We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Telfort Beoordelingen

Telfort Logo
Klanten zeggen: »Slechte behandeling door klantenservice« »Niet klantvriendelijk« »noah« 122
Middelmatig
6.1 van 10

122 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (122)

Slechte behandeling door klantenservice

Er is een heleboel misgegaan bij het verlengen van mijn abonnement. Toen ik naar de klantenservice belde werd ik te woord gestaan door een heel irritant mens. Die me als een klein kind behandelde. Ik ben er niets mee opgeschoten. Het gratis nummer kun je niet bellen dat is alleen als je klant wilt worden. Zodra je klant bent (al 4 jaar!!!) dan doen ze dat niet meer en kun je 10 cent per minuut gaan betalen.

De kwaliteit van Telfort is goed als het eenmaal werkt. Maar verander of verleng niet want dan gaat het fout (en niet 1 keer). Erg jammer...

Featured review of Telfort

Klantenservice

Bij sim-only is je abonnement goedkoop en je krijgt vaak ook nog extra korting over de abonnementskosten. Dit is erg prettig wanneer het, net als bij mij, een abonnement is voor je kind. Enige nadeel bij Telfort vind ik dat je, in tegenstelling tot meeste andere providers, als klant met je mobiel ook moet betalen voor het bellen met de klantenservice en daar wordt dan €0,10 p.m. + de kosten voor de mobiele telefoon voor berekend. Gelukkig hoeft dit niet vaak.

Niet klantvriendelijk

Reacties duren lang en zijn vaak niet de reactie op de vraag die is gesteld.

noah

noah van holderbeke

Wat?

Na een paar dagen geen bereik meer voor internet. Bleek te liggen aan Telfort die na een paar dagen het IP adres veranderd, ze verwachten dat je, je telefoon wel eens uit zet.
Geen succes..... Echt niet.... Zit nu bij een andere provider.

Telfort

Voor een telecombedrijf wel ok...

Toen ik voor het eerst een abonnement afsloot voor mijn telefoon had ik het voorgevoel dat ik sowieso wel tegen dingen zou lopen die ik vervelend zou vinden en zo ook bij telfort. Soms had ik rekeningen waar ik mijn vraagtekens bij zette, maar telfort gaf hier pas duidelijkheid over wanneer het is betaald... en die duidelijkheid was dan ook nog maar smoesjesachtig verpakt. Ach ja... Ik kan in ieder geval bellen.

perfekt

echt perfekt het aanbod

• Teej
  • d37me98p, NL
  • 2 Beoordelingen

Mobiel abonnement loopt al jaren.

Timmert aan de weg, doch voorzichtig.

• leon
  • rotterdam, NL
  • 10 Beoordelingen

lekker bellen met telfort

100%zuinig bellen

goed

geen klachten

goed,duidelijk en niet duur

een app om te kijken hoeveel bel minuten je nog hebt en hoeveel mb je verbruikt hebt is echt heel makkelijk.en blijf je klant krijg je korting dat is bij andere wel anders

Snel en stabiel

Snel stabiel internet en goedkoop , films downloaden duurt ongeveer 1 a 2 uurtjes , en ik kan ook goed online gamen .
Zit hier al een paar jaar en maar 2 keer een paar uurtjes zonder internet gezeten . Fijne helpdesk (vooral de dames) .

Traag

Trage site en ligt er vaak uit. Ook niet heel up-to-date en vaak geen scherpe aanbiedingen..

irritant

Ik wordt helemaal gek van die irritante reklame, kan die niet van de buis, ik snap wel dat reklame maken moet, maar doe eens wat leuks en niet zo irritant

Telfort

Goede lever service, uitstekende uitleg

Prima uitleg gehad in de winkel en op de site. Snelle levering. Echt een goed merk aan het worden!

Telfort

heb steeds minder bereik in huis

In het begin was ik erg tevreden over telfort en had altijd goed bereik,wat ik met andere niet had.Maar helaas is het de laatste tijd zo dat ik vaak geen goed bereik heb,zodat mensen direct de voicemail krijgen,wat bij mij in de telefoon weer niet weergeeft.
Maar goed toch blijft ondanks deze klacht telfort toch de beste keus voor mij.

Telfort

Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Prima service.

Ik heb al jaren een abonnement bij Telfort.
Dit bevalt mij uitstekend. Heel goede verbinding, nooit storing op de lijn.
Vriendelijke klantenservice.A
Altijd en overal bereikbaar, ook in het Buitenland.

Altijd goed

Altijd de goedkoopste, goede service. goed bereik. 1x na 10 jaar netwerkproblemen, opgelost met een kort telefoontje.

goeie service

geduldige uitleg na aantal keren en veranderingen in bestelling TOP

Niet erg attent

Ik heb een sim only abonnement en toen het afliep vroeg telfort mij vrijblijvend als ik bij ze bleef dat het abonnement hetzelfde bedrag zou blijven, 7,95 per maand, maar een jaar was het abonnement plotseling 17 euro per maand, zonder mij hiervan op de hoogte te stellen, terwijl er acties liepen. nou ik heb natuurlijk een goedkoper abonnement genomen, maar net zoals ze me een smsje stuurden met het verzoek door te gaan met mijn abonnement had ik het fijn gevonden als ze ook een smsje hadden gestuurd dat mijn abonnement verhoogd was.

Telfort

no nonsens snel voor de zakelijke gebruiker die een goede prijs kwaliteit verhouding wil ideaal

goede zakelijke klanten service die goed en snel te berijken is en sales managers die met je mee denken ivm evt nieuw abo.

telfort

bijna nooit problemen

Slechte service

Onze verbindingsproblemen zijn niet opgelost. We zijn uiteindelijk overgestapt.

• mari
  • eindhoven, NL
  • 1 Beoordeling

Telfort niet voor studenten die mogelijk een stage in het buitenland plannen

Telfort heeft geen enkele regeling wanneer je midden in je abonnementsperiode een buitnlandstage doet. Hirdoor is tELFORT EEN ABSOLUTE AFRADER.

Mijn profider

Duidelijke maar soms zeer trage site. Als je goed en snel geholpen wilt worden kan je beter naar een shop van hen gaan

Goedkoop en toch klantvriendelijk

Uitgerekend op het moment dat mijn bundel afliep moest ik - in verband met bijzondere persoonlijke omstandigheden - meer bellen dan normaal, met als gevolg dat vrijwel al mijn belminuten buiten de bundel vielen. Nadat ik de klantenservice hiervan op de hoogte had gesteld is er binnen enkele dagen een passende oplossing aangedragen, waarvoor hulde. Een dergelijke service zie je niet vaak bij goedkope aanbieders.

Veel gezeur

Veel gezeur met telfort gehad.
Konden ze een betaling niet vinden, dus heb uiteindelijk 2 x 280 euro overgemaakt omdat ik anders een incasso achter me aan kreeg.
Het heeft me 8 maanden gekost om het bedrag weer terug te krijgen!

Telfort

Prijs en dekking super, klantenservice wat minder

Kort maar krachtig, inmiddels al jaren bij deze aanbieder.
telkens verreweg beste prijs icm het geweldige KPN netwerk.
Mijn ervaring is wel dat de klantenservice niet optimaal is maar ach gelukkig hebben we die pas 2 keer nodig gehad.

best

alleen mijn email, verder niets.

Goedkoop

Heb telfort gekozen omdat deze het goedkoopste was. Snel internet en goede tariefen.

Teleurstellend

Telfort internet plus gehad, tot 20MB....juist...tot 20MB. Echter de werkelijke snelheid waarmee ik kon downloaden lag op 12MB, en dus bijna 50% minder. Dat vond ik erg teleurstellend, ook omdat ik veel dingen kijk via streams. Voor mij dus nooit geen ADSL lijn meer. Ik ben terug gegaan naar mijn oude provider Ziggo, via de kabel dus. Het Ziggo 2 pakket genomen wat 5 euro p/m duurder is dan het Telfort internet plus abonnement, maar ik heb nu een constante snelheid van 28MB.

• JJ
  • 2 Beoordelingen

Alle niet gebruikte minuten vervallen

Via GSM-web heb ik al enkele jaren een SIM-only 300 abonnement bij Telfort. Elke jaar krijg ik een mail of ik mijn abonnement wil 'verlengen' en zo heb ik enige malen verlengd. De resterende belminuten per maand werden meegenomen naar de volgende maand, met een maximum van 300 resterende belminuten. In juli 2011 heb ik mijn abonnement weer 'verlengd'. Aangezien mijn persoonlijke omstandigheden veranderd zijn, waardoor ik minder met mijn mobiel bel, verwachtte ik dat ik telkens veel restminuten mee zou nemen naar de volgende maand. Op mijn rekening bleek daar echter helemaal geen sprake van te zijn. Navraag bij Telfort leverde op dat de voorwaarden waren veranderd en dat nu alle restminuten vervielen. Ik had dat maar in de veranderende voorwaarden moeten nalezen! Bij een 'verlenging' verwacht ik niet dat de voorwaarden zonder verdere aankondiging zo veranderd worden. Voor mij voortaan geen Telfort meer. Ik raad iedereen aan om bedacht te zijn op het stiekem aanpassen van de voorwaarden.
Waardeloos Telfort, bah!

Oplichters!!

Verschrikkelijk slecht, rekeningen kloppen vaak niet (de "fout" is altijd te hoog, nooit te laag)
Klantenservice reageert niet op emails
Klantenservice is telefonisch praktisch onbereikbaar, en als je al iemand te pakken is heeft diegene geen kennis van zaken of is ronduit onbeschoft.
Sturen rekeningen als je er al weg bent en de enige reactie die je krijgt op emails is een brief van het incassoburo.
Conclusie: Verschrikkelijk hufterig stel oplichters, nooit aan beginnen!

ideaal!!!

nooit klachten, nooit storingen, altijd berijkbaar!!

Al jaren klant

Al jaren klant hier. Zeer tevreden.

klerelijers

Ze blokkeren je beltegoed zonder aankondiging dat je halfjaartje om is en verplicht bent meteen weer tien euro minimaal bij te kopen wil je weer verder kunnen telefoneren

top

de goedkoopste, minste reclame en ook nog, alles is goed vindbaar op de site

goed bereik, goede prijs

al enkele jaren zeer tevreden bij de club van telfort mobiel, sinds kort ook internet voor thuis, is ook prima

Oplichters !!!

Telfort schrijft geld af wanneer een abonnement al lang is beëindigd !!!!

Minder duur

Het is voordeliger dan andere telecom aanbieders, maar nog altijd duur genoeg.

Mijn download snelheid ligt gemiddeld op 3,5k/b en upload 1,2k/b, dat is in Zeeland niet verkeerd. Data limiet bedraagt 1,5gb.

De service heeft mij positief verrast, omdat dat Telfort kinderachtig had gedaan bij me oude bundel (dat was met ''onbeperkt'' internet) deze was op een gegeven moment afgesloten (faire use policy noemen ze dat). Ik kon toch een nieuw abonnement nemen en heb me telefoon continue aangesloten aan mijn pc en maximaal gedownload 32gb in één week! Het duurde echter een paar dagen voordat ik internet kreeg op mijn nieuwe bundel, dankzij mijn telefoontje dat ik naar telfort pleegde was dit zo geregeld.

P.s. andere bedrijven hebben precies de zelfde naai-regels dus je kan dit niet alleen telfort verwijten.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten