatbaar :)
Perfekt! Gisteren om 3 uur besteld, vanochtend om 11 uur in huis!
De prijs van het product was veel lager dan in de winkel. Rond 15.00u besteld, de volgende dag in huis, perfect! Zo hoort een webwinkel te zijn.
Bestelling werd de volgende dag al geleverd met een link naar Track & Trace van TNT-post, makkelijk om de zending te volgen. Een mail dat de bestelling verstuurd was ging vooraf. Ben heel tevreden!
Vrijdag rond het middaguur besteld, direct een mailtje om 3 uur dat het op de post gedaan was en zaterdag eind van de middag bezorgd. Zelfs als verwende internetbesteller is dit reuze snel, fijn!
S'middags besteld en volgende ochten al in huis...
22-11-2010 een elektrische Oral-B Triumph 5000 besteld 23-11-2010 volgens afspraak geleverd . Helaas niet compleet (miste een opzetstukje en de tongreiniger) 24-11-2010 telefonische mededeling gedaan van de ontbrekende delen Heden 26-11-2010 geheel gratis het ontbrekende set en voor het al het ongemak een kadobon ter waarde van € 5.00
DAT IS PAS SERVICE
In februari o.a. een Alecto babyfoon gekocht. Deze was snel geleverd, alles prima tot dusver.
Een aantal weken geleden werkte de babyfoon echter niet meer goed. Na een mailtje hierover kreeg ik binnen een dag reactie, inclusief digitale factuur.
De babyfoon opgestuurd en na een week weer teruggekregen, hij werkt weer volledig naar behoren.
Super tevreden over deze uitstekende service dus!
Zeer snelle levering, top producten, lage prijs, gratis verzenden, kortom SUPER !
Wat een supersnelle service. Op vrijdagavond besteld en op zaterdagmiddag de tandenborstel in huis.
Fijn dat er meteen een mail kwam met een track and trace url. Wij konden er dus rekening mee houden.
Graag deel ik mijn tevredenheid:
Gister om 17:45 een tandenborstel besteld en vannochtend om 09:00 geleverd gekregen! Super. Helaas bleek wel een verkeerde type geleverd te zijn, maar de juiste type mag ik morgen ontvangen. Krijg er ook een sticker bij waarmee ik de huidige tandenborstel gratis retour kan zenden.
Super, ben dik tevreden.
Hoe bedenk je het, hondenvoer bestellen via internet ?? Nou ik ben verkocht, woensdagochtend besteld, donderdagochtend al in huis !! nog goedkoper dan in de dierenwinkel en ik hoef er niet voor te rijden en niet mee te sjouwen !! En mijn zoon, die heeft een megadoos om mee te spelen !! need i say more ??
Mijn bestelling was niet op voorraad, en werd daarom een dag later geleverd. Omdat ik zonder kattenvoer zat had ik even een mail gestuurd wanneer het geleverd zou worden. Toen mailden ze supersnel terug dat het dus een dag later zou worden. Geen probleem, maar heel fijn dat ik zo snel een reactie kreeg. Een dag later werd het alsnog bezorgd. Ook heel prettig dat je een T&T nummer krijgt waarmee je je bestelling kan volgen. En de prijs is top, op mijn zak kattenvoer van 7,5 kilo heb ik aardig wat geld bespaard t.o.v. losse zakken van 1,5 kilo in de winkel kopen. Volgende keer ga ik hier weer bestellen.