[REPLY]
Voor de mensen die het nog niet weten. Thiando is op 24 julie 2012 failliet verklaart. Hopen dat de gedupeerde hun geld nu terug krijgen.Als curator is aangesteld mr. E. van der Kolk. Het insolventienummer van deze zaak is F.12/723.
Riek van Stiphout vond deze beoordeling nuttig
Vanaf 13 Juni al aan het wachten op een standaard coaxkabeltje na 2 weken werd mij gemaild dat de kabel diezelfde week binnen kwam maar helaas tot op heden niets ontvangen.Op mijn mail dat ze het geld terug moeten storten word niet op gereageerd.Eens maar Nooit meer.
mvg W.Niemark
Op 25 okt een antenne besteld voor draadloos internet. Direct betaald
maar tot op heden geen levering. Reageren niet op emails en storten
het geld ook niet terug. Ik heb ze een laatste email gestuurd, komt daar geen reactie op wordt het uit handen gegeven.
Ook ik behoor tot de gedupeerden. Een TV van 1560 euro. Wel betaald, niets gekregen. Vanalles geprobeerd. Nu verloopt het via mijn rechtsbijstand die nu bezig is om een dagvaarding naar Thiando uit te gaan doen.
Als ze niet betalen, spreek ik ze 'on court'! #4096
Komt gemaakte afspraken niet na, zelfs op papier dat het geld teruggestort is. Maar geld nooit ontvangen, aangifte gedaan bij mijnpolitie.nl Ordernummer :order #4065
Hallo mede gedupeerden,
Ik ben een jonge student die hard en lang heeft moeten werken om te kunnen kopen waar hij voor gespaard heeft.
Dit was een HD6990 video kaart ter waarde van ong. €600,- euro.
Op 27-5-2011 heb ik mijn bestelling gesplaats en een weekje later kreeg ik hem ook netjes binnen. Na 2 weken begon mijn systeem onstabiel te raken door de videokaart.
Deze heb ik vervolgens RMA opgestuurd naar thiando. Iets wat na een week bevestigd werd als RMA op hun website.
Die zelfde week heb ik mijn kaar verzekerd en wel op gestuurd naar Thiando. Tot op heden heb ik niks vernomen van enig activiteit bij het bedrijf.
Heb om de 2 dagen een mail gestuurd, bijna iedere dag 2 keer gebeld maar nog steeds niks vernomen.
Dus daarom deze oproep om dit bedrijf te straffen voor het onterecht behandelen van zijn klanten. Als ik het van andere reviews moet hebben had ik hier toen destijds niks gekocht.
Ik kan als student niet gauw rond komen dus het heeft mij lang geduurd voordat ik hem eindelijk kon betalen.
Daarom verzoek ik iedere klant van Thiando die een twitter account heeft te tweeten met de tag: #thiando.
Ook wil ik het er met alle andere gedupeerden er over hebben wat voor juridische maatregelen wij als groep kunnen nemen om Thiando te straffen.
Wij kunnen Thiando in iedere geval aanklagen voor internet fraude.
Verder weet ik niet hoe juridisch stevig wij zullen staan als het gaat om na service en garantie.
U kunt mij contacteren op @strafthiando of op strafthiando@gmail.com
Ik hoop dat er vele zullen reageren op dit bericht.
Samen staan wij sterker dan Thiando!!!!
Ook ik behoorde tot de 'opgelichte' mensen van Thiando. Ik heb in het verleden hier vaker wat gekocht, altijd tot tevredenheid, maar de laatste keer dus mooi niet. Net als sommige andere hier, gemaild, gebeld, maar niks hoor. Dus ook bang dat ik dit keer wel mijn geld kwijt was....tot gisteren. Ik had de hoop al opgegeven, maar werd gebeld door een mevrouw namens Thiando. Of ze mij een compensatie kon aanbieden voor mijn bestelde product die ik nooit gehad had. Oke, niet het geheel juiste product wat ik eigenlijk wilde maar kwam toch ook wel in de buurt. Dus daar mee akkoord gegaan, want tja, nog maar zien of ik mijn geld terug kreeg. Die mevrouw zei dat ze iedereen nu aan het bellen was die nog of geld of product van Thiando tegoed heeft en iedereen probeert een alternatief product uit eigen voorraad aan te bieden, aangezien terugbetaling nog op zich liet wachten. Dus ookal is het niet het juiste wat ik had besteld, ze probeerde mij wel tegemoed te komen. Op zich natuurlijk nog niet al te best, maar gaf mij toch beetje meer het gevoel niet opgelicht te zijn, maar dat Thiando toch probeert er nog iets richting de gedupeerde klanten van te maken. Ik heb het alternatieve produkt vandaag al binnen gekregen, dus die mevrouw heeft het dezelfde dag zoals beloofd nog weggedaan. Al met al, niet best, maar toch beter dan eerst. Ik heb vandaag dit ook mijn incassoburo laten weten. Hopelijk krijgen meer gedupeerde een compensatie aangeboden.
Binnen Thiando lijkt er af en toe sprake van een goede oplossing en een klantgerichte aktie. Na weken van wachten en tientallen, tevergeefse telefoon pogingen volgt er dan een toezegging,.... die vervolgens weer niet wordt waargemaakt.
Vandaag op Internet gelezen dat Thiando officieel in grote problemen verkeert. Waarschijnlijk mijn geld dus kwijt. De toezegging om mij het in oktober al betaalde bedrag terug te storten leek oprecht, maar helaas. Ook het laatste greintje fatsoen lijkt aan Thiando volledig voorbij te gaan.
aangifte inmiddels gedaan. Dank voor deze tip. Niet aangesloten bij ICT Waarborg ondanks dat ze dit wel vermelden. Zie het somber in...
Hallo gedupeerden,
Op 27-11-2011 een bestelling gedaan bij thiando.nl en betaald via ideal. Tot op heden geen product ontvangen. Krijg geen reactie op mail en de telefoon nemen ze al helemaal niet op.
Via www.mijnpolitie.nl melding van internetfraude gedaan.
Verzoek aan iedere gedupeerde dit ook te doen zodat Politie en OM verdere maatregelen kunnen nemen.
hallo mensen koop echt helemaal niks bij thiando ik heb een moederbord gekocht op 01-12-2011 en zou binnen 24 uur geleverd moeten worden maar ik krijg niks, krijg geen gehoor via telefoon of email ik heb aangiften gedaan bij mijnpolitie.nl ze zijn bezig met deze zaak, ben u ook opgelicht door thiando doe a.u.b. aangiften bij http://www.mijnpolitie.nl ik hoop op meer steun van mensen die zijn opgelicht alvast bedankt
Zaterdag 28 2011 bestelling gedaan € 151,89 betaald,maar tot heden nog niks ontvangen van mijn bestelling.
Heb ze 1 keer aan de lijn gehad,bestelling was er nog niet ze zouden me de volgende dag terug bellen,als het er niet was kreeg ik mijn geld terug.
Maar niet dus. bel iedere dag maar ze nemen de telefoon niet op.
Heb het Q-keurmerk een mailtje gestuurd,zij gaan hier mee aan de slag.
Volgens mij is dit 1 grote oplichtersbende.
en ga ook nog aangifte doen bij de politie.
WAT ZIJN ER TOCH VRESELIJKE MENSEN OP DEZE AARDE en daar hoort dit bedrijf ook bij.
KOOP HIER AUB NIETS
PS. de goeie beoordelingen zijn bijna allemaal mensen uit tilburg en omgeving, volgens mij familie ofzo
Bestelling gedaan van Microsoft Office Mac (bestelnummer 4086). Stond op levering 10 dagen. Na 2 weken op 5 dagen levering, maar van alles geen levering. Zou volgende dag gebeld worden door een collega van ene mevrouw Tessa Geers omdat ik niet bereikbaar was. Er is echter nooit gebeld (geen gemiste oproep) en je raad het al. Ik ben nooit gebeld en op mail is ook niet meer gereageerd. Ze gebruiken het logo van ICTWaarborg maar zijn hier NIET bij aangesloten! Ga hier ook nog melding aan doorgeven. Daarnaast nu een brief gestuurd om geld terug te storten. Jammer dat men zo aan het misleiden is...
Er wordt mondjesmaat gecommuniceerd [eens per 2 weken], je wordt aan het lijntje gehouden en er wordt niets geleverd.
Na aangegeven dat ik order wil annuleren volgt er geen enkele reactie meer.
Ga nu overleg met advocaat hebben over de te nemen stappen.
KOOP HIER NIETS !!!
Ik heb een bestelling gedaan en na meer dan een week niets geleverd !!
Heb meerdere malen gebeld maar niemand neemt op !
Ook op emails word niet gereageerd !!
KOOP HIER DUS NIETS ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik moet ook mij gel nog terug krijgen , en zal alles doen om het terug te krijgen !
Nog steeds wachten mijn zoon op terug storting van hun geld Eerst was het product leverbaar toen in eens niet meer .Naar herhaalde emails en niet te bereiken via de telefoon.Leuk sinterklaas cadeau thiando.Word tijd dat het bedrijf eens doorgelicht word door Tros radar.
Geen communicatie! Ik heb 2 weken geleden betaald voor iets dat op voorraad was, maar nog steeds geen reactie. Wanneer ik 2 maal via mail vriendelijk vraag voor een status of bevestiging van mijn betaling krijg ik geen antwoord. De telefoon wordt gewoon niet opgepakt. Waarschijnlijk ben ik men geld hier kwijt maar niet zonder op elke site een slechte review te geven. Doe jezelf het niet aan hier te bestellen.
Reageren niet op mail. Geen telefonisch contact mogelijk. Ook bellen ze volgens afspraak niet terug. Ik denk dat het daar niet goed georganiseerd is. Ik ga wel langs om het terug te halen. Komt goed.
vier weken geleden heb ik Adobe InDesign CS5 besteld (bestelling 4095) maar nog niks mogen ontvangen. Vraag me af of het nog goed komt. Bestaat het bedrijf nog wel? Ze nemen de telefoon niet op en op een e-mail antwoorden zij ook niet.
Op 31-10 een laptop besteld was op voorraad.
Na een week nog steeds niks geleverd, gebeld en toen werd gezegd dat hij op 25-11 geleverd zou worden.
Weer niks!
Gebeld en gemaild maar geen reactie!
Net op het adres geweest wat vermeld staat op de website en niemand thuis!
Nu onderweg naar de politie Tilburg om aangifte te doen want we zijn er helemaal klaar mee!
Ik had 5 dagen geleden een u2 coolmaster laptoprcooler besteld
het product was direct leverbaar en zou de volgende dag in huis moeten zijn 2 weken verder nog niks ze nemen ook niet op, maar ja dan moet het maar met een incasso
Op 22 september een devolo-set besteld (was op voorraad) en betaald. Na 10 dagen gebeld: niet op voorraad. Aankoopbedrag wordt teruggestort. Na een week weer gebeld: oh sorry, het wordt nu teruggestort. Ik bel nu al weken en elke keer zal het teruggestort worden. Eind van de week gaat de incasso er achteraan. (kost bijna 250 euro maar wordt verhaald op thiando)
Ik bestelde op 18 oktober een aantal goederen. Omdat je vanuit België niet kan betalen met ideal heb ik dat gedaan per overschrijving op het iban nummer direct na de bestelling.
De goederen waren allemaal op voorraad dus zou je verwachten dat een weekje later alles zou geleverd zijn? Niet dus, tot op vandaag heb ik nog steeds niets ontvangen.
na 2 mails gestuurd te hebben kreeg ik, waarschijnlijk toevallig, toch een mailtje terug om te zeggen dat ze nog geen betaling ontvangen hebben. Ik stuurde daarop tot 2x toe de bewijsstukken van de bank dat ik betaald heb naar hen door. Maar zoals gewoonlijk kreeg ik terug geen gehoor meer.
Ze reageren op geen enkele mail, als het nu vriendelijk is of met wat meer aandrang, het maakt niets uit. Voor mij zijn dit een bende oplichters en zal dan ook verdere stappen ondernemen.
had ik deze recentiesite maar eerder gevonden, dan had ik zeker nooit bij Thiando besteld.
update 9/11: kreeg net van ICTwaarborg het bericht dat dit bedrijf geschorst werd. ze gebruiken dus ten onrechte nog het ICT waarborg logo. Ze werden geschorst door de vele klachten en omdat ze ook niet op hun vragen antwoorden.
STOP! bestel niet bij dit bedrijf: dit is pure oplichterij praktijken
zijn niet bereikbaar, reageren niet op mail, maar leveren ho maar.
alleen met harde maatregelen is dit bedrijf voor rede vatbaar: dus of naar de politie of liever natuurlijk ernaar toe om het direct mee te nemen
ga in ieder geval naar het ict waarborg om daar je klacht in te dienen want dit bedrijf verdient natuurlijk absoluut geen waarborg keurmerk
Product besteld, zal geleverd worden na 10 werkdagen. Na 3 weken nog niets gehoord. Bedrijf reageert niet op email. De status van de order verandert ook niet. Zeer vreemd. Volgens mij zitten er meer dan 10 werkdagen in 3 weken (of dit bedrijf werkt maar één of twee dagen per week).
Order met verkeerde artikel geleverd, tot op heden nog steeds het juiste artikel niet ontvangen. Contact met thiando is bijna niet mogelijk.
Had een videokaart gevonden die ik gewoon moest hebben!
Thiando was een van de weinige die deze direct op voorraad had.
Op vrijdag besteld en zaterdag geleverd gekregen, zat netjes verpakt in een grote doos met rondom luchtzakken.
ik heb 21 september een redelijk prijzig 3D brilletje voor de beamer besteld. Er stond een levertijd van 3-4 dagen. Tot op heden (4 okt) niets vernomen. Ik heb meerdere keren geprobeerd te bellen en te mailen maar krijg geen gehoor en geen reactie. Nu baal ik dat ik niet eerder de recenties heb gechecked. Je kunt concluderen dat t bedrijf niet te vertrouwen is. Ik vraag me sterk af waar die zeer positieve reacties vandaan komen. Is t pure willekeur of is het een malafide onderneming die af en toe zelf positieve reacties plaatst. Als ik deze week niets verneem schakel ik de consumentenbond in en doe evt. Aangifte bij de politie omdat ik voor 250,- ben opgelicht.
Thiando.nl is toch wel een van mijn favorieten webshops op het gebied van computeronderdelen en elektronica.
Had namelijk 2 jaar geleden een televisie gekocht die thiando gratis voor mij heeft opgehangen aan de muur.
Dat noem ik nog is topservice. Alleen al om die reden besloot ik om opnieuw te bestellen bij thiando.nl.
Ditmaal ging het om een interne cardreader. Na wat rondgeneust te hebben op de website had ik mijn keus al snel gemaakt.
Het product was op voorraad en de dag erna al bij mij binnen en was zeer goed verpakt. wat ik ook niet anders gewend van thiando.
kortom: ze maken de goede service alweer waar en blijf bestellen bij deze webshop!
Gebeld voor een game muis te bestellen. allereerst wilde ik een Razor muis bestellen. De aardige eigenaar die ik aan de telefoon kreeg gaf mij het advies om een goedkoper model te bestellen dat net zo goed of zelfs beter zou zijn. De Logitech MX518. Tot dusver super blij met dit advies. Het heeft mij weer een paar tientjes bespaard en de muis werkt perfect. De muis had ik, zoals belooft, binnen 24 uur binnen!.
(sinds ik deze muis heb, ben ik beter geworden in Modern Warfare 2 xD)
Snap absoluut niet waarom er beoordelingen zijn waarin aangegeven wordt dat het een klant-onvriendelijk bedrijf is. Meneer heeft mij perfect geholpen en zal zeker vaker om advies vragen aan deze webshop voordat ik een product koop. Top!
Kabeltje besteld voor beeldscherm aansluiting. Duurde erg lang.Opgebeld, was niet op voorraad, intussen betaalde ik 35 cent per minuut, echt klantvriendelijk hoor. Waarom niet gewoon 10 cent. Uiteindelijk kabel gekregen en wel verzendkosten betaald. Bleek een verkeerde kabel dus teruggestuurd. Weer 6.75 betaald, (niet eens voor kosten van het bedrijf als service). Geen geld teruggekregen. Dus weer bellen (0,35 cent per min). Ik heb twee dagen lang de telefoon over laten gaan maar er wordt nooit opgenomen. Ik wacht nu al 2 1/2 maand op het retourbedrag . Heb in totaal tig mailtjes gestuurd, eindelijk bericht van thiando dat het gestort zou worden. Nou nog steeds niet hoor. Ik denk erover de politie in te schakelen. Wat is nu 25 euro voor Thiando, maar voor mij is het veel geld. Willen ze over de rug van de klant rijk worden? Volgens mij moet je dat toch op een andere manier doen.
Wat een ongelooflijk slecht klant-onvriendelijk bedrijf. In ieder geval wordt er in mijn kennissenkring niets meer besteld bij hun. Ikga maar weer eens een poging doen om het geld terug te krijgen.
Ben lekker online aan het gamen met wat vrienden, hoor ik gekraak over de linker speaker van me headset...
Was wel aan vervanging toe, maar toch vervelend als hij stuk gaat op zo'n moment.
Ik dus op zoek naar een nieuwe headset en kwam al snel bij Thiando uit.
Erg breed aanbod, dus daar moest ik zeker wel slagen.
Uiteindelijk voor de Razer Megalodon gekozen.
De volgende ochtend in mijn pause even gebeld en Thiando kon hem voor me bestellen en zou diezelfde middag nog binnen komen, want hij was op voorraad.
Na mijn werk een kleine omweg gemaakt en de headset opgehaald bij Thiando.
Aardige verkoper die tijd had voor een babbel en een lekkere bak koffie.
Super service en snelle levering.
Ik kom hier zeker terug.
Maandagochtend videokaart besteld omdat deze bij Thiando 'direct leverbaar' was, dus zou ik heb dinsdag binnenkrijgen.
Dinsdagochtend echter geen track&trace of wat dan ook binnen, dus had ik gelijk een mailtje gestuurd en gebeld, maar er nam niemand op en geen reactie op de mail.
Ook vandaag weer geprobeerd te bellen, want er was nog helemaal niks veranderd aan de status, maar weer niet te bereiken en geen reactie via mail. Hoop toch echt dat ik morgen wat te horen krijg.
kristi vond deze beoordeling nuttig
Na het lezen van de negatieve reviews toch wel wat huiverig om er iets te bestellen.Was op zoek naar een tasje voor mijn SLR camera.
Na zoeken op internet toch maar gekozen voor Thiando omdat zij gewoon ruimschoots de goedkoopste waren. Gelukkig voor mij woon ik in de buurt en kon dus bij ophalen afrekenen. Voor mij dus ( buiten het bescheiden bedrag van bestelling) geen risico. Keurig netjes binnen een dag een telefoontje van een medewerker van Thiando dat mijn bestelling afgehaald kon worden. bedrijf aan woonhuis in keurige woonwijk werd ik geholpen door een zeer vriendelijke medewerker of eigenaar van de internetwinkel.
Heb gisteren de gok genomen om bij dit bedrijf te bestellen gezien de reviews, voor de zekerheid van te voren gebeld of (videokaart / processor) mijn gewilde artikelen op voorraad zouden staan, dit was het geval,hierna tot bestelling overgegaan.
Vandaag al binnen gekregen, zoals het gewoon hoort.
Philips HDMI SWW1800 transmitter besteld tegen erg scherpe prijs. Erg Lang moeten wachten . Uiteindelijk gebeld, bleek artikel niet meer op voorraad en niet meer te leveren. Ik denk dat ze dit artikel te scherp geprijsd hadden en gewoon niet voor dat bedrag konden leveren. Wel netjes mijn geld meteen teruggestort gekregen
ik heb een bestelling gedaan, maar na bijna 4 weken nog steeds niets. Ik had na een week gebeld en ze zeiden dat het binnen enkele dagen binnen zou zijn. Niks binnen dus weer gebeld. Deze keer krijg ik niemand aan de lijn en ook in de dagen daarna. Ook op mail reageren ze niet. Je bent gewaarschuwd. Het valt me trouwens op dat er erg veel zeer lovende beoordelingen zijn of juist zeer negatieve.
kristi vond deze beoordeling nuttig
heb bestelling gedaan waar een levertijd van 10 dagen op staat
na bijna 3 weken nog nix en probeer je te bellen of te mailen geen antwoord.
Ik hoop dat alsnog goed word afgerond maar zie dat niet zitten.
Ik bestel hier dus nooit weer wat weg.
En hoor ik binnen een paar dagen niets doe k aangifte bij de politie
Eergisteren een samsung UE376500 besteld en vandaag al netjes bezorgd.
Direct na bestelling een order bevestiging, verzending was met een bedrijf die ik nog niet kende
Eenvoudig product besteld (outlook), wacht al 7 weken op levering, ondanks toezegging nog niet binnen. Telefoon wordt vaak niet opgenomen.
Raad iedereen af om hier te bestellen, als de bestelling binnen een week niet binnen is, doe ik aangifte van oplichting.
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.