We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Testjezelf.nu BV Beoordelingen

Testjezelf.nu BV Logo
Klanten zeggen: »perfecte en snelle bezorging« »Onwaarschijnlijk« »Snel en duidelijk« 288
9.3 van 10

288 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (288)

Featured review of Testjezelf.nu BV

perfecte en snelle bezorging

Kortgeleden heb ik een bestelling gedaan bij Testjezelf.nu en een dag later had ik mijn bestelling al binnen. De betaling die kun je ook doen via paypal en dat is erg makkelijk en snel, je hebt er geen banknummer voor nodig.
Wat een goede service en zelfs nog een snelle bezorging.
De volgende keer ga ik zeker weer bestellen via Testjezelf.nu.

goed, snel, correct

goed, snel, correct

Onwaarschijnlijk

Zeer goede en snelle afrekening maar wat nog belangrijker is dat de dag nadien de bestelling er reeds was ! Wat kan je beter wensen? Alvast hoedje af hoor, nog nooit zo snel beleverd geweest !!!!

Prima service

Snelle levering aan een zeer concurerende prijs.

Willem Knol

Met het ontvangen product ben ik zeer tevreden.

• Snarfie
  • Amsterdam, NL
  • 3 Beoordelingen

Snel en duidelijk

Door bepaalde klachten wilde ik zeker weten of ik geen candida onder de leden heb. In ieder geval is het geen vaginale schimmel. Hoe ik het in de darmen kan testen weet ik nog niet. Had de bestelling al de volgende dag in huis en het scheelde een hoop tegenwerking bij de huisarts.

Uitstekend

Snelle levering en goedkoop. Blijf zeker klant.

Snel en voordelig!

Bestelling vlot ontvangen, duidelijke email info. Helaas verpakking kapot bij aankomst, maar de inhoud gelukkig nog intact; meer iets voor TNT wellicht...

Voor mij de Beste Webshop

Als cijfer: een dikke 10!!
Kan gewoon niet beter: een snelle en correcte uitvoering van de order, zonder problemen. Dit elke keer weer als ik iets bestelde.

• Henry A
  • Culemborg, NL

Zeer tevreden

2 keer besteld nu en beide keren snel bezorgd.
Prima service en prijs !

Ga zeker vaker bestellen.

• paulw
  • utrecht, NL

prima

Order snel ontvangen. Was alleen niet op de hoogte dat het in meerdere pakketten verstuurd werd. Hierover gemaild en kreeg snel antwoord.

• wendy
  • anoniem, NL

Erg snelle bezorging.
Discreet.
Goed op de hoogte gehouden via mail.

Duidelijke website.

Ik ben erg tevreden!

Erg tevreden

Ik ben gewoon erg tevreden over mijn bestelling. Ik had de test super snel in huis.

• Denise
  • Lanaken, BE

Snel en correct ontvangen

Heel tevreden.snelle ontvangst zelfs in België.
Site is ook erg overzichtelijk

• Jack
  • Dordrecht, NL

Helemaal tevreden

Snelle levering door Testjezelf.nu BV. De post duurde wat langer omdat wij fulltime werken en de post maar 1x per dag wordt aangeboden. Het zou prettig zijn dat zo'n pakketje, in ons geval, 's avonds wodt aangeboden.

• wendy
  • barendrecht, NL
  • Geverifieerde koper

Snelle levering, goeie prijs ben zeer tevreden.

In één woord top

Heeeeeeeel tevreden. Prima service. Voor 9 uur besteld, de andere dag in huis. Wij gebruiken teststrips voor diabetes, het scheelt de helft aan kosten vergeleken bij de huisarts. Van mij krijgen jullie een dikke 10. Veel succes en een vriendelijke groet van Kees Aarten. O ja, die 10% korting en gratis verzending, helemaal top.

• Lara
  • Haarlem, NL
  • Geverifieerde koper

zelfs het naleveren gaat direct

De volgende dag direct geleverd. Ook als er iets niet helemaal klopt, krijg je dat snel nageleverd. Zeer tevreden.

• Ineke
  • Amsterdam, NL
  • 2 Beoordelingen

Ineke Amsterdam

Bedankt voor de snelle levering. Het bestellen via internet ging zeer makkelijk. Ik heb niks te klagen, dus 5 sterren.

• jessica
  • lunteren, NL

super tevreden!

Snel geleverd en discreet verpakt. Goede en duidelijke info te vinden op de site over de producten. Hoop natuurlijk dat ik niet meer hoef te bestellen bij jullie, maar mocht dit toch nodig zijn, bestel ik natuurlijk weer bij testjezelf.nu!

• jo simons
  • Hengelo, NL

*************superdeluxe**************

*************superdeluxe**************

• anoniem
  • den haag, NL

prima levering en product

Ik heb meerdere keren ovulatietesten via de site gekocht.
Snelle en discrete levering, en tevreden over het product.
Ook leuk dat je altijd weer 10% korting krijgt op een volgende aankoop.

Super tevreden :)

Helemaal tevreden.
Discreet verpakt snelle levering.
Harstikke bedankt voor de snelle en goede service

• docx
  • NIJLEN, BE

PRIMA SERVICE

DUIDELIJKE SITE

Snel en betrouwbaar

Ik was op zoek naar een specifieke test, maar had nog nooit van deze site gehoord. Vervolgens een gokje gewaagd dat prima is bevallen! Het bestellen en betalen ging eenvoudig, keurige e-mails ontvangen met de orderstatus, de test was zorgvuldig en neutraal verpakt en de bestelling was vlot binnen. Bovendien kreeg ik nog 10% korting op een volgende bestelling op de koop toe!

• CEH Naber
  • Alkmaar, NL

prima

goed verpakt en vlot verzonden.

• Soltanpour
  • Rotterdam, NL

Top

Dit was eerste keer dat ik via Testjezelf had bestel. Ik had eerst enkele vragen over mijn bestelling, en ik werd bijzonder goed door de helpdesk geholpen. Een gevoel van vertrouwen dus.

helemaal tevreden

dit is mijn eerste bestelling bij testjezelf,
ben hier terecht gekomen naar aanleiding dat Frankrijk vanaf juli in de wagen 2 alcoholtesters verplicht ook voor buitenlanders.
dus heb ik hier Alcosens Alcohol Teststrips (5 Strips) gekocht.
en ben zeer tevreden over de verwerking van de bestelling.

***een tevreden klant keert zeker terug***

• Elfje
  • Elfje
  • amsterdam, NL
  • 5 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Helemaal top!!! Zou het aan iedereen aan bevelen!!

De levering is super snel en het product is goed.
Ik zou het dan ook aan iedereen aanbevelen!
Dus hup Testjezelf.nl ...... meer reclame maken ... want je moet er wel zelf opkomen en google. Jullie zijn super goed en dat mag NL ook weten!

Helemaal goed,en snel

Goede website en duidelijk, snelle levering.
Ik liep ar al maanden mee rond toch bij testjezelf een test gekocht,en mijn vermoedens waren toch waar,nu kan ik er wat doen.
bedankt hiervoor, uitstekende test kan het alle vrouwen aanraden.

• Soscha

Weer helemaal tevreden!

dit is onze 4e (?) bestelling, en het is telkens helemaal top in orde!
het bestellen en betalen is zo gepiept, en de dag erna ligt de bestelling al in de bus, helemaal geweldig.
tot ziens tot onze volgende bestelling

Testjezelf.nu BV

heel tevreden met de levering

Ik wist niet meer dat je bij de 2e bestelling korting zou krijgen,dus dat had het bedrijf in de administratie even na kunnen kijken,jammer!!

Beste Lydia,

Hartelijk dank voor je positieve review! Al onze vaste klanten ontvangen een unieke kortingscode in de mail. Deze mail wordt verzonden zodra de bestelling is overhandigd aan een van onze vervoerders. Deze code is uniek. Met enkele duizenden bestellingen per maand kunnen wij helaas niet controleren of klanten gebruik maken van die code. Overigens; je kunt ons altijd even bellen of mailen voor je volgende bestelling. We zullen je dan laten weten hoe je dan in ieder geval de korting kunt toepassen.

Testjezelf.nu BV

Snel, netjes en zonder vervelende verrassingen

Goede heldere web-site met voldoende informatie en ruime keuze. Keurige en vlotte afhandeling van bestellingen. Track en trace is een leuke extra, maar niet echt noodzakelijk als altijd alles zo snel wordt bezorgd. Ik zal zeker bij Testjezelf.nu terugkomen voor teststrips. Complimenten dus. Blijf deze kwaliteit leveren!

Beste Daniel,

Dankjewel voor deze positieve review. Het klopt inderdaad dat wij de bestellingen zo snel en accuraat mogelijk proberen te leveren. Wij zullen er alles aan doen om de kwaliteit van levering zo hoog mogelijk te houden.

Super!

Snelle en tijdige levering, discreet verpakt en alles in prima staat ontvangen. Het enige wat nog ontbreekt is een track and trace zodat je kunt zien waar het pakketje is en wanneer het pakketje binnenkomt.
Verder super service!

Geachte klant,

Hoewel wij er alles aan zullen doen om de enveloppen of pakketten zo snel mogelijk bij de klant te krijgen, heeft u gelijk voor wat betreft de track en trace. Overigens is deze wel gewoon opvraagbaar bij ons indien er een vertraging op zou treden. Wij nemen uw opmerking echter zeker mee om te bezien of we onze dienstverlening nog beter kunnen maken.

• Ed K
  • Groningen, NL

top

ok, snel en goed

Testjezelf.nu BV

Prima service en zeer snelle levering

Overzichtelijke en duidelijke site.
Levering was ook snel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn levering.

• Mariska Weel
  • Mariska Weel
  • Leidschendam-Voorburg, US
  • 2 Beoordelingen

Tweede bestelling, weer prima

Kan er niet veel over zeggen behalve dat de bestelling goed is verlopen en dat de bezorging erg snel was.

eerste bestelling bij testjezelf

duidelijke website en klantvriendelijke bestelmethodes!
Snelle en vooral correcte levering!
Leuk om bij de volgende bestelling een symbolische korting te ontvangen!

Geachte heer van Zundert,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Overigens is de genoemde korting niet alleen symbolisch maar ook daadwerkelijk toepasbaar. Na iedere bestelling ontvangt u een unieke kortingscode waarmee u bij uw volgende bestelling een product naar keuze kunt bestellen met 10% korting.

Testjezelf.nu BV

Website, navraag en levering goed.

Duidelijke en overzichtelijke website. Telefonische navraag is vriendelijk, correct en adequaat afgehandeld. Snelle levering (in mijn geval naar België).

service

corecte afhandeling bestelling
al derest moet ik oplange termijn nog uittesten

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten