[REPLY]
Bestelt een Microlife BP 200 AFIB.
Bestellen is eenvoudig, levering goed verpakt en op tijd, product compleet.
Prima apparaat, zeer compleet, je kunt er snel mee aan de gang.
Kortom, zeer tevreden zoals ook over eerdere levering
Een betachek g5 besteld met teststrips.
Hij was een dag erna in huis.
heel goed.
De betachek g5 is duidelijk een klasse minder dan bijvoorbeeld een uccu-chek aviva,
de stips zijn wat minder stabiel het druppeltje bloed kun je op het toestel drukken
maar 't werkt wel, en daar gaat t om.
Weet niet of ik met dit dingetje doorga, want comfort is ook wat waard
SOA test besteld. Werd snel in een anonieme doos geleverd. Het retourdoosje is klein en past door de brievenbus.
Handleiding in het Nederlands en simpel beschreven. Eenvoudig te doen.
Uitslag snel op te vragen.
Als een verbeterpuntje heb ik het volgende: maak de leverdoos ook zo klein dat het door de brievenbus kan zodat het niet bij de buren afgeleverd hoeft te worden.
Twee setjes blaastesters besteld. Nog voor ik opnieuw adem kon halen, lagen ze al in de brievenbus. Hier heb je dus geen lange adem voor nodig. In een vloek en een zucht is alles prima geregeld. Nou maar hopen dat ik niet de hete adem van de gendarmerie in mijn nek voel.
Nadat mijn bestelling in behandeling genomen werd, kreeg ik een telefoontje om te controleren of mijn huisnummer correct was. Hierop volgde een handgeschreven envelop met mijn bestelling. Bestellingen worden dus niet klakkeloos overgenomen, maar zorgvuldig gecontroleerd. Veilig gevoel.
Ik had een klein probleempje met de levering van mijn pakketje met de drugstests en ik heb een aantal keren gebeld daarvoor. Blijkbaar had ik het verkeerde adres opgegeven en ze hebben dat redelijk snel weer in orde gebracht. Nu moet ik alleen nog maar wachten op de levering van mijn pakketje.
Ik had meer informatie verwacht over de uitkomst van de testen.
Wanneer is het goed en wanneer niet.
Ik gebruik de testen nl . preventief.
Karig aantal strips voor cholesterolmeting.
Zeer tevreden over de klantgerichtheid van medewerkers van testjejezelf.nu en de verzonden bestelling . Testjezelf.nu is een betrouwbaar site dat zeer professioneel werkt .
Snelle bevestiging van de order, snelle levering in goede verpakking, goede aftersales.
Wij zijn op alle gebied tevreden, misschien één opmerking
Bij aankoop van een glucosemeter als starterskit aanbieden, lancetten + strips, om te beginnen bvb 10 stuks strips bijvoegen
Niks mis mee, was bij bestellen vergeten het huisnummer in te vullen dus werd netjes gebeld wat het nummer was.
Volgende dag lag alles netjes op de mat.
Altijd weer een vlotte en correcte afhandeling van de bestelling, ondanks de voorafbetaling vanuit België had ik de teststrips al na drie dagen thuis.
Doe zo voort, ik voor mijn deel kan zeggen dat ik een tevreden klant ben en blijf.
Testjezelf.nu is een uitkomst als je snel en zeker teststrips voor je bloedsuikermeter wilt bestellen. Betaling via IDEAAL, dus veilig en snel. De prijs vond ik zeer aantrekkelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.
Alles bij elkaar genomen: voor herhaling vatbaar!
Op de vraag of de levering enkele dagen achteruit mocht, heb ik ja geantwoord. Waarna ik 1,5 week niks meer hoorde. Tot ik zelf terug contact opnam.
Wij gaan naar Frankrijk op vakantie. Jij ook? Bestel dan bij Testjezelf.nu de alcoholtest.
Het is daar goedkoop, goedgekeurd en de verzending is in alle opzichten keurig verzorgd.
Ik heb een webshop gevonden voor mijn diabetes teststrips waar je de verzendkosten kunt uitsparen en ook nog korting krijgt.
ik ben zeer tevreden over mijn bestelling voor wat betreft de geleverde producten kan ik mij noch niet uitspreken
Mijn bestelling heb ik geplaatst op de laatste vrijdag voor kerst en meteen betaald via ideal. Een uur later kreeg ik een mail dat jullie vakantie inging in dat weekend, en zou duren tot 3 Jan. Ik zou de blaastest op 1 Jan. nodig hebben. Ik heb jullie nog een mail gestuurd dat ik de test dan niet meer nodig had. Ten eerste vind ik het vreemd dat een internetwinkel zo lang moet sluiten en vooraf bij de bestelling daar niets van laat weten. Jullie zouden juist altijd en snel moeten kunnen leveren en niet pas 2 weken later. Op mijn mail is niet gereageerd en de blaastest lag na mijn vakantie in de bus .
Een erg snelle levering, netjes verzonden. En eerder zeer goede ervaring met service aan de telefoon.
Ik bestelde een set alco-testers op dinsdag 13 november. Twee dagen later kreeg ik de bevestiging dat de set verzonden was en op dinsdag 20 november lag het bestelde in mijn bus, een week na de bestelling dus. Dat zou wellicht iets korter kunnen (er stak wel een weekend tussen). Bestelling correct uitgevoerd.
Ik heb twee vroege zwangerschapstesten besteld op maandag iets na 12 uur.
Aangezien ik de bestelling niet voor 12 uur had gedaan kreeg ik pas woensdag de levering. Ik met smart wachten op de postbode voor mijn pakketje zodat ik ongeduldig als wat, kon gaan testen. Helaas kwam de postbode pas na vijf uur. ( ligt aan de post niet testjezelf) Maak ik de enveloppe open blijkt dat er twee alcohol testen in zitten.
Direct de klantenservice opgebeld maar die waren alleen van 9 tot 5 bereikbaar...
Donderdag morgen direct gebeld en excuses gekregen. Ze zouden direct twee nieuwe zwangerschapstesten opsturen . Die heb ik vrijdags ook gekregen. Al met al heb ik maandags besteld en vrijdags pas de juiste levering ontvangen. Zolang wil ik niet wachten op vroegezwangerschapstesten! Ook erg slordig dat ik gewoon een verkeerde levering heb ontvangen!
De levering was snel.
De verpakking om de verzending kan beter.
De teststrips waren verpakt in een envelop, de originele verpakking werd tijdens vervoer platgedrukt.
Ik had eerst de Aviva, maar aangezien ik mij eenmaal in de 2 weken prik, gooide ik dus steeds circa 30strips weg door de beperkte houdbaarheid, wat natuurlijk zonde is!
Nu heb ik de Betachek G5 Glucosemeter waarvan ook nog de strips per 50 stuks een tientje goedkoper zijn en tevens langer houdbaar zijn.
De overstap naar een andere Glucosemeter was zo gedaan, door de makkelijke uitleg in het NL.
Alleen de prikpen met die losse naaldjes is voor mij niets waard, als je die met die multiclix gewend bent!
Dus gebruik ik wel mijn pen die bij de aviva zat, ook dat setje heb ik hier in het verleden besteld en beviel ontzettend goed!
En altijd heb ik mijn bestelling binnen 2 dagen in huis.
Ik heb TestJezelf.nl al aan vele anderen aanbevolen en zou het zo weer doen...
Met vriendelijke Groet,
Louis Vroomshoop (Ov.)
Zeer tevreden met het artikel en de snelle toezending.
In een woord ..."perfect".
Ik had snel een testmeter nodig. De volgende dag had ik hem al in huis. Uitstekende service.
Mijn ouders waren al een tijdje op zoek naar de befaamde alcohol blaastesten omdat zij deze nodig hebben voor hun vakantie. Ze kregen zelf geen bedrijf gevonden welke deze testjes nog verkocht.
Na wat zoeken via google.nl kwam ik op jullie site uit, en in no time had ik de tests voor mijn ouders in huis, met daarbij nog een leuke aanbieding voor de volgende bestelling. Bedankt voor de prettige service!
P.S. Als je googled op 'alcohol blaastest' worden jullie pas als 4de bedrijf aangegeven. Mijn ouders hadden jullie daardoor niet gevonden.
Aangezien ik mijn producten koop om de diabetes bij een kat te onder controle te houden, ben ik blij dat ik de teststrips iets goedkoper kan bestellen dan de prijs die ik in een apotheek moet betalen. De levering was lekker snel.
In onze huishouden hebben we het niet breed en omdat één van ons diabeet is, kunnen wij niet zomaar besparen op de benodigde spullen. In de winkel (apotheek) was de prijs voor de bloedsuikerstrips veels te hoog, dus ik nam het initiatief om online te kijken en vond testjezelf.nu.
Uit de grond van mijn hart, dank ik jullie voor het bestaan van testjezelf.nu. Ik hoop dat ik nog vele jaren bij jullie terecht kan.
Super snelle afhandeling en zeer oplettend betreft niet in voorraad hebben van artikelen. Ze nemen gelijk contact met je op en komen met een oplossing. in een woord geweldig.
Ik heb de Betachek bloedglucosemeter G5 gekocht.
Ben zeer tevreden over de levering en mailverkeer en ook buitengewoon tevreden over de meterset zelf.
Bedankt voor de snelle service.
ik heb een punt..mijn naam
er moet een tussenvoegsel bij ...van
dat is mijn enige kritiek
dus graag een volgende keer...Carla van Ling
met vriendelijke groet Carla