We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (426)

VIRKER IKKE !

købet af taletid blev afviklet normalt, som før

men alligevel får jeg at vide at der ikke er taletid og jeg blev afbrudt midt i min samtale.
og jeg skal ringe i morgen for at få det rettet.
det er ikke tilfredsstilende, når jeg har en vigitg samtale NU

Antwoord van TeleNordic Communication

Hej Renate,

Som der står flere steder på vores hjemmeside, bl.a. her; http://www.telenordic.dk/default.asp?Action=Details&Item=499, så kan man ikke lave straks optankninger når der indtastes nye mailadresser som ikke er godkendt i vores system. Men fortvivl ikke for du kan sagtens tanke op og ringe straks efter.
Det forklares derfor at du i stedet skal indtaste din tidligere benyttede mailadresse og derved vil din taletidsoptankning gennemføres straks med onlinebetalingen og du kan ringe med det samme. Vi godkender herefter manuelt den nye mailadresse til fremtidige optankninger. Den først gennemførte optankning kan vi bare annullere, så du ikke har 2 indbetalinger :o)

Jeg håber, at dette hjælper dig fremover og eftersom du har brugt vores telekort i lang tid, så håber jeg at du vil revidere din samlede opfattelse af vores telekort for udlandstelefoni og service og ikke for en enkelt hændelse.

Dannie

TeleNordic

Beoordeling door bevestigde koper

et nødvendigt kot når børn er i udlandet

Smart Travel -taletidskort.
Nemt at bruge
Husker ens kode
Nem at tanke op
Tak for et godt produkt

Good experience

Perfect sound during the whole conversation.

Fungerer rigtig godt

Det er så godt for vor familie som rejeser over hele verden

Enkelt og billigt.

Hold kontakt med dine venner til en god pris.

Billigt telefoni til udlandet,

enkelt at betjene, virker altid, nem at tanke op

fungerer bare

Jeg bruger mine telekort flere gange om ugen, og har gjort det i mange år, da jeg har en datter i udlandet. De par gange, der har været knas med forbindelsen og jeg har anmeldt det, har firmaet taget det op i en venlig kommunikation og søgt at løse problemet.

Nemt.

Fungere fint og hvis der er problemer fixes de som regel hurtigt.

Super nemt

Det er en rigtig bliilg løsning for telefoni til Israel og forbindelsen er rigtig god uden Ekko og forsinkelser som jeg har prøvet med andre talekort. Så det kan virkelig anbefales.

Beoordeling door bevestigde koper

have had telenordic along time many years couldnt do with out it and a very good price

hello jean how are you to dag its a long time you have been in hospital hope you soon come home your old pal carol

Top god service

Serviceminded, glad og effektiv hjælp blev ydet. Intet at klage over

ingen genkendelse af den pinkode jeg netop havde betalt 100 kr på

til trods for at jeg har 138 kr på min konto kan jeg ikke komme igennem

Antwoord van TeleNordic Communication

Hej kunde75753093,

Du er altid velkommen til at kontakte os i kundeservice på mail eller pr. telefon, så vi kan løse en given problemstilling eller besvare spørgsmål.

Hvis din saldo på telekortet går i 0 (nul), så "tabes" genkendelsen af pinkoden. Dette kan let undgås, ved at tanke op online inden saldoen nærmer sig nul kroner. Alternativt, skal du blot aktivere genkendelsen igen, ved at ringe op fra det telefonnummer som du vil have genkendelsen på og når du bliver bedt om at taste telefonnummeret til udlandet, så taster du *1 og lægger på. Herefter vil alle fremtidige opkald genkendes når du ringer fra det tilmeldte telefonnummer. Jeg har også kigget på din samtaleoversigt på telekort mht. dit opkald den 14/4 og det skal være reroutet og klar til Ghana igen, ellers kontakt kundeservice@telenordic.dk eller tlf. 69902100.

Dannie

TeleNordic Support

Beoordeling door bevestigde koper

Dårligt produkt og ingen kundeservice.

Jeg har købt et Latino Smart Call, som jeg har anvendt til at ringe til Latinamerika. I starten blev forbindelsen hele tiden afbrudt efter få minutter, således at kreditten på mit kort blev brugt meget hurtigere end hvis det havde været en sammenhængende samtale. Der er nu 22 minutter tilbage til at at tale for, men jeg kan ikke få forbindelse med det nummer jeg ringer til. Jeg har har gjort kundeservice opmærksom på problemerne, min de har ikke en gang gidet svare på min henvendelse. Så min konklusion er at produktet er dårligt og kundeservice er ikke eksisterende.

ok betjening

efter problemer, med optankning, blev jeg straks ringet op af en medarbejder, der ordnede problemet omgående, hvilket jeg syntes var super godt. tusind tak

Meget hjælpsommedarbejder

Medarbejderen hos Tele Nordic, selv om jeg manglede både pinkode med mere

excellent service

I can recommend telenordic / good service and inexpensive

Perfekt service

Brug af hjemmeside er uproblematisk og telefonisk rådgivning var perfekt

Beoordeling door bevestigde koper

Det' nemt, hurtigt og det fungere.

Man skal trykke mange nummre. men det' dejlig billigt. Opkaldene figurere slet ikke på telefon regningen.

Beoordeling door bevestigde koper

rigtigt super godt og provessional!

du få 5 sterne.
jeg har haft super godt samtale i telefonen.
mange tak
hilsen Ute Woeste

Beoordeling door bevestigde koper

havde lidt start besvær men fik fin hjælp over telefonen

har lige prøvet at ringe til Bangkok det gik rigtig godt,så det vil jeg klart anbefale til mine venner

Super godt produkt.

Jeg har brugt Smart Travel i mange år og er glad for det, fordi det er en rimelig pris og det fungerer hver gang. Dog en gang imellem er forbindelsen lidt dårlig.

Beoordeling door bevestigde koper

Effektiv og billig måde at ringe til udlandet

Nemt, billigt og god service når det brænder.

Ingen kvitering

Kan ikke se om min betaling er gået igennem, der var ingen kvitering

meget overskuelig

Nem at finde rundt i, når man ikke er så skarp i computer teknik.
Er allerede taget i brug, og det virker perfekt. Tak for det.

Super proffessionelt.

Bruger talekort til udlandet og har altid brugt telenordic.Nemt at tanke op på nettet og fungerer altid.Kan anbefales.

Beoordeling door bevestigde koper

City telekort er smart og godt

Jeg er norsk og bruger det dagligt, en billig løsning for mig.

Beoordeling door bevestigde koper

telenordic er super til udenlands samtaler fra ens bestående fastnet !!!!

absolut anbefalings værdigt -har haft det i mange år - især super til udenlands rejser og vil ringe hjem til Danmark.

1 -2-3 og du kan ringe til kæresten i udlandet

1-2-3. Hurtigt og nemt at få tale tid ,og ringe til udlandet max 5. min.det er godt når man savner en. Derude.

Stjerneservice

Jeg har netop bestilt IP-telefoni med flytning af mit fastnet nummer og jeg fik en helt suveræn service og blev hjulpet hele vejen igennem. Jeg kan på det varmeste anbefale TeleNordic hvis du virkelig vil have service!

god info

god hjemmeside, men jeg har endnu ikke prøvet at ringe med kortet

En god løsning.

Billigt ,let og godt.

Fejl hurtigt korrigeret

Opkald fra Telenordic få timer efter den dårlige anmeldelse. Hjælp blev ydet og fejlen rettet. Tak

• 3 Beoordelingen

Perfekt

Ingen problemer

Ingen problemer

Hvis det var billigere, gør det ikke noget.

TeleNordic Communication

Fungerere generelt meget godt og er det eneste kort jeg køber

Global Passport -det virker godt priserne er gode , forbindelsen er god jeg har ikke brug for at prøve andre selskaber

God.

God og hurtigt.

hurtig optankning

Jeg synes det er dejligt nemt at kunne bruge dette produkt til at tale med vore venner og familie i udlandet

Beoordeling door bevestigde koper

Venlig kunderådgiver trods altid fejl ved optankning

Da jeg altid har fejl ved optankningen var det dejligt at der var en rigtig enlig kunderådgiver som i løbet af 10 min efter min mailhenvendelse ringede mig op. Det viser sig der åbenbart er en teknisk fejl i mit tilfælde, der gør at min konto ikke straks opdateres, Fik lige et par gode råd med i farten. Kontoen blev opdateret manuelt - ( det tekniske er der så en anden der må tage sig af )

Håber så det er løst til næste gang, å jeg ikke behøber at være ultilfreds igen