We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (57)
TennisPlanet.nl

betrouwbaar, kwaliteit garantie, top service, scherpe prijzen zijn de kenmerken van deze grote online tennisstore!

Ik werk nu al ruim 7 jaar samen met tennisplanet, nog nooit getwijfeld aan deze verbintenis, onze relatie word nog alleen maar sterker. We kunnen op elkaar vertrouwen en bouwen en ervoor zorgen dat iedereen zijn gewenst artikelen snel in huis heeft. indien er problemen zijn of iets niet duidelijk is staat het veelzijdige team van tennisplanet altijd klaar en met alle kennis altijd een oplossing.

kortom, waar voor je geld en een betrouwbare shop om je te voorzien van alles wat met tennis te maken heeft, van dempers tot de mooiste en nieuwste collecties kleding!! noem het maar op en ze hebben het!!

Bryan
(trainer/coach)

Top service

Prima service! Had via e-mail iets besteld en een dag later al in huis!
Niet duur en veel keus!

Goed geregeld

Ik bestelde ballen die tijdelijk niet geleverd konden worden.. Balen maar kreeg het dubbele aantal van een ander merk voor dezelfde prijs top! Bedankt tennisplanet

Doe zo verder!

Na een poosje rondzoeken op internet merkte ik dat tennisplanet echt de laagste prijzen heeft voor adidas rackets, dus ik wilde m'n racket echt hier bestellen. Vorige week heb ik twee adidas tennisrackets besteld en laten bespannen. De volgende dag had ik ze al! Helaas was de 260 g van de adidas adiZero Feather iets te licht voor mij en vroeg of ik die nog mocht omruilen mits bijbetaling voor de adidas Barricade Tour Light van 300 g. Dit was uiteraard geen enkel probleem, maar het beste was dat ik m'n nieuwe racket al de dag erop heb ontvangen! Dit was echt knap, want ik kon hem meteen al uittesten die avond op het tennisterrein. Doe zo verder!

TennisPlanet.nl

Deze beoordeling is geleden door het bedrijf om de volgende reden gerapporteerd: bevat gevoelige informatie over het bedrijf (zoals namen van medewerkers of eigenaars).

De Trustpilot Klantenservice is bezig met het verifiëren van deze beoordeling.

Wanneer het onderzoek klaar is, wordt de beoordeling verwijderd of teruggeplaatst op Trustpilot.

Kijk hier voor onze richtlijnen

TennisPlanet.nl

Dit is mijn eerste en laatste bestelling geweest.

Ik ben nu zes weken bezig om een relatief kleine bestelling bezorgd te krijgen. Het wil niet lukken. Eerst een maand gewacht op een artikel dat niet voorradig was. Nu pas blijkt het helemaal niet leverbaar. Er is een vervangend artikel aangebonden en wel in tweevoud, ter compensatie. Ik heb dat geaccepteerd en kon de bestelling binnen twee dagen verwachten. Na 4 dagen nog niets.
Dit is echt geen aanbeveling waard. Geld terug zit er ook niet in heb ik al uit andere reviews begrepen. Had ik er maar naar geluisterd.

Als reactie op het antwoord van tennisplanet kan ik beamen dat ik twee setjes snaren heb ontvangen. Dat is heel coulant en mijn dank daarvoor. Ik ben bebieuwd wanneer de gripjes komen. Uit de omschrijving bij de sterren wordt al aangegeven dat er geen tekenen van opzet zijn en dat geloof ik ook wel maar het contact verloopt volgens mij via meerdere personen en dat geeft onduidelijkheid.

Geachte mevrouw van der Leij,

Bedankt voor uw feedback, wij hopen dat alles inmiddels goed is opgelost en wij hebben uw snaren reeds verzonden. De grips worden zo snel mogelijk nageleverd.

Hopelijk tot snel op www.TennisPlanet.nl

TennisPlanet.nl

Bestelling gekregen, maar niet alles.

Ik had een bestelling geplaatst. Dit betrof allerlei tennis materialen voor tennis trainers.
Dit waren meerdere artikelen. Helaas was één van deze artikelen niet direct beschikbaar.
Ik kreeg na mijn bestelling wel een email dat de bestelling verzonden was. Later kreeg ik wel een email waarin stond dat het artikel niet direct leverbaar was en en mijn bestelling pas verzonden zou worden als deze compleet zou zijn.
Tot mijn verbazing kreeg ik de dag erop de bestelling binnen, maar uiteraard zonder het artikel wat niet direct leverbaar was.
Ik heb een email gestuurd en hier werd binnen 8 uur op gereageerd. Eerst zou het 25-04-2013 beschikbaar zijn en later kreeg ik een email waarin stond 27-04-2013. Ik heb niets gekregen uiteindelijk en heb weer contact opgenomen.
Hierop heb ik weer snel reactie gekregen en werd met excuus gezegd dat de levering van de leverancier wat langer gaat duren, maar dat ze wel een alternatief product hebben voor wat ik heb besteld.
Ik ben heel blij met het alternatief en heb deze nu besteld, omdat mij beloofd is dat deze voor vrijdag binnenkomt, want dan heb ik deze nodig.
Ik heb wel gezegd dat de andere bestelling door moet gaan, dus mijn product wat niet direct leverbaar was, daar moet ik nu nog op wachten, maar daar kan ik mee leven. Dus voor nu 5 sterren, maar als ik de producten niet krijg die ik wel besteld heb en betaald heb dan kan dat wel veranderen, maar voor nu ben ik tevreden en goede service gekregen.

Gr Bryan

TennisPlanet.nl

Deze beoordeling is geleden door het bedrijf om de volgende reden gerapporteerd: bewijs van aankoop mist (alleen echte klanten kunnen een bedrijf beoordelen).

De Trustpilot Klantenservice is bezig met het verifiëren van deze beoordeling.

Kijk hier voor onze richtlijnen

Leuke online tenniswinkel

wij bestellen af en toe iets online en tennissen, vanzelfsprekend dat we dus online wat tennisspullen hebben besteld. Via google vonden we tennisplanet een leuke en handige site met veel tennisspullen. erg goedkoop en gratis verzending. leuk, snel geleverd en niet duur perfect voor ons.

zeer slecht

Na mijn vorige beoordeling van 24 april. Is er direct via de mail contact mij opgenomen. In de mail di ik heb ontvangen werd aangegeven dat ik mijn geld binnen enkele dagen terug kon verwachten.

Inmidels zijn we 2 weken verder en heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Inmiddels heb ik hierover twee mailtje gestuurd maar geen enkele reactie op ontvangen. Vervolgens geprobeerd te bellen. Hierbij kreeg ik de voicemail. In gesproken en er werd aangegeven dat er binnen 8 uur werd terug gebeld. Ook deze belofte is niet nagekomen.

Mijn vertouwen in dit bedrijf is inmiddels gedaald tot nul en ik vraag me steeds meer af of ik mijn geld nog terug kan verwachten.

Beste Mevrouw van Meeuwen,

Bedankt voor uw feedback. Wij begrijpen dat u en ook andere klanten teleurgesteld zijn in de vertraagde reacties en terugbetaling. Helaas hebben wij problemen ondervonden in het verzenden en ontvangen van email in de periode waarin u en ook andere klanten problemen hebben gehad met het bereiken van onze klantenservice. Hiervoor willen wij u als eerste onze excuses aanbieden.

Wij reageren gewoonlijk altijd binnen 8 uur en vaak nog veel sneller op emails, reacties op social media en hier op trustpilot zoals u ziet. Wij bestaan al meer dan 25 jaar in de tennisbranche en klantenservice staat hoog bij ons in het vaandel. Wij willen dan ook benadrukken dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wij hebben u inmiddels een reactie en oplossing aangeboden per email en hopen u hiermee blij te hebben verrast.

Wij zouden u graag terugzien in onze online Tennisshop op www.TennisPlanet.nl

Al jaren tevreden klant

Ik ben al een aantal jaar partner bij tennisplanet dus ik kan alleen maar zeggen dat ik er blij ben met hun! Punten sparen, altijd gratis verzending top! Ga zo door aan mij hebben jullie de komende 10 jaar een blije en trouwe klant Gr. Patrick

Zeer slechte service

Omdat ik al 25 jaar klant ben bij Tennisplanet, vond ik het ook niet meer dan logisch dat ik de tennisschoenen voor het nieuwe zomer seizoen ook hier zou bestellen.
Bestelling op 9 maart geplaatst. En op 11 maart de mail dat de bestelling is verzonden en te volgen is op track en trace. So far so good.

Helaas zaten de schoenen niet goed, waardoor ik ze moest terugsturen.
Op 13 maart een mail gestuurd conform de instructies. Maar geen reactie hierop.
Op 18 maart nog maar een mail gestuurd en eindelijk een dag later een reactie waar ik het pakket heen kan sturen en dat ik dat terugbetaling binnen 14 dagen na ontvangst plaats zal vinden.

Op 22 maart heb ik het pakket afgegeven bij PostNL, waarop ik op 27 maart een creditnota heb ontvangen. Waarop notabene betalingsconditie binnen 10 dagen staat!!
Omdat ik op 7 april nog geen geld retour heb ontvangen, heb ik een mail gestuurd met de vraag wanneer ik dit kan verwachten. Hierop kreeg ik de reactie dat ik met iDeal had betaald en ze dus niet over mijn rekeningnummer beschikken. Heel apart want in de instructies was aangegeven dat je op de originele nota je rekeningnummer moest vermelden....
Maar voor de volledigheid nogmaals mijn rekeningnummer doorgegeven. En toen bleef het stil...

En nog maar eens een mail op 19 april wanneer ik het geld kan verwachten. Een telefoonnummer achterhalen was al niet makkelijk. Maar ze zijn dan ook helemaal niet bereikbaar, dat verklaart.

Vandaag nog maar weer een mail gestuurd...... Ik ben benieuwd.

En dat terwijl Tennisplanet 7 beloftes op de site zet, waaronder "wij beantwoorden al uw vragen binnen 8 uur".... nog niets van gemerkt.

Schoenen zijn retour en geld zit ik met smart op te wachten.

Ik vind het ronduit een zeer slechte gang van zaken. Dit is totaal geen reclame voor het bedrijf. En waarschijnlijk verliezen ze op deze manier ook nog een trouwe klant...

Geachte mevrouw van Wijk,

Helaas is er iets misgelopen met het ontvangen van uw email en het juiste rekeningnummer voor teruggave van het door u betaalde geld. Na een iDeal betaling beschikken wij niet over deze persoonlijke informatie.

Wij hebben u reeds een email gestuurd met tekst en uitleg ten aanzien van uw terugbetaling en een hopelijk voor u passende oplossing aan kunnen bieden.

Wij hopen u als trouwe TennisPlanet klant terug te mogen zien in onze online Tennisshop. Alvast bedankt voor uw reactie.

slecht

Op 5 maart heb ik een paar tennisschoenen besteld voor mijn zoon. Helaas pasten deze niet en hebben we ze geretourneerd op 8 of 9 maart 2013. DIt hebben we gedaan op aanwijzing van Tennisplanet. Op de factuur hebben we ook op hun aanwijzen ons rekeningnummer geschreven zodat we snel het geld terug zouden kunnen krijgen. Op 19 maart kregen we een creditnota waarop stond dat het bedrag teruggestort zou worden binnen 10 dagen. Op 29 maart een mail gestuurd, want we hebben het geld nog niet ontvangen. De reactie die wij op die mail kregen was dat ze ons rekeningnummer niet hadden en of we deze nog konden geven aan Tennisplanet zodat we het bedrag spoedig zouden ontvangen. Op 02 april dus weer ons bankrekeningnummer doorgegeven. Maar helaas geen spoedige betaling. Op 5 april heb ik wederom een mail gestuurd met de vraag waar het geld blijft. De reactie was dat het geld met spoed teruggestort zou worden. Maar helaas nog niet. Op 8 april 2013 hebben we weer een mail gestuurd met het verzoek om spoedige terugstorting. Helaas hebben we hier geen enkele reactie op gehad en inmiddels is het 15 april 2013 en hebben we het geld nog steeds niet retour, terwijl de schoenen al meer dan een maand bij hun terug waren. Wat ons betreft nooit meer een bestelling bij Tennisplanet.nl. Want we hebben geen artikelen, maar ook GEEN GELD terug ontvangen.

Geachte familie Figaroa,

Bedankt voor uw feedback. Wij hebben u zojuist per email op de hoogte gesteld en een oplossing aangeboden. Wij willen ons bestelproces en uw bestelling graag toelichten. Wij hebben uw bestelling ontvangen en deze binnen 24 uur geleverd. De schoenen waren niet naar wens en u heeft deze retour gestuurd. U heeft uw rekeningnummer op uw retour geschreven en pas later aan ons doorgegeven per email. Hierdoor is uw terugbetaling vertraagd. Waarvoor onze excuses, wij hopen u met onze oplossing te hebben verrast. Wij hopen u dan ook terug te zien in onze online Tennisshop op www.TennisPlanet.nl

TennisPlanet.nl

Snel geleverd en goed geholpen

Ik tennis al heel lang en koop wel meer tennisspullen op internet. Dit was de eerste keer dat ik bij tennisplanet bestelde ik ben snel per email geholpen en heb vrijdag om half 5 besteld, zaterdag is het al bezorgd. Ideaal want ik moest competitie spelen vandaag. tennisplanet bedankt!

Snelle levering, perfecte service

Ik zag via facebook aanbiedingen van tenniskleding op tennisplanet.nl. Dit was goedkope tenniskleding en dit zag er goed uit. Het bestelde materiaal werd de volgende dag afgeleverd en was van zeer goede kwaliteit. Ik ben dan ook zeer tevreden met de service van tennisplanet.

TennisPlanet.nl

Aantal producten besteld waarvan een pas over 3 maanden leverbaar. Standaard wachten op product. Na mail om deze te vervangen door ander (goedkoper) product, door TennisPlanet.nl overgenomen en zelfs een extra product erbij geleverd.
Prima klanten binding/service

Goed opgepakt.

11 maart bestelling geplaatst welke niet door kon gaan. er werd beloofd mijn geld terug te storten. op 2 april was dit er nog niet waarna ik dus een mailtje gestuurd heb. een automatische mail werd terug gestuurd dat joel groen er die dag niet was en ik naar een ander mail adres kon mailen. dit heb ik niet gedaan omdat het mail contact met hem is verlopen. 6 april dus wederom een mail gestuurd en nu nog niets vernomen en nog geen geld op mijn rekening.
wat een belachelijke gang van zaken. dat het even kan duren weet ik omdat ik ook bij een soort gelijke webwinkel werkzaam ben. maar dat je niets laat weten is een erg slechte gang van zaken....... Het probleem is na mijn bericht positief opgelost met een passende oplossing.

Beste Jeroen Helmons,

Bedankt voor uw feedback, ondanks het feit dat deze niet positief is zijn wij wel erg blij met dergelijke feedback. Het gaat er tenslotte om hoe wij hier op reageren en anticiperen. Met andere worden wat gaan wij doen om dit in de toekomst te voorkomen? Wij hebben u meteen per email op de hoogte gesteld en een oplossing aangeboden. Wij hopen u hiermee te hebben verrast. Ook zouden wij u natuurlijk graag in de toekomst nog eens willen laten zien hoe het wel moet, dus tot ziens op www.TennisPlanet.nl

TennisPlanet.nl

Heel slecht tot niet bereikbaar voor vragen => uiteindelijk goed opgelost

11-4: vandaag onze bestelling alsnog ontvangen met excuses en een leuke aanvulling op onze bestelling. Uiteindelijk goed opgelost.

9-4:
Wij hebben 20 februari 2013 een bestelling geplaatst, de levering kon niet doorgaan. Na contact is er aangeboden om het bedrag te retourneren. Dit zou 7 tot 10 dagen duren. Na 10 dagen nog geen geld terug, dus de voicemail in gesproken en gemaild. Nu al diverse keren gemaild en ingesproken, maar geen enkele reactie ontvangen.
Ik heb van het weekend maar zelf weer een mail gestuurd met een verzoek dan maar andere artikelen te leveren, ongeveer ter waarde van de bestelling. Ook tot op heden geen reactie ontvangen (hoezo binnen 8 uur een reactie???). Dit frustreert enorm.
ZO GA JE NIET MET KLANTEN OM!!

TennisPlanet.nl

goed geholpen en punten sparen

Wij kopen als sportief gezin best veel tennisspullen en hardloop spullen online. Mijn vader en moeder spelen beide tennis en mijn zusjes doen aan atletiek. Ik tennis erg veel en ben via tennisplanet erg goed geholpen. mijn rackets vanadidas heb ik er gekocht en ik kreeg er een gratis tas bij. toppie!

Snelle service!!

Ik kan Tennisplanet.nl aan iedereen aanbevelen. Woensdag besteld en donderdag in huis. Kon mijn nieuwe schoenen dus dit weekend tijdens de competitie gebruiken.

TennisPlanet.nl

Niet bestellen, het zijn boeven!!

Heb al eerder geschreven en toen een reactie ontvangen met excuses en de belofte dat het direct opgelost zou worden. Niets is opgelist. Heb namelijk in november 2012 tennisballen besteld en tot op heden geen tennisballen gezien. Ze zijn nu al maanden bezig om mijn geld terug te storten maar dat schijnt ook heel moeilijk te zijn. Ik ga hier nooit meer iets bestellen en wens ook niemand de ellende toe om je geld terug te krijgen.

Beste Mirjam van Boesschoten-Ouwerkerk,

Bedankt voor uw feedback, dit houdt ons scherp! Uw feedback helpt ons om kritisch naar onze processen te kijken en deze snel te verbeteren. Wij hebben u inmiddels een email gestuurd met daarin een hopelijk voor u passende oplossing. Wij hopen dat wij u hiermee goed van dienst zijn geweest en u in de toekomst nog eens terug te zien in onze online Tennisshop. Mocht u nog vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen per email of laat een bericht achter in onze voicemail dan nemen wij snel contact met u op. ( mail naar: info@TennisPlanet.nl wij reageren dan altijd binnen 8 uur. )

Nogmaals onze excuses voor de gang van zaken en wij zien u graag terug op www.TennisPlanet.nl

Onbereikbaar!

Tennisplanet is totaal onbereikbaar! Ik heb 12x gebeld waarvan op één dag al 8x maar steeds zijn "al onze medewerkers in gesprek". Op emails wordt alleen in het begin gereageerd of je krijgt een bericht met de mededeling dat mijn emails in de spambox zijn terechtgekomen. Nou ik heb mails gestuurd via 2 verschillende providers. Ik kreeg een mail met een prijsafspraak die ik meteen heb betaald, vervolgens stuurt een ander doodleuk een herinnering dat nog niet alles is betaald. Dat is tot daar aan toe maar hoe kan je dit bedrijf bereiken???
Advies: bestel alleen iets als je zeker weet dat het op voorraad is en dat je verder geen contact met ze nodig hebt!
Inmiddels is het allemaal opgelost maar jammer dat je eerst een slechte beoordeling moet geven om een reaktie te krijgen!

Geachte heer Israel,

Bedankt voor uw feedback wij stellen dit zeker op prijs. Wij hebben u een korting aangeboden op de tennisrackets aangezien deze nog niet waren bespannen. De Creditnota en herinnering hebben elkaar gekruisd. Dit is een automatisch traject. Uiteraard willen wij u namens het gehele team onze excuses aanbieden en wij hopen dat wij u toch goed hebben kunnen helpen met het aanbieden van de alternatieve rackets en de compensatie voor wat betreft de bespanservice.

U ontvangt vandaag nog een email met verdere uitleg van onze collega's van de klantenservice. Wij hopen u daarmee te verrassen en zouden het fantastisch vinden om u inde toekomst terug te mogen zien in onze online Tennisshop.

goed en snel

Vandaag besteld en morgen in huis? zeker! Wij bestellen als sportief gezin veel sport artikelen online. Na wat googelen kwamen we bij tennisplanet en een aantal andere tennis sites uit dit zag er goed uit en we hadden een radiospot gehoord dus hebben wij heir besteld. uur of 15:00 besteld en de andere ochtend om 10:15 stond de postbode op de stoep.

Bedankt!

Super slecht

Ik een tennis tas besteld en met de vraag of die binnen 24 uur geleverd kon worden en dat kon niet omdat hij niet op voorraad was. Toen heb ik gevraagd of ik het geld terug kon krijgen en dat was ok. Na 1.5 maand later het geld nog niet terug gestort en er word niet gereageerd op mijn mails. Tot mijn stome verbazing is de tas vandaag afgelevert terwijl ik al lang een ander heb gekocht. Ik zal dan ook noooooooooit meer wat bestellen bij jullie.

Beste Ed Willemsen,

Bedankt voor uw feedback, jammer genoeg is deze niet positief. Uiteraard doen wij elke dag ons best om onze service verder te verbeteren. Vele klanten worden dan ook elke dag blij verrast met onze snelle en goede service. Wij hebben u inmiddels een email gestuurd met daarin een voor u passende oplossing. Wij zien uw reactie en hopelijk postieve feedback graag tegemoet.

Alvast bedankt voor uw reactie.

TennisPlanet.nl

Goede kwaliteit en top service.

Ik heb al meerdere keren tennismateriaal (rackets, ballen en schoenen) besteld bij Tennisplanet. De orders de volgende dag in huis en de kwaliteit was goed. Volgende keer zou ik weer bij Tennisplanet bestellen.

Snelle service

Ik kocht voor de 2e keer bij tennisplanet en had wat info nodig over schoenen, ik stuurde een mail en kreeg binnen een uur een reactie. Besteld en de dag er na om 10 uur in de ochtend al geleverd! Leuke spullen snel geleverd en niet zo duur... Tot en volgende keer!

TennisPlanet.nl

Geen geld retour, na terugzenden! Wel een creditnota gehad!

Een broek besteld, die niet helemaal volgens de beschrijving was. Geen probleem, geretourneerd met een speciaal daarvoor gekregen formulier. Banknr en alles genoteerd en een mooie creditnota gekregen! Echter het bedrag heb ik nooit mogen ontvangen. 4 mails gestuurd en elke keer beloofde men het geld terug te storten. Helaas na 7 weken nog steeds niets ontvangen!
Bestellen kan, maar retourneren zou ik een ieder afraden! Er zijn nog meer online tennisshops!

Geachte mevrouw van Tulder,

Bedankt voor uw feedback op onze procedures. Uiteraard is het niet onze insteek om een terugbetaling niet terug te betalen. Wij nemen dit dan ook zeer serieus en hebben dit meteen voor u uit kunnen zoeken. Uw levering en retour zijn op een passende wijze verwerkt. Daarna ontvangt u een Creditnota van ons, deze wordt binnen 10 dagen na ontvangst op uw rekeningnummer teruggestort. Helaas hadden wij niet de beschikking over het juiste rekeningnummer en deze is later per email opgevraagd en door u doorgegeven.

Uw terugbetaling is inmiddels verwerkt en u mag het totaalbedrag van de Creditnota dus spoedig op het door u opgegeven rekeningnummer verwachten. Aangezien wij onze klanten ontzettend belangrijk vinden hebben wij u zojuist een email gestuurd met een passende oplossing. Hiermee hopen wij u in de toekomst als klant terug te mogen zien op www.TennisPlanet.nl om u goed van dienst te kunnen zijn. Als er nog vragen zijn dan kunt u deze altijd per email stellen.

Wij hopen u hiermee goed en voldoende te hebben geïnformeerd en zien u graag terug.

TennisPlanet.nl

Heel erg blij met mijn adidas tennis racket

Ik heb enkele dagen geleden een tennis racket van het merk adidas gekocht. Mijn trainer vertelde me dat adidas tennis rackets van uitstekende kwaliteit en een stuk goedkoper zouden zijn dan rackets van andere merken. Bij TennisPlanet heb ik uit verschillende modellen een keuze kunnen maken. Ik heb de Barricade Tour Light gekocht. Het racket voldoet helemaal aan mijn eisen en het is een stuk goedkoper dan die van mijn man en kinderen. Ik kan daarom het merk adidas alleen maar aanbevelen. Jammer dat het schijnbaar niet zo bekend is. De zending ontving ik nog geen 24 uur later, helemaal blij dat het zo snel ging. Rondom een geslaagde aankoop, super bedankt TennisPlanet. Ik kan jullie aanbevelen. Groetjes Antonia

TennisPlanet.nl

Slechte servicefunctie bereikbaarheid als eenmaal getaald en geleverd is!!!!

Binnen tennis schoenen besteld. Keurig snel geleverd maar na 3 keer dragen is de hak stuk, geen demping meer. Via mail contact gehad en als reactie; stuur maar terug dan kunnen we ze bekijken. Dit hebben we gedaan, kosten € 6,75. Na 2 weken nog steeds niks gehoord. Weer via mail contact want per telefoon was er niemand bereikbaar, lang in de wachtrij en advies gekregen om te mailen. Geen reactie. Weer zelf gemaild, toen als reactie dat de retourafdeling nog niet gereageerd had. Ze zouden er achteraan gaan. Inmiddels bijna 4 weken wn. Vele mails verder nog steeds geen uitsluitsel, geen schoenen, wel betaald en ook nog retourkosten!!!!

Beste Eugenie van Houten,

Ten eerste onze excuses voor het feit dat u ons de afgelopen dagen wellicht telefonisch moeilijk kon bereiken. Vanwege de aanloop naar de start van de competitie en het bestellen van de ballen voor de competitie is het telefonisch ontzettend druk geweest. Hierdoor is er een langere wachtrij en terugbeltijd ontstaan dan u van ons gewend bent. Wij hebben inmiddels goedkeuring ontvangen met betrekking tot uw garantieaanvraag en zullen u deze doormailen. Voor uw informatie is het belangrijk om te weten dat de reguliere aanvraagtijd voor een garantie maximaal 30 dagen kan zijn. Wij hopen u hiermee goed van dienst te zijn geweest en zien uw reactie graag tegemoet.

Het TennisPLanet Team
TennisPlanet.nl

Goede service en snel leveren top

Wij bestellen als tennis gezin best veel tennisspullen online. Na te hebben gebeld hebben wij de vargen per email doorgestuurd daar kregen wij snel een reactie op en een goed advies wat misschien nog wel belangrijker is. Goede service en zeker voor herhaling vatbaar ga zo door!

Groet Harry en kids...

TennisPlanet.nl

Goede service en snelle levering

Ik had een vraag over de levering van een product en kreeg snel en een goed antwoord. Prima service!

TennisPlanet.nl

TennisPlanet is de goedkoopste met producten met betrekking tot tennis. Hierdoor is het in tijden van crisis interessant om te winkelen. Verder zijn de producten altijd snel geleverd. Mocht de maat fout zijn, dan wordt er geen probleem gemaakt van ruilen. Verder krijg je altijd netjes bericht als iets langer duurt dan gepland.
Kortom, geweldige site om je tenniskleren en toebehoren te bestellen!

TennisPlanet.nl

Goede service, order snel in huis :)

Ik had laatst een klein artikel nodig wat ook winig kostte. Helaas wordt een goedkoop artikel vaak 2x zo duur door verzendkosten, maar die zaten er niet bij bij tennisplanet. Bovendien was mijn order snel verwerkt en de volgende dag in huis :)

TennisPlanet.nl

super bedrijf met goede service

Als ik hier wat bestel zoals snaren e.d dan heb ik het supersnel in huis en als er al een keer iets niet goed gaat wordt het zsm geregeld super tennisplanet ik blijf hier nog jaren als klant

TennisPlanet.nl

groot assortiment en prijs.

het fijne aan deze website is dat er 9 van de 10 keer de goede maat aanwezig is, de prijs valt gelukkig ook niet tegen. het mooie hiervan is dat je ook nog tennisplanet punten opspaart waar je of korting of gratis spullen van kan bestellen, super toch?

TennisPlanet.nl

Goed contact en snelle service!

Prettig winkelen bij Tennisplanet door de snelle service en het goede contact!

great service

For about 2 years williams tennis service has been ordering tennis goods from TennisPlanet and so far we are happy with the help and service we get from them...keep up the good work......

Williams Tennis Service

Meedenken met de klant

1 dag geleden div. snaren besteld.. helaas was 1 product niet leverbaar..
Er zat bijna 2 maanden levertijd op..
Kan gebeuren natuurlijk maar als thuisbespanner heb je niet die luxe dat de klant ook 2 maanden kan wachten.
Daarom een andere snaar besteld welke duurder was maar wel op voorraad.
Als service kreeg ik deze snaar voor dezelfde prijs !!!
en werd de bestelling de zelfde dag nog verstuurd !
Kijk dat is meedenken met de klant.
Echt top ! zo iets maak je de laatste tijd niet snel meer mee..
Mijn vertrouwen in webwinkels is hierdoor weer een beetje toegenomen.

TennisPlanet.nl

Goede service en niet duur!

Wij kopen en verkopen spullen op internet en zo kwamen we bij TennisPlanet terecht, goede service! Snel geleverd... Bedankt!