[REPLY]
Zeer tevreden van de kwaliteit, prijs en met de leveringstijd.
Ik ben en blijf klant.
Ik bestelde op woensdagmiddag, en koos voor de optie: indien voor 10 uur besteld vandaag nog verzonden. Verzendkosten 7,95 euro. Ik kreeg ze dus dinsdagavond! Bijna een week later!!! Haal aub die dure verzendmethoden van jullie website af. Dat gaat echt nergens over! Gelukkig waren de krekels, en wasmotlarven, van redelijk goede qualiteit, en de buffallo's waren prima. Maar dat verzenden moet dus echt anders en goedkoper!
Ik bestel al geruime tijd bij TK. voedseldieren komen altijd netjes aan en op tijd. Slecht 1x meegemaakt dat de doos door tnt zo was mishandeld dat mijn hele huiskamer bij openen gelijk onder de krekels zat. Werd geen probleem van gemaakt, netjes de dieren opnieuw toegestuurd gekregen inclusief wat bestrijdingsmateriaal. Wat ik wel jammer vind is dat de donderdag en vrijdag geen werkdagen zijn waardoor je soms langer moet wachten. Echter wordt dit duidelijk aangegeven, dus dat is persoonlijk.
Vanwege de site geen 5 sterren maar 4. Ik ben er inmiddels aan gewend maar hij blijft onoverzichtelijk en druk. Inloggen doe ik al tijden niet meer omdat dit steeds weer problemen oplevert.
het werd snel geleverd en in goede staat,al waren er wel na 2 dagen 25 sprinhanen dood ondanks dat ze vers gras hebben gekregen
3e x besteld en alle keren alles prima in orde ontvangen.
goede kwaliteit sprinkhanen, krekels en wasmotten.
hier kan ik niet voor naar de winkel rijden in de hoop dat ze nog levend voer hebben!
Ben zoals altijd weer erg tevreden, goede formaat krekels, bijna geen dode exemplaren. Echter de heatpack was met het weer van vorige week overbodig maar gezien het wisselende karakter van ons klimaat is dat erg begrijpelijk.
De levering van terrariumkoerier is uitstekend, maar de TNT post laat het pakketje 3 dagen liggen voordat het word gesorteerd, en dan moet het nog naar Spanje worden verstuurd.
Dus ik hoop dat het pakketje binnen 9 dagen kier aankomt,.
Precies zoals het moet. Je hebt iets nodig, je zoekt, vindt en besteldt. Levertermijn zou 6 dagen zijn, maar zie: de eerstvolgende werkdag al geleverd. Een pluim.
goede kwaliteit en niet duur!
minpuntje: de verzendkosten ( maken het dan weer duurder)
goede kwaliteit, redelijk goede service
jammer dat je maar maximaal twee bakje kleine sprinkhanen kan bestellen, en dat daar niet over te praten valt. Terwijl je wel 100 kleine sprinkhanen kan bestellen.
Al geruime tijd ben ik een regelmatige klant , dus helemaal tevreden !
Kreeg vandaag mijn zoveelste pakketje , netjes volgens de aankondiging afgeleverd.
Alle dieren in goede staat (met verwarmingselement) .
Voor mij is het assortiment ook belangrijk, heb vaak speciale dieren nodig, die ik elders niet kan krijgen .
Ik zorg dat mijn bestelling altijd boven de 40 € is dus geen verzendkosten .
Ga zo door !
de levering is snel en netjes, goed ingepakt en de voedseldieren zijn lekker levendig.
Vorige week krekels besteld bij de Terrariumkoerier, zaterdag (laat) besteld, dinsdagochtend vroeg binnen (1e werkdag verzonden) prima hoor!
Alles leeft, voer erbij geleverd, prima conditie.
had eerder mijn pakket beschadigd binnen gekregen.
TK heeft pakket erna super verstuurt en een deel vergoed...fantastisch bedrijf.
thxx
als je voor het eerst bestelt lijkt de site inderdaad vrij onoverzichtelijk. dat is een kwestie van wennen. de kwaliteit van de voedseldieren is erg goed, erg vers en levendig.
jammer dat dubia's alleen via pakketpost mag, als je niet veel dieren hebt is dat weer zonde, dan zijn de verzendkosten weer een stuk hoger. wij bestellen dus sprinkhanen wasmotlarven en tebo's en die zijn allemaal goed.
Goed verzorgde dieren weinig doden .
Alleen jammer dat de site niet wat duidelijker is dat je je bestellingen kan volgen weet wanneer het binnen komt dus de site mogen ze wel wat aanpassen verder is alles prima
Na een lovende eerste review, moet ik deze helaas bijstellen. De eerste keer dat ik bestelde, kwam de bestelling mooi op tijd. Het was ook een spoedbestelling (voor 15:00 besteld, levering op hele korte termijn) waarvoor ik extra betaalde.
Vol goede moed heb ik direct daarna een reguliere bestelling geplaatst en betaald. Echter, geen zending. Geen reactie per mail of telefoon. Geen terugstorting van het geld. Diverse malen bellen en mailen leverde totaal niets op.
Inmiddels is het een maand geleden dat ik de tweede bestelling plaatste (besteld in juli, nu is het medio augustus). Van vier sterren voor de eerste levering naar slechts één ster voor de nog lopende bestelling. Jammer hoor, zeker omdat ze relatief dicht bij mij in de omgeving gevestigd zijn.
Mensen, mijn ervaring is: als je bestelt, betaal dan extra voor de levering, want een reguliere levering is nogal ... onbestendig en bijzonder onbetrouwbaar.
Bestelling was er eeerder dan beloofd in perfecte conditie
De bestelling was er iets sneller dan voorzien. Kwaliteit van de voedseldieren lijkt goed.
Had een bestelling van krekels en sprinkhanen gedaan op 8/5/2012 en heb deze vandaag al toegekregen in België. Dieren leven nog allemaal.
Ik ben meer dan tevreden aangezien ik dacht dat ik ze begin volgende week (levering binnen 7 werkdagen)maar in huis ging hebben. Ik ben zeer tevreden en er zullen in de toekomst dan nog bestellingen volgen
Tot nu toe twee keer Dubia's voor mijn Baardagaam besteld. De Dubia's zijn van hele goede kwaliteit en zorgvuldig verpakt en verstuurd. Door middel van de track&trace die je krijgt gemaild, is het pakket prima te volgen en weet je ongeveer op welke dag en hoe laat je de zending kunt verwachten. Ook goed advies voor wat betreft het versturen wanneer het koud is. Site mag wat gebruiksvriendelijker, maar als je weet waar je moet zoeken dan is het toch goed te doen. Mijn Baardagaam is tevreden, dus ik ook
Voor het eerst voedseldieren via internet besteld en ik kwam uit op De Terrariumkoerier. Mijn eerste indruk was goed had geen problemen met de site zelf ik kon alles makkelijk vinden en bestellen.
Nu had ik vorige week vrijdag besteld en dan met de optie verzenden in drie dagen, kost wat meer maar dan is het wel lekker snel bij huis, athans dat dacht ik!
Het is nu inmiddels een week verder en nog steeds geen voedseldieren geleverd nou moest ik weer bij de plaatselijke dierenwinkel kopen die een stuk duurder is!!
Al bij al voor mij dus een onvoldoende betreft de levering je wordt ook niet op de hoogte gehouden wat de status van de zending zou moeten zijn, als dat er zou komen zou dat een vooruitgang wezen!!
Erg jammer aangezien ik er veel van had verwacht wat er allemaal beloofd wordt.
Mvg, Albert
De klachten over de site snap ik, maar de service vergoedt een heleboel. Je moet bijv. veel klikken om naar een bepaald product te komen. Levering, beantwoorden van mail en producten SUPER! Bedankt en mij zie je vaker terug!
MVG Sarko
Al regelmatig besteld bestellingen komen bijna altijd goed binnen. Bij lage temp soms wat problemen.
Site kan inderdaad wat overzichtelijker inloggen gaat ook niet goed.
Ik ken de site nu dus voor mij geen probleem.
Groetjes,
Boudewijn
Ik heb al een aantal keer iets bestelt en de kwaliteit is altijd goed, maar het blijft een frustatie dat bestellen.
Geen overzichtelijke site, als je een wachtwoord kwijt bent word je naar de host gestuurd, en de site is druk je kan niet makkelijk een knop vinden: "registreer" of "mail".
Hopelijk veranderd dat nog, dan is het perfect.
Groeten,
Wouter Kok
Week terug mijn wasmotlarven bestelt. Redelijk hoge verzendkosten maar dan heb je ook wat. Netjes afgeleverd geen slachtoffers kunnen vinden en mijn gekko's genieten ervan.
Kortom zeer prettige eerste ervaring.
net voor de eerste keer besteld en ik ben tevreden, ze doen wat ze zeggen en beloven. De kwaliteit en prijs zijn ook zeer aantrekkelijk!
Ik vind de bestellingsdagen nogal verwarrend. Ik bestel een paar x per jaar voor school. Dan wil ik mijn bestelling op een bepaalde datum binnen hebben (vertraging met de post buitengelaten). Vaak zit er nog een week vakantie tussen bestelling en levering. Er bestaat geen besteloptie voor deze variant n.b. tijdens deze vakantie kan niemand de bestelling aannemen. Ik zie dan ook graag een optie om een eenmalige bestelling te kunnen doen die langer dan 1 week van te voren is geplaatst.
Ik ben wel erg te spreken over de kwaliteit van de dieren!