We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

TelecomTelecom.nl Beoordelingen

TelecomTelecom.nl Logo
Klanten zeggen: »Eerlijke winkel die zijn belofte nakomt!« »Super goed verzorgd« »Zeer snel en goeie afhandeling!!!« 2023
Uitstekend
9.2 van 10

2.023 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (2.023)

Ben zeer tevreden.

Gwenst artikel was goedkoper dan bij concurrenten en levering gebeurde zoals beschreven.

Featured review of TelecomTelecom.nl

• A.K
  • A.K
  • 23 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Eerlijke winkel die zijn belofte nakomt!

De display in de Nokia 6300 van een familielid was gebarsten en dus aan vervanging toe. Eerst bij GSMdisplay.com terechtgekomen. De als "origineel" verkochte display á €19,50 bij hun bleek helaas van zéér slechte kwaliteit, de inkijkhoek was heel belabberd en ook de kleur vervaagde heel erg bij de minste kanteling, ook een tweede die ze opstuurden was net zo slecht, het leken wel afgekeurde display's met ernstige productiefouten (na het retourneren hebben ze het gehele aankoopbedrag wel netjes teruggestort).

Dus ben ik verder gaan zoeken en uiteindelijk, mede door de positieve reviews, bij TelecomTelecom.nl uitgekomen. Via telefonisch contact kreeg ik de garantie dat hun display's wél echt origineel en goed zijn.

Na bestelling en betaling á €36- via iDEAL (goedkoop is duurkoop?) werd het binnen 1 uur al verzonden, de volgende dag had ik het in mijn brievenbus. De display én de folie die erop zit zien er wél anders uit dan in de foto op hun website (zie onderstaande foto), ik had dus mijn twijfels na de slechte ervaring bij de vorige winkel. Maar na montage blijkt het ook echt een origineel exemplaar te zijn met goed beeld! :-)

Met de after-sales bij hun heb ik nog geen ervaring...

A.K vond deze beoordeling nuttig

• Arco

Super goed verzorgd

Vanaf de bestelling tot aan de aflevering helemaal goed. Zeker een aanrader.

• Bianca

Goed

Goede en snelle service.

TelecomTelecom.nl

Zeer snel en goeie afhandeling!!!

Dit is een aan te raden webwinkel.

• Berry

perfect

Snelle levering, prima site.

Perfect

Ga zo door met jullie verkoop site ik ben zeer tevreden met de aankopen die ik heb gedaan profictaat

• Fennema
  • Geverifieerde koper

Maandag besteld, dinsdag in huis! Perfect!

Ik heb maandag morgen een 32GB micro SD geheugenkaartje bij TelecomTelecom besteld. Binnen 2 uur had ik per mail bericht dat de bestelling klaar stond en nog een uur later dat die ter verzending aangeboden was. En inderdaad: de volgende dag werd het geheugenkaartje thuisbezorgd. TelecomTelecom maakt zondermeer waar wat men belooft! Niets dan lof.

• Steef
  • Geverifieerde koper

snelle en goede levering tegen lage prijs

tijdens onze zoektocht voor een nieuwe huistelefoon uitgekomen op jullie site. Goed product voor een goede prijs. Levering was erg snel binnen 3 dagen na betaling in huis.

Prima service!!

Snelle levering en prima product! Een dikke plus voor dit bedrijf +++

• Renee

Prima service.

Prijs-kwaliteit verhouding is bovengemiddeld en de verzending verliep vlekkeloos.

TelecomTelecom.nl

Juiste en tijdige levering van het bestelde product tegen de opgegeven kosten.

Levering betrof een accu voor een Nokia mobiele telefoon. Deze leverancier geselecteerd op basis van de concurrerende prijsstelling. Kwaliteit moet blijken na verloop van tijd, na enkele keren ontladen/laden. Prima informatie over de status van de orderafhandeling.

Zeer goede after sales.

Levering en ook omruiling na klacht zonder problemen.

• Bembem

Perfect

Prima gegaan. Besteld en een dag later al in huis. Netjes verpakt.

TelecomTelecom.nl

geweldig bedrijf met snel nieuwe producten

Ik heb een case besteld en een mobile houder voor mijn nieuwe telefoon HTC X One
En ze waren de eerste met de juiste producten

Vlotte en accurate levering

Prima webshop. Heeft op voorraad want een ander niet heeft.

• AvR
  • 4 Beoordelingen

I'll be back!

zeer duidelijke producten, eerlijke prijzen en zeer snelle levering. ruime keuze.

Super ;-))

Heel snelle service. U maakt ons erg blij.!!

Super bedankt.

• Bert
  • Hilversum, NL
  • Geverifieerde koper

top, top, top. Je krijgt wat je bestelt en snel.

Niet de eerste keer dat ik hier iets bestel. Ze doen wat ze beloven.

zeer snel en accuraat

order snel uitgeleverd en van elke stap in het proces een mailtje gehad

• Kim

Prima!

Bestellingen steeds allemaal vlot verlopen.

• Piet
  • Geverifieerde koper

Het duurt lang voor je spullen bezorgd zikn

Redelijk slecht

• Ries
  • Geverifieerde koper

Goede en overzichtelijke bestelling en levering

Alles ging goed alleen was de bestelling maandag geplaatst (half 2) en verstuurd volgens de site. Toch kwam het woensdag pas aan. Dat vond ik jammer, het kan ook aan de post gelegen hebben. Verder uitstekende behandeling!

• Anneke

Prima!

Prima service! Jammer dat Post niet meer dagelijks bezorgt!

• Pappio
  • Geverifieerde koper

Prima bedrijf waarbij de service hoog in het vaandel staat

Goede produkten voor een redelijke prijs en een goede service

• a.weel

is goed verlopen

de bestelling is goed verlopen

goed en snel

Alles goed en snel in goede staat ontvangen

• HH
  • Geverifieerde koper

Alles heel snel en goed geregeld

eerste bestelling.
Ervaring: prima

TelecomTelecom.nl

julie waar en goed . Pos was niet korekt.

julie een10 . maar de pos ee1

goed en snel

binnen 1 dag geleverd, zelfs op zaterdag

• Pieter

Lekker snel!

Behoorlijk snelle levering, heb een accu besteld, 2 dagen na bestelling binnen (ivm Hemelvaart). Zeker niet duur.

Goede services

wij zijn tevreden over het product (9)

Prima,goede service.

Zeer goed, bestel zeker nog eens

• J.W.
  • Geverifieerde koper

TelecomTelecom is de bom!

In plaats van een nieuwe telefoon te kopen heb ik even op internet gezocht of het nog rendabel was om een nieuwe accu aan te schaffen. (dit was namelijk het grootste euvel) Al vrij snel kwam ik uit bij TelecomTelecom, de beste prijs en een snelle levering in goede verpakking. Mijn telefoon kan er nu weer een tijdje tegenaan, TelecomTelecom bedankt!

• Djeu

Geweldig

mooie verpakking en mooi op tijd

geweldig!

De vooraankondiging was op zich al geweldig en je kon aangeven of het je uitkwam. De levertijd was bij mij vanaf 13.30 tot 15.30 uur op een zaterdag. Precies 13.30 werd het pakketje geleverd! Goed ingepakt tot aan de deur. Wat betreft bij mijn flat nogal lastig te vinden.
Chapeau!!!!!!!!!!!!!!!!

• Linda

goede service

ondanks dat ik een verkeerde postcode had opgegeven kreeg ik mijn bestelling binnen 4 werkdagen thuis.
ook op de mail werd snel gereageerd.

Prima

Snelle service. Helaas had ik na 1 dag al een ongelukje met mijn leren hoesje. Jullie klantenservice gemaild en al dezelfde dag een reactie. Helaas konden jullie niets voor mij betekenen.

snel

erg handig internet en goedkoper

dik te vreden

Snelle afhandeling en zag er goed uit.
Ben zeer tevreden.

Bedankt.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten