We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (322)

Top product

Mooie testen die een goed en duidelijk resultaat geven tegen een bijzonder goede prijs.
Levering is snel en discreet verpakt. Ik kan het zeker aanbevelen.

Dag Marieke,

Dankjewel voor het willen delen van je ervaring met ons en onze testen!

Klantenservice

Prima bezorging

perfect alleen er mag een betere Nederlandse beschrijving bij

Testjezelf.nu BV

Supermakkelijk en het werkt echt!

Enige tijd bezig geweest om in België de alcoholtester te vinden,en jammer maar helaas zonder resultaat. Pas vanaf oktober zijn deze terug te verkrijgen.... :-( Internet is dan het medium bij uitstek om te vinden wat je zoekt. Ik ben dan op de website terechtgekomen van Testjezelfnu.nl, een bestelling geplaatst, toch even gedacht het gaat om niet al te veel euro's mocht het niet werken maar wat blijkt, binnen de week is alles netjes per post toegekomen. Ik heb wat ik wou en kan met een gerust geweten richting Frankrijk vertrekken met de nodige alcoholtesters in mijn bezit. Hartelijk dank voor de snelle en goeie service. Nederland is wel verloren met de voetbal (deze keer) maar wat betreft efficiëntie hebben jullie de wedstrijd gewonnen.

Uitstekend contact en afhandeling

Helaas was het door mij bestelde product niet op voorraad maar ik werd hier al snel over gebeld en kon kiezen of de order te cancelen of een week wachten. Dit was geen probleem voor mij en heb vandaag al mijn order ontvangen. Hartelijk dank

Op tijd en netjes

Alcoholtesters nodig voor vacantie, zouden niet meer aan te slepen zijn, hier kwamen ze zo.

Perfect en snel!

besteld en snel ontvangen, jammer van de verzendkosten!

Testjezelf.nu BV

De bestelling werd snel bezorgd en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. De tests waren in goede conditie toen ze aankwamen. Ik zou zeker weer gebruik maken van deze snelle service!

Geen problemen

De testen arriveerden wat verkreukeld, maar de levering was wel snel en accuraat en de testen werkten, dus prima.

Beste Márin,

Dankjewel voor deze beoordeling. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle bestellingen 100% perfect worden aangeboden. Helaas kan er onderweg wel eens wat gebeuren bij de postbezorging, zeker als het enveloppen post betreft.

Klantenservice

Prima

OA Ook de welbekende alcoholtestjes besteld, makkelijk besteld, betaald en snel geleverd.
Alleen de ene verpakking zat bij aankomst helemaal in de kreukels.
Verder helemaal prima in orde.

snelle levering

Het was een snelle maar ook een gedegen levering,proficiat dat zouden er meer moeten gaan doen

Testjezelf.nu BV

Snelle levering, keurig verpakt, prima prijs!

De titel vd beoordeling spreekt voor zich. Niets aan toe te voegen.
TOP!

perfect geregeld

makkelijk bestellen, snel met paypal betalen en ook nog snel geleverd, kan niet beter

fout snel hersteld

ik kreeg ipv glucosetestjes alkoholtestjes thuis gestuurd. Vriendelijke medewerkster legde uit dat ze zoveel alkoholtests verkochten ivm verplichting in Frankrijk dat er een fout was gemaakt. De alkoholtestjes mocht ik houden en twee dagen later had ik alsnog de juiste teststrips

Uitstekend

Ik ben zeer tevreden. De bestelling had ik snel in huis.

Snelle levering goede produkten

1 dag na mijn bestelling was het al binnen!
Goed produkt

Aanrader!

Snelle Levering

Eergisteren de 3 in 1 allergietest besteld,vandaag binnen gehad. De snelheid van levering is perfect. De test is waardeloos,pipet om bloed op te vangen is een drama.Pipet is te dun,raakt snel verstopt omdat het bloed snel stolt.Uiteindelijk een uur mee bezig geweest,pipet maar 3 kwart vol gekregen..uiteindelijk negatieve test..Test was gelukt maar helaas te weinig bloed om een correcte uitslag te kunnen geven . Voor de rest top site!

Gewoon goed!

Precies zoals het hoort eigenlijk!

Iets bestellen en voldoende terugkoppeling krijgen, snelle levering...

Hier kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen!

Jan

geweldige service

ik heb een nieuw adres, wat niet in hun systeem staat en ik werd netjes gebeld om de opgegeven gegevens te controleren. de volgende dag kwam de postnl het pakje afleveren.
een goede en nette service, voor een zeer aangename prijs

Vriendelijk en prima service

Het leveradres dat ik had opgegeven was niet geheel duidelijk voor de pakjesdienst, door mijn eigen fout. Desalniettemin werd op mijn telefonische vraag naar de levering vriendelijk en snel gereageerd. Ik heb mijn levering dan ook slechts met enkele dagen vertraging ontvangen.

Prima in orde

Digitale alcoholtester besteld. Binnen 2 dagen geleverd. Prima, niets op aan te merken.

klantgericht

Door de goede afhandeling van mijn bestelling heb ik inmiddels een tweede bestelling gedaan.
Wederom is deze snel en correct afgehandeld.

Een echte aanrader!

Testjezelf.nu BV

Let op NF certificering!!

Makkelijk bestelproces, betaalprocedure fluitje van een cent, levering binnen een dag, dus alle lof voor Testjezelf. Dit ging allemaal zo makkelijk en snel dat ik niet goed de uitgebreide informatie op de site heb gelezen. Nu heb ik een heel mooie alcoholtester besteld voor de vakantie in Frankrijk die (nog) geen NF keurmerk heeft.
Gelukkig bekeuren ze daar pas vanaf november als je geen of een niet-goedgekeurde alcoholtester aan boord hebt.
Wijze les voor mij: De informatie op de site is duidelijk en uitgebreid, dus eerst lezen voortaan.

Testjezelf.nu BV

Nette en duidelijke website. Snelle levering. Post duurt wel enkele dagen!

teststrips bestelling

het was een snelle afhandeling, na 2 dagen had ik de bestelling in huis.
Goede kwaliteit van het product

Goed gedaan

Een digitale alcotester besteld. Kreeg vlot bericht van bevestiging en verzending. Hierna telefoontje dat ze pas een week later geleverd konden worden. Ook geen probleem. Binnen die week ook netjes afgeleverd. Kortom geen klagen!

prima!

De levering was redelijk op tijd aangezien ik in België woon. De kwaliteit van de producten is echt goed. Zeer betrouwbaar. Een goede compagnion in de zoektocht naar een kind.

perfecte en snelle bezorging

Kortgeleden heb ik een bestelling gedaan bij Testjezelf.nu en een dag later had ik mijn bestelling al binnen. De betaling die kun je ook doen via paypal en dat is erg makkelijk en snel, je hebt er geen banknummer voor nodig.
Wat een goede service en zelfs nog een snelle bezorging.
De volgende keer ga ik zeker weer bestellen via Testjezelf.nu.

Onwaarschijnlijk

Zeer goede en snelle afrekening maar wat nog belangrijker is dat de dag nadien de bestelling er reeds was ! Wat kan je beter wensen? Alvast hoedje af hoor, nog nooit zo snel beleverd geweest !!!!

Prima service

Net als vorige bestelling zeer vlug geleverd zelfs op zaterdag en als extra voordeel nog eens 10% korting met de code die ik van jullie kreeg.

Willem Knol

Met het ontvangen product ben ik zeer tevreden.

Snel en duidelijk

Door bepaalde klachten wilde ik zeker weten of ik geen candida onder de leden heb. In ieder geval is het geen vaginale schimmel. Hoe ik het in de darmen kan testen weet ik nog niet. Had de bestelling al de volgende dag in huis en het scheelde een hoop tegenwerking bij de huisarts.

Uitstekend

Snelle levering en goedkoop. Blijf zeker klant.

Snel en voordelig!

Bestelling vlot ontvangen, duidelijke email info. Helaas verpakking kapot bij aankomst, maar de inhoud gelukkig nog intact; meer iets voor TNT wellicht...

Voor mij de Beste Webshop

Als cijfer: een dikke 10!!
Kan gewoon niet beter: een snelle en correcte uitvoering van de order, zonder problemen. Dit elke keer weer als ik iets bestelde.