[REPLY]
Købte for et års tid siden en udendørs 3G antenne her, og har netop opgraderet min router og udbyder til 4G. Jeg havde problemer med at få Telia's Huawei E5172 til at skifte til ekstern antenne og henvendte mig til bedresignal.dk - fik straks et brugbart svar, og blev senere ringet op af dem da de lige ville fortælle at de nu selv havde testet min antenne type med den pågældende router og havde konstateret det samme som jeg - men at de også havde testet en anden antenne som virkede fint. Jeg har i mellemtiden bedt Telia om at sende mig deres gamle model Huawei B593 og den venlige herre fra bedresignal.dk forklarede mig hvordan jeg skal sætte denne router op til at fungere med min antenne på Telia's net. Det kalder jeg super go' kundeservice, og handler bestemt der igen når jeg får brug for det.
Mobil-etuiet var skrøbeligt.
Skærm-cover'et var grimt - ville ikke klæbe pænt.
Varerne jeg bestilte var helt perfekte, men leveringstiden var lidt langsom ift konkurrenterne. Jeg ville dog bruge dem igen, da de kan levere nulhulsbeslag når jeg skifter bil.
Der kan du roligt købe ind. Det kører, som det skal.
Jeg fik den vare jeg havde bestilt og den levede op til forventninger. Jeg kan godt anbefale den oline butik, selvom den ikke har e mærket
Selve transaktionen var perfekt, der ville ikke have været et øje tørt inde hos Forbrugerstyrelsen: Der blev sendt en ordremodtagelse lige efter bestillingen; pengene blev først trukket da produktet var sendt; man kunne følge med dens rejse med PostDK via et "kollinummer", og endelig var den solidt pakket.
Jeg har dog trukket én stjerne fra for følgende:
1) Såfremt man vælger at sende bestillingen med brevpost (ikke pakke), kan man ikke læse nogen steder i deres handelsbetingelser, hvem der har ansvaret for indholdet frem til min dør / Døgnpost. Da jeg modtog mailen med overskriften "din pakke er hermed overdraget til Post Danmark", gør de sig så juridisk uansvarlig, hvis pakken bliver stjålet undervejs?
2) Der var ikke billeder af produktet fra alle sider. Det viste sig, at den valgte mobil-taske ikke havde hul til mobilkameraet på bagsiden. En variant (fra samme fabrikant) af tasken havde det, så da jeg ikke kunne finde et billede af bagsiden, formodede jeg, at den valgte taske også havde - men ak nej.
EDIT: Jeg modtog et opkald fra Tele-Online for at gøre opmærksom på, at punkt (2) ikke passer. Tilsyneladende har jeg overset billederne, for der er også billeder af bagsiden, hvilket jeg da også kan se nu. :-)
Varen blev leveret hurtigere end lovet og kunne følges fra bestilling til levering. Varen var i orden og prisen fair.
Flere gange god rådgivning pr. telefon og mail, også selv om det tog tid og handelspotentialet var lille.
Jeg var derfor ikke i tvivl om, hvor jeg ville handle tilbehør i god kvalitet til min HTC ONE.
Ikke så meget pjat med dem, det virker som det skal.
Varen var ikke på lager, men kom som lovet 5 uger efter.
Alt forløb bare perfekt både betaling og levering.
Varen blev leveret så hurtigt det var muligt, og ingen dikkedarer.
Det har været billige varer. En hjemmeside som er overskuelig, men med et stort udvalg af varer. Levering og ekspedition af min ordre kunne vis ikke gøres mere effektiv. Fuldt ud tilfreds med varen.
Perfekt og hurtig levering, og varen var præcist som lovet og beskrevet.
Det eneste minus er, at det selvfølgelig gik galt med Post Danmark, og deres levering til min Døgnboks. Det kunne de ikke finde ud af, så jeg fik pakken en dag forsinket.
Endelig et internetfirma du kan ringe til og få en dansktalende medarbejdere i røret, der faktisk var så venlig at fortælle mig hvilke vare jeg skulle holde mig fra. Samtidig fik god sparring til hvilke mobilløsninger vores firma har brug for i fremtiden.
Bestilte varen og fik svar om at den var i restordre og at der måtte forventes 1-2 ugers leveringstid. 3 dage efter lå pakken på mit skrivebord. Sådan :-)
Bestilte et cover til telefonen, som ifølge hjemmesiden ikke var på lager, men alligevel var det at hente på posthuset dagen efter.
Billigt, men rigtig god kvalitet.
Vil helt bestemt handle her igen
god hjemmeside og fandt det vi skulle bruge til en rigtig god pris
Den leveringstid der blev lovet blev ikke overholdt ... Ny leveringsdato blev ej heller overholdt ... TIl sidst blev der blot meddelt at man ikke vidst hvornår man kunne levere ... Blev leveret med små 4 ugers forsinkelse (dvs 5 uger i stedet for 1) ...
De skal dog have ros for at holde korrespondancen kørernde og ikke (som mange andre) bare lade som ingenting :o)
Nåede knapt at sende mailen afsted før kundeservice ringede mig op og gav mig svar på de ting jeg havde brug for at vide, har handlet der tidligere også med samme gode oplevelse.
Jeg bestilte et gult cover til min Nokia Lumia 920 (gul) hos Tele-Online.dk, da de var én af de få, der havde dem på lager, og dagen efter fik jeg ordrebekræftelse og senere på dagen, info om, at varen er afsendt.
At så Post Danmark ikke kan finde ud af, hvor mit "droppoint" er, blev varen sendt ud til et forkert poststed (5 km fra Randers), men det er ikke Tele-Online.dk's skyld, fandt jeg ud af, da jeg klagede til dem.
Men jeg fik varen og alt ok :-)
Ikke sidste gang jeg har handlet der.
Jeg var formentlig selv skyld i en fejlagtig bestilling. Varen blev ombyttet og den rigtige vare blev leveret uden yderligere betaling.
hej jeg bewstilte en hjemmelader d. 20.03..13 fik brev dagen efter at pakken var afsendt dagen efter og jeg hentede pakke d. 22.03.13
derfor skal de havd 5 stjerner og det var huetig,jeg kan rolig anbefalee andre at handle med dem
Bent Jensen
Jeg har kun godt at sige. Ringede til firmaet da jeg havde brug for at vide om det jeg var ved at bestille var det rigtige. Meget venlig betjening og jeg fik tilsendt det jeg havde bestilt dagen efter. Derudover var varen også en del billigere end jeg kunne købe den til andre steder.
altså pengene er trukket men varen er ikke kommet.. så det er virkelig en skidt handel
De virker meget interesseret i at levere en god oplevelse og gjorde det også.
Levering dagen efter.
Varen leveret hurtigt og i fin stand. Kan anbefales
HP iPAQ 614 batteri
Firmaet fint til ug det Danske posrvæsen til karakteren slet, det tog 5 dage med svinke ærinder før det var fremme trodt tydelig adr.
Jeg bestilte onsdag eftermiddag og torsdag morgen fik jeg min vare. Dejlig hurtig ekspedition.
Jeg var meget tilfreds med KlingTechs leverancer og information. Flot!
Jeg er derimod i kke tilfreds med holdbarheden af Garmins opladersystem (Nüvi 770) til bilen idet forbindelsen til soklen gik i stykker, og heller ikke tilfreds med at Garmin ikke leverer soklen til at holde selve GPSen separat, Man skal købe sugekop holder med sokkel, og sugekop holderen har jeg i forvejen.
Navigationsfunktionen har derimod været virkelig god.